|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 75, MG ZT - [R75] Co oznacza termin "poziom wyposażenia"
luzmagister - Nie Maj 25, 2008 18:34 Temat postu: [R75] Co oznacza termin "poziom wyposażenia" Witam
Mam pytanie wpisałem numer vin do wyszukiarki i wyskoczyło mi że mam
poziom wyposażenia 7 co to ozanacza? mój ojciec ma r 75 1.8 automat i
wyszło mu poziom 3.1. Czy gdzieś jest lista co się kryje pod danym poziomem
?
Pozdrawiam serdecznie luzmagister Bielsko:)8
thef - Nie Maj 25, 2008 18:39
Poziom, klasa wyposażenia oznacza dokładnie to, co pierwsze przychodzi na myśl Niestety, śledząc próby rozszyfrowania tego oznaczenia w wątku o VIN, stwierdzić należy obiektywnie, że chyba nie dojdziemy do tego, co "autor miał na myśli" (w sensie - co wchodzi w skład wyposażenia dla danego oznaczenia?). No chyba, że Tomi po raz kolejny porazi nas swoją ogromną wiedzą na temat naszej kochanej marki .
luzmagister - Nie Maj 25, 2008 20:20 Temat postu: [R75 2.5 v6] Co oznacza termin " poziom wyposażenia&quo Gdy pierwszy raz przeczytałem Twoją odpowiedż to myślałem, że mnie obraziłeś .
A tak powaznie to mam od 3 miesięcy tego Roverka, a poprzedni właściciel nie potrafił dokładnie powiedzieć jakie mam wyposażenie Więc gdy zobaczyłem, że po wpisaniu VINu coś takiego mi wyskoczyło pomyślałem, że może uda się to jakoś rozszyfrować Pozdrawiam
thef - Nie Maj 25, 2008 21:13
luzmagister napisał/a: | Gdy pierwszy raz przeczytałem Twoją odpowiedż to myślałem, że mnie obraziłeś | Hihi
luzmagister napisał/a: | A tak powaznie to mam od 3 miesięcy tego Roverka, a poprzedni właściciel nie potrafił dokładnie powiedzieć jakie mam wyposażenie | No cóż, przekonasz się zatem na własnej skórze, ale myślę, że to bardzo fajne uczucie odkrywać kolejne bajery swojego wozu
luzmagister napisał/a: | Więc gdy zobaczyłem, że po wpisaniu VINu coś takiego mi wyskoczyło pomyślałem, że może uda się to jakoś rozszyfrować | Możesz w wątku o VIN rozszyfrować co kryje się pod Twoim oznaczeniem wyposażenia, oczywiście jak już je dogłębnie zbadasz
luzmagister napisał/a: | Pozdrawiam | Ja również
sTERYD - Nie Maj 25, 2008 21:23
z tymi klasami to chyba co rok zmieniali sobie na inne...
ja też mam class 3.1 i mam prawie wszystko, oprócz skóry, paru drewnianych wstawek więcej i szyberdachu... (no i tempomatu, który nie występował w mojej wersji silnikowej )
luzmagister - Nie Maj 25, 2008 22:21
Spoko jak się spodkamy na jakimś zlocie to Ci pożyczę
a tak serio to cudowne autko i nie zamieniłbym go na żadne inne ........ no może na 911 turbo nie jednak nie!!!!!
|
|