|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Car-audio, nawigacje, radia CB - [R75] Zmieniarka (bis)
argail - Sob Gru 01, 2007 21:41 Temat postu: [R75] Zmieniarka (bis) Dotarły wreszcie zamówione kabelki do zmieniarki ... co prawda od Rovera Freelander, ale sprzedający przysięga się że pasują do R75 z radiem Symphony.
I tu zaczyna się mój problem - zmieniarkę podpiąłem (po kilku koniecznych modyfikacjach wiązki - jak będzie potrzeba to dokładnie opiszę), zmieniarka reaguje na zasilanie - mieli magazynkiem, reaguje na podpięcie kabla k-bus - ustawia się na 1 kieszeń) - ale radio wciąż nie widzi zmieniarki - czy przypadkiem nie trzeba w jakiś sposób poinformować radia, czy też komputera że doinstalowana została zmieniarka ? Jeśli tak, to jak ?
Micen - Sob Gru 01, 2007 21:49
Witam
Musisz ja aktywowac przez Testbooka...
argail - Pon Gru 03, 2007 09:15
Micen napisał/a: | Musisz ja aktywowac przez Testbooka... |
No nie załamujcie mnie, ze po tych wszystkich przejściach z szukaniem kabla, nerwami przy podłączeniu i przerabianiu kabla, będę musiał teraz jechać gdzieś hen na TestBook'a ....
Nie można gdzieś coś zresetować czy coś takiego ?
piter34 - Wto Gru 04, 2007 18:01
argail napisał/a: | Nie można gdzieś coś zresetować czy coś takiego ? |
przemo285, PHJOWI? Odpowiecie koledze?
PHJOWI - Wto Gru 04, 2007 18:09
radio wymien na 1 din i po kłopocie albo testbook
argail - Wto Gru 04, 2007 18:45
PHJOWI napisał/a: | radio wymien na 1 din i po kłopocie albo testbook |
Baaaardzo śmieszne - ale się uśmiałem
Samochód ma być taki jaki wyjechał z fabryki - jakiekolwiek zmiany wewnątrz doprowadzają mnie do gorączki
Cóż - trzeba znaleźć coś - możecie polecić kogoś solidnego z testbookiem niedaleko Radomia ? (ew. Lublin, Kielce, W-wa ...)
PHJOWI - Wto Gru 04, 2007 19:09
fabrycznie był taki zestaw na 1din
piter34 - Wto Gru 04, 2007 23:01
argail napisał/a: | Cóż - trzeba znaleźć coś - możecie polecić kogoś solidnego z testbookiem niedaleko Radomia ? ( |
Mariusz418wawa w ECC Babice
|
|