|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
 |
Pozdrowienia - bede pozdr. wawa-(piatek)-krk-(sobota)-wro-(niedziela)-wawa
maniaq - Pią Lut 22, 2008 12:51 Temat postu: bede pozdr. wawa-(piatek)-krk-(sobota)-wro-(niedziela)-wawa piatek tarsa wawa-krk
sobota krk - wro
niedziela wro-wawa
czarny bandzior wyrusza w trase ZRRRRRRRRR.....
pozdrawiam
Tempest - Pią Lut 22, 2008 13:17
może będziesz miał wreszcie okazję sprawdzić ile tak na prawdę poleci na prostej
ja swojego nowego nabytka sprawdziłem na poznańskiej i leci licznikowe 210
maciej - Pią Lut 22, 2008 13:28
I to był opór?
To nie najlepiej...
Mój sporo większy krążownik przy licznikowych 215 nadal się napędza.
Tempest - Pią Lut 22, 2008 13:38
maciej napisał/a: | I to był opór?
To nie najlepiej...
Mój sporo większy krążownik przy licznikowych 215 nadal się napędza. |
prędkość max. może nie powala, ale za to jak szybko ją osiąga - nie napiszę w ile sek. bo nie mierzyłem, ale na pewno szybciej niż ZR 160 (w końcu moment 320Nm)
zresztą ile razy się rozpędza samochodem do takiej prędkości - rzadko kiedy nawet 140 po mieście lecę, a to i tak na kawałku prostej, kiedy wolne miejsce jest
walkie - Pią Lut 22, 2008 13:42
Tempest napisał/a: | ja swojego nowego nabytka sprawdziłem na poznańskiej i leci licznikowe 210 |
jechałeś w mieście 210 km/h?
maciej - Pią Lut 22, 2008 13:53
walkie napisał/a: | jechałeś w mieście 210 km/h? |
Myślę, że Tempest pisał o autostradzie A2, czyli dla Warszawiaków "trasie poznańskiej".
[ Dodano: Pią Lut 22, 2008 13:54 ]
Tempest napisał/a: | nie napiszę w ile sek. bo nie mierzyłem, ale na pewno szybciej niż ZR 160 (w końcu moment 320Nm) |
Trzebaby zmierzyć, bo to znów mogą być tylko odczucia...
Pamiętaj o wadze i innej charakterystyce...
walkie - Pią Lut 22, 2008 14:29
maciej napisał/a: | Myślę, że Tempest pisał o autostradzie A2, czyli dla Warszawiaków "trasie poznańskiej". |
Ufff, mam nadzieję że masz rację
Tempest - Pią Lut 22, 2008 14:44
walkie napisał/a: | maciej napisał/a: | Myślę, że Tempest pisał o autostradzie A2, czyli dla Warszawiaków "trasie poznańskiej". |
Ufff, mam nadzieję że masz rację |
tak, miałem na myśli autostradę poznańską jak wracałem z Berlina po zakupie samochodu
spokojnie, aż tak szalony nie jestem
po wypadku na szczęście nie przeszła mi chęć jeżdżenia szybko, ale na pewno nie będę zap...ał jak szalony byle szybciej
|
|