|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Offtopic - Prezesa przeprowadzka do stolicy - dywagacje ;)
MaReK - Czw Cze 05, 2008 10:54
emes napisał/a: | Póki co mam dopiero łożysko, wszystko zależy do tego, czy Gawin znajdzie trochę czasu, żeby je wymienić na nowe |
To nie jest wielka filozofia... wiec jesli Gawin nie da rady podjedz gdziekolwiek, gdzie bedziesz moglbyc obecny przy naprawie. Nawet siec Norauto da sobie z tym rade i nie powinni wziac duzych pieniedzy.
To napisz dokladnie date Twojego przybycia
emes - Czw Cze 05, 2008 11:02
MaReK napisał/a: | To nie jest wielka filozofia |
Ale ZTCW to nie jest takie proste, dużo rozbierania i szczerze mówiąc będę się czuł dużo bezpieczniej, jak zajmie się tym Gawin, tutaj nie muszę być obecny przy naprawie, chyba że tak po prostu, żeby pogadać podczas naprawy
MaReK napisał/a: | napisz dokladnie date Twojego przybycia |
Najprawdopodobniej przyjadę 13 czerwca. Czekam za telefonem w sprawie spotkania, chcę umówić spotkanie na 14:00. Będę w firmie Innovation.
MaReK - Czw Cze 05, 2008 11:08
No ale jesli ma to trwac Bog wie ile to chyba nie warto czekac...
Przyjazd Mietkiem a Roverkiem to duza roznica
emes napisał/a: | chcę umówić spotkanie na 14:00. Będę w firmie Innovation |
Spotkanie z Roverkowiczami czy spotkanie w tej firmie?
Czyzbys mial zamiar sie przeprowadzic do stolicy za praca?
emes - Czw Cze 05, 2008 11:11
MaReK napisał/a: | Spotkanie z Roverkowiczami czy spotkanie w tej firmie? |
Spotkanie w tej firmie
MaReK napisał/a: | Czyzbys mial zamiar sie przeprowadzic do stolicy za praca? |
Sprawa wygląda tak, że pierwsze spotkanie jest w Warszawie, a kolejne we Wrocławiu Muszę tylko przyjechać na spotkanie, nie będę się przeprowadzał do Warszawy
MaReK - Czw Cze 05, 2008 11:22
To dobrze... bo by sie zarzad zdesynchronizowal
emes - Czw Cze 05, 2008 11:29
MaReK napisał/a: | bo by sie zarzad zdesynchronizowal |
Myślę że nie byłoby tak źle Poza tym mógłbym do Was przyjeżdżać na Bemowo Poza tym w Warszawie zarabiałbym mniej po uwzględnieniu kosztów utrzymania
maciej - Czw Cze 05, 2008 11:31
emes napisał/a: | Poza tym w Warszawie zarabiałbym mniej po uwzględnieniu kosztów utrzymania |
Czy ja wiem, czy to teraz taka duża różnica?
emes - Czw Cze 05, 2008 11:36
maciej napisał/a: | czy to teraz taka duża różnica? |
Myślę że nie ma aż tak dużej różnicy, chodziło mi tutaj o moją sytuację, bo we Wrocławiu mam swoje mieszkanie, w Warszawie musiałbym wynajmować, a w takim przypadku różnica byłaby pewnie odczuwalna.
maciej - Czw Cze 05, 2008 15:21
emes napisał/a: | Myślę że nie ma aż tak dużej różnicy, chodziło mi tutaj o moją sytuację, bo we Wrocławiu mam swoje mieszkanie, w Warszawie musiałbym wynajmować, a w takim przypadku różnica byłaby pewnie odczuwalna. |
A gdybyś w tym czasie wynajął wrocławskie?
Z tego co kojarze, to we Wrocławiu jest niezły kryzys mieszkaniowy i ceny to są praktycznie takie jak w Wawie...
MaReK - Czw Cze 05, 2008 16:58
Ty mu nie podsuwaj takich pomyslow, bo jeszcze sie gotow tu sprowadzic
A emes ma zapedy dyrektorskie i moglby nami tu za bardzo chciec rzadzic. Poza tym mialby lepszy dostep fizyczny do serwerow... niech siedzi gdzie siedzi
emes - Pią Cze 06, 2008 11:48
maciej napisał/a: | A gdybyś w tym czasie wynajął wrocławskie? |
Myślę że nie, bo mam wyremontowane, jutro będę skręcał meble i w najbliższym czasie chcemy się tam wprowadzić
MaReK napisał/a: | A emes ma zapedy dyrektorskie |
No bez przesady, ja taki skromny
walkie - Pią Cze 06, 2008 21:59
MaReK napisał/a: | Ty mu nie podsuwaj takich pomyslow, bo jeszcze sie gotow tu sprowadzic
A emes ma zapedy dyrektorskie i moglby nami tu za bardzo chciec rzadzic. Poza tym mialby lepszy dostep fizyczny do serwerow... niech siedzi gdzie siedzi |
ROTFL uśmiałam się po pachy.
emes napisał/a: | Myślę że nie, bo mam wyremontowane, jutro będę skręcał meble i w najbliższym czasie chcemy się tam wprowadzić |
ło matko bosku, jakie postępy, remont skończyłeś jakoś w lutym nie?
maciej napisał/a: | Z tego co kojarze, to we Wrocławiu jest niezły kryzys mieszkaniowy i ceny to są praktycznie takie jak w Wawie... |
jest jest, ale w cenie są mieszkania w centrum a nie na końcu świata. Chyba, że ktoś do parku technologicznego będzie śmigał do pracy to emesa mieszkanie jak znalazł.
Brt - Pią Cze 06, 2008 22:26
walkie napisał/a: | a nie na końcu świata. |
to co powiesz o Leśnicy
walkie - Pią Cze 06, 2008 22:28
Brt napisał/a: | to co powiesz o Leśnicy |
że to powino być inne miasteczko a nie dzielnia wrocka. podobnie jest z NH w Krakowie
maciej - Pon Cze 09, 2008 10:52
Leśnica jest fajna... Strasznie mi się podoba.
emes - Pon Cze 09, 2008 11:19
maciej napisał/a: | Leśnica jest fajna |
To właściwie jest takie małe miasteczko, zawsze jak przejeżdżam przez Leśnicę mam wrażenie, że to miasteczko, wyjeżdżasz z cywilizacji, przejeżdżasz przez pola, gdzie są pojedyncze domy albo powstają nowe, a później wjeżdżasz do mniejszej cywilizacji i pewnie stąd takie właśnie wrażenie. A czy tam jest fajnie to nie wiem, ale miałem znajomych, którzy tam mieszkali i mówili, że jest fajnie, tylko kiepski dojazd. Myślę że trochę się poprawi, jak skończą obwodnicę Wrocławia. Poza tym, dzisiaj będę przejeżdżał przez Leśnicę, bo jadę po zaworek do Lutyni
|
|