|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
 |
Pozdrowienia - [wawa] srebrne 75 WND 99JU
kamil_luczak - Sro Kwi 09, 2008 16:40 Temat postu: [wawa] srebrne 75 WND 99JU Tego Pana nie pozdrawiam, bo jest gamon. Na wylotowce z jablonnej w strone Wawy jak z 2 pasow robi sie jeden, a z prawej strony jest szer pobocze, puszczal co chwila samochody, ktore wyprzedzaly stojacych w korku.
MaReK - Sro Kwi 09, 2008 22:42
Chcial byc mily
Jak to w zwyczaju u roverkowiczow
kamil_luczak - Czw Kwi 10, 2008 09:00
To ja dziekuje za taka 'milosc':] Rwonie dobrze mogl sie zatryzmac i wszystkich przepuscic co tna lewym pasem zeby sie wepchnac.
ploomy - Czw Kwi 10, 2008 13:08
Żebyś nie dostał nerwicy w tym miejscu, proponuję omijać korek laskiem
kamil_luczak - Sob Kwi 12, 2008 13:03
pozniej jest sie ciezko wbic z lewej strony na trase Czesto robie tak ze jak widze ciezarowke stojaca na lewym pasie to jade prawym poboczem i tak blokujemy cala droge zeby nikt sie nie wpychal A najbardziej lubie tych kierowcow co jada za mna i sie wkurzaja ze ich blokuje, tacy fajni pyskole
ploomy - Sob Kwi 12, 2008 17:10
Tylko patrz zawsze w lusterka żeby Ci żaden dekiel nie wyskoczył i nie obił roverka
kamil_luczak - Sob Kwi 12, 2008 17:57
W sensie dekiel wyskoczyl z samochodu z kluczem i przywalil po 'lakierze' ?:P
maniaq - Sob Kwi 12, 2008 22:27
nie wiem czy to ten sam samochod i kierowca, ale dzis rano przed 10 widzialem u oponiarza na woli, ulica szarych szeregow. rejestracja wnd by sie zgadzalo.
pozdro
ploomy - Nie Kwi 13, 2008 07:54
Kamil Luczak napisał/a: | W sensie dekiel wyskoczyl z samochodu z kluczem i przywalil po 'lakierze' ?:P |
Coś w tym rodzaju. Kiedyś widziałem jak gościu zajechał nieświadomie drugiemu drogę, tamten go dogonił, zatrzymał, wyskoczył i przez otwartą szybę pokazał że formą Tysonowi niewiele ustępuje
kamil_luczak - Nie Kwi 13, 2008 12:18
Ja mam znajomych co w ochronie pracuja, byla podoba sytuacja ale koles pokazal palucha tamtym i zaczal uciekac, pechchialze mimo ze mial lepsza fure stanal na swiatlach. Skonczylo sie na tym ze wyjeli go przez okno Ja drogi nie zajezdzam, ale blokuje A jak taki ktos sie zjawi to wtedy bede sie martwil i improwizowal
|
|