Zobacz temat - [R220 SDi '97] hak

Forum Klubu ROVERki.pl

Rover serii 200/25, MG ZR i Streetwise - [R220 SDi '97] hak

kadzaf - Pią Gru 21, 2007 19:13
Temat postu: [R220 SDi '97] hak
Witam chcialem zapytać czy jest możliwość założenia haka do rovera 220? (chyba raczej nie, ale moze ktos ma założóny) :wink: pozdro
mbombka - Pią Gru 21, 2007 20:44

witaj,
jest taka możliwość, ja niestety mam hak w moim roverku co psuje mi jego tył, ale ponieważ wycięty jest od spodu kawałek zderzaka więc go nie zdemontowałem jeszcze ( zostałaby dziura) . Nie mam pojęcia ile to będzie kosztować bo u mnie już był gdy kupowałem.

A gdyby cię interesowały dopuszczalne masy przyczepy z hamulcem/ bez hamulca to w dowodzie rejestracyjnym mam wpisane : 1000kg/550kg.
pozdrawiam :)

giewu - Pią Gru 21, 2007 21:09
Temat postu: Re: [R220 SDi '97] hak
kadzaf napisał/a:
Witam chcialem zapytać czy jest możliwość założenia haka do rovera 220?...

przecież do każdego auta osobowego można założyć hak holowniczy więc po co takie pytanie :twisted: ?

matlacz - Pią Gru 21, 2007 23:14

mbombka napisał/a:
ja niestety mam hak w moim roverku co psuje mi jego tył, ale ponieważ wycięty jest od spodu kawałek zderzaka więc go nie zdemontowałem jeszcze ( zostałaby dziura)

Ja tez mam hak ale niemam wycietej dziury w zderzaku poprostu jest pod zderzakiem! Moge go w kazdej chwili odkrecic (wystarczy jedna srube odkrecic)

niestety niewiem ile kosztowalo by dorobienie haka bo ja juz go mialem jak kupilem rover-ka. Wiem tylko ze jak masz hak to przeglad kosztuje wiecej o 40 zl! :)

barti101 - Nie Gru 23, 2007 23:40

Założenie haka to koszt ok 400zł, ostatnio zakładałem, ale nie do mojego 220