|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Offtopic - [R400] Instrukcja PDF - dla nieklubowicza - jak?
JeRRy3D - Pią Mar 28, 2008 13:11 Temat postu: [R400] Instrukcja PDF - dla nieklubowicza - jak? Witam wszystkich,
Jako "nieklubowicz" nie mam prawa utworzenia wątku w części klubowej. Spróbuję więc tutaj z nadzieją, ze zerknie tu jakiś mod, albo admin.
Chciałbym dostać polską instrukcję obsługi dla R400 - PDF, która jest do pobrania dla klubowiczów. Niestety z racji tego, ze w najbliższym czasie nie przewiduję żadnej działalności "rozrywkowo-klubowej" _CELOWO_ nie rejestruję się. Nie chcę tego też robić tylko i wyłącznie na jednego PDF'a. Nie mam zamiaru "naciągać" na boku żadnego z klubowiczów, torrentować, itd., aby go wykopać z sieci. Po prostu chętnie zasilę jakimś zdroworozsądkowym grosikiem czy opłatą SMS konto klubu w zamian z plik z instrukcją. Czy jest to możliwe?
piter34 - Pią Mar 28, 2008 13:49
Potraktuj członkostwo w klubie nieco inaczej.
Wpłacisz te 40PLN, masz PDFa i jednocześnie 10% zniżki na zakupy w www.tomateam.pl
Zrobisz dwa razy zakupy i składka się zwraca. Dodatkowo w tym roku będzie zlot w Twoich okolicach. Jako klubowicz nie płacisz opłaty zlotowej (nota bene 40PLN
Paul - Nie Mar 30, 2008 21:28
IMHO to jest zdecydowanie NTD - przenoszę
tom214Si - Nie Mar 30, 2008 22:40
a dlaczego instrukcja obsł. do R 75 jest rozsyłana każdemu za free?
Nie można by dla innych także?
Brt - Nie Mar 30, 2008 22:43
tak zdecydowałe klubowicz który ją zeskanował.
emes - Pon Mar 31, 2008 09:09
piter34 napisał/a: | nie płacisz opłaty zlotowej (nota bene 40PLN ) |
Opłata zlotowa dla sympatyków wynosi 60 PLN, zawiera składkę klubową, co oznacza, że wszyscy sympatycy, którzy przyjadą na zlot, stają się klubowiczami
maciej - Pon Mar 31, 2008 09:16
emes napisał/a: | Opłata zlotowa dla sympatyków wynosi 60 PLN, zawiera składkę klubową, co oznacza, że wszyscy sympatycy, którzy przyjadą na zlot, stają się klubowiczami |
Ale oczywiście nie muszą zostać klubowiczami jeśli nie chcą.
Kris - Pon Mar 31, 2008 19:25
Brt napisał/a: | tak zdecydował klubowicz który ją zeskanował. |
Były klubowicz co nie znaczy że się na klub obraziłem czy coś w tym stylu, po prostu po kilku latach w klubie postanowiłem ustąpić pola "młodszym"
Rozsyłam własnoręcznie zeskanowaną, swoją instrukcję obsługi i nie jest to akt przeciw klubowi, uważam że klubowicz który staje się klubowiczem tylko i wyłącznie z chęci posiadania materiałów takich jak instrukcję nalepki itp nie jest prawdziwym klubowiczem i oszczędzam w ten sposób klubowi takich klubowiczów a niedoszłym klubowiczom frustracji z powodu zapłacenia za tych kilka megabajtów czy za kawałek plastiku, którym im do szczęścia potrzebny nie jest, trzeba czasami popatrzeć z innego punktu widzenia na pewne sprawy i oddać "mugolom" rację że pukają sie w czoło na wiesć o klubie samochodowym... o ssssochosi... w ogóle, klub? jaki klub?!!! ja mam dzieciory na karku i gówno w garku a Ci mi o jakimś klubie
Taka jest prawda
|
|