Zobacz temat - [R 214 Si '97] Gdzie zaprogramować piloty na podkarpaciu?

Forum Klubu ROVERki.pl

Rover serii 200/25, MG ZR i Streetwise - [R 214 Si '97] Gdzie zaprogramować piloty na podkarpaciu?

Lukaszn2006 - Pon Lut 25, 2008 08:32
Temat postu: [R 214 Si '97] Gdzie zaprogramować piloty na podkarpaciu?
Witam, mam takie pytanie, gdzie na podkarpaciu, albo jak najbliżej można zaprogramować piloty do Roverka? Słyszałem coś, że w Pilznie można. Mam 2 piloty w tym jeden nie dizała wogóle, a drugi zaczyna też sie kończyć ;/ (tylko otwiera, a zamykać trzeba z kluczyka;/) czy przy wymianie bateri nie rozprogramuje się on? Pozdrawiam ..

Prosze o przeniesienie do działu o usterkach.... umieściłem posta chyba w złym miejscu:(

Chester - Pon Lut 25, 2008 14:00

slyszalem ze Tomi ma kupować testbooka ale co z tego wyszlo to nie wiem takze to może o nim slyszaleś ze Pilźnie.... Ja osobiście byłem w Kielcach programować pilota.... A na podkarpaciu z tego co wiem to nie ma jak narazie zadnego testbooka.
Stacho - Pon Lut 25, 2008 14:26
Temat postu: [R45 1,4 16V, 2001r]
Witam,
Znajdź sobie na Forum artykół o wymianie baterii, poczytaj. Kup baterię do pilota o symbolu CR2032 (lub zamiennik), włóż ja do pilota który Ci nie działa, postępując zgodnie z opisem w instrukcji - powinien bez problemu zadziałać, oczywiście jeżeli pilot nie jest uszkodzony. Ja tak miałem, zadziałał bez problemu, a z pilota którego używałem wcześniej wyjąłem baterię i narazie sobie odpoczywa.
Powodzenia, pozdrawiam, Hej! :wink:

gollukas - Pon Lut 25, 2008 17:22

Witam!

U mnie ten sam problem z pilotami, tylko wymiana baterii na nic sie nie zdała :evil: , zamówiłem nowe piloty z UK a programować myślę w Kielcach bo z tego co wiem to jeśli chodzi o Podkarpacie to tam najbliżej. Do czasu programowania pilotów wyłączyłem sobie na stałe immo. Tobie też to radze zrobić bo jeśli padnie ci któregoś dnia ostatni działający pilot to będziesz wiózł roverka do Kielc na lawecie. Immo można na stałe odłączyć pod warunkiem ze jest w danej chwili nie uzbrojony, wszelkie zmiany później można przywrócić do stanu oryginalnego, trzeba sie też z tym liczyć że będziesz otwierał i zamykał auto kluczykiem.
Jeśli chcesz na ten temat coś więcej wiedzieć to pisz na forum, możemy sie też spotkać w końcu Ropczyce a Strzyżów to rzut beretem;-)
pozdrawiam

GG - Pon Lut 25, 2008 17:48

gollukas napisał/a:
jeśli padnie ci któregoś dnia ostatni działający pilot to będziesz wiózł roverka do Kielc na lawecie

Jeśli ma kod do immo to nie będzie musiał :wink:

Chester - Pon Lut 25, 2008 19:40

ja powiem tylko tyle ze przed wyjazdem do Kielc autko stało tydzień w garażu, a brat prawie 2 godz probował je odpali i się mu udało także koszty lawety odpadły.... i z tego powodu jestem szczęśliwy:))

Lukaszn2006, nawet sie nie zastanawiaj tylko kupuj używane piloty wsadzaj :dupa: w :fura: i jazda na Testbooka programować pilota !! !! !! !! !! !!

jackson420 - Czw Kwi 15, 2010 13:44

Jakby ktoś jeszcze szukał programowania pilota na podkarpaciu / w Rzeszowie to polecam autoklucz (http://www.autoklucz.pl/). Ja ostatnio korzystałem z usług i jestem zadowolony. Szybko i w porównaniu z konkurencją tanio.

Takie odgrzanie tematu jakby co ;)

aldona - Czw Kwi 15, 2010 14:13

jackson420
może i odgrzewany - ale bardzo ważny - i wielu osobą pomoże. A może coś nowego z T4 ?

jackson420 - Pon Kwi 19, 2010 09:55

niestety nie T4 tylko jakiś wynalazek pozwalający programować alarmy/immo m.in do wszystkich R
Remigiusz - Pon Kwi 19, 2010 11:29

Dobra informacja się na pewno przyda :wink:
sobon - Sro Kwi 21, 2010 07:20

No w Mielcu koleś programuje do wszystkich aut ! Sam raz się pytałem o to gdzie ktoś taki jest u zegarmistrza ktury mi reperował pilot i wymieniał baterie. Mam nawet namiar na gościa numer mogę podac później bo obecnie nie mam go przy sobie.Jest zapisany gdzieś w domu na kartce.Odezwe się potem.Powodzenia!