Zobacz temat - [wawa] srebrne 75 WND 99JU

Forum Klubu ROVERki.pl

Pozdrowienia - [wawa] srebrne 75 WND 99JU

kamil_luczak - Sro Kwi 09, 2008 16:40
Temat postu: [wawa] srebrne 75 WND 99JU
Tego Pana nie pozdrawiam, bo jest gamon. Na wylotowce z jablonnej w strone Wawy jak z 2 pasow robi sie jeden, a z prawej strony jest szer pobocze, puszczal co chwila samochody, ktore wyprzedzaly stojacych w korku.
MaReK - Sro Kwi 09, 2008 22:42

Chcial byc mily ;)
Jak to w zwyczaju u roverkowiczow ;)

kamil_luczak - Czw Kwi 10, 2008 09:00

To ja dziekuje za taka 'milosc':] Rwonie dobrze mogl sie zatryzmac i wszystkich przepuscic co tna lewym pasem zeby sie wepchnac.
ploomy - Czw Kwi 10, 2008 13:08

Żebyś nie dostał nerwicy w tym miejscu, proponuję omijać korek laskiem :twisted:
kamil_luczak - Sob Kwi 12, 2008 13:03

pozniej jest sie ciezko wbic z lewej strony na trase ;) Czesto robie tak ze jak widze ciezarowke stojaca na lewym pasie to jade prawym poboczem i tak blokujemy cala droge zeby nikt sie nie wpychal :] A najbardziej lubie tych kierowcow co jada za mna i sie wkurzaja ze ich blokuje, tacy fajni pyskole :]
ploomy - Sob Kwi 12, 2008 17:10

Tylko patrz zawsze w lusterka żeby Ci żaden dekiel nie wyskoczył i nie obił roverka :wink:
kamil_luczak - Sob Kwi 12, 2008 17:57

W sensie dekiel wyskoczyl z samochodu z kluczem i przywalil po 'lakierze' ?:P
maniaq - Sob Kwi 12, 2008 22:27

nie wiem czy to ten sam samochod i kierowca, ale dzis rano przed 10 widzialem u oponiarza na woli, ulica szarych szeregow. rejestracja wnd by sie zgadzalo.

pozdro

ploomy - Nie Kwi 13, 2008 07:54

Kamil Luczak napisał/a:
W sensie dekiel wyskoczyl z samochodu z kluczem i przywalil po 'lakierze' ?:P

Coś w tym rodzaju. Kiedyś widziałem jak gościu zajechał nieświadomie drugiemu drogę, tamten go dogonił, zatrzymał, wyskoczył i przez otwartą szybę pokazał że formą Tysonowi niewiele ustępuje :smile:

kamil_luczak - Nie Kwi 13, 2008 12:18

Ja mam znajomych co w ochronie pracuja, byla podoba sytuacja ale koles pokazal palucha tamtym i zaczal uciekac, pechchialze mimo ze mial lepsza fure stanal na swiatlach. Skonczylo sie na tym ze wyjeli go przez okno :] Ja drogi nie zajezdzam, ale blokuje ;) A jak taki ktos sie zjawi to wtedy bede sie martwil i improwizowal :P