|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
 |
Pozdrowienia - Pozdrowienia dla pięknego MG ZR w Zielonej Górze
String - Sob Gru 08, 2007 17:05 Temat postu: Pozdrowienia dla pięknego MG ZR w Zielonej Górze Na ulicy Chopina w Zielonej Górze obok delegatury ABW dzisiaj widziałem ślicznego żółtego MG ZRa. Widać że niedawno zakupiony. Piękny żółty kolorek i na bokach fajny duży napis "MG - RACING". Serdecznie pozdrawiam
xROnx - Pon Gru 10, 2007 20:57
o! a to nowosc zoltego jeszcze nie widzialem... no chyba ze na allegro:) ostatnio widzialem MG ZR szarego... klekot jezdzi taki jedyny po ZG. kiedys byl na sprzedaz teraz albo juz nie jest albo ma nowego kupca
String - Wto Gru 11, 2007 07:57
No mówię Ci xROnx - piekne auto.... i kierowca niestary Może kiedyś dotrze do nas na forum....
xROnx - Wto Gru 11, 2007 08:30
no to ja juz drukuje ulotki jak spotkam zoltasa to mu wepchne pod wycieraczke albo do lapy kierowcy. a jak spotkam szarego klekota to robie to samo
rovero - Wto Gru 11, 2007 18:03
kierowce szarego ZRa spotkałem kiedyś kolo mcdonalda.. chwile rozmawialiśmy.. Żółtego widziałem kiedyś na Batorego miał takie zielone napisy. Innego żółtego ZRa widziałem w nowej soli na głogowskich blachach. Mi jakoś żółte nie podchodzą ale to kwestia gustu.
Brt - Wto Gru 11, 2007 21:01
w Gło był żółtek ZR MK1 w klekocie do sprzedania. Nie ogladałem go z bliska, ale parę razy widziałem przejeżdzając. Może to ten z Zielonej
xROnx - Wto Mar 18, 2008 12:36
rovero napisał/a: | Żółtego widziałem kiedyś na Batorego miał takie zielone napisy. |
Melduje ze w niedziele widzialem to MG na dworcowej... ba nawet ulotke mu zafundowalem pod tylnia wycieraczke piekne piekne to MG ...
String - Wto Mar 18, 2008 20:28
xROnx napisał/a: | piekne piekne to MG ... |
a nie mówiłem
|
|