Zobacz temat - [Rover R200 1.4 16V 98r-Zamiennik wentylatora chlodnicy]

Forum Klubu ROVERki.pl

Rover serii 200/25, MG ZR i Streetwise - [Rover R200 1.4 16V 98r-Zamiennik wentylatora chlodnicy]

Mario77 - Nie Maj 18, 2008 15:09
Temat postu: [Rover R200 1.4 16V 98r-Zamiennik wentylatora chlodnicy]
Witam Wszystkich niedawno pisalem o klopotach z niewlanczajacym sie wentylatorem,problem rozwiazalem ale zauwazylem ze mam prawdopodobnie nieorginalny wentylator wedlug mnie 99 procet i pisze tego posta dlatego ze jest dosyc zgrabnie wpasowany na swoje miejsce jak dorwe troche czasu zrobie zdjecia i zamieszcze gdyby ktos chcial zamiennik orginalu spruboje wyczytac od jakiego samochodu pochodzi,a daje calkiem niezle poza tym widac ze jest wyciety z obudowy jakis zaczep i przynitowana jest obudowa do takiego katownika na gorze gdzie sie go przykreca do chlodnicy na razie dochodze co i jak bo niedawno kupilem samochod w Itali z padnieta uszczelka >niby<dlatego cena byla smieszna pomyslalem ze wezme dla zony troche porobilem i prawie gotowy.Ale zeby nie zasmiecac to wracajac do sprawy wentylatora mysle ze temat godny uwagi i postaram sie wrzucic zdjecia w najblizszym czasie.
piter34 - Pon Maj 19, 2008 15:10

Mario77 napisał/a:
Witam Wszystkich niedawno pisalem o klopotach z niewlanczajacym sie wentylatorem,problem rozwiazalem ale zauwazylem ze mam prawdopodobnie nieorginalny wentylator wedlug mnie 99 procet i pisze tego posta dlatego ze jest dosyc zgrabnie wpasowany na swoje miejsce jak dorwe troche czasu zrobie zdjecia i zamieszcze gdyby ktos chcial zamiennik orginalu spruboje wyczytac od jakiego samochodu pochodzi,a daje calkiem niezle poza tym widac ze jest wyciety z obudowy jakis zaczep i przynitowana jest obudowa do takiego katownika na gorze gdzie sie go przykreca do chlodnicy na razie dochodze co i jak bo niedawno kupilem samochod w Itali z padnieta uszczelka >niby<dlatego cena byla smieszna pomyslalem ze wezme dla zony troche porobilem i prawie gotowy.

Czy zdajesz sobie sprawę z tego, że to jest JEDNO zdanie? :shock:
Staraj się używać kropek, tam gdzie tego wymaga gramatyka. ;-)

Mario77 napisał/a:
Ale zeby nie zasmiecac to wracajac do sprawy wentylatora mysle ze temat godny uwagi i postaram sie wrzucic zdjecia w najblizszym czasie.

Czekamy na fotki. :lol: