|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
![](images/print.gif) |
Rover serii 200/25, MG ZR i Streetwise - [R200]Brak światła w bagażniku- problem tak jakby rozwiązany
jasiu87 - Pią Lut 29, 2008 07:28 Temat postu: [R200]Brak światła w bagażniku- problem tak jakby rozwiązany Witam pisałem o moim problemie w TYM temacie, teraz już wiem co się stało pogrzebałem sobie troszkę i w schowku naprawiłem za to bagażnik to inna bajka. Mianowicie okazało się że są ucięte kable prowadzące do światełka ale końcówki były przyklejone na taśmą izolacyjną do kabli. kidy poczytałem RAVE to posklejałem je tak jak powinno być, ale... jak to zrobiłem wszystko ładnie świeciło dopóki nie odpaliłem autka... radio mi porostu przestało grać nie to że się wyłączyło tylko głośniki nie grały, jak wyłączyłem silnik to znowu zaczęły grać teraz zupełnie nie wiem jak to naprawić żeby i samochód jeździł i światełko się świeciło. Jakieś sugestie od państwa ???
Pozdrawiam Michał
sTERYD - Pią Lut 29, 2008 08:14
a sprawdzałeś wiązkę tylnej klapy??
truten23 - Pią Lut 29, 2008 08:44
może na łączeniu klapy z karoserią sie przetarła?
giewu - Pią Lut 29, 2008 08:56
truten23 napisał/a: | może na łączeniu klapy z karoserią sie przetarła? |
to właśnie zasugerował sTERYD
truten23 - Pią Lut 29, 2008 10:06
giewu napisał/a: | to właśnie zasugerował sTERYD |
wiem, ja sprecyzowałem
jasiu87 - Pią Lut 29, 2008 10:48
Sprawdzałem wiązkę nic nie przetarte wszystko ok, dziwi mnie tylko fakt że głośniki przestają grać jak już silnik pali, wtedy lampka w bagażniku się świeci. Jakieś inne pomysły ? Radio zmieniałem ale podpinałem pod starą kostkę i nic nie musiałem kombinować.
R-200 - Pią Lut 29, 2008 18:39
Napewno podłączyłeś dobrze lampkę? Czy w tyle masz głośniki? Jeśli na dwa pytania odpowiedż brzmi tak to zajrzyj do przepysu na tylną klapę.
|
|