Zobacz temat - Poznan

Forum Klubu ROVERki.pl

Spoty lokalne - Poznan

Zukowaty - Pią Cze 06, 2008 18:41
Temat postu: Poznan
Witam! Ciekawe ile osob jest tutaj z Poznania i okolic.Moze by sie spotkac tak za 2 tygodnie np.pdo lechem na parkingu i wyskoczyc na miasto na jakies bezalkoholowe?? Nie dajcie sie Pyry prosic tylko patrzec w kalendarz i pisac kto ma kiedy wolny termin.
Pozdro 4 all! Artur

zetes - Pią Cze 06, 2008 20:22

bede w poznaniu od 18.o6. do 20.06 to jakby w tym czasie cos sie wyklulo to bym byl obecny :smile:
Zukowaty - Pią Cze 06, 2008 20:35

To nawet jak sie nie wykluje to mozna sie spotkac bo ja wracam do Polski 19go wieczorem to 20go w piatek sie mozemy styknac.Ok,czyli juz mini spot mamy :)
emes - Pią Cze 06, 2008 22:16

Pamiętam ostatni spot w Poznaniu, na którym byłem, pojawiła się ekipa z Wrocławia, z Warszawy oraz z Leszna, a z Poznania nikt nie przyjechał :-) Oczywiście odpowiednia informacja o organizowanym spocie była w odpowiednim kąciku :-)

Ale to tylko taka moja mała dygresja :-)

Paul - Pią Cze 06, 2008 23:52

Prezes, nie siej defetyzmu ;) Będzie dobrze :D

Postaram się wziąć pod uwagę ten termin, ale nic nie obiecuję (mam 'remont' w domu :( )

emes - Pią Cze 06, 2008 23:55

Paul napisał/a:
nie siej defetyzmu

Ale ja nie sieję, ja tylko wspominam :-) Spot się odbył i był jak najbardziej udany. Wyjazd około 10:00 z Wrocławia a powrót późno w nocy, fajnie było, może uda się taki spot powtórzyć? Kto jest chętny z ekipy, która była wtedy w Poznaniu? :-)

Paul - Sob Cze 07, 2008 00:27

emes napisał/a:
Kto jest chętny z ekipy, która była wtedy w Poznaniu?

j.w. :(

emes - Sob Cze 07, 2008 00:44

Paul napisał/a:
j.w.

Możemy przecież pojechać w innym terminie :-)

Paul - Sob Cze 07, 2008 00:47

emes napisał/a:
Możemy przecież pojechać w innym terminie

Będzie hasło, to się wypowiem :D

emes - Sob Cze 07, 2008 00:50

Paul napisał/a:
Będzie hasło, to się wypowiem

Ja póki co jeszcze nie wiem, w który weekend będzie mi pasowało, a jeżeli chodzi o hasło, to też poczekam na coś konkretnego. Chciałem zrobić tylko smaka na wyjazd na spot do Poznania :-)

Zukowaty - Sob Cze 07, 2008 01:22

Rob tego smaka rob :) Termin jest sprawa otwarta. Ja reflektuje na wszystko pomiedzy 20.06 a 02.07 z pewnymi wyjatkami oczywiscie ale zgadajcie sie i cos sie zaplanuje w P-niu
kasjopea - Sob Cze 07, 2008 12:50

może też się wybierzemy? :hm:
Zukowaty - Sob Cze 07, 2008 14:19

Namyslac sie namyslac zeby tak za tydzien powiedzmy juz lista na100% byla pewna
wild_weasel - Sob Cze 07, 2008 20:59

Będę bronił honoru stolicy Pyrlandii, mimo żem nowy w stadzie :grin:
(Faktycznie, w stosunku do ilości R widywanych w Poznaniu - reprezentacja na forum uboga...).
Co prawda weekend 21-22 nie jest najszczęśliwszym dla mnie osobiście terminem, ale piątek 20 może być.

Zukowaty - Pon Cze 09, 2008 03:03

Mowisz tak jak ja bym byl tu od wiekow :) Fajnie bo mi piatek tez najbardzie pasuje.Niech jeszcze pare osob sie wpisze i ustalimy gdzie i kiedy dokladnie. Wild_weasel po rejestracji widze ze taka sama z Ciebie Pyra jak ze mnie :P :lol:
bialy114 - Wto Cze 10, 2008 20:55

Jeśli piątek (20.06) zostanie - zamelduję się :mrgreen: sobota i niedziela odpada :sad:
emes napisał/a:
Ale to tylko taka moja mała dygresja

a jakbym urządził u Ciebie na podwórku imprezę, a nie zapytał Cię o zdanie...przyszedłbyś na nią ?? :razz:
Nie ma co wypominać - było i się nie "odstanie". Sami widzimy, że ekipa Roverkowa w Poznaniu nie należy do najliczniejszych - mi akurat termin nie podszedł - pewnie tak, jak pozostałym. Widzę również, że niektórzy zniknęli z forum (czyt. najprawdopodobniej zmienili markę itp.)
W zamian pojawia się "świeża krew" - tak trzymać :ok:

emes - Wto Cze 10, 2008 21:15

bialy114 napisał/a:
a jakbym urządził u Ciebie na podwórku imprezę, a nie zapytał Cię o zdanie...przyszedłbyś na nią

Oczywiście że nie i nie byłoby to dla mnie miłe, tyle że my pytaliśmy o zdanie, odpowiednio wcześniej, ale odpowiedzi był brak. ZTCP to tylko Ty odpowiedziałeś :-)

bialy114 napisał/a:
Nie ma co wypominać

Przecież napisałem wyżej, że nie wypominam, tylko wspominam :-)

bialy114 napisał/a:
ekipa Roverkowa w Poznaniu nie należy do najliczniejszych

Podobnie jest we Wrocławiu :-) Spokojnie, myślę że Roverków cały czas przybywa, więc powinno też pojawić się więcej osób na forum. Chociaż to akurat ma też pewne plusy ujemne :-)

kasjopea - Wto Cze 10, 2008 21:20

emes napisał/a:
Chociaż to akurat ma też pewne plusy ujemne

hm, a co to są plusy ujemne? :hm: :razz:

bialy114 - Wto Cze 10, 2008 21:32

Emesowi chyba chodzi o to, że plus (więcej ludzi na forum), minus (niekoniecznie w tym samym celu co większość :wink: )
OT
Łoł - kasjopea - może w sierpniu zmontujemy spocik w Włocławku ? Będę w rodzinnych stronach na "wczasach" :wink:

kasjopea - Wto Cze 10, 2008 21:36

Bardzo chętnie, tylko rzeknij słówko, tylko nie wiem czy ktoś oprócz nas by się znalazł :razz:
Z Włocławka jesteś? :grin:

bialy114 - Wto Cze 10, 2008 21:39

kasjopea napisał/a:
Z Włocławka jesteś?

Si - (pochodzę) - teraz przefarbowany na Pyrę :roll:

emes - Wto Cze 10, 2008 21:43

bialy114 napisał/a:
chodzi o to, że plus (więcej ludzi na forum), minus (niekoniecznie w tym samym celu co większość :wink: )

Dokładnie, o to to :-)

kasjopea napisał/a:
tylko nie wiem czy ktoś oprócz nas by się znalazł

Myślę że by się znalazło, przypomnij sobie spot w Toruniu, a to przecież ten rejon :-)

kasjopea - Wto Cze 10, 2008 21:44

cóż bywa :wink:
mój małżonek (wolarz) też z importu - tzw. tyfus (bydgoszczanin) :lol:

[ Dodano: Wto Cze 10, 2008 22:45 ]
emes, najśmieszniejsze było to, że na spocie toruńskim nie było nikogo z Torunia :razz:

emes - Wto Cze 10, 2008 21:46

kasjopea napisał/a:
też z importu - tzw. tyfus

Całkiem fajne określenie, chodzi o to, że z importu :-) A skąd się wzięło to 2? :-)

kasjopea napisał/a:
emes, najśmieszniejsze było to, że na spocie toruńskim nie było nikogo z Torunia

To podobnie jak na spocie w Poznaniu :-)

bialy114 - Wto Cze 10, 2008 21:46

emes napisał/a:
Myślę że by się znalazło, przypomnij sobie spot w Toruniu, a to przecież ten rejon

dokładnie 55 km od Włocławka - odezwę się, jak zaparkuję u rodziców :mrgreen:

kasjopea - Wto Cze 10, 2008 21:47

chodzi Ci o tyfus?
tak u nas, a szczególnie w Toruniu mówią na bydgoszczaków

A toruniaki to Krzyżaki :hahaha:

bialy114 - Wto Cze 10, 2008 21:50

kasjopea napisał/a:

A toruniaki to Krzyżaki

to taka platoniczna "miłość" :wink: całkiem jak Poznań z Krakowem albo ze "Stolycą" :mrgreen:

emes - Wto Cze 10, 2008 21:53

kasjopea napisał/a:
chodzi Ci o tyfus?

Chodziło mi o to określenie :-)

kasjopea napisał/a:

Ale może wiesz, skąd to się wzięło? :-)

kasjopea - Wto Cze 10, 2008 22:01

nie wiem, ale jak się dowiem, to dam znać :smile:

Z innych regionalizmów - mieszkańcy Włocławka mieszkający na Zawiślu to zaciery lub klapouchy :lol:

sorki za OT :oops:

emes - Wto Cze 10, 2008 22:04

kasjopea napisał/a:
na Zawiślu

To w sensie, że po drugiej stronie Wisły? :-)

kasjopea - Wto Cze 10, 2008 22:11

si, przeważająca część miasta znajduje się na lewym brzegu, a Zawiśle jest po prawej stronie. Chyba nie powinnam pisać z dużej litery, bo to nie jest oficjalna nazwa dzielnicy :smile:
Zukowaty - Sro Cze 11, 2008 02:06

Ja slyszalem kiedys jeszcze jak w Lodzi mieszkalem ze w pyrlandii panowalo kiedys okreslenie na lodziakow - dziecioroby z kongresowki- Sorki za brak polskich znakow ale mam dunska klawiature i winde. Smieszne jest z tymi pyrami bo w Lodzi uznaje sie to za obrazliwe dla nich a w Poznaniu sa z tego dumni :) Tak sobie mysle ze moze by w Poznaniu sobie jakiegos grilla zrobic zamiast siedziec w knajpie...Zobaczymy miasto kto nie widzial i w plener.Co Wy na to?
wild_weasel - Sro Cze 11, 2008 15:06

Cytat:
Tak sobie mysle ze moze by w Poznaniu sobie jakiegos grilla zrobic zamiast siedziec w knajpie...

Podoba mi się ten pomysł. W knajpie w grę wchodzi tylko browar (no przecież nie rumianek :mrgreen: ), a alternatywa grilla na świeżym powietrzu z możliwością wskoczenia za kółko brzmi bardzo rozsądnie.

Zukowaty - Sro Cze 11, 2008 16:07

wild_weasel, Ok to pomysle o jakims fajnym miejscu a jak Ty cos wynajdziesz to tez sie odezwij :) Myslalem o doplywie Malty tam przy osiedlu Przemyslawa w dole albo Kiekrz nad jeziorkiem (troche dalej to ale sporo miejsca tam).
wild_weasel - Czw Cze 12, 2008 13:35

Zukowaty napisał/a:
Kiekrz nad jeziorkiem

Jest ciekawe miejsce przy ul. Wypoczynkowej (od Poznania: za kościołem w lewo). Tylko tam raczej droga na Land Rovery :)) Dawno nie byłem, ale jest sporo terenu, paręnaście maszyn powinno się zmieścić.
(W najbliższym czasie będę nieco unieruchomiony i nie mogę wpaść na rekonesans, więc tropię tylko przy pomocy satelitów ;) ).

Zukowaty - Czw Cze 12, 2008 23:18

Dobre i to bo ja na obczyznie.Mozemy sie zgadac w piatek z samego rana jak bedziesz wolny i cos wybrac skoro my miejscowi :) Tez znam jedno miejsce gdzie bylo by calkiem ok w kiekrzu i nie wiem czy to nie to o ktorym Ty mowisz.tam sie za tym kosciolem skrecalo w lewo tak pod gore na plyty a potem gruntowa droga??
wild_weasel - Pią Cze 13, 2008 09:32

Zukowaty napisał/a:
w lewo tak pod gore na plyty a potem gruntowa droga
i wertepy jakieś. Dokładnie tak, jak mówisz. Ale ja tam dawno nie byłem, chwilowo autko mam unieruchomione i nie mam wolnych poranków :grin: Może sprawdź w weekend jak znajdziesz moment? Nie wiem czy to nie teren prywatny, itd.

bialy114, może Ty masz jakiś pomysł na miejsce w swoich podmiejskich okolicach?

Zukowaty - Pią Cze 13, 2008 10:05

Kzieglowy?? To ja proponuje nad ta oczyszczalnia tam :P Z tego co pamietam to w tym kiekrzu to byl normalnie dojazd nad wode.Ja jestem teraz na obczyznie i wracam w czwartek wieczorem to z samego rana w piatek pojade zobaczyc a Wy juz sie szykujcie na piatek bo jak na razie to chyba jedyny termin co pasuje komus.ZAPISYWAC SIE KTO NA PIATEK 20-GO NA 100% W POZNANIU!!!
Heju - Nie Cze 15, 2008 10:43

Witam, jestem nowy na forum i chętnie bym się spotkał z innymi użytkownikami Roverków.
Aktualny termin mi nie odpowiada (wyjazd), ale myślę na następnym się pojawie.
W każdym razie mówię cześć i pozdrawiam Poznań i okolice :]

bialy114 - Nie Cze 15, 2008 16:25

Heju napisał/a:
W każdym razie mówię cześć i pozdrawiam Poznań i okolice

Witaj na forum !
Może odezwij się też w dziale "Powitania" i wrzuć fotki swojego Roverka - to ułatwi rozpoznanie na drodze :grin:
Do zobaczenia na asfalcie i szerokości :!:

Zukowaty - Nie Cze 15, 2008 20:22

Ja sie rowniez podpinam :)
bialy114 - Pon Cze 16, 2008 21:26

No to zapisuję sie na piątek :mrgreen:
tylko o której ? i wreszcie gdzie ? M1 przy Norauto ?
P.S.
Jakoś chętnych więcej nie widać :cry:

Zukowaty - Pon Cze 16, 2008 23:07

Ok to spotkanie pod Norauto na parkinku M1 przy Szwajcarskiej o godzinie 13 jak nikt sie nie sprzeciwia.Najpierw szum a teraz cisza??
wild_weasel - Wto Cze 17, 2008 08:44

Miejsce doskonałe. Tylko godzina może niech będzie trochę poźniejsza, niech pracujący biurokraci też mają szansę dotrzeć na spot ;)
Tylko trzech nas będzie? bialy114, będziesz z kobietą, czy takie samcze spotkanie? :mrgreen:

Zukowaty - Wto Cze 17, 2008 10:32

Mialem napisac jeszcze wczesniej ale pomyslalem ze godzina 13 juz powinna poruszyc towarzystwo do odezwu :P Jak nikt sie juz nie dokoptuje to niech bedzie ta 16 co mi w PW pisales
zetes - Wto Cze 17, 2008 13:01

Zukowaty, bede wiedzial jutro, tj 18.06. - ale zanosi sie, ze planowny pobyt w Poznaniu zostanie odwolany i bede zajety czyms innym i w innym miejscu :sad:
Zukowaty - Wto Cze 17, 2008 13:58

No i nasz spot przeradza sie w spocik ale to najwyzej pojdzie sie na pizze :)
bialy114 - Wto Cze 17, 2008 15:02

wild_weasel napisał/a:
Tylko godzina może niech będzie trochę poźniejsza
Popieram - pracuję do 15.30 na Bukowskiej - jak rozumiem mówimy o piątku ??
wild_weasel napisał/a:
bialy114, będziesz z kobietą, czy takie samcze spotkanie?

Będę sam - moja Pani też pracuje, a potem dziecko z przedszkola, obiad i takie tam... :wink:
Zukowaty napisał/a:
No i nasz spot przeradza sie w spocik

Takie właśnie miałem przeczucie, ale może będziemy zaskoczeni jakimś gościem - chyba, że się obrazili na Poznań za ostatni zlot :razz: :mrgreen:

Zukowaty - Wto Cze 17, 2008 19:22

Mi to wyglada na podjudzanie... :D ale moze podziala :D
bialy114 - Wto Cze 17, 2008 19:53

może :twisted: :razz:
Zientas - Wto Cze 17, 2008 21:25

Kurde przegląd mi się skończył 30 maja i jakoś nie załatwiłem jeszcze... Rover stoi trochę zapomniany. Może zaryzykuję... :wink:
Zukowaty - Wto Cze 17, 2008 22:49

To jak autko sprawne to lec na Politechnike na Piotrowo-wjazd od Jana Pawla.Oni tam tez robia przeglady i nie patrza tak restrykcyjnie.Ja tam zawsze jezdze z motorem i nigdy sie nie czepial niczego,ba nawet niekiedy w ogole nie sprawdzal tylko pogadalismy o moto i podbijal.
Zientas - Wto Cze 17, 2008 22:52

Ręczny nie hamuje prawego tylnego koła... i pewnie nie przejdzę. Szukam na razie jakiegoś mechaniora co by się podjął naprawy/regeneracji zacisków.

A na spot może się dokulam. Czyli piątek 16 Norauto koło M1?

Zukowaty - Wto Cze 17, 2008 23:33

Tak.Moze po Ciebie podjechac zebys nie musial sie kulac bez papieru?? W jakich rejonach mieszkasz?
Zientas - Wto Cze 17, 2008 23:51

Dzięki za propozycję, ale mam alternatywę. Najwyżej przyjadę Voyagerem :neutral: Jeśli Policja nie czyta tego forum to przyjadę Roverkiem (trochę go przedmucham przy okazji).
zetes - Czw Cze 19, 2008 07:51

niestety wyszly nici z wyjazdu do Poznania, najdalej moge sie ruszyc do Konina, w tej sytuacji zycze tym co moga sie spotkac milego spotkania i owocnych rozmow. :razz:
Zientas - Czw Cze 19, 2008 13:26

Dobra, przegląd mam :mrgreen: Będę jutro o 16:00.

Czyli ilu nas będzie?

wild_weasel - Czw Cze 19, 2008 14:09

1. wild_weasel na pewno.
2. bialy114?
3. Zukowaty?

bialy114 - Czw Cze 19, 2008 15:22

wild_weasel napisał/a:
bialy114?

a dlaczego "?" - na 99% :!: ten 1% zostawiam sobie na zgon :mrgreen: :razz:
przecież muszę kiedyś wymontowć Ci te springi :wink: :razz:

P.S. Udało mi się włożyć parę ulotek za wycieraczki Roverków napotkanych w Poznaniu. Są też 2 szt R25 u mnie (w Koziegłowach), ale nie wiem, czy właściciele się odezwą :bezradny: najwyżej będą żałować - nie ?? :razz:

Zientas - Czw Cze 19, 2008 15:46

Czyli:

1. wild_weasel
2. bialy114
3. Zukowaty
4. Zientas

wild_weasel - Czw Cze 19, 2008 16:02

bialy114 napisał/a:
przecież muszę kiedyś wymontowć Ci te springi :wink: :razz:

To ja jeszcze sprawdzę, czy aby na pewno mam czas i będę mógł przyjechać :mrgreen:

Ukasz - Czw Cze 19, 2008 17:49

Witam wszystkich.
Z wielką przyjemnością chciałbym przyjechać i obejrzeć Wasze Roverki, jednak w piątek o 16 to niestety nie jest dla mnie najszczęśliwsza pora... :/
Będę próbował coś wykombinować.
A tymczasem do zobaczenia w korkach poznańskich

bialy114 - Czw Cze 19, 2008 18:06

Ukasz napisał/a:
A tymczasem do zobaczenia w korkach poznańskich

A jak Cię rozpoznać ??
Może jakieś fotki wrzuć do działu "Nasze Roverki" albo początek nr rej i kolor podaj ??
Zapraszamy - jak nie jutro, to na następny zlocik :wink:

P.S.
Dziś dostałem znaczek klubowy i kartę klubowicza. Czuję się "dowartościowany" :wink:
Jutro uroczysta dekoracja R25 :mrgreen: - "Pomożecie" ?? - hihihi

wild_weasel - Czw Cze 19, 2008 18:37

"Pomożemy !! " :mrgreen:
bialy114 napisał/a:
Dziś dostałem znaczek klubowy i kartę klubowicza.

:sad: a ja nie :sad: a też już powinienem!
No trudno, muszę poczekać do następnego spotu, też będzie z pompą ;)

KuBaB - Pią Cze 20, 2008 07:13

Na weekend jestem w Poznaniu jakby co :twisted:
Zukowaty - Pią Cze 20, 2008 11:21

czyli do dzisiaj o 16:D
wild_weasel - Pią Cze 20, 2008 11:55

Zukowaty napisał/a:
czyli do dzisiaj o 16:D

Jak się ktoś wyrobi... Ja przyjadę najwcześniej na 1700 pod Norauto.

Zientas - Pią Cze 20, 2008 14:25

Kurde! Niestety się nie wyrobię. Bawcie się dobrze.
bialy114 - Pią Cze 20, 2008 18:57

No to będę pierwszy :razz:
Dzięki wszystkim obecnym za miło spędzony czas. Niespodziankę zrobił nam Grzegorz - sympatyk, który sporadycznie zagląda na forum. Jego podejście do R75, którego jest właścicielem zrobiło na mnie wrażenie. Na dodatek zamontowany w Jego R wyświetlacz czujnika cofania to sama poezja.
Ukasz - dzięki, że dałeś radę zajrzeć chociaż na parę minut.
Wild_weasel - przez te nasze pogaduchy zapomniałem zrobić foty z Twoim Roverkiem - mea culpa - nadrobię następnym razem :wink: - pozdrowienia dla towarzyszki :wink:
Zukowaty pobija wiedzą mechaniczną.
Słowem było miło i przyjemnie.
Zdjęcia tutaj
Do następnego razu :ok:

Zukowaty - Pią Cze 20, 2008 21:16

Eeeee tam jaka widza :P Rezczywiscie bylo milo i czekam na nastepny raz i wiecej ludzi :D choc tak kameralnie tez bylo milo :) Foty 1 klasa wyszly hehe.Czekamy na Grzegorza az sie zapisze na forum...
wild_weasel - Pią Cze 20, 2008 22:02

Zaiste, bardzo miłe i pouczające popołudnie :mrgreen:
Zukowaty, fałszywa skromność - nie nadążałem za Tobą, muszę się co nieco jeszcze nauczyć :roll:
bialy114, fotki fajne - szkoda tylko, że tak mało Roverków się załapało na zdjęcia. (Ja też zapomniałem). Nadrobimy niebawem ;)

Heju - Czw Sie 14, 2008 08:05

Poznań żyje ?? , może jakiś spocik z okazji naszego święta dziś lub jutro ??
Zukowaty - Czw Sie 14, 2008 11:23

Ja odpadam bo jestem juz na wygnaniu ale za 2 tyg bardzo chetnie :) Moze bede juz mial silnik to wtedy w ogole mogl bym swietowac :)
wild_weasel - Czw Sie 14, 2008 12:17

A ja właśnie dziś zmykam na dłuższy weekend, jak to miastowe mają w zwyczaju ;)
Zukowaty - Czw Sie 14, 2008 14:10

Sporo nowych ludzi sie pojawilo ostatnio w Poznaniu.Zauwazyles wild_weasel?? Jak wroce to bede oponowal za jakim s spotem tylko troche liczniejszym niz ten nasz ostatni :) Jest coraz wiecej R75 co dla mnie jest duzym plusem bo sobie doswiadczenia powymieniamy :) a mam co opowiadac :P Popatrzymy tez co z tymi Twoimi grzanymi fotelami sie uda zrobic :)
wild_weasel - Wto Sie 19, 2008 13:33

No, to tak jak napisałeś, szykujmy coś na ostatni weekend sierpnia. Wszyscy zainteresowani powinni się nastawić, przygotować i pojawić :D
Roverków w Poznaniu jeździ sporo, a i forumowiczów miejscowych przybywa. Wiara, odzywać się i meldować na spocie!

Zukowaty - Wto Sie 19, 2008 13:52

Ja zaczepiam, co kogos znajde z poznania na forum to na PW odrazu mecze.tez pomecz troche bo nikt tu nie zaglada.Nawet sie narazam szefostwu i OFF wtracam na usterkach :P
Heju - Wto Sie 19, 2008 16:53

wild_weasel, Ja jestem zainteresowany, pod warunkiem że będzie to sobota :]
Pozdrawiam

Zukowaty - Wto Sie 19, 2008 17:41

No ja jestem caly za sobota za tydzien.W piatek rano bede w kraju to sie mozna w sobote styknac.Wyrzucilo mi 187 uzytkownikow forum z Poznania, wiec pytam...gdzie jest reszta ktora sie nie odzywa w tym temacie??
azer - Wto Sie 19, 2008 18:11

...jest w trakcie kupowania/szukania. Sztuk co najmniej jedna :)
Zukowaty - Wto Sie 19, 2008 20:05

To i tak sie zjaw w sobote to zobaczysz jak powinny wyglac roverki i na co uwazac.
dragostreetwise - Wto Sie 19, 2008 20:29

bardzo ale to bardzo chetnie bym wziął udział w takim spotkanku ale w sobote jade do czestochowy "jako pielgrzym. :) Mam wolny piatek, niedziele. później cały czas wolne tak wiec mysle ze na pewno na spociku sie zobaczymy.
Zukowaty - Wto Sie 19, 2008 20:34

dragostreetwise to mozemy sie zobaczyc w piatek jak bedziesz w Poznaniu na jakims bezalkoholowym :) bo ja juz bede i do konca weekendu bede mial chyba wolne a w sobote stykne sie jeszcze raz z reszta.trzeba by bylo w koncu poznac roverkowiczow z okolic komina :)
dragostreetwise - Wto Sie 19, 2008 20:41

nie ma problemu , ja mam do Poznania 15 km. Robakowo jest jak sie jedzie na katowice przed Kórnikiem. Tak ze na rondzie rataje jestem w 10 minut. tak ze bedzie mi bardzo poznac roverkowiczów z Poznania. Powiedz tylko gdzie i o której
Zukowaty - Wto Sie 19, 2008 22:38

Ja mieszkam na Rusa czyli zjezdzasz na M1 i w okolice szpitala na Szwajcarskiej.Moze by sie w piatek tez zjawil zapoznawczo bialy114 i wild_weasel ??Jakos tak pod wieczor by sie styknac zeby chlopaki juz po pracy byli.Mielibysmy spot po spocie no chyba ze ogol zadecyduje ze piatek wieczor im bardziej odpowiada :) Pozostawiam do przedyskutowania.Ja tam sie moge spotykac co drugi dzien nawet zeby pogaworzyc przy jakims napoju ;)
dragostreetwise - Wto Sie 19, 2008 22:47

super bede sledził temat , czekam na okreslenie godziny spotkania , na parkingu M1 ?
wild_weasel - Wto Sie 19, 2008 22:57

Piątek, sobota, niedziela - wszystko pasuje. Może niech się jakieś szersze grono spoza Poznania zorganizuje? Tzn. jakaś ekipa zielonogórska, cośtamjeszcze? Wtedy lepsza byłaby sobota i piknik rodzinny :rotfl:
Można w piątek szybki spocik z przejażdżkami cudzym autem pod M1 :mrgreen: a w sobotę/niedzielę coś spokojniejszego, np. jakiś bezalkoholowy grill za miastem, z żonami/dziewczynami? Co tak same mają siedzieć w weekend :roll:

Zukowaty - Wto Sie 19, 2008 23:05

wild_weasel napisał/a:
Co tak same mają siedzieć w weekend

No niech lepiej posluchaja o zawieszeniach hamulcach bezpiecznikach i HGFach :) :):) Ja tam jestem caly za.Tylko jak mowisz
wild_weasel napisał/a:
Może niech się jakieś szersze grono spoza Poznania zorganizuje?

Mamy juz plany ale w 3 czy 4 spotu nie ustawimy :) Dla mnie moze byc tak ze kto moze to w piatek pod M1 czy gdzie tam bedzie pasowalo a w weekend cos poteznieszego na zielonej trawce dla wszystkich.

[ Dodano: Sro Sie 20, 2008 11:25 ]
Nie dzialaja fotki z ostatniego spotu spociku :) co Biały wrzucił :(

MelGibson - Sro Sie 20, 2008 20:08

Chętnie bym się zjawił jeśli tylko skończę robić hamulce, najlepiej w sobotę.
Zukowaty - Sro Sie 20, 2008 21:12

Ok to na razie niech kazdy okresli kiedy i sie jakos przed piatkiem zgadamy dokladnie
bialy114 - Czw Sie 21, 2008 08:07

Jestem na urlopie - na Kujawach. Może odbiję sobie nieobecność na poznańskim gdzieś tutaj :razz:
Zdjęcia nie działają, bo i po co po takim czasie... kto chciał to sobie ściągnął :razz:
Pozdrawiam i życzę Wam miłych wrażeń na, i po spocie... :grin:

Zukowaty - Czw Sie 21, 2008 10:33

bialy114 to ty jeszcze zyjesz?? :D Szkoda ze Cie nie bedzie no ale milego wypoczynku zycze :)
drago - Czw Sie 21, 2008 14:39

czyli ja na pewno w piatek sie pojawie pod M1 prosze tylko póxniej o godzine spotkania.

[ Dodano: Czw Sie 21, 2008 15:41 ]
a zapomniałem dodac ze dragostreetwise i drago to jedno czyli ja , przez przypadek załozyłem 2 konta ale teraz jest OK

Brt - Czw Sie 21, 2008 14:45

mały OT: to które konto Ci skasować ;)
Zukowaty - Czw Sie 21, 2008 16:29

Brt napisał/a:
mały OT: to które konto Ci skasować ;)

Do kasowania to pierwszy:)

Heju - Czw Sie 21, 2008 17:27

To może zrobić jakąś listę kto, kiedy, gdzie i o której żeby było czytelnie

1. Heju (Łukasz) sobota - niedziela, miejsce i czas dowolny

Zukowaty - Czw Sie 21, 2008 17:45

2.Zukowaty-Artur-piatek po 14,sobota i niedziela czas dowolny
wild_weasel - Czw Sie 21, 2008 18:16

3. wild_weasel - piątek po 1700, sobota i niedziela - jak wyżej ;)
Zukowaty - Czw Sie 21, 2008 18:27

;)
drago - Czw Sie 21, 2008 19:35

Mówimy o dacie 29.08.2008r tak? jesli tak to:
4. drago - piątek od 16 do końca
- niedziela cała
miejsce dowolne

Zukowaty - Czw Sie 21, 2008 19:37

drago napisał/a:
Mówimy o dacie 29.08.2008r tak? jesli tak to:
4. drago - piątek od 16 do końca
- niedziela cała
miejsce dowolne

Tak mowimy o 29.

drago - Czw Sie 21, 2008 21:29

:ok: :lol:
Zukowaty - Pią Sie 22, 2008 20:11

I co to juz wszyscy na weekend??
drago - Pią Sie 22, 2008 20:41

Hej ludziska zbierac sie :)
Zukowaty - Pią Sie 22, 2008 21:07

Jak tak dalej pojdzie to tego grila na swiezym powietrzu to w 3 czy 4 osoby to my u mnie na balkonie mozemy zrobic :P A pomyslec ze tyle wiary z Poznania na forum. Chcialbym zakomunikowac ze poczyniam powazne starania nad wlaczeniem sie Wasze grono i naklejeniem sobie takiego ladnego logo na tylna klape :)
drago - Pią Sie 22, 2008 21:39

ja równiez juz czekam za znaczkiem, tyle roverków mija sie w Poznaniu nie dajcie sie prosic.
Zukowaty - Pią Sie 22, 2008 21:47

W poniedzialek pojdzie przelew na Roverki i pozostanie tylko czekanie :)
Ukasz - Sob Sie 23, 2008 04:59

5. Ukasz
Będę śledził temat.
Tym razem postaram się przyjechać na więcej niż na 30 sekund :wink:

sknerko - Sob Sie 23, 2008 22:19

Też sledzę temat i może dotrę ale nic nie moge dziś powiedzieć
Zukowaty - Nie Sie 24, 2008 17:59

Rozmawialem dzisiaj z Grzegorzem i moze sie pojawi w sobote :) Wtajemniczeni ktorzy byli na ostatnim spocie pod M1 wiedza o kogo chodzi :)
laska3001 - Nie Sie 24, 2008 18:14

Faktycznie rzadko tu zaglądam...dzięki Artur za info

Generalnie od jutra zaczynam urlop i o ile mnie gdzieś nie wywieje na wakacje to postaram się dotrzeć :mrgreen:

A tak z ciekawości to zabieracie ze sobą panny czy zostawiacie je w domach?
...żeby sprzątały :wink:

Zukowaty - Nie Sie 24, 2008 18:43

Raczej zabieramy.Przynajmniej zabieraja bo nie wiem czy moja bedzie chciala na zlot auciarzy jechac.Ma dosc podobno sluchania na codzien :P
AkUu - Nie Sie 24, 2008 19:03

Pozdrawiam i zycze udanego spotkania :D
Ja i moj rover(wyspiaz) jestesmy w Dublinie wiec nie wpadniemy :( (troszku daleko :) )
Mozecie na mnie liczyc jak wkoncu wroce do pozka i kupie roverka :)
Pozdrowki i szerokosci :D

Zukowaty - Nie Sie 24, 2008 19:08

I wzajemnie :) Na kiedy z zalozenia planujesz powrot??
bialy114 - Nie Sie 24, 2008 19:19

laska3001 napisał/a:
o ile mnie gdzieś nie wywieje na wakacje to postaram się dotrzeć

Zawsze możemy zarządzić "mini - spot" w Kozich :wink:
Aż dziw bierze, żeśmy się wcześniej nie spiknęli :?:
pozdrawiam mieszkańca największej wsi w PL :ok2:

AkUu - Nie Sie 24, 2008 21:12

Zukowaty napisał/a:
Na kiedy z zalozenia planujesz powrot??

mowiac szczerze to juz bym chcial wracac :) teskno mi za polska, chociaz dlugo nie przesiedzialem jakos 2,5roku bedzie, moje ziomki to juz 6 rok bede opijac w tym roku hehe
zasiedzieli sie :) ale swoje zarobili nie ma co :)
mysle ze jeszcze z rok do dwoch latek i bedzie ok :) zobaczymy moze roverek mnie odwiezie :) a pozniej komisyjnie go na czesci porozdaje ;))

pzdr

wild_weasel - Nie Sie 24, 2008 21:21

laska3001, mowa o sobocie, czy o piątku? Zadeklaruj się, który termin dla Ciebie dogodniejszy.
Dziewczęta niech też przyjadą, niby czemu miały by być dyskryminowane? A jak im się znudzi słuchanie o rozrządach i zaworach, to będą mogły porozmawiać między sobą o lakierach i torebkach :P No, chyba że nas któraś zaskoczy!

Zukowaty - Nie Sie 24, 2008 21:28

wild_weasel napisał/a:
o lakierach i torebkach

No ja tam moge gadac o lakierach...np British Racing Green :P

wild_weasel - Nie Sie 24, 2008 21:37

Zukowaty, jak głosi pewni reklama, kobiety widzą kolory inaczej. Widzenie kobiece: wrzosowy, oliwkowy, antracytowy, morski, szmaragdowy, ecru. Widzenie męskie: BRG, tahiti blue, platinum silver, flame red :mrgreen: Możemy nie dojść do porozumienia ;)

Zatem, ekipa na przyszły weekend wygląda tak:
1.Heju
2.Zukowaty
3.wild_weasel
4.drago
5.laska3001?
Ktoś jeszcze chętny?

Zukowaty - Nie Sie 24, 2008 21:41

wild_weasel zapisz mnie z duzej i malej litery to bedzie mnie wiecej na spocie :D Odwala mi...to juz chyba ta godzina
laska3001 - Pon Sie 25, 2008 07:47

jeśli chodzi o mnie to piątek lub niedziela godzina dowolna a w sobotę tylko do 16
Zukowaty - Pon Sie 25, 2008 08:41

No to moze w piatek i sobote :D W piatek do pozna a w sobote od wczesnych godzin :P

[ Dodano: Pon Sie 25, 2008 21:46 ]
Grzegorz obiecal sie zapisac na forum i dac znac co i jak ze spotem w jego wykonaniu :) Zobaczymy :P

laska3001 - Wto Sie 26, 2008 13:38

Ja niestety odpadam
Miałem jechać na wakacje a znalazłem sobie robotę :/

Tak więc miłego spotkania
Pozdr.

Heju - Sro Sie 27, 2008 20:40

ja też odpadam, bo nie chcą mi zarejestrować auta w Pozku i mam przymusowy wyjazd nad morze. Mam nadzieję że następny spocik będzie dość szybko. Pozdrawiam
xROnx - Sro Sie 27, 2008 21:12

ja tylko napisze że obserwuję ten wątek i przy najbliższej okazji kiedy będziecie organizować spota i ja bede mógł nie omieszkam wpaść moim R i z moją Iza :D
Zukowaty - Sro Sie 27, 2008 22:49

wild_weasel napisał/a:
Zatem, ekipa na przyszły weekend wygląda tak:
1.Heju
2.Zukowaty
3.wild_weasel
4.drago
5.laska3001?

:/
1.wild_weasel
2.Zukowaty
3.drago

No to znowu mamy spory Spot :P
Dajcie mi znac na kom czy bedziecie.Numer wysylam na PW

wild_weasel - Czw Sie 28, 2008 09:12

Chcieliśmy dobrze a wyszło jak zawsze :???: Przynajmniej streetwise'a obejrzę z bliska :P
Jutro o 1700?

drago - Czw Sie 28, 2008 19:40

hej
szkoda ze ekipa sie wykruszyłła.
Ja bede na pewno przynajmniej na godzine wpadne , czy pasuje wam o 18 bo na 17 nie dam rady dojechac, musze jeszcze mojego malucha z zona odwieźc
Ale na 18 pod M1 bede na 100 %.
Pozdrowionka

wild_weasel - Pią Sie 29, 2008 08:59

Im bliżej spotu, tym mniej osób tu pisze.
Proponuję przed 1800 pod Norauto. drago dojedzie na 1800 albo chwilkę po.
Jeśli ktoś jeszcze jest chętny (wątpię :mrgreen: ) niech śmiało wpada.

Ukasz - Pią Sie 29, 2008 18:15

Kurde, przegapiłem :evil:
Dlaczego w tym topicu nie ma powiadomień o odpowiedziach? :cry:

wild_weasel - Pią Sie 29, 2008 21:32

Ukasz napisał/a:
przegapiłem :evil:
Szkoda. Ale trzeba było przyjechać - od 1900 miałeś jeszcze sporo czasu. Następnym razem lepiej się zorganizujemy!
Byli trzej zapisani wcześniej oraz cichociemny sympatyk Grzegorz ;) z synem.
Streetwise kolegi drago robi naprawdę fajne wrażenie na żywo :ok:
Zukowaty incognito ;) z przyczyn dosłownie technicznych :rotfl:
Grzegorz, dołącz i pochwal się wszystkim swoją znakomitą maszyną i genialnie zamontowanym parktronikiem!
...a ja w trakcie spotkania wymieniłem boczne kierunki na białe, ew. różowe :D

drago - Pią Sie 29, 2008 22:15

:lol: :lol: :lol: a wszystko w bardzo miłej atmosferze.
Mam nadzieje ze na nastepnym bedzie nas wiecej

Heju - Pią Wrz 05, 2008 10:25

A może coś dziś lub jutro ??
xROnx - Sob Wrz 06, 2008 11:50

Ja w Poznaniu bede 20.09(sobota) wiec jakby co chetnie sie z Wami przywitam, pościskam... (dłonie!) ;) :D
Zukowaty - Wto Wrz 16, 2008 20:05

No ja niestety wracam do kraju dopiero za tydzien w czwartek tj.25.09.jak ktos chetny to znowu moge podjechac
wild_weasel napisał/a:
Zukowaty incognito ;) z przyczyn dosłownie technicznych :rotfl:
.Zlosliwiec jeden z Ciebie wild_weasel :P W weekend wale do warsztatu bo silniczek juz powinien lezec a tarcza sprzegla przyjdzie z UK w okazyjnej cenie jakos akurat jak przyjade wiec bedzie co swietowac jak to zagada,jeszcze tylko wizyta u Przema po jakies drobiazgi i jazda.Dajcie znac czy za tydzien komus pasuje na kawke.Tak w ogole wild_weasel to WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :mrgreen:
drago - Pon Wrz 22, 2008 20:42

Jakby co to na mnie mozecie liczyc :rotfl:
Zukowaty - Pon Wrz 22, 2008 20:51

Ok zapodaj mi swoj numer kom na PW
Heju - Wto Wrz 23, 2008 20:29

Zukowaty napisał/a:
Dajcie znac czy za tydzien komus pasuje na kawke

jeśli chodzi o piątek 26 to mi pasuje :]

xROnx - Wto Wrz 23, 2008 21:14

jak zwykle kolejny termin w P-ń mnie ominie... byłem tydzień temu... :(
McGAJveR - Wto Wrz 23, 2008 21:18

Zukowaty, Po drodze do domku ( o ile będziesz przejeżdżał przez Konin po 16:00)Zapraszam na "małą czarnulkę"! Przyda Ci się po drodze do domku...
wild_weasel - Pią Wrz 26, 2008 11:48

No to jak? Kto dziś będzie? :D
Zukowaty - Pią Wrz 26, 2008 16:53

Mc'GAJveR Przez Konin moge jechac i tak :) Bede jechal do Lodzi chyba w czwartek lub Piatek ale nie wiem czy R.Co do Dzisiaj to :( kobieta mi cos wymyslila i nic z tego. Zwild_weaselem juz sie zgadalismy na niedziele na 100%.Jak komus pasuje to w niedziele napewno bedzie spocik z kawka w M1 :)
xROnx - Pią Wrz 26, 2008 18:59

...to ile osob planuje byc w niedziele pod M1? ;>
drago - Pią Wrz 26, 2008 19:29

of course ja sie pisze :rotfl:

[ Dodano: Pią Wrz 26, 2008 20:39 ]
sorry wild_weasel dopiero teraz odebrałem poczte ale niedziela jak najbardziej tak

[ Dodano: Sob Wrz 27, 2008 20:39 ]
Jutro czyli 28 wrzesnia godzina ok 17 stej pod NORAUTO przy M1 - spocik
Zapraszamy
Na pewno bedzie żukowaty, wild_weasel i ja
Pozdrowionka

Zukowaty - Sob Paź 04, 2008 23:41

No i znowu byliśmy tylko ja, wild_weasel i jego urocza małżonka :)
drago - Nie Paź 05, 2008 21:57

Bardzo żałuje ze nie mogłem byc ale sprawy służbowe nagle wyskoczyły, ale nastepnym razem bede --bede -na pewno bede :rotfl:
Zukowaty - Czw Paź 16, 2008 17:59

Czy Poznan jeszcze zyje??
wild_weasel - Czw Paź 16, 2008 22:53

Jakieś resztki żyją ;)
Widuję ostatnio od groma Roverków na ulicach - czasem trąbię, czasem mrugam, jak tylko mogę, podrzucam ulotkę. Mam wrażenie, że w Poznaniu sami drętwi ludzie mieszkają - brak solidarności marki na drogach, prawie nikt nie przyjeżdża na spoty, a Roverków w mieście i okolicach całe mnóstwo.
Zukowaty, umówimy się prywatnie, i tak prawie zawsze z naszych spotów wychodzi piwko/kawka w dwie załogi ;)

Cyk - Pią Paź 17, 2008 00:59

Z Poznania to ja nie jestem ale jak by tak w jakaś niedzielę to czemu nie :mrgreen:
Zukowaty - Pią Paź 17, 2008 02:26

Cyk
Cyk napisał/a:
czemu nie
:mrgreen: W czwartek bede w PL to mozna juz cos myslec na weekend :) Fura w koncu dziala to sie moge chwalic a nie incognito jak ostatnio :wink: Nie mielismy jeszcze zadnego R400 na spocie (autor przypomina:spociku :) )
Janus - Pią Paź 17, 2008 14:08

Jestem jak najbardziej za :) , tylko w tej chwili mam nieczynnego roverka muszę go doprowadzić do stanu używalności :)

p.s. dopiero teraz zauważyłem ten temat :(

Zukowaty - Pią Paź 17, 2008 18:36

Janus to bierz inne auto i przyjedz icognito jak to ja jezdzilem :mrgreen:
Cyk - Sob Paź 18, 2008 08:32

Jak by co to dajcie znać. Pozdrowienia z Ujścia dla Poznaniaków.

:grin: :hejka: :hejka: :hejka:

Stone - Nie Paź 19, 2008 22:25

Cyk napisał/a:
Jak by co to dajcie znać. Pozdrowienia z Ujścia dla Poznaniaków.

:grin: :hejka: :hejka: :hejka:

Tak, tak +1

Zukowaty - Pon Paź 20, 2008 06:53

No w koncu sie troche ludzi odezwalo :) Moze zrobimy ankiete kiedy nastepny spot??Ja proponuje teraz piatek,sobota,niedziela.Wybor nalezy do Was.
azer - Pon Paź 20, 2008 07:18

Chętnie też się pojawię, ale może być ciężko z terminami, niestety weekendy często mam pracujące i to po 12h. Będę śledził wątek i jakby co to się odezwę
Ukasz - Pon Paź 20, 2008 15:01

Witam.
Ja też z chęcią chciałbym się spotkać i skonsultować się co do moich problemów.
Też będę śledził wątek.

bialy114 - Pon Paź 20, 2008 15:25

Ja głosuję za sobotą lub niedzielą po 17.00
Miejsce dowolne (na terenie Poznania) :mrgreen:
Jak dożyję - będę :ok2:

Zukowaty - Pon Paź 20, 2008 15:42

Albo znowu pojedziesz wojowac :roll:

[ Dodano: Pon Paź 20, 2008 16:43 ]
Miejsce proponuje jak zwykle-pod Norauto na parkingu M1

[ Dodano: Pon Paź 20, 2008 17:16 ]
Dla sprecyzowania sprawy: na spot prosze przyjezdzac ze swoimi piekniejszymi polowkami :mrgreen:

Stone - Pon Paź 20, 2008 18:12

Jestem za, niedziela ok 18-19
- miejsce: jak wyżej
:mrgreen:

bialy114 - Pon Paź 20, 2008 19:53

Zukowaty napisał/a:
Albo znowu pojedziesz wojowac

Nie kracz :razz: Teraz już za późno, żeby się wycofać. Na pocieszenie: niektórzy w cywilnych firmach mają gorzej...
Śledzę rozwój tematu - do niedzieli :hejka2:

Heju - Pon Paź 20, 2008 19:54

Mnie ewentualnie pasuje niedziela po 18.oo bo w robocie siedzę.
Zukowaty - Pon Paź 20, 2008 20:11

No mam nadzieje bialy114
drago napisał/a:
Bardzo żałuje ze nie mogłem byc ale sprawy służbowe nagle wyskoczyły, ale nastepnym razem bede --bede -na pewno bede

czyli co ustalamy termin na niedziele pomiedzy 17-18? Jak ktos dojedzie pozneij to sie nic nie stanie.

bialy114 - Pon Paź 20, 2008 20:20

Zukowaty napisał/a:
ustalamy termin na niedziele pomiedzy 17-18

To się nazywa nazwanie sprawy po imieniu !
Konkret, to jest to co lubię !
Kupuję miejscówkę. :wink:

Zukowaty - Pon Paź 20, 2008 20:22

ok 100zl za osobe,dzieci do lat 7 polowa ceny,miejsce przy oknie na skrzydle. Platne przy dobiorze.

[ Dodano: Sro Paź 22, 2008 21:03 ]
Z racji na brak ruchu w temacie oznajmiam wszem i w obec: niedziela godz.17 pod M1. Ja nie bede mial juz do konca tyg dostepu do netu, z jakimis zmianami prosze do Wild Weasel'a.

wild_weasel - Nie Paź 26, 2008 12:04

Dobra, żarty się skończyły :mrg:
Spotkanie w większym gronie dziś o godz. 1700 pod Norauto przy M1. Meldować się!
1. wild_weasel.
2. ...?

Heju - Nie Paź 26, 2008 12:21

Spotkanie w większym gronie dziś o godz. 1700 pod Norauto przy M1. Meldować się!
1. wild_weasel.
2. Heju - ale po 18.oo bo w robocie siedzę
3...

bialy114 - Nie Paź 26, 2008 12:41

1. wild_weasel.
3. bialy114 - będę na czas, lub parę minut po 17.00 (zależy jak na myjni mi pódzie)

Francuz - Nie Paź 26, 2008 13:56

1. wild_weasel.
3. bialy114 - będę na czas, lub parę minut po 17.00 (zależy jak na myjni mi pódzie)
4. Francuz

RoBBoD - Nie Paź 26, 2008 15:00

1. wild_weasel.
4. Francuz
5. RoBBoD :arrow:

Stone - Nie Paź 26, 2008 16:30

1. wild_weasel.
4. Francuz
5. RoBBoD :arrow:
6, Stone

Heju - Nie Paź 26, 2008 19:44

Zlot Roverków w moim wydaniu to były same auta widma, niestety nie zastałem kierowców.
Może zgadamy się następnym razem, ale najpierw muszę od kogoś zabrać nr tel.
Pozdrawiam

Francuz - Nie Paź 26, 2008 20:00

Byliśmy w M1 na kawie/ciastku/piwie, co kto chciał...
bialy114 - Nie Paź 26, 2008 20:34

Heju napisał/a:
najpierw muszę od kogoś zabrać nr tel.

Mój poleciał przez PW
A trza było pomyśleć...i Ty...i ktoś z nas...no coż nauczka na przyszłość.
Czekamy na następny raz :mrgreen:

Wszystkim dziękuję za miło spędzony czas i pozdrawiam czekając na następny termin
No i fotki strzelane przez Zukowatego i jego Ładniejszą Połowę :wink:

Heju - Nie Paź 26, 2008 21:38

bialy114, dzięki, na przyszłość pewnie się przyda :]
Cóż, i tak miałem mało czasu, ale popatrzyłem sobie na wasze autka i następnego razu na pewno nie opuszczę. Szkoda że tak zimno się robi teraz.
Pozdrawiam

RoBBoD - Nie Paź 26, 2008 22:32

A ja mam małą prośbę ;) Zrobi ktoś rozpiske kto (nick) jakim był autem?

I oczywiście czekam na fotki :)

Pozdrawiam ekipe :)

Ukasz - Pon Paź 27, 2008 12:38

Z przyczyn niezależnych ode mnie (:evil:) niestety nie mogłem się pojawić za co serdecznie przepraszam.
bialy114 - Pon Paź 27, 2008 17:07

RoBBoD napisał/a:
Zrobi ktoś rozpiske kto (nick) jakim był autem?

R75 (jedyny)- Zukowaty + "sznowna małżonka"
R600(jedyny) - RoBBoD - czy nie :mrgreen: :razz:
R216 BRG - wild_weasel + "szanowna małżonka"
R200 Silver(chyba :razz: ) - Francuz + "szanowna małżonka"
R25 Sienna Gold - bialy114
R25 Silver(chyba :razz: ) - Stone
To wiem na 99% - o ile "Silver" to Silver a nie jakaś inna fantastyczna nazwa koloru :mrgreen:

Zukowaty - kiedy będą :foto: ?? ??

drago - Pon Paź 27, 2008 19:34

równiez z przyczyn rodzinnych niestety nie mogłem sie pojawic , mam nadzieje ze w nastepnym nic mi nie przeszkodzi. i sie troche pointegrujemy :rotfl:
wild_weasel - Pon Paź 27, 2008 21:42

bialy114 napisał/a:
R216 BRG
:foch: R200! :mrg:
drago, ekipa coraz bardziej dopisuje, zatem podejrzewam coraz częstsze spotkania ;)

bialy114 - Pon Paź 27, 2008 21:53

wild_weasel napisał/a:
R200!

Uppppss - sorry brother
Jak najbardziej jest to R200 - nie R216 :!: :grin:

drago - Pon Paź 27, 2008 21:55

jestem jak najbardziej za :rotfl: z niecierpliwoscia czekam na kolejny :)
RoBBoD - Pon Paź 27, 2008 22:40

Zukowaty, Gdzie te fotki bo usycham :P
skypekR800 - Sro Paź 29, 2008 21:17

witam!!! organizujecie moze jakies spotkanie w listopadzie??? chetnie bym zawital:D ja smigam roverkiem 825 si. do poznania mam nie daleko (130km) wiec bez problemu moge wpasc i zobaczyc sie z milosnikami naszych roverkow co wy na to....
bialy114 - Sro Paź 29, 2008 21:21

skypekR800 napisał/a:
co wy na to....

Noooo - stary - jak do tej pory serii 800 to nie gościliśmy.
Masz szansę być "rodzynkiem" :mrgreen:
Ja jak najbardziej zapraszam.
Wystarczy śledzić temat i będziesz na bieżąco.

skypekR800 - Sro Paź 29, 2008 21:25

no to jak juz trzeba toi bede tym rodzynkiem:D fajnie sie sptkac, pogadac zrobic jaka rundke po poznaniu i heyah:D
Zukowaty - Sob Lis 01, 2008 19:38

bialy114 napisał/a:
No i fotki strzelane przez Zukowatego i jego Ładniejszą Połowę

Spokojnie Panowie spokojnie. Fotki beda po weekendzie.Moze w poniedzialek wieczorem bo aparat ma moja szanowna piekniejsza polowa :mrgreen: a ja jestem u rodzicow w Lodzi. Pozdrawiam i dzieki za udany spocik.Szkoda ze "co niektorzy" :razz: poogladali tylko auta

[ Dodano: Sob Lis 01, 2008 19:40 ]
skypekR800 napisał/a:
zrobic jaka rundke po poznaniu

Chyba tego mi zawsze brakowalo ale jakos tak dziwnie robic rundke w 2 lub 3 auta :mrgreen: Dopiero teraz sie uzbieralo troche ludu :ok:

skypekR800 - Nie Lis 02, 2008 19:25

2,3 autka ale zawsze cos:D to jak kiedy sie widzimy???
Zukowaty - Czw Lis 06, 2008 02:26

Troche mi to zajelo ale w koncu fotki sa na necie.Jakosc nie specjalna ale zawsze :mrgreen: http://foto.onet.pl/mqgc,6sogasosslny,u.html
azer - Czw Lis 06, 2008 05:35

ale odpicowane autka :)
postaram się, aby na następnych zdjęciach mojego już nie zabrakło :)

Zukowaty - Czw Lis 06, 2008 07:52

azer no mam nadzieje :) Ja wracam 20go to proponuje jakies ciacho i kawe na 21-23 listopad.Co Wy na to?? Wezme statyw :oops: to i foty lepsze wyjda
wild_weasel - Czw Lis 06, 2008 14:47

No nareszcie :D Trochę małe te fotki, ale dobrze zrobione. Zukowaty, możesz śmiało pochwalić Martę na zdjęcia :D
azer napisał/a:
ale odpicowane autka :)

Jaaasne, szczególnie mój - brudny jak nieboskie stworzenie :lol:
Ten znaczek Rover na ostatnim zdjęciu - to z mojej maszyny?

Zukowaty - Czw Lis 06, 2008 15:34

wild_weasel napisał/a:
Ten znaczek Rover na ostatnim zdjęciu - to z mojej maszyny?

Niestety nie.Ten znaczek to z RoBBoD'a maszyny.Twoj rowniez byl obfotografowany ale okazal sie za brudny i nie przeszedl selekcji :P
wild_weasel napisał/a:
Zukowaty, możesz śmiało pochwalić Martę na zdjęcia

:foch: tam sa rowniez moje foty :wink: ,Marta robila te grupowe i pochwale za nie bo fajnie wyszly i nie sa male bo maja ponad 2 MB sztuka ale Onet je zmniejszyl.Wrzuce je dzisiaj moze na fotke.pl i podam nowego linka a co do czystosci to moj rowniez nie grzeszyl...wrecz brudny jak swinia :mrgreen: Nastepnym razem koniecznie zabieram statyw :foto:

wild_weasel - Czw Lis 06, 2008 15:40

Zukowaty napisał/a:
Twoj rowniez byl obfotografowany ale okazal sie za brudny i nie przeszedl selekcji :P
:hahaha:
Zukowaty napisał/a:
:foch: tam sa rowniez moje foty :wink:

Pardonsik! Ciebie również chwalę :P
Zdjęcia ze spotu dodaj może do galerii klubowej. A co, niech wszyscy wiedzą, że Poznań żyje! :mrg:

Zukowaty - Czw Lis 06, 2008 15:47

wild_weasel napisał/a:
Zdjęcia ze spotu dodaj może do galerii klubowej. A co, niech wszyscy wiedzą, że Poznań żyje!

A ja moge nie bedac klubowiczem??No popatrz,nie wiedzialem

wild_weasel - Czw Lis 06, 2008 15:49

yyyy.... to zostań klubowiczem :D Przeoczyłem ;) Faktycznie, masz rację.
Może prześlij mi, to ja wrzucę do galerii.

Zukowaty - Czw Lis 06, 2008 15:55

wild_weasel taaa,i zbierzesz laury :P Podesle Ci po 19:00 na maila tylko zapodaj mi go na PW :cool:
azer - Czw Lis 06, 2008 16:09

Zukowaty napisał/a:
Ja wracam 20go to proponuje jakies ciacho i kawe na 21-23 listopad.Co Wy na to?? Wezme statyw :oops: to i foty lepsze wyjda

Jeżeli o mnie chodzi to 21szy odpada, 22 i 23ci wstępnie ok.
pzdr

Heju - Czw Lis 06, 2008 16:39

Mnie pasuje, i zamierzam się pojawić na tyle wcześnie żeby wyskoczyć z wami na kawkę, Pozdrawiam
Zukowaty - Czw Lis 06, 2008 16:42

1.Zukowaty
2.Azer
3.Heju
4. pewnie Wild Weasyl :razz:
5...

[ Dodano: Czw Lis 06, 2008 16:43 ]
Sorry ze jestem na 1 miejscu ale jakos tak wyszlo :razz:

wild_weasel - Czw Lis 06, 2008 17:05

Zukowaty napisał/a:
1.Zukowaty
2.Azer
3.Heju
4. pewnie Wild Weasyl :razz:
5...

4. na pewno wild_weasel :D

Zukowaty - Czw Lis 06, 2008 17:07

wild_weasel Ty to zawsze jestes :mrgreen: nawet jak nie ma nikogo innego :mrgreen: Prawdziwy ROVERkowicz :cool:
drago - Czw Lis 06, 2008 19:00

5 mam nadzieje drago
Zukowaty - Czw Lis 06, 2008 21:44

wild_weasel a wiesz ze dopiero teraz zauwazylem ze zawsze przekrecal Twojego nicka?? Pisze Weasyl zamiast Wesel... :oops: sorkiiiiii ale moze chialbys byc Wasyl bo to w koncu takie fajnie imie??

[ Dodano: Czw Lis 06, 2008 21:46 ]
drago tez mam w koncu nadzieje :razz: doszly mnie w ogole niepokojace sluchy ze sprzedajesz swojego Streetwise'a...

xROnx - Pią Lis 07, 2008 22:21

jak robicie spota 23-ego to się zastanowie :mrgreen:
Zukowaty - Sob Lis 08, 2008 08:27

Cytat:
jak robicie spota 23-ego to się zastanowie :mrgreen:

Hehe, to mam juz szykowac 75tke na jazde probna?? ;>

drago - Sob Lis 08, 2008 10:59

Zukowaty dobrze słyszałes ale chce zamienic go na śliczna 75 - tke. :rotfl:
Zukowaty - Sob Lis 08, 2008 11:25

:ok: :mrgreen: Njalepiej 2.5 i BRG :wink:
adambla - Sob Lis 08, 2008 23:44

W tych dniach chyba będę w Poznaniu to też wpadnę :mrgreen:
xROnx - Sob Lis 08, 2008 23:55

Zukowaty napisał/a:
Hehe, to mam juz szykowac 75tke na jazde probna??

:rotfl:
jezeli padnie na termin 23.11 to ja na 80% bede. wszystko czas pokarze ;)

Zukowaty - Nie Lis 09, 2008 14:16

xROnx odrazu bys zobaczyl jak nie powinno sie zachowywac kolo 2 masowe :twisted:
Stone - Pon Lis 10, 2008 17:38

Cześć ekipa, oczywiście jest jeszcze trochę czasu, ale ... śledzę temat!!
Zukowaty fajne fotki, DZIEKI jeśli wszystko sie uda i przyjadę, to też wezmę sprzęcik :foto:
Do zobaczenia POZDRO

Cyk - Wto Lis 11, 2008 14:51

Jeśli w pracy nic mi nie wymyślą i nie będę musiał znów orać w wolny dzień to na 90% się do was przyłączam.Jeśli można.
Zukowaty - Wto Lis 11, 2008 15:21

pewnie ze mozna.Powiedzialbym nawet ze trzeba :)
xROnx - Wto Lis 11, 2008 15:53

a to przepraszam czy już ustaliliśmy termin bankowy? :smile:
Zukowaty - Wto Lis 11, 2008 16:21

sprawa terminu nadal otwarta.Zalezy kiedy bedzie pasowalo wiekszej ilosci osob.Ja zaproponowalem 21-23 listopad a Wy juz sie wypowiadajcie i nie xROnx ze jak robimy 23go to sie zastanowisz :wink: tylko konkrety zeby znowu nas ktos nie szukal po parkingu.
Heju - Wto Lis 11, 2008 18:47

Zukowaty, jakieś aluzje :]
Co do mnie to cały weekend mam wolne, także będę o czasie i nikogo szukać nie będę musiał. Poza tym mam już nr do Białego.
PZDR

xROnx - Wto Lis 11, 2008 21:05

Zukowaty napisał/a:
tylko konkrety

ok ok. 23.11 to jedyny termin który mi ewentualnie pasuje. ;)

Zukowaty - Sro Lis 12, 2008 07:24

No i pasuje.Jak ktos ma inne propozycje to sie wyslawiac bo zostanie 23.11

[ Dodano: Sro Lis 12, 2008 07:25 ]
Heju napisał/a:
Zukowaty, jakieś aluzje

Alez skad :cool: Jak bym smial

RoBBoD - Sro Lis 12, 2008 15:33

23.11 to tak daleko :P ja odp 22.11

pozdro dla ekipy :)

drago - Sro Lis 12, 2008 20:51

teraz w niedziele czyli 16.11 przyjeżdza przemiła pani ogladac mojego roverka :rotfl: , jesli sie jej spodoba to nie wiem czy zdąze przyjechac 75 ale we will see jak to mówią indianie
Zukowaty - Sro Lis 12, 2008 20:54

drago a zrobiles juz te drgania w autku??Wszystko oki?
drago - Sro Lis 12, 2008 22:51

tak to był całkowicie zuzyty amortyzator oraz końcówka drążka. :???:
wild_weasel - Sro Lis 12, 2008 23:02

Nasze autka można podziwiać już w oficjalnej galerii na stronie klubowej.
Brt - Sro Lis 12, 2008 23:07

kurde szybki jesteś :mrg:
wild_weasel - Sro Lis 12, 2008 23:08

;) Dzięki za obiecany szybki akcept! :ok:
Cyk - Czw Lis 13, 2008 15:33

Super fotki. :foto: Fajnie się prezentują wasze Roverki
PopeY - Czw Lis 13, 2008 20:42

może jak załatwie wszystkie sprawy z moim autkiem to zawitałbym do Was...do Poznania niedalego 100 kilometrów...jestem nowy,ale mam nadzieje ze ciepło mnie przyjmiecie :wink:
wild_weasel - Czw Lis 13, 2008 21:15

PopeY, zapraszamy! Ostatnio Poznań naprawdę rośnie w siłę :D Tym bardziej miło będzie nam gościć MG ZR! :mrg:
Francuz - Pią Lis 14, 2008 13:43

Ja też bym chętnie wpadł, ale dopadł mnie HGF, znacie jakiś dobry warsztat w Poznaniu :?:
wild_weasel - Pią Lis 14, 2008 13:50

Uuuu, współczuję :(
Artur Zukowaty podawał namiar go mechanika z Puszczykowa 888 669 466. Jutro się do niego wybieram. Wiem też, że w najbliższym czasie będzie out-of-order.

Zukowaty - Pią Lis 14, 2008 13:51

wild_weasel napisał/a:
Wiem też, że w najbliższym czasie będzie out-of-order.

Co ja mam przez to rozumiec?? Chyba mowisz o uczelni a nie o autku mam nadzieje.

Paul - Pią Lis 14, 2008 13:52

wild_weasel napisał/a:
Jutro się do niego wybieram.

Kiedy, gdzie ?? Będę jutro w P-kowie ze Spin4czem , to może jaką kawę zaliczymy ??

wild_weasel - Pią Lis 14, 2008 13:55

Zukowaty, Wojtek będzie out-of-order, nie ja :P Będzie miał kładzioną kostkę brukową przed warsztatem.
Paul, bardzo chętnie :D Wybieram się w godzinach przedpołudniowych, do uzgodnienia ;)

Paul - Pią Lis 14, 2008 14:01

wild_weasel napisał/a:
Wybieram się w godzinach przedpołudniowych, do uzgodnienia

My też :D Planujemy ok. 10-11, Młody ma uzgodnić dokładnie jeszcze.

Zukowaty - Pią Lis 14, 2008 14:04

Paul, wild_weasel a mnie oczywiscie wszystko ominie :(
wild_weasel napisał/a:
Wojtek będzie out-of-order, nie ja Będzie miał kładzioną kostkę brukową przed warsztatem.
no w koncu bo jak postawilem 75tke to jej po 2 tyg domyc z kurzu nie moglem :/ W koncu sie wzial za siebie :razz:

[ Dodano: Pią Lis 14, 2008 14:05 ]
Polecam lodzialrnie w Puszczykowie przy przejezdzie kolejowym.Swietne lody i takie tam :wink:

Paul - Pią Lis 14, 2008 14:06

Zukowaty napisał/a:
Paul, wild_weasel a mnie oczywiscie wszystko ominie

Bardzo daleko nie jest z P-nia ;) a wyganiał Cię nikt nie będzie :D

[ Dodano: Pią Lis 14, 2008 14:07 ]
Zukowaty napisał/a:
Polecam lodzialrnie w Puszczykowie przy przejezdzie kolejowym.Swietne lody i takie tam

No właśnie, możesz za przewodnika robić przy okazji :D

Francuz - Pią Lis 14, 2008 14:11

Ok dzięki za nr postaram się z nim skontaktować za jakiś czas póki co auto stoi. Trzeba bedzie jakas lawete zorganizowac.
Zukowaty - Pią Lis 14, 2008 14:12

Z Poznania to jest jakies 15 km ale z Frederikshavn to juz 1100km :beczy:
Paul - Pią Lis 14, 2008 14:26

Zukowaty napisał/a:
z Frederikshavn to juz 1100km
To tylko troszkę dalej ;p
Szkoda............. :(

Zukowaty - Pią Lis 14, 2008 14:30

Bede 20go to moze wpadniesz z Leszna na spocik?Perawdopodobnie w niedziele bedzie ale to jeszcze sie zobaczy jak reszta sie okresli.
Paul - Pią Lis 14, 2008 14:32

Na razie nic nie obiecuję ...... :(

[ Dodano: Pią Lis 14, 2008 14:32 ]
Ale wątek śledzę pilnie ;p

Cyk - Pią Lis 14, 2008 16:05

A tak na marginesie to miej więcej o które godzinie jeśli spot się odbędzie 23.11 i jeśli można wiedzieć to konkretnie gdzie. Bo muszę spojrzeć w mapę :lol:
Francuz - Pią Lis 14, 2008 16:11

wild_weasel napisał/a:
Uuuu, współczuję :(
Artur Zukowaty podawał namiar go mechanika z Puszczykowa 888 669 466. Jutro się do niego wybieram. Wiem też, że w najbliższym czasie będzie out-of-order.

Dzięki. Dzwoniłem już, tak jak mówiłeś z powodu kostki termin najbliższy na następny poniedziałek, także kupie sobie sieciówkę.

xROnx - Pią Lis 14, 2008 17:16

Cyk napisał/a:
o które godzinie jeśli spot się odbędzie 23.11

śmiem podejrzewać że na parkingu przed M1 .... ale to ja tylko tak podejrzewam. o tak o: " ;> " :D

wild_weasel - Pią Lis 14, 2008 17:24

xROnx napisał/a:
śmiem podejrzewać że na parkingu przed M1

Jak śmiesz! :mrg: Oczywiście podejrzenia trafne :D Zapraszamy! I żadnych wykrętów! :P

Zukowaty - Pią Lis 14, 2008 17:30

Godzina do ustalenia oczywiscie :) Co powiecie na 14 z jakims obiadkiem spotowym??
Cyk - Pią Lis 14, 2008 17:42

M1 ? Możecie troszkę przybliżyć miejsce, bo ja nie jestem z Poznania :grin: .A co do godziny to może troszkę wcześniej tak na 13. :mrgreen:
RoBBoD - Pią Lis 14, 2008 18:25

E tam na 5 rano i cały dzień :D
Cyk - Pią Lis 14, 2008 18:45

Patryk1987 - Pią Lis 14, 2008 21:14

Ja jestem z okolic Poznania :) Kiedy organizujecie ten spocik??? Wpadłbym moim R75:) Pozdrawiam WSZYSTKICH :)
Patryk1987 - Pią Lis 14, 2008 21:16

Ja jestem z okolic Poznania :) Kiedy organizujecie ten spocik??? Wpadłbym moim R75:) Pozdrawiam WSZYSTKICH :)
Cyk - Pią Lis 14, 2008 21:58

prawdopodobnie 23.11 o godz.14 :grin:
RoBBoD - Pią Lis 14, 2008 22:00

uuuuu Zukowaty konkurencja :P tylko jeszcze brak 800 :D 45 ktoś miał bodaj...
Patryk1987 - Pią Lis 14, 2008 22:19

No to myślę że wpadnę :) Może zróbmy jakąś listę ilu jest chętnych... Co Wy na to??? RoBBoD ja nie mam co konkurować bo pod maseczką tylko 2.0 :(
RoBBoD - Pią Lis 14, 2008 22:40

prosze Cie !! ja tez 2 w dieslu i tylko 105KM a masa 1450kg hahaha zamienimy się ??
Patryk1987 - Pią Lis 14, 2008 22:55

Nie nie zamieniam się :) No ja mam 2 literki 150KM i 1520kg wagi :)
Zukowaty - Pią Lis 14, 2008 22:57

Patryk1987 tez mialem 2.0 :roll: teraz pracuje 2.5,jedyny sluszny.
RoBBoD jaka tam konkurencja?? :wink: Widziales kolor??Jakis taki nie teges a u mnie BRG :mrgreen:
1 wild_weasel
2 PopeY
3 Zukowaty
4 Patryk1987
5 RoBBoD
6 xROnx
7 Paul
8 Cyk
9 adambla
10 Heju
11 drago moze nowym nabytkiem :?:
12 Francuz raczej wyeliminowany przez HGF,chyba ze wpadniesz inna bryka :cool: :?:
Mam nadzieje ze nie pominalem nikogo a jesli to przepraszam.Teraz prosze zweryfikowac liste kopiujac ja i usuwajac sie lub dopisujac i bedziemy mieli jasnosc. :wink:

RoBBoD - Pią Lis 14, 2008 22:58

Ale motłoch :P kiedyś to były czasy 3szt ;)

[ Dodano: Pią Lis 14, 2008 23:01 ]
Zukowaty, Hahah stary ale sie nie rozdwoje :P ale miło że tak intensywnie o mnie wyślisz :) 5 i 9 pozycja :D

Zukowaty - Pią Lis 14, 2008 23:01

:mrgreen: Idzie EDIT :haha:
Patryk1987 - Pią Lis 14, 2008 23:02

Zukowaty uwierz mi że kolor w rzeczywistości robi wrażenie... Rzadko spotykany.... Sam zobaczysz :) Ty masz manuala czy automata???
RoBBoD - Pią Lis 14, 2008 23:03

Kurcze, zawsze chciałem zobaczyć swojego klona :)
xROnx - Pią Lis 14, 2008 23:04

Zukowaty napisał/a:
1 wild_weasel
2 PopeY
3 Zukowaty
4 Patryk1987
5 RoBBoD
6 xROnx
7 Paul
8 Cyk
9 RoBBoD
10 drago moze nowym nabytkiem
11 Francuz raczej wyeliminowany przez HGF,chyba ze wpadniesz inna bryka

:szok2: aż tyle nas się nazbierało? :mrgreen:
RoBBoD napisał/a:
Ale motłoch kiedyś to były czasy 3szt

taaaa. kiedyś w ZG było na jednym spocie największa liczba czyli coś koło 6os. teraz ciężko cokolwiek zorganizować nawet we 2-jke nie wspominając o 3-jce.
Dlatego przenosze się do Poznania :mrgreen:

RoBBoD - Pią Lis 14, 2008 23:04

Patryk1987, Zukowaty ma autopilota
Zukowaty - Pią Lis 14, 2008 23:05

Patryk1987 niestety manuala a zaluje.Zartowalem z tym kolorem ale i tak nie mow za glosno bo sa tacy na tym forum co zjedza Cie zywcem za podwazanie wyzszoci BRG nad czymkolwiek na tym swiecie.Prawda Wild??

[ Dodano: Pią Lis 14, 2008 23:06 ]
RoBBoD i hostessy na pokladzie ;> Leci ktos ze mna?

RoBBoD - Pią Lis 14, 2008 23:06

xROnx, Bez szaleństw kolega sztucznie podbija statystyki moją osobą :P

[ Dodano: Pią Lis 14, 2008 23:07 ]
Zukowaty, Jedną widziałem :D ale jak masz wiecej to byś sie podzielił :)

Zukowaty - Pią Lis 14, 2008 23:07

RoBBoD, moge zroc Cie wiecej jak chcesz :D Atak RoBBoDów
Patryk1987 - Pią Lis 14, 2008 23:08

No ja też niestety manual...
Zukowaty - Pią Lis 14, 2008 23:08

Ostatnio dunka mi sie pakowala do auta...brzydka jak noc...albo wina za malo bylo :shock:
xROnx - Pią Lis 14, 2008 23:09

RoBBoD napisał/a:
Bez szaleństw kolega sztucznie podbija statystyki moją osobą

może to jakaś mała aluzja żebyś był pierwszym człowiekiem który przyjechał w dwa auta :D
Ale fajnie że będą (może/mam nadzieje) dwa R75 2.0 i 2.5. w końcu bede mógł porównać (może/ mam nadzieje) ;) :D

Zukowaty - Pią Lis 14, 2008 23:10

Patryk1987, wstd sie przyznac ale co do automatu to wlasnie kupuje od znajomego Helmuta Passata 91 rok w automacie 2.0 :wink: zeby 75tki nie meczyc po miescie i do wozenia gratow
RoBBoD - Pią Lis 14, 2008 23:10

Ja przyjade z nówkami amorami :D

Teraz można testować...

Ściśle z refrenem niedawnego hitu!

:twisted:

Zukowaty - Pią Lis 14, 2008 23:11

xROnx jak bedziesz grzeczny to pozwole Ci dotknac ;>

[ Dodano: Pią Lis 14, 2008 23:11 ]
RoBBoD napisał/a:
Ściśle z refrenem niedawnego hitu!

Nie bardzo kojaze o jaki hit biega

Patryk1987 - Pią Lis 14, 2008 23:13

xROnx A co chcesz testować??? :) Mam okazje jeździć automatem bo ojciec ma Mercedesa E-klase W211 2.7CDI 177KM i zbiera się :)
RoBBoD - Pią Lis 14, 2008 23:14

Zukowaty,

http://pl.youtube.com/watch?v=b6Gdg9hhOas

hahaha

Patryk1987 - Pią Lis 14, 2008 23:16

Oczywiście nie chcę się lansować....
xROnx - Pią Lis 14, 2008 23:18

Patryk1987 napisał/a:
xROnx A co chcesz testować???

no coż. trzeba porównać zanim sie kupi ;)
Patryk1987 napisał/a:
Mam okazje jeździć automatem bo ojciec ma Mercedesa E-klase W211 2.7CDI 177KM i zbiera się

mój szef ma od niedawna merca klasy c w klekocie w automacie. i jak tak czasami sobie z nim jeżdże to mi sie coraz bardziej podoba ten automat ;)

Patryk1987 - Pią Lis 14, 2008 23:20

xROnx Jeśli masz zamiar kupić to ja udostępniam Ci auto do obejrzenia :) Nie powiem bo fajnie się tym jeździ... I żadnego przekładania biegów :)
Zukowaty - Pią Lis 14, 2008 23:21

I pompka mu nie pada :twisted:
Patryk1987 - Pią Lis 14, 2008 23:22

Jaka pompka???
Zukowaty - Pią Lis 14, 2008 23:22

Patryk1987 ja tez nie mam juz przekladania.od 1000 obr na piatym biegu bez zajakniecia :wink:
RoBBoD - Pią Lis 14, 2008 23:23

Zukowaty, Widać że nie pada bo o niej nawet nie wie :P
Zukowaty - Pią Lis 14, 2008 23:23

Patryk1987 sprzegla, sprzegla
RoBBoD - Pią Lis 14, 2008 23:25

Zukowaty, Skołuj mi braciszka :) Codzień w drodze z i do pracy mijam jakąs doopeczke w 600 :)
Zukowaty - Pią Lis 14, 2008 23:28

RoBBoD juz sie robi :mrgreen: pod jakim numerem mam ja umiescic na liscie??
RoBBoD - Pią Lis 14, 2008 23:30

Dawaj pod wszystkimi a lista na 30szt :D

MATRIX

Zukowaty - Pią Lis 14, 2008 23:32

Dobra MATRIXie ide spac bo rano do roboty :papa:
Patryk1987 - Pią Lis 14, 2008 23:32

RoBBoD Masz racje :) Zukowaty wszystko działa tak jak powinno :) U mnie też R75 z najniższych obrotów się zbiera... Tą są bardzo elastyczne silniki, jak zauważyłem :)

[ Dodano: Pią Lis 14, 2008 23:36 ]
JA też spadam... Trzymajcie się :)

RoBBoD - Pią Lis 14, 2008 23:42

Śpoichy...

Ja musze wsyać o 7 :/

Pytam sie mechanika o której mam być...

Ten że z rana...

Pytam o 8 ?? (to był żart)

Tak o 8 odpowiedział.

Grun to sie samemu wkopać :/

Zukowaty - Pią Lis 14, 2008 23:44

RoBBoD zaje...sty ten HIT.Ladny Fiat X 1/9 tam gra,Siedze troche w tych autkach no i ladna czarna maseratii :cool:

[ Dodano: Pią Lis 14, 2008 23:45 ]
Traz juz na serio uciekam.Dobranoc nocne marki :wink:

RoBBoD - Pią Lis 14, 2008 23:46

Zukowaty,

Mi też sie te fury tam podobają... Ale nie wiedziałem co to jest :)

Zukowaty - Sob Lis 15, 2008 10:07

Ten czerwony to Fiat X 1/9 pierwsza seria a ten czarny to maseratti chyba biturbo. Robilem takiego X jakis czas temu w drugiej serii.fajne autka,nawet jednego mialem przez kilka dni ale kumpel sie na niego polaszczyl :wink:
Patryk1987 - Sob Lis 15, 2008 14:52

TO zlot robimy 24.11??? Taki termin pozostaje??? Trzeba napisać jakiś nowy post :)
Zukowaty - Sob Lis 15, 2008 14:59

Zlot jak zlot na pewno bedzie spot :wink: 24 to poniedzialek i sadze ze nie kazdemu by pasowalo.23 chyba zostanie.

[ Dodano: Sob Lis 15, 2008 15:01 ]
Patryk1987 czy Ty masz zalozone z tylu biale lampy czy oryginal??Widuje czasem na wildzie takiego z innymi lampami i jakos ten Twoj kolor mi pasuje

Patryk1987 - Sob Lis 15, 2008 16:13

Sorrki 23.11... Zukowaty trzeba założyć nowy post może się więcej ludzi zgłosi... Nie ja mam normalne lampy... Żadnego tuningu :D A po drugie ja mieszkam w okolicach Poznania więc możesz mnie rzadko widzieć...
Zukowaty - Sob Lis 15, 2008 16:31

To jak by mial brzmiec ten temat zeby sie wiecej ludzi zglosilo?? Poznan i okolice? :wink:
Patryk1987 - Sob Lis 15, 2008 20:38

Zukowaty, Zrobiłem coś takiego: http://forum.roverki.eu/v...p=267670#267670 Może pomoże :) :cool:
Zukowaty - Sob Lis 15, 2008 21:06

Patryk1987 ale spot zawsze odbywa sie pod M1. nie wiem czy jest sens dublowac temat skoro i tak wszystko ustalamy tutaj.W tym systemie trzeba by zakladac nowy temat co tydzien lub 2 (zaleznie jak sie spotykamy) To samo dotyczy fotek ze spotow do ktorych lnki umieszczamy tutaj a tak trzeba by umieszczac w odpowiednim temacie o danym spocie i pozniej szukac.Nie wiem... piszcie gdzie chcecie :p Ja moge nawet na usterkach jak mnie nie beda ciagle przenosic moderatorzy :mrgreen:
skypekR800 - Nie Lis 16, 2008 23:00

ja tez bym sie pisal na ten spot 23.11:D i ktos tam wczesniej pisal ze brakuje 800....no to ze tak powiem juz wam nie brakuje:D
Zukowaty - Nie Lis 16, 2008 23:02

1 wild_weasel
2 PopeY
3 Zukowaty
4 Patryk1987
5 RoBBoD
6 xROnx
7 Paul
8 Cyk
9 adambla
10 Heju
11 skypekR800 :ok:
12 drago moze nowym nabytkiem :?:
13 Francuz raczej wyeliminowany przez HGF,chyba ze wpadniesz inna bryka :cool: :?:

Skiba - Pon Lis 17, 2008 11:59

1 wild_weasel
2 PopeY
3 Zukowaty
4 Patryk1987
5 RoBBoD
6 xROnx
7 Paul
8 Cyk
9 adambla
10 Heju
11 skypekR800
12 Skiba :)

Brt - Pon Lis 17, 2008 12:03

1 wild_weasel
2 PopeY
3 Zukowaty
4 Patryk1987
5 RoBBoD
6 xROnx
7 Paul
8 Cyk
9 adambla
10 Heju
11 skypekR800
12 Skiba :)
14 Brt :P

Zukowaty - Pon Lis 17, 2008 15:20

Skiba, Brt a Wy tak bez zapowiedzi?Zamet siejecie :mrgreen: Jeszcze troche a przebijemy zlot w Bieszczadach :P
Chyba kupie Ci liczydlo Brt :mrgreen: nie laska na 13? :rotfl:

Skiba - Pon Lis 17, 2008 15:54

Zukowaty napisał/a:
Skiba, Brt a Wy tak bez zapowiedzi?

Vce prezes i jego szefunio nie muszą sie zapowiadać :D

xROnx - Pon Lis 17, 2008 15:55

Brt napisał/a:
12 Skiba
14 Brt

:szok2:
łeeee to ja nie jade :D :D

Zukowaty - Pon Lis 17, 2008 16:12

xROnx nie boj sie :mrgreen: Bedziesz naszym protegowanym :twisted:
Brt - Pon Lis 17, 2008 16:12

xR na spot :zły: ale już :P
Skiba - Pon Lis 17, 2008 16:13

xROnx i pilnuj anteny :twisted:
Zukowaty - Pon Lis 17, 2008 16:25

Chyba nie jestem za bardzo w temacie ale...co Wy mu zorbiliscie? :twisted:
walkie - Pon Lis 17, 2008 16:26

A kiedy to, bo mi się wracać nie chce i czytać tego a delegacje mam do Poznania. :)
Zukowaty - Pon Lis 17, 2008 16:26

23.11 okolo 14-15 :mrgreen: Piszesz sie Walkie?

[ Dodano: Pon Lis 17, 2008 16:27 ]
walkie napisał/a:
bo mi się wracać nie chce i czytać tego

Leniuszek ;>

xROnx - Pon Lis 17, 2008 16:29

Zukowaty napisał/a:
Chyba nie jestem za bardzo w temacie ale...co Wy mu zorbiliscie?

Skiba ma pociąg go cudzych anten :lol:

Zukowaty - Pon Lis 17, 2008 16:32

aaaa to gdzies o tym czytalem :wink: Dobrze ze ja mam w tylnej szybie...szyb chyba nie wyciaga :?: :idea:

[ Dodano: Pon Lis 17, 2008 16:57 ]
Z racji na aure panujaca na dworze proponuje zeby moze jednak skoczyc do Poznan Plaza-hala parkingowa :wink: a w srodku mamy wszytsko czego dusza zapragnie :mrgreen: Kto nie z Poznania to moge ewentualnie wyskoczyc w na wylotowke lub jakis inny punkt orientacyjny :wink: Numer tel na PW.

xROnx - Pon Lis 17, 2008 17:02

Zukowaty napisał/a:
Poznan Plaza

aaa bylem tam raz. nic tam nie ma :)
spoko ja sie dostusuje do miejsca.

Zukowaty - Pon Lis 17, 2008 17:05

xROnx napisał/a:
nic tam nie ma

A co bys chcial??Chyba ze zwiedzanie Ci sie zamarzylo...Grilla raczej nie zrobimy :wink:

RoBBoD - Pon Lis 17, 2008 17:17

Skiba, Noooooo braciszek :D

[ Dodano: Pon Lis 17, 2008 17:18 ]
Zukowaty, To chyba mój podpis nędzny tak działa :D jak lep na muchy :P

Zukowaty - Pon Lis 17, 2008 17:32

:ok: oby tak dalej :grin:
RoBBoD - Pon Lis 17, 2008 17:37

Zukowaty, Pytałem się coś na gg psze Pana :( Gdzie ten zlot na M1 ??
skypekR800 - Pon Lis 17, 2008 17:45

jak dla mnie plaza moze byc, tyko ktory level.
xROnx - Pon Lis 17, 2008 17:50

Zukowaty napisał/a:
Grilla raczej nie zrobimy

nie? kurde to co ja teraz zrobie z tymi kiełbaskami i karkóweczką? :D :D

Zukowaty - Pon Lis 17, 2008 18:00

RoBBoD prze Pana wlasnie gadamy i ustalamy ze lepszy parking jest w Pestce :) Wieczorem bedzie jasne gdzie dokladnie jest spot.
xROnx zabierz to nad kolektorem sie zrobi :mrgreen:

skypekR800 - Pon Lis 17, 2008 18:09

jak juz ustalicie miejsce to podajcie jeszcze wsp. do gps, bede wdzieczny:D
RoBBoD - Pon Lis 17, 2008 18:20

skypekR800, heheh tam gps nie działa po to podziemny :P
xROnx - Pon Lis 17, 2008 18:40

RoBBoD napisał/a:
heheh tam gps nie działa po to podziemny

hehe to trzeba bedzie popytać górników ;)
tak sie zastanawiam jak z dojazdem w Poznaniu wygląda? bo słyszałem o jakimś G8 że ulice pozamykane są...
konkurs smsow: prawda to czy fałsz? :rotfl:

Zukowaty - Pon Lis 17, 2008 18:44

http://www.wiadomosci24.p...2008_81457.html
czyli nam nic nie grozi :wink:

Paul - Pon Lis 17, 2008 19:08

N 52*26'26.23"
E 16*55'08.39"

Plaza Poznań, według AM 5.05 EU :P

ul. K. Drużbickiego 2, Poznań :D

Patryk1987 - Pon Lis 17, 2008 19:22

Widzę że miejsce się zmienia :) Ja się dostosuje do wszystkich :) A jak nasza lista??????
Zukowaty - Pon Lis 17, 2008 21:31

Z info jakie dostalem od RoBBoD'a to jest wskazanie na miejsce spotkania Centrum Pestka.Podobno duzo lepszy parking a gdzies trzeba poogladac nasze perelki :mrgreen: Jak nikt nie ma obiekcji to proponuje zeby to miejsce juz zostawic,czyli:
Poznan

Centrum Pestka
Al. Solidarności 47
23.11.2008
godz. 14-15

[ Dodano: Pon Lis 17, 2008 21:32 ]
Patryk1987 lista rosnie :wink:

RoBBoD - Pon Lis 17, 2008 21:51

Parking jest podziemny a nie otwarty jak w Plazie. A jak coś to Plaza jest 20m obok :D

[ Dodano: Pon Lis 17, 2008 22:03 ]
Mały manual:

Wjazd od Al. Solidarności
- prosto w podziemia
- pierwsza w prawo
- i ostatnia przed scianą w prawo

tam jest zawsze pusto :)

walkie - Pon Lis 17, 2008 23:25

Zukowaty napisał/a:
23.11 okolo 14-15 :mrgreen: Piszesz sie Walkie?

no to niestety nie. :( goście z Krakowa przyjeżdżają i będę po nocnym maratonie reklamożerców. :)

Cytat:
Leniuszek ;>

tylko czasami :)

xROnx - Pon Lis 17, 2008 23:29

mi tam wsio ryba. wklepie sobie w jadzce i tam mnie poprowadzi gdzie bedzie spot ;)
Heju - Wto Lis 18, 2008 14:24

Dla mnie Pestka może być, moje rejony to są w końcu to mi pasi
Brt - Wto Lis 18, 2008 16:00

mi i Skibie też pasi ;) bedziemy mieli bliżej :)
Skiba - Wto Lis 18, 2008 16:15

Brt napisał/a:
mi i Skibie też pasi ;) bedziemy mieli bliżej :)

skoro tak mówisz :P

Zukowaty - Wto Lis 18, 2008 16:25

No to fajnie ze wszytskich udalo sie zadowolic za jednym razem ;> :mrgreen:
Patryk1987 - Wto Lis 18, 2008 18:48

RoBBoD napisał/a:
- prosto w podziemia
- pierwsza w prawo

To w tym miejscu się spotykamy???

RoBBoD - Wto Lis 18, 2008 19:26

To "mapka" zakątka parkingu możemy sie tam spotkac.

[ Dodano: Wto Lis 18, 2008 19:27 ]
Szkoda troche że tak wcześnie bo na plazie wieczorkiem można kozackie fotki porobić.

Zukowaty - Wto Lis 18, 2008 20:28

RoBBoD a kto powiedzial ze nie posiedzimy do wieczora ;)
Stone - Sro Lis 19, 2008 19:19

Zukowaty napisał/a:

No ja mysle! Bo szczerze powiedziawszy ta 14 to mi ni w ząb, jestem w tym czasie na uczelni :/ :/
Ale jak będzie mozliwośc to urwę sie i przyjade!
Kolego Zukowaty pliss numer kom!
Oraz na listę proszę mnie wpisać!!!! :cool:

RoBBoD - Sro Lis 19, 2008 20:36

Stone napisał/a:
Zukowaty napisał/a:

No ja mysle! Bo szczerze powiedziawszy ta 14 to mi ni w ząb...

A mnie ni w oko :D

Taka pora obiadowa :/ Jednak mamy kliku przyjezdnych wiec... hmmm

Zukowaty - Sro Lis 19, 2008 20:40

1 wild_weasel
2 PopeY
3 Zukowaty
4 Patryk1987
5 RoBBoD
6 xROnx
7 Paul
8 Cyk
9 adambla
10 Heju
11 skypekR800
12 Skiba
14 Brt
14,5 Stone :D

Co do godziny to ja taka zaproponowalem i nikt obiekcji nie mial.

Stone - Sro Lis 19, 2008 21:41

Cytat:
Taka pora obiadowa :/ Jednak mamy kliku przyjezdnych wiec... hmmm

Ależ oczywiście, nie mam nic przeciwko! Gdybym nie siedział w tym czasie na zajęciach. Chętnie bym zrezygnował z obiadku dla spotu! :lol:
Jednak niedosyt pozostanie i trzeba się będzie spieszyć, bo zajęcia mam w Kościanie! :???:
Zuk-i dzięki za dopisanie 14,5 heheh Obecny nie pełny - spóźniony (jeśli jeszcze będziecie jak dojadę)

RoBBoD - Sro Lis 19, 2008 23:52

ale skypek'a R800 chyba nie bedzie :(
seyfer - Czw Lis 20, 2008 12:10

ja sie pisze na nastepny zlot. Co prawda kawałek jest ale wymowke juz znajde zeby sie zjawić :)
RoBBoD - Czw Lis 20, 2008 12:14

seyfer, No ja myśle 600 nigdy za wiele :D
Patryk1987 - Czw Lis 20, 2008 15:25

No mi się niestety trochę plany pokrzyżowały i będę dopiero tak na 16-17... Jeśli jeszcze będziecie???
sknerko - Pią Lis 21, 2008 11:30

Staram się jak mogę żeby udało mi sie dotrzeć na spocik. Na dziś szanse oceniam na 90% że będę. Poproszę kogoś kto będzie na spocie o nr telefonu co by sie nie szukać bez sensu :grin: oczywiście na PW
Paul - Pią Lis 21, 2008 13:58

1 wild_weasel
2 PopeY
3 Zukowaty
4 Patryk1987
5 RoBBoD
6 xROnx
7 Paul (na razie na 40% :( )
8 Cyk
9 adambla
10 Heju
11 skypekR800
12 Skiba
14 Brt
14,5 Stone

Trochę mi się plany pokomplikowały :beczy:

wild_weasel - Pią Lis 21, 2008 14:04

Jednak udało się rozruszać towarzystwo! Naprawdę nieźle, będzie kilkanaście aut. I nawet parę osób na gościnnych występach ;)
W takim razie podrzucę zagadnienie: może by tak zmontować jakiś materiał promocyjny Roverków z Poznania i Wielkopolski? Tak jak stołeczne Roverki to czynią ;) Jakieś aparaty, kamery, neony, nagłośnienie (chyba się zapędziłem :P ), itd. Ja ze swojej strony, z uwagi na brak sprzętu i umiejętności, mogę jedynie rzucić pomysł :roll:
Czy jakieś obeznane z tematem ktosie podejmą się tematu?

Cyk - Pią Lis 21, 2008 15:42

Trochę mi się plany pokrzyżowały w niedziele idę do pracy :beczy: . Ale mam nadzieje ,że któryś w robocie się zemną zamieni i dojadę do Was na 14;00. Jeszcze jedno, Na jakiej ulicy jest M1????
wild_weasel - Pią Lis 21, 2008 15:49

M1 jest na Szwajcarskiej, na Ratajach. Ale spotkanie tym razem odbędzie się w Galerii Pestka.
xROnx - Pią Lis 21, 2008 16:31

wild_weasel napisał/a:
Jednak udało się rozruszać towarzystwo

Nie mów(pisz) hop ;)
widzisz ze im bliżej spotu tym wiecej ludzików się wykrusza :)
Ale bądźmy dobrej myśli.
wild_weasel napisał/a:
może by tak zmontować jakiś materiał promocyjny Roverków z Poznania i Wielkopolski? Tak jak stołeczne Roverki to czynią

Jestem za. Zróbmy im konkurencje :D
Ja ze swojej strony moge zaproponować aparat(taki se)+statyw o ile nie zgubie po drodze :lol:

RoBBoD - Pią Lis 21, 2008 19:51

:cry: Pozycja nr. 5 do wykreślenia :cry:

Chyba że plany się zmienią to zdecydowanie będe.

adambla - Sob Lis 22, 2008 14:05

i po zawodach :sad: nie przyjadę bo pracuje :beczy:
xROnx - Sob Lis 22, 2008 15:37

uaktualniam...
1 wild_weasel
2 PopeY
3 Zukowaty
4 Patryk1987
5 xROnx
7 Paul (na razie na 40% )
8 Cyk
9 Heju
10 Skiba
11 Brt
14 Stone

sknerko - Sob Lis 22, 2008 15:41

a czemu mnie nikt nie dopisuje? bede jak się nic nie wydarzy do jutra do 13:00
xROnx - Sob Lis 22, 2008 15:45

sknerko napisał/a:
a czemu mnie nikt nie dopisuje? bede jak się nic nie wydarzy do jutra do 13:00

:D
uaktualniam...
1 wild_weasel
2 PopeY
3 Zukowaty
4 Patryk1987
5 xROnx
8 Cyk
9 Heju
10 Skiba
11 Brt
14 Stone
22 Sknerko

Zukowaty - Sob Lis 22, 2008 18:20

Cytat:
:D
uaktualniam...
1 wild_weasel
2 PopeY
3 Zukowaty
4 Patryk1987
5 xROnx
8 Cyk
9 Heju
10 Skiba
11 Brt
14 Stone
22 Sknerko

xROnx, tak to nawet Brt nie liczy :P Szkoda ze ludziska sie wykruszaja.Ja nie mam netu aktualnie bo sie dopiero przeprowadzilem. Jak bardzi Wam pasuje to zmiencie po uzgodnieniu godzine spotkania tylko niech mnie ktos powiadomi na kom. Moj numer co niektorzy maja to sie powymieniajcie miedzy soba.Na pewno ma go RoBBoD i wild_weasel

wild_weasel - Sob Lis 22, 2008 23:07

Proszę o niedzielną weryfikację listy przez samych zainteresowanych.
1 wild_weasel - na pewno, będę o 1500, nie wcześniej.
2 PopeY
3 Zukowaty
4 Patryk1987
5 xROnx - na którą przyjedziesz/przyjedziecie? ;)
6 Paul (na razie na 40% ) - coś się zmieniło z procentami? ;)
7 Cyk - ktoś się zamienił?
8 Heju
9 Skiba - pogoda nie przestraszyła? :P
10 Brt - j.w. ;) którym klekotem przyjedziecie? :mrg:
11 Stone - na którą dotrzesz po zajęciach?
12 Sknerko
...yyy jeszcze koleżanka izjawa się deklarowała, może się sama dopisze? :roll:

xROnx - Sob Lis 22, 2008 23:17

wild_weasel napisał/a:
5 xROnx - na którą przyjedziesz/przyjedziecie?

Niestety bede sam. Iza jest zachorowana i leczy się pilnie w domu w Koninie...
Nie wiem o ktorej bede. a o ktorej mam być? :)
Podobno impreza startuje o 14.... coś się zmieniło?

Brt - Sob Lis 22, 2008 23:18

R600 :)
Stone - Sob Lis 22, 2008 23:48

Cytat:

Witam, Nie moge dokładnie powiedzieć, ale postaram sie jak najszybciej!! :ok:
Będę w stałym kontakcie z kolegą Zukowatym.

Patryk1987 - Nie Lis 23, 2008 08:45

2 PopeY
3 Zukowaty
4 Patryk1987 - będę, ale mogę się spóźnić dwie lub trzy godzinki.
5 xROnx - na którą przyjedziesz/przyjedziecie? ;)
6 Paul (na razie na 40% ) - coś się zmieniło z procentami? ;)
8 Heju
9 Skiba - pogoda nie przestraszyła? :P
10 Brt - j.w. ;) którym klekotem przyjedziecie? :mrg:
12 Sknerko

Na którą startujemy??? Tak jak było 14???

[ Dodano: Nie Lis 23, 2008 09:00 ]
Mam prośbę niech ktoś mi poda numer do siebie na PW... W razie potrzeby.... Z góry dzięki.

[ Dodano: Nie Lis 23, 2008 09:22 ]
Jednak będę na 14.00 :) Może z małym poślizgiem :) Ale proszę o ten numer... Może być do Zukowatego...

izjawa - Nie Lis 23, 2008 10:33

Witam witam! Właśnie sie zastanawiałam, dlaczego nie jestem dopisana do listy :bezradny: Sądziłam, że to dlatego, iż zjawy zjawiają się nagle i niespodziewanie i jeszcze w dodatku straszą :boisie:
A może tu chodzi o "wkupne"? :?:
Najczęściej pojawia się godzina 15, więc rozumiem, że to jest TA WŁAŚCIWA pora, abym się zjawiła? czy cos pokręciłam? :hm:

wild_weasel - Nie Lis 23, 2008 11:04

izjawa, każdy dopisuje się własnoręcznie, nawet zjawy ;)
Ja będę na 1500, wcześniej nie dam rady. Wszystko rusza chyba o 1400, do tej pory nikt temu nie zaprzeczył i nie proponował przesunięcia godziny. Ale jak przyjedziesz o 1500 to też się nic nie stanie. Nie będzie żadnej kary ;)

RoBBoD - Nie Lis 23, 2008 11:06

Nooooo Zukowaty, i mamy ostatni brakujący "element" :P i to jak zjawiskowy :P
Brt - Nie Lis 23, 2008 11:06

głogów zjawi się pewnie ok 14. wyjazd za jakieś 0,5h :]
sknerko - Nie Lis 23, 2008 11:09

sknerko będzie chwile po 14.00
RoBBoD - Nie Lis 23, 2008 11:10

wild_weasel, a za brak stawiennictwa chłosta? :P Myśle że powinniście być zadowoleni :) W piątek byłem z Zukowatym, na zwiadach.

Parking cool bo jest dość ciepło, można na spokojnie pooglądać furmanki.

Dodatkowo:D
- Gruszecki
- Kawiarenka
- Siuox
- Kfc
- Praktiker wild_weasel, z cześciami do roverków

A wszystko to w ładnej oprawie i klimatyzowane :D

Brt - Nie Lis 23, 2008 11:11

mam nadzieję, ze każdy a szczególnie "nowi" mają kontakt telefoniczny do kogoś, żeby się w razie czego odnaleźć ;)
sknerko - Nie Lis 23, 2008 11:12

no właśnie nie mam żadnego poprosze o jakiś namiar
xROnx - Nie Lis 23, 2008 11:13

RoBBoD napisał/a:
Kfc

ooo super :D
Ja za jakąś 1h zaczne się zbierać ;)

wild_weasel - Nie Lis 23, 2008 11:14

RoBBoD, jak nie przyjedziesz, to Ty zostaniesz wychłostany :P
Pestkę znam, to 10 minut spacerkiem ode mnie :]
Brt, nic się nie bój, nikt nie zaginie. Ty też nie ;)

RoBBoD - Nie Lis 23, 2008 11:18

xROnx, Kfc masz nawet 2szt :P Jak ogołocisz ich z kurczaczków to dosłownie po 2 stronie ulicy masz nastepne a 300m dalej Maka :D

wild_weasel, To stary strugaj pejczyk i skalpuj bizona :D

sknerko, Wysłałem na PW do zukowatego psze Pana :D

izjawa - Nie Lis 23, 2008 11:19

2 PopeY
3 Zukowaty
4 Patryk1987 - będę, ale mogę się spóźnić dwie lub trzy godzinki.
5 xROnx - na którą przyjedziesz/przyjedziecie?
6 Paul (na razie na 40% ) - coś się zmieniło z procentami?
8 Heju
9 Skiba - pogoda nie przestraszyła?
10 Brt - j.w. którym klekotem przyjedziecie?
12 Sknerko
13 izjawa

:hejka:

RoBBoD - Nie Lis 23, 2008 11:23

Kur zapiał !! ! Nie kuście mnie :neutral:

Bo jak sie ******** to przyjad nawet chory :evil:

xROnx - Nie Lis 23, 2008 11:27

RoBBoD napisał/a:
Bo jak sie ******** to przyjad nawet chory

spoko. byle byś nie pozarażał nas :D

sknerko - Nie Lis 23, 2008 11:31

RoBBoD przyjedź przebijemy stolyce :grin:
bialy114 - Nie Lis 23, 2008 11:38

Qrde !!
Żeby nie sms od Wild_Weasel`a to bym nic nie wiedział :evil:
Powiadomienia nawaliły.
Postaram się dołączyć, choć mojego R25 nie wprowadzę do podziemnego parkingu - "LPG STOP !" :cry:

xROnx - Nie Lis 23, 2008 11:48

bialy114 napisał/a:
"LPG STOP !"

przełącz na benzyne :D :D

bialy114 - Nie Lis 23, 2008 11:57

xROnx napisał/a:
przełącz na benzyne

Baaaardzo śmieszne :razz: żeby tak można było...
Jeśli uda mi sie przekonać moją "obywatelkę żonę" to chociaż autonogami do Was dołączę na chwilę.

RoBBoD - Nie Lis 23, 2008 12:02

:D Daj ktoś znać jak bedziecie fotki robili :P Wpadne :D Będzie udokumntowane :D
sknerko - Nie Lis 23, 2008 12:05

Będę robił fotki :grin:
RoBBoD - Nie Lis 23, 2008 19:32

Miło było się niestety skończyło, Dzięki OGROMNE za liczne przybycie.

:idea: Tak jak wspominałem może juz ustalmy kolejne :?:

Proponuje weekend 20-21 godziny do ustalenia. Wiem że to napiety okres ale fajnie by było. Jakis :arrow: opłatek :!: itd... :wink:

bialy114 - Nie Lis 23, 2008 19:38

Ja również dziękuję za (jak zwykle :wink: ) miłą atmosferę, liczne stawiennictwo (szczególnie gościom :wink: ) i do zobaczenia następnym razem.
sknerko - Nie Lis 23, 2008 20:22

Fajnie było poznać nowych znajomych mam nadzieję że następny spot też zaliczę
izjawa - Nie Lis 23, 2008 21:15

Dziękuję za miłe przyjęcie do rodziny! to było sympatyczne i pouczające popołudnie.
Jutro od rana biorę się za poszukiwania chłodnicy.
Mam nadzieję do zobaczenia wkrótce...

kasjopea - Nie Lis 23, 2008 21:45

Dotarliśmy do domu ok. godziny 20.20. Dziękujemy za fajnego spontanicznego spota. Ekipa z Pyrlandii super. Do rychłego zobaczenia :grin:
xROnx - Nie Lis 23, 2008 21:55

halo halo! :)
Melduje szczęśliwe dotarcie do domu. masakra. Raz musiałem się zatrzymać żeby przetrzeć klosze od lamp bo już świeciły jak postojowe...
Baaardzo dziękuje za miłe towarzystwo, łzy spowodowane śmiechem podczas wspólnego posiłku, dziekuje Zukowatemu oraz Patryk1987 za przejażdżkę R75. Wrażenia? Niezapomniane :rotfl:
Naliczyłem 10 Roverków. jesli się myle poprawcie mnie ;)
Czekam z niecierpliwością na nastepny raz.
Jestem za żeby robić je 1x/m-c :)
pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje
ps.
Zdjęcia zaraz zrzuce. Od razu sorki za jakość ale sami widzieliście co to był za aparat :)

wild_weasel - Nie Lis 23, 2008 22:02

Hehe, mieliśmy najbliżej, a dotarliśmy (prawie) najpóźniej ;)
Jeszcze niech się ekipa klekotów zamelduje :P
Wszyscy się dobrze bawiliśmy, miłą niespodzianką była kasjopea i wolarz :D
Spotkania zdecydowanie powinny odbywać się regularnie i być planowane z odpowiednim wyprzedzeniem.
Do zobaczyska! ;)

Patryk1987 - Nie Lis 23, 2008 22:29

Ja również dziękuje za przyjęcie do grona szczęśliwych nabywców Rover-ków :) Było super i mam nadzieje że więcej będzie takich spotów :) Ja się piszę za miesiąc :) xROnx niema sprawy :) Cała przyjemność po mojej stronie :)

POZDRAWIAM :)

Paul - Nie Lis 23, 2008 22:30

Niestety, okazało się, że 40% przegrało z 'resztą' i nie mogliśmy dołączyć :beczy:
Następnym razem postaram się o 100% :P
Cieszę się, że wszyscy zadowoleni :D

Nieutulony w żalu......

Patryk1987 - Nie Lis 23, 2008 22:33

Mogę prosić jakieś namiary na galerie ze zdjęciami :)
Brt - Nie Lis 23, 2008 22:45

ufff 1/2 klekotów się melduje z Gło :) Dzięki :luzik: :D To był naprawdę fajny spot :] :D patryk thx za przejażdżkę również :) hmmm a moze jednak benzynkę :P :lol: :D kasjo&wolarz super niespodzianka :) Miło było poznać świetną ekipę poznańską :) Teraz się będzie inaczej z Wami na forum rozmawiało :D a i jeszcze Paul serniczek był pyyyszny :mniam: thx :D
xROnx - Nie Lis 23, 2008 22:47

Tutaj jest pare fotek które zrobiłem
Galeria xROnx'a
Jak powstanie galeria na stronie klubowej to się je tam jeszcze wrzuci.
Jeszcze Sknerko miał aparat więc od niego jeszcze bedą fotki. Robił fotki jak było nas więcej :)

wolarz - Nie Lis 23, 2008 23:00

Co tu dużo gadać - fajnie było :mrgreen:
izjawa - trzymamy kciuki :grin:

RoBBoD - Nie Lis 23, 2008 23:22

xROnx, To ostatnie foto prosze Cię, i Ty przeciw mnie?? Po co ja Ci droge pokazywał :P
Skiba - Nie Lis 23, 2008 23:51

OK ... R600 w klekocie melduje się we Wrocku :D tyle co przyjechałem ;) Dziękuje za super atmosferę :) Paul ciasto pierwsza klasa :mniam:
sknerko - Nie Lis 23, 2008 23:54

Fotki w galerii http://sknerko.fotosik.pl/albumy/546358.html
izjawa - Pon Lis 24, 2008 11:20

:beczy: :foto: 8 sknerko i 11 xROnx - gdzie ten silnik? :bezradny:

foto 17 xROnx - rozumiem, że przy następnym spotkaniu będzie kontrolna :foto: , czy już wszystko :ok: ?

Skiba - Pon Lis 24, 2008 11:44

izjawa, jak Roverek ? chłodnica zrobiona ? ;>
izjawa - Pon Lis 24, 2008 12:15

:bezradny: zakleiłam plasteliną :wink:
nowa "sie szuka" :wink:
na razie ceny, że aż :olaboga:

Skiba - Pon Lis 24, 2008 12:18

a zadzwoń tutaj: www.tomateam.pl :)
Zukowaty - Pon Lis 24, 2008 12:50

Ja jak zwykle troche poza czasem ale Dziekuje Wam za liczne stawienie sie. Najwieksze dzieki za obecnosc osob dojezdzajacych z racji na aure Nie umniejszam jednak zaslug tubylcow :mrgreen:
Fotki calkiem fajnie wyszly :wink: Termin nastepnego spotu 20/21 grudzien jak najbardziej mi pasuje z racji tego ze 19go bede wracal dopiero do kraju :cry: 3majta sie ludziska i przyczepnosci na tym sniegu :wink: Szkoda ze Paul nie dotarl. Nastepnym razem bedzie chlosta od Wild'a jak sie nie pojawisz,pamietaj :twisted:
Nowych witamy w rodzince

Paul - Pon Lis 24, 2008 13:01

Zukowaty napisał/a:
Nastepnym razem bedzie chlosta od Wild'a jak sie nie pojawisz,pamietaj

:boisie: :P

wild_weasel - Pon Lis 24, 2008 13:02

Paul napisał/a:
Zukowaty napisał/a:

:cwaniak: :mrg:

izjawa - Pon Lis 24, 2008 13:09

Tomek z tomateam sprawdza parametry i jutro dostanę konkretną odp. Już wcześniej przysyłał mi pewien drobiazg do autka i nawet pamiętał moje maleństwo :> .
Zukowaty - Pon Lis 24, 2008 13:40

A ja dzwonilem do PHJOWI o update oprogramowania silnika i ma sprawdzic czy da rade updatowec 2.5 na kompie 2.0.Jak wszystko bedzie gralo to moze bede smigal jak Sknerko :wink:

[ Dodano: Pon Lis 24, 2008 13:40 ]
Tak za pamieci sie zapytam.Czemu do cholery nie bylo zadnego R800? :twisted: :wink:

Skiba - Pon Lis 24, 2008 13:46

Tomi na pewno Ci pomoże i doradzi :) zobaczysz, już niedługo Roverek będzie jak nowy :D
izjawa - Pon Lis 24, 2008 13:48

Jestem dobrej myśli.

Z Wami nie zginę! :mrgreen:

RoBBoD - Pon Lis 24, 2008 14:21

Zukowaty napisał/a:

Tak za pamieci sie zapytam.Czemu do cholery nie bylo zadnego R800? :twisted: :wink:

Jeden wiem że nie mógł "Skyperek"

Reszta jawna dezercja, bedzie więcej do chłosty.

MG też nie było :) tzn. jeden w piątek był...

A tego 20-21 to może zamiast opłatkiem to przełamiemy sie filtrem powietrza? :D

Zukowaty - Pon Lis 24, 2008 14:26

Cytat:
Reszta jawna dezercja, bedzie więcej do chłosty.

Wild musi wiecej rozg naszykowac :mrgreen: Chyba zostales Wild naszym nadwornym katem :rotfl:
RoBBoD napisał/a:
A tego 20-21 to może zamiast opłatkiem to przełamiemy sie filtrem powietrza? :D

:ok: :lol:

wild_weasel - Pon Lis 24, 2008 14:38

Hehehe, będzie kogo biczować :rotfl3: Ktoś musi wymierzać sprawiedliwość :P
RoBBoD napisał/a:
przełamiemy sie filtrem powietrza? :D

Chętnie spróbuję ;)

RoBBoD - Pon Lis 24, 2008 15:29

wild_weasel, Gdzie w naszej okolicy jest jakiś punkt gdzie wyważe koła ??
wild_weasel - Pon Lis 24, 2008 15:36

Np. Novax na Mołdawskiej? Sarmackiej? Nie pamiętam...
Za założenie opon na felgi i wyważenie skasowali mnie 80zł. A za samo wyważenie przednich płaciłem na Górczynie 38zł :| Zadzwoń do Novaxu i zapytaj ile biorą ;)

Skiba - Pon Lis 24, 2008 15:38

oponyexpress ;)
Patryk1987 - Pon Lis 24, 2008 16:17

Zukowaty ile chcę PH JOWI za tą usługę??? Bo myślę że też do niego wpadnę na to samo co Ty i Sknerko :)
bialy114 - Pon Lis 24, 2008 17:41

Tylko 5 szt. - ale, jak ktoś lubi zdjęcia...
http://picasaweb.google.com/bialy114/231108Zlot#

sknerko - Pon Lis 24, 2008 19:32

Patryk1987 napisał/a:
Zukowaty ile chcę PH JOWI za tą usługę??? Bo myślę że też do niego wpadnę na to samo co Ty i Sknerko :)

Jedź Patryk warto ja za pełną diagnozę z wydrukami potwierdzającymi przebieg zapłaciłem 100pln i tylko dlatego że zapomniałem mu powiedzieć to nadal mam niemiecki język w zegarach. Możesz sobie ustawić włączanie świateł automatycznie i zamykanie automatem jak jedziesz z tego co wiem wszystko w cenie.

Zukowaty - Pon Lis 24, 2008 19:48

Patryk1987 ja do PHJOWI podjade chyba na poczatku przyszlego tygodnia-poniedzialek,wtorek to moze sie zgadamy i podjedziemy razem??
kasjopea - Pon Lis 24, 2008 20:44

wild_weasel napisał/a:
Paul napisał/a:
Zukowaty napisał/a:

a wild_weasel wcale nie wyglądał mi na takiego, co by lubił chłostać :hm: :razz:

Brt - Pon Lis 24, 2008 21:36

cicha woda :mrg: a Skiba niby wygląda na naczelnego zboczucha SB :P :hahaha:
kasjopea - Pon Lis 24, 2008 21:43

wolarz twierdzi, że owszem ;p
Brt - Pon Lis 24, 2008 21:52

:lol: hehehhe trzeba zrobić ankietę :P
RoBBoD - Wto Lis 25, 2008 00:26

:neutral:

Buahahhahahahahha :D :twisted:

[ Dodano: Wto Lis 25, 2008 00:51 ]
Wild 20-21 Zamiast filtra możemy podzielić sie jajkiem?

Jajko :D

xROnx - Wto Lis 25, 2008 06:57

a może wprowadzimy nową świecką tradycje i na boże narodzenie podzielimy się jajeczkiem :lol:
Patryk1987 - Wto Lis 25, 2008 07:14

Zukowaty, Niestety w przyszłym tygodniu nie dam rady... Ale pomyśle nad tym... Jak zrobisz to, zdasz mi relacje :)
Zukowaty - Wto Lis 25, 2008 18:18

kasjopea napisał/a:
wild_weasel napisał/a:
Paul napisał/a:
Zukowaty napisał/a:

a wild_weasel wcale nie wyglądał mi na takiego, co by lubił chłostać :hm: :razz:

kasjopea bo nie byłaś u Wild'a w domu.Na ścianach same pejcze wiszą :twisted: Może już nie będę się dotleniał bo sam zarobię chłostę :roll:

kasjopea - Wto Lis 25, 2008 20:00

eeee to ja nie wiedziałam, że kolega ma taki potencjał...w przeciwnym razie na pewno wpadłabym wcześniej na spocik :hahaha:
wild_weasel - Wto Lis 25, 2008 21:50

Zukowaty, Ty o takich rzeczach publicznie nie opowiadaj! Bo Cię wychłostam :rotfl:
kasjopea, dla każdego coś miłego się znajdzie :mrg:

Skiba - Wto Lis 25, 2008 22:19

wild_weasel ... Ty i Twoja luba nie wyglądaliście na tych co lubią .. no wiesz .. "chłostanko" ;)
wild_weasel - Wto Lis 25, 2008 22:23

Nic więcej w tym temacie nie powiem :milczy: :rotfl3:
Skiba, Ty też nie wyglądałeś na naczelnego zboczeńca klubu ;) Tak sobie siedziałeś grzecznie na uboczu :roll: Jak to jednak pozory mylą, nie? :mrg:

xROnx - Wto Lis 25, 2008 23:20

wild_weasel napisał/a:
Tak sobie siedziałeś grzecznie na uboczu

ja bym powiedział zboczku :mrgreen:

kasjopea - Wto Lis 25, 2008 23:38

tak... siedział i grzebał :rotfl:
RoBBoD - Sro Lis 26, 2008 00:00

Ludzie... BOJE ŚIE WAS !! ! :shock: :shock: :shock:
kasjopea - Sro Lis 26, 2008 00:02

nic się nie bój, jak będziesz grzeczny to może też się załapiesz na "małe co nieco" :rotfl:
Zukowaty - Sro Lis 26, 2008 20:03

RoBBoD napisał/a:
Ludzie... BOJE ŚIE WAS !! ! :shock: :shock: :shock:

A mi sie coraz bardziej podoba :rotfl:
kasjopea napisał/a:
"małe co nieco" :rotfl:

Kasjo co masz na mysli bo wiesz...zwiazany juz jestem :wink:

Brt - Sro Lis 26, 2008 20:11

Zukowaty napisał/a:
zwiazany juz jestem

związany to Ty dopiero będziesz :mrg: :lol:

RoBBoD - Sro Lis 26, 2008 20:45

Przywiążemy Zukowatego na masce i randevoo po mieście :D Jak mu wszystkie członki odpadną to na czołówke :D
kasjopea - Sro Lis 26, 2008 21:22

Ten wątek rozwinął się w dziwnym kierunku :hahaha:
RoBBoD - Sro Lis 26, 2008 22:00

kasjopea, Chyba kobiety na zlocie to spowodowały bo wcześniej tak nie było :D
kasjopea - Sro Lis 26, 2008 22:55

tzn. jest lepiej czy gorzej? ;>
wild_weasel - Sro Lis 26, 2008 23:25

RoBBoD, wcześniej kobiet na zlotach nie było? ;>
RoBBoD - Sro Lis 26, 2008 23:26

wild_weasel, Czekałem na to pytanie, chodzi mi o klubowiczki no...
wild_weasel - Sro Lis 26, 2008 23:30

Prowokator! :twisted: No widzę, że bez chłosty się jednak nie obejdzie :bezradny: :mrg:
kasjopea - Sro Lis 26, 2008 23:52

RoBBoD, wiedział jak zakombinować, żeby zasłużyć na swoją porcję batów :lol:
RoBBoD - Czw Lis 27, 2008 10:35

Osz Wy !!

Trzymać tak dalej to zaczne sadzać gołymi dupskami na gorącym silniku a na palce wskazujące pozakładam kable od świec i zobaczymy jak szybko kto odpali. A na koniec mała inhalacja prosto z wydechu i oklepanie wycieraczkami. Wrrrrrr :P

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

[ Dodano: Czw Lis 27, 2008 10:47 ]
Lista chętnych:

1.wild_weasel,
2.kasjopea,

czekam na zgłoszenia :)

Pierwsze trzy osoby dostają gratisa!!!
(100ml oleju na popite)

[ Dodano: Czw Lis 27, 2008 10:50 ]
A wracając do tematu spotów to moze nastepnym razem jaki slalom ze szklanką pełną wody na masce ?? Itd...

kasjopea - Czw Lis 27, 2008 12:09

Na gołe dupsko nie chcę :nie: :razz:
RoBBoD - Czw Lis 27, 2008 23:02

Proponuje skupić sie na temacie postu.

To jak wymyślamy jakies rozrywki ?

xROnx - Pią Lis 28, 2008 07:12

RoBBoD napisał/a:
Proponuje skupić sie na temacie postu

:brawa:

kasjopea - Wto Gru 02, 2008 15:31

izjawa, jak sprawa chłodnicy?
izjawa - Wto Gru 02, 2008 22:31

Hej hej :smile:
chłodnica czeka na mój urlop, "coby sie zainstalować" :bezradny: . Może uda mi sie w czwartek wreszcie to załatwić. Na razie dajemy radę z moją zjawą, pilnujemy płynu w układzie i nie jeździmy jak szalone:wink: ...
Mamy tez nowy akumulatorek, więc brumbrum rano bez problemów :mrgreen:

Mam pierwszy "wynik" spalania: 8,77 l/100 km, w ruchu mieszanym (przewaga miasta - dojazdy do pracy, światła co krok) - z tym, że paliwko było niezbyt ... no i prędkosci znikome (na ogół zgodnie z przepisami), bo nadal letnie buciki :beczy: więc rozsądek mówi :stop: .

RoBBoD - Sro Gru 03, 2008 10:25

izjawa napisał/a:
Mam pierwszy "wynik" spalania: 8,77 l/100 km, w ruchu mieszanym (przewaga miasta - dojazdy do pracy, światła co krok)

No to ujdzie :D Mój pali ok 8,5 w mieście, mieszany ok 6,5-7,0, trasa 5,5 o ile do 120km/h

Tyle że to diesel :P i z dobre 400kg wiecej wioze :)

Wczoraj byłem w Szczecinie Fordem Focusem 1,8TDCi to to pali fajnie, ok 4,5 wg. kompa, na trasie a jazda od ok 80 do 140 i deptany do oporu, co chwile wyprzedzanie itd itp.

Za to częsci :D turbinka ok 4,5 tys. netto :D Zawsze jest coś za coś :)

wild_weasel - Sro Gru 03, 2008 19:47

izjawa, pocieszę Cię: nigdy nie zszedłem poniżej 10l w mieście, standardowo ok. 12l. Masakrycznie dużo jak na 1.6 :/
Dopóki paliwo tanie, jest czas na znalezienie ewentualnej usterki i dostosowanie stylu jazdy ;)

xROnx - Sro Gru 03, 2008 19:58

wild_weasel napisał/a:
nigdy nie zszedłem poniżej 10l w mieście, standardowo ok. 12l. Masakrycznie dużo jak na 1.6

Popatrz na to z optymistycznej strony: jeśli przesiądziesz się teraz na R75 2.5 V6 to Twoj portfel nie bedzie chudszy bo będzie palił tyle samo a wrażenia z jazdy.... NIEZAPOMNIANE :D

wild_weasel - Sro Gru 03, 2008 20:05

Zukowatemu w mieście w skrajnie optymistycznych warunkach wychodzi 11-13l :rotfl: Jeszcze się okaże, że zaoszczędzę na paliwie :haha:
xROnx - Sro Gru 03, 2008 20:33

wild_weasel napisał/a:
Zukowatemu w mieście w skrajnie optymistycznych warunkach wychodzi 11-13l

Jak jechałem jego maszynką to wyzerowaliśmy kompa i wskazał 12.1l/100km ;)

Brt - Sro Gru 03, 2008 21:04

ładne spalanie :ok: :) kurde w moim przypadku przesiadka z klekota byłaby trochę :shock: ;) :P ale muszę przyznac, że wrażenia z jazdy V6 były przyjemne :D :taa:
izjawa - Sro Gru 03, 2008 21:45

Też uważam, że to nie najgorszy wynik, aczkolwiek moim rekordem było spalanie 3,8l/100km. Jeździłam wówczas Renault clio 1,5 D. Fajne autko, posłuszne i dynamiczne. Wspominam je z sentymentem...
Ogólnie uważam, że francuskie auta są miłe w użytkowaniu, ale zawieszenie szybko zużywa się na naszych kiepskich drogach, a elektronika jest awaryjna.
Jeżdżę głównie po mieście, więc wolę auto, które wytrzyma trudy codziennego życia :wink:
Chłodniczka dopiero 13 grudnia :beczy: . Na szczęście na razie wyciek zniknął, więc mam nadzieję szczęśliwie dotrwać do wymiany.

xROnx - Sro Gru 03, 2008 22:32

Brt napisał/a:
że wrażenia z jazdy V6 były przyjemne

eh. to był tylko 2.0 ;)
izjawa napisał/a:
Chłodniczka dopiero 13 grudnia

nie martw się na 21.12 na spot pochwalisz się nowiuśką funkien chłodniczą ;)

Zukowaty - Pią Gru 05, 2008 09:40

wild_weasel jak wracalem w poniedzialk z Berlina do Poznania-Niemcy landami i Polska przez Kostrzyn i do Poznania to wyszlo mi przy jedzie w miare normalnej 7,9 litra ;) a teraz sie pochwale ze jestem juz w Danii z wywalonymi uszczelkami pod glowicami prawdopodobnie bo mi sie termostat zacial w pozycji zamknietej.Dodam ze byl nowy i oryginalny MG Rover. Olej taki leciutko brunatny jak by pierwsze oznaki delitaktnego HGFu ale to sie zobaczy jak wymienie olej czy nie poszla woda jak sie zagrzal a teraz bedzie juz ok. Na razie problemem pozostaje temperatura,musze wymienic przez najblizsze 2 tyg termostat szubko albo go wybebeszyc i wracac bez. Zobacze jak szybko uda mi sie go tutaj zdobyc bo 75tek nie ma tu za duzo
Brt - Pią Gru 05, 2008 21:27

Zukowaty napisał/a:
a teraz sie pochwale ze jestem juz w Danii z wywalonymi uszczelkami pod glowicami prawdopodobnie bo mi sie termostat zacial w pozycji zamknietej.

!@!$# :| jak Ci się to dzieje tak pechowo :|| :/ 3mam kciuki :ok: ;)

Zukowaty - Pią Gru 05, 2008 21:53

Przerobilem juz wszystkie typowe awarie 75 z V6. Jak cos sie bedzie komus dzialo to moge za speca robic :neutral: Zaczynam nienawidzic to auto powoli. Limuzyna jak chol..a a nie da sie spokojnie trasy przejechac wiekszej.
wild_weasel - Sob Gru 06, 2008 21:26

Zukowaty, współczuję bardzo bardzo szczerze :| Tym bardziej, że to moje przyszłe auto. Z drugiej strony, tak jak mówisz - limit pecha wyczerpany, już nic typowego nie może Cię w 75 spotkać :|| Trzymam kciuki za Twoje autko, bo w przeciwnym razie marny jego los...

Co do spalania, czytając o XJR natknąłem się na dwa ciekawe stwierdzenia.
"Spalanie? Pełny bak raz na jakiś czas" oraz
"Nie ma się co martwić spalaniem paliwa - spali każdą ilość".
I tego będę się od tej pory trzymać :D

Zukowaty - Sob Gru 06, 2008 23:08

:beczy: Niech mnie ktos przytuli :beczy:
Micen - Sob Gru 06, 2008 23:32

A pompkę i wysprzęglik przerabiałeś?

Został mi wyrównawczy chyba gdzieś do 2,5 jakbyś chciał w przezencie od Mikołaja.

Zukowaty - Nie Gru 07, 2008 04:03

Micen zbiornik jest ok. Woda idzie mi do Cylindra tylko jeszcze nie wiem czy glowica peknieta,czy uszczelka czy moze kolektorem. Tak to uklad jakos przezyl te katusze. Jestem zalalmany tym autem. Trzeba sie chyba napic :piwo:

[ Dodano: Nie Gru 07, 2008 04:05 ]
Wysprzeglik juz wymienialem bo halasowalo lozysko oporowe. Pompke sprzegla wiem ze mam kiepska ale ostatnio sie jej poprawilo...tylko nie wiem czy przed smiercia czy sie nade mna zlitowala narazie.

Brt - Nie Gru 07, 2008 11:24

Zukowaty, :( napiję się z Tobą :ok:
Zukowaty - Nie Gru 07, 2008 11:31

Brt to zapraszam za przed swetami do Poznania bo ja do Glogowa chyba dlugo nie dojade :/
Micen - Nie Gru 07, 2008 12:30

Pierwsze mrozy są testem dla dogorywającej pompki.
Wczoraj wymieniałem koledze - fajnie bo przychodzi zalana i nie trzeba odpowietrzać :mrgreen:

RoBBoD - Nie Gru 07, 2008 14:55

Z ja nareszcie zmieniłem kołai oczywiście z fajerwerkami :D

1. Złamany klucz
2. jakiś nie powiem kto załozył opony tak że mam 4szt lewe :D

Zukowaty - Nie Gru 07, 2008 18:56

RoBBoD napisał/a:
2. jakiś nie powiem kto załozył opony tak że mam 4szt lewe

:ok: :brawo: :wink:

kasjopea - Nie Gru 07, 2008 22:48

Zukowaty napisał/a:
:beczy: Niech mnie ktos przytuli :beczy:

:przytul: :grin:

Zukowaty - Sro Gru 10, 2008 20:46

No to co robimy z tym 21.12 ?? Data aktualna czy jakies obsuwy? Kto bedzie bo gdzie to sie jeszcze pomysli.
1.Zukowaty
2.

Brt - Sro Gru 10, 2008 21:16

ja narazie nie potwierdzę, ale będę miał na uwadze ;)
wild_weasel - Sro Gru 10, 2008 21:24

Zukowaty, dać w mordę dać?! MNIE nie dopisałeś?!?! :mrg:
xROnx - Sro Gru 10, 2008 22:22

mi wstępnie pasuje. Tylko zastanawiam się gdzie znajdziemy jakieś miejsca parkingowe bo to jest napięty termin i ludzie jak wariaci walą do sklepów...
Zukowaty - Sro Gru 10, 2008 22:37

Moze u mnie??Jak bedzie malo osob to zapraszam do mnie do cieplego gniazdka :) Mam co prawda tylko kawalerke ale jakos sie pomiescimy :D

wild_weasel napisał/a:
Zukowaty, dać w mordę dać?! MNIE nie dopisałeś?!?! :mrg:

Obiecuje ze to sie wiecej nie powtorzy :mrgreen: Nie wiedzialem czy nie bedziecie jechali z Nebraske na swieta, wiec sie powstrzymalem z dopisywaniem.

1.Zukowaty
2.Dzika Łasica :!:
3.xROnx - o miejsce sie nie martw :wink:

sknerko - Sro Gru 10, 2008 23:02

Wstępnie pasuje i mnie :grin: ale wiele może sie wydarzyć

1.Zukowaty
4.sknerko

Patryk1987 - Czw Gru 11, 2008 15:25

Mi niestety ten termin odpada :( Muszę być na uczelni :( Pasuje mi 28.12... Jakby się coś zmieniło to dajcie znać... :) Pozdrawiam :)
Zukowaty - Czw Gru 11, 2008 15:58

28go tez bede bo sylwestra z moja luba robimy sobie w pizamach :) Mozemy sie najwyzej spotkac w malym gronie jeszcze przed sylwestrem zyczenia sobie poskladac :)
Micen - Pon Gru 15, 2008 19:24

W sumie mogę wpaść :mrgreen:
xROnx - Pon Gru 15, 2008 22:44

Micen napisał/a:
W sumie mogę wpaść

koniecznie :ok:
Czy mamy jeszcze jakąś alternatywe na miejsce spotu (pomijając kawalerke Zukowatego :) ) ?

Zukowaty - Pon Gru 15, 2008 22:56

xROnx napisał/a:
(pomijając kawalerke Zukowatego ) ?

:mrgreen: Ja tym razem wylaczam sie z organizacji.Mam za duzo problemow z autem.jesli uznacie ze u mnie i nie bedzie duzo osob to nie wiedze problemu.Wybor nalezy do Was.

Micen - Pon Gru 15, 2008 22:59

co to za spot na mieszkaniu?

tylko parkingi wchodza w grę, ja mam mocne ograniczenia czasowe :mrgreen:

Zukowaty - Pon Gru 15, 2008 23:04

Chociaz nie bede musial sprzatac :lol:
wild_weasel - Sro Gru 17, 2008 23:11

No to jak? Ktoś jeszcze będzie?
1.Zukowaty
4.sknerko
5. ?? ?

xROnx - Sro Gru 17, 2008 23:34

Mała korekta wynikająca z kontextu rozmowy na forum :D
1.Zukowaty
2.Dzika Łasica !!
3.xROnx - o miejsce sie nie martw ;)
4.sknerko
5. Micen
6. ??

Zukowaty - Sro Gru 17, 2008 23:34

wild_weasel napisał/a:
No to jak? Ktoś jeszcze będzie?
1.Zukowaty
2.Dzika Łasica
3.xROnx - o miejsce sie nie martw
4.sknerko

5.Micen z podrobka pieknego R75 :razz:

[ Dodano: Sro Gru 17, 2008 23:35 ]
hehe ubiegles mnie z postem xROnx :wink:

[ Dodano: Sro Gru 17, 2008 23:35 ]
Ja chyba rakietolonezem przyjade bo R pojedzie w sobote na warsztat.

Micen - Czw Gru 18, 2008 07:49

Ale działa kolego Zukowaty, działa...
Zukowaty - Czw Gru 18, 2008 08:01

Micen napisał/a:
Ale działa kolego Zukowaty, działa...

No tak bywa ze podrobka lepsza od oryginalu :razz: a tak na powaznie to gdyby ZT byl troche miekszy to tez bym nim pewnie jezdzil bo (tylko nikomu ni mow :wink: ) ZT mi sie jakos bardziej podobaja niz 75

wild_weasel - Czw Gru 18, 2008 08:03

Zukowaty napisał/a:
ZT mi sie jakos bardziej podobaja niz 75
:lol:
Zukowaty - Czw Gru 18, 2008 08:40

wild_weasel, a Tobie nie?? MG ma taki charakterek a 75 taka ospala. Co prawda moze i bardziej dystyngowana ale brakuje jej troche szalenstwa.Srodek znowu bardziej mi sie podaba u mnie...ech nie dogodzisz.
Micen - Czw Gru 18, 2008 09:33

Ta charakterek ma niesamowity :mrgreen:

A jaka żarówka do halogenu musi być ?
H9 ?

Brt - Czw Gru 18, 2008 10:06

Cytat:
A jaka żarówka do halogenu musi być ?
H9 ?

raczej H7 :roll: ale niech ktoś potwierdzi ;)
Co do Poznania, to ja narazie nie jadę :( , chyba, że bedzie jakis wypad last minute :hm: Ale miejsce spotkanie to mozecie wpisać w wątek, bo może znowu jakaś kasjopea lub wolarz będą chcieli niespodziankę zrobić ;)

kasjopea - Czw Gru 18, 2008 13:07

chętnie ale nie tym razem niestety :smile:
izjawa - Czw Gru 18, 2008 13:08

Hejka!!!!!! to kiedy się spotykamy?
Ja (pewnie o tym nie wiecie... :wink: ) jestem zjawą płci raczej żeńskiej i niestety, przed świętami nie dam rady wyrwać się z wiru obowiązków :beczy:
Pasowałoby mi 28.12.08, jeśli jeszcze dożyję :rotfl:

xROnx - Czw Gru 18, 2008 13:54

kasjopea napisał/a:
chętnie ale nie tym razem niestety

hehe to tym razem ja z Izą zawitam do Ikei :)
izjawa napisał/a:
nie dam rady wyrwać się z wiru obowiązków

nawet na chwileczke albo chwilunię? ;>

izjawa - Czw Gru 18, 2008 14:15

21 nie da rady :bezradny: w sobotę przywiozą mi "jakieś graty do chaty" i muszę je poskładać i zapełnić czym sie da. ręce tylko dwie, (ale za to obie sprawne), sił trochę mało, więc powoli idzie ta robota.
No i trzeba jakieś strucle upiec i paszteciki i inne pyszności dla gości, więc nie tym razem :beczy: .
Ale nie martwcie się, może przeżyję te święta, to jeszcze się zobaczymy.

wild_weasel - Czw Gru 18, 2008 22:03

izjawa, to w takim razie wpadniemy do Ciebie całą watahą i pomożemy w przedświątecznych przygotowaniach :haha:
A tak na poważnie, to termin faktycznie mało szczęśliwy. Choć z drugiej strony, jak pomyślę, że w tym czasie mógłbym latać po sklepach razem z połową narodu...

xROnx - Czw Gru 18, 2008 23:18

To ustawiamy się na jakieś miejsce i czas konkretny?
izjawa - Pią Gru 19, 2008 09:15

Więc mogę się spodziewać "inspekcji klubowej"? :wink: :mrgreen: super, to może jeszcze do Kasjo skoczymy, bo u niej też remont :grin:
Jak to dobrze mieć życzliwych znajomych :rotfl: .

A tak poważnie, to spotkajmy się 28, a teraz w niedzielę pomóżcie swoim kobietom, będą szczęśliwe, że mają takich wspaniałych mężczyzn :diabeł: ?, :czarodziej: ?.

xROnx - Pią Gru 19, 2008 11:28

izjawa napisał/a:
a teraz w niedzielę pomóżcie swoim kobietom, będą szczęśliwe, że mają takich wspaniałych mężczyzn

hmmm to i tak już wiedzą ;) :mrgreen:
tak czy siak: ja i tak bede w niedziele w Poznaniu...
A tak wogóle to w niedziele się nie pracuje (jedynie co moze pracować to komp, silnik, TV albo lodówka :D )

izjawa - Pią Gru 19, 2008 11:51

tak wogóle to w niedziele się nie pracuje (jedynie co moze pracować to komp, silnik, TV albo lodówka )

Dzieciaki jak przychodzą, to od drzwi mówią "my do lodówki", więc chyba pasuje :wink:

Micen - Sob Gru 20, 2008 11:46

Niedziela odpada - żona w szkole a ja z małym, potem w góry jadę...
Więc mi pasuje w styczniu :evil:

wild_weasel - Sob Gru 20, 2008 21:58

W godzinach poobiednich w Ikei? xROnx, Ty do Ikei właśnie się wybierasz, nie?
xROnx - Nie Gru 21, 2008 00:36

hmmm z mojej strony sprawy sie troszke spokmpikowały ponieważ musze jutro troche polatać po uczelni i to w takich godzinach że przed i po można już tylko robić nic. więc ja jutro odpadam :/ ale jeśli za tydzień w niedziele coś się będzie dziać to ja bardzo chętnie :)
wild_weasel - Nie Gru 21, 2008 12:45

To co, zostali: Zukowaty, sknerko, i ja? :||
To może faktycznie przesuńmy ten spot na inny termin, a dziś zajmijmy się przygotowaniami do świąt? :roll:

sknerko - Nie Gru 21, 2008 13:17

Przesuńmy, ja też dziś musze zrezygnować cholera przed świętami ciężko z czasem :cry:
xROnx - Nie Gru 21, 2008 14:21

no to przsesunmy na 28.12 więcej ludów będzie i o miejsce na parkingu np w Pestce będzie prościej ;)
Brt - Pon Gru 22, 2008 14:09

Zukowaty, jak tam podróż z Danii się udała ?? pewnie dalej nie masz neta, ale jak już go znajdziesz to napisz jak się jechało ;)
wild_weasel - Pon Gru 22, 2008 22:49

Odpiszę w imieniu kolegi ;)
Dojechał i to jest najważniejsze. Z przerwami co godzinę na dolewanie wody do układu chłodzącego, prawie dwa razy dłużej niż standard - ale dotarł do Poznania. I od razu trafił w jedne z najbardziej masakrycznych korków, jakie widziałem w tym mieście :mrg:

Brt - Pon Gru 22, 2008 22:52

co do podrózy to się cieszę :) jesli o korki chodzi to ... :lol: :mrg: czy seventy fajw już na warsztacie ??
wild_weasel - Pon Gru 22, 2008 22:58

Postawione u mechaniora w Puszczykowie, nabiera mocy urzędowej i czeka na swą kolej :mrg:
Brt - Pon Gru 22, 2008 23:02

:brawa: :) :ok:
xROnx - Wto Gru 23, 2008 22:29

i jak tam pany i panie? robimy coś w niedziele? ;>
Tomas - Wto Gru 23, 2008 22:40

Ja też chętnie bym sie pojawił, co prawda dopiero sie pojawilem na forum i jescze nie jestm klubowiczem ale chyba moge?? tylko o której godzinie??
Micen - Wto Gru 23, 2008 22:43

Ja wracam 6 stycznia z gór dopiero...
xROnx - Wto Gru 23, 2008 23:23

Tomas220 napisał/a:
ale chyba moge??

no ba! :D
Tomas220 napisał/a:
tylko o której godzinie??

kwestia dogadania się tutaj
Micen napisał/a:
Ja wracam 6 stycznia z gór dopiero...

a nie możesz przenieść na kilka godzin gór do Poznania? :D

Micen - Wto Gru 23, 2008 23:45

Raczej żony i małego nie opuszczę :mrgreen:
Zukowaty - Sro Gru 24, 2008 01:07

No to w końcu ja zabiorę głos :D Dojechałem jakoś. Jechaliśmy 21 godzin z czego 17 prowadziłem sam. Postoje co 50km na odpowietrzenie układu i dolanie wody. R już u Wojtka w warsztacie i jak zauważył Wild nabiera mocy urzędowej. Myślę że do wyjazdu w styczniu (14.01) będzie już sprawny. Co do netu to nie wiem kiedy będę miał coś podłączone bo nie ma u mnie dobrego dostawcy a wzbraniam się przed netem z od jakiegoś operatora telefonii złodziejskiej. R na kanale to mam chociaż czas żeby w końcu się zabrać za robienie pozostałych perełek :mrgreen:
xROnx - Czw Gru 25, 2008 15:26

No to co? robimy liste na termin 28.12.2008?
1. xROnx
2.

sknerko - Czw Gru 25, 2008 15:43

1. xROnx
2. sknerko (jest nadzieja :grin: )

Tomas - Czw Gru 25, 2008 19:32

1. xROnx
2. sknerko (jest nadzieja )
3. Tomas220

Zukowaty - Czw Gru 25, 2008 21:02

Tomas220 napisał/a:
1. xROnx
3. Tomas220

4.Żukowaty (może zdążę wrócić z Łodzi. Nic nie obiecuję)

Tomas - Czw Gru 25, 2008 21:31

Tylko może jeszcze godzinę ustalimy :cool: bo to pewnie będzie miało wpływ na frekwencję, ja będę w niedziele dopiero będę wyjeżdżał z koszalina i będę w Poznaniu jak dojadę, ale jak będzie trzeba to nawet rano moge przybyć. Ale myśle, że 18 to dobra godzina na spot. No chyba ze macie jakieś inne ulubione godziny.
xROnx - Czw Gru 25, 2008 22:03

no ja myslalem o godzinie moze 15? tak zeby spokojnie zjesc obiad doprowadzic sie do stanu "używalności"... ja bede w Poznaniu wcześniej będą ze mną dwie babeczki to wiadomo... zakupy... ewentualnie zostawie je gdzies tam i zjawie się na spot :D
Proponuję miejsce spotkania tam gdzie ostatnio - parking Pestki
pozwole sobie zacytować RoBBoD'a :
"Wjazd od Al. Solidarności
- prosto w podziemia
- pierwsza w prawo

tam jest zawsze pusto :) "
;)

Brt - Pią Gru 26, 2008 01:03

Tez ze względu na przyjezdnych jestem za godz. 15 ;) To daje szansę powrotu o rozsądnej godzinie ;) Może się uda ... szanse srednie, ale ....... :ok:
Zukowaty - Pią Gru 26, 2008 12:35

Ja już jestem pewny że nie dojadę na niedzielę. Będę prawdopodobnie dopiero we wtorek w Poznaniu. Będę miał również klamoty od Mombrey'a.Trzeba się będzie zgadać na nastepny spot po nowym roku...chyba że pasuje Wan wysyłka pocztą.
Ukasz - Pią Gru 26, 2008 13:01

Witam.
A ja przyjadę w niedzielę.
To jakaś godzina popołudniowa, tak?
A parking PESTKA czy M1? :cool:

xROnx - Pią Gru 26, 2008 22:19

Ukasz czytaj kilka linijek wyżej ;)
niedziela (28.12) godzi 15 (nie widze sprzeciwów) parking pestka dokładne miejscu opisane kilka linijek wyżej :)
Wie ktoś czy wild_weasel będzie? ;>

tael - Pią Gru 26, 2008 22:43

Hej, a mógłby mi ktoś wskazać dokładnie gdzie ten parking Pestki, bo ja Poznań trochę znam, ale bardziej z południowej strony. Z chęcią bym podjechał, bo potrzebuję kilka porad na temat mojego auta.
xROnx - Pią Gru 26, 2008 22:48

to jest parking podziemny. wjeżdża się od al. solidarności. Pestka jest obok Plazy... hmm nie wiem jak to jeszcze wytłumaczyć... moze ktoś z Poznania się udzieli :D
Zukowaty - Pią Gru 26, 2008 22:51

xROnx, Wild zawsze jest :mrgreen:
xROnx - Pią Gru 26, 2008 22:58

Zukowaty napisał/a:
xROnx, Wild zawsze jest

aaa no to luz. Bo się nie wypowiada teraz więc tak się zastanawiałem czy mam mocniej przykręcic podłokietnik czy nie :mrgreen:

Tomas - Pią Gru 26, 2008 23:13

Tael to jest obok makro, no i zrobiłem jeszcze mapę: to czarne to pestka a strzałka wskazuje miejsce wjazdu.[/fade]
Brt - Sob Gru 27, 2008 00:30

xROnx napisał/a:
więc tak się zastanawiałem czy mam mocniej przykręcic podłokietnik czy nie

lepiej od razu przyspawaj :P ;) Mnie na 99% nie będzie tym razem ;( ale kiedyś Was nawiedzę :P ;)

bialy114 - Sob Gru 27, 2008 09:57

1. xROnx
3. Tomas220
4. Wild_Weasel - jak twierdzi Zukowaty :wink:
5. bialy114 - tym razem zaryzykuję wjazd mimo LPG

Ukasz też masz LPG ? Wjeżdżasz na dół ?

Ukasz - Sob Gru 27, 2008 10:22

Witam.
Ja przyjeżdżam.
Czy poprzednio były jakieś problemy z wjazdem w podziemny, że piszesz "zaryzykuje tym razem"?
Mnie jeszcze nikt nie zawrócił przy wjeździe. :wink:
Do zobaczenia w niedzielę.

RoBBoD - Sob Gru 27, 2008 12:39

xROnx, mam na ten opis prawa autorskie ;)
Ukasz, kolega bialy114, ma LPG z w podziemia zakaz kuchenkami gazowymi ;)
Co do wjazdu to od strony ul. Solidarności to jest jeden a podziemia na wprost.

bialy114 - Sob Gru 27, 2008 13:46

Ukasz napisał/a:
Czy poprzednio były jakieś problemy z wjazdem w podziemny, że piszesz "zaryzykuje tym razem"?

Nie od razu problemy - po prostu jest zakaz wjazdu LPG na parkingi podziemne. Ostatnio się zastosowałem do tego przepisu i zostawiłem mojego R25 na powietrzu. Widziałem tylko jednego "25" (izjawa), więc postanowiłem tym razem wzmocnić frekwencję "dwudziestek-piątek" :mrgreen:

Zukowaty - Sob Gru 27, 2008 14:39

:( Szkoda że ja się nie wyrobię tym razem. Może uda się coś zwołać jeszcze przed 14tym stycznia...
xROnx - Sob Gru 27, 2008 15:46

RoBBoD napisał/a:
xROnx, mam na ten opis prawa autorskie

no się wie przecież, dlategoż też napisalem że "cytuje" ;)
A będziesz na spocie?

Uaktyalniam liste:
1. xROnx
3. Tomas220
4. Wild_Weasel - jak twierdzi Zukowaty
5. bialy114 - tym razem zaryzykuję wjazd mimo LPG
6. Ukasz

sknerko - Sob Gru 27, 2008 16:02

Ach była nadzieja i nici z wyjazdu :cry: :cry: :cry: musze być w Czempiniu :cry:
Zukowaty - Sob Gru 27, 2008 22:41

Rozmawiałem z Wild'em... niestety nie przybędzie. Dopiero około 14 rusza z Nebraski.
Brt - Sob Gru 27, 2008 23:22

no ja na 300% nie pojawie się :D Vader strzelił :foch: ;) i .... będzie trochę rozbierania ;) (sprzęgło) ;)
xROnx - Nie Gru 28, 2008 00:13

no coż. łącznie ze mna 4 os. kiepskawo.
ja bede o 15 w Pestce bo beda ze mna dwie laseczki i beda łaziły (jak to laseczki)po sklepach i wogole, niezaleznie od tego czy ktos sie pojawi czy nie.

Ukasz - Nie Gru 28, 2008 16:51

Witam.
A ja pojechałem umyłem auto, wjeżdżam na parking i szukam i szukam. Ludzi mnóstwo myślę sobie, że nie udało się spotkać.
Wracam do domu myślę sobie, cholera przecież to miał być parking Pestki nie Plazy :rotfl: :głupek2: :evil:
No trudno, innym razem.

bialy114 - Nie Gru 28, 2008 17:25

Byliśmy, spotkaliśmy się, na Ciebie Ukasz czekaliśmy i miło spędziliśmy czas.
Prawda ?

Tomas - Nie Gru 28, 2008 19:56

Choć było nas tak mało :sad: to i tak bylo fajnie :rotfl: . Spodobało mi sie i już czekam na następny spot. Może tak jak proponował zukowaty :ok: :
Zukowaty napisał/a:
Może uda się coś zwołać jeszcze przed 14tym stycznia...

Ja jestem za. Tylko jakiś termin trzeba ustalić tak, żeby wszytkim pasowało to bedzie nas wtedy więcej:)

xROnx - Nie Gru 28, 2008 20:16

xROnx melduje się że wrócił cały do domu. z dwiema laseczkami i nartami ;)
Dziękuje wszystkim którzy byli.
bialy114 napisał/a:
Prawda ?

Prawda !! :D

Brt - Nie Gru 28, 2008 20:18

nartami ;> ?? xR ilu nartów kupiłeś ?? czyżbyś się szykował na roverkowe narty ?? :D
xROnx - Nie Gru 28, 2008 21:11

Brt, nie. niestety nie. Koleżanka nasza zakupila sobie śniego-zasuwajki. Na szczęście nie były to narty do skoków (a'la Małyszki) więc zmieściły się do R z palcem w... oku ;)
Alexa - Wto Gru 30, 2008 23:16

Niestety w niedzielę nie mogłam przyjechać ale postaram się być na następnym spotkaniu. Przygarniecie 'babe' do swojego grona? :mrgreen:
Brt - Wto Gru 30, 2008 23:23

ustawcie spota na 11.01 ;) Wtedy jest szansa, że się zjawię ;) o ile Vader znowu :foch: nie strzeli ;) Później nie ma szans przez miesiąc .... no i Zukowaty jeszcze będzie :P i Wrocek przyjedzie :P :P :mrg:
bialy114 - Wto Gru 30, 2008 23:49

Alexa napisał/a:
Przygarniecie 'babe' do swojego grona?

"Baby" zawsze mile widziane - pozwala to nam (facetom) myśleć, że motoryzacja to nie zboczenie TYLKO dla nas. :mrgreen: Zapytaj Izjawę
Brt napisał/a:
ustawcie spota na 11.01

12.01 mam imieniny, więc chyba właśnie 11.01 będę podejmował rodzinkę jakimś ciachem.
Nieobecność odpracuję następnym razem. :razz:

Alexa - Wto Gru 30, 2008 23:58

bialy114 napisał/a:
Alexa napisał/a:
Przygarniecie 'babe' do swojego grona?

"Baby" zawsze mile widziane

Miło to słyszeć :)

Zukowaty - Sro Gru 31, 2008 14:10

Alexa, z reszta Baby zawsze mile widziane. Mozna poogladac Roverki a jak komus sie znudzi...poogladac "Baby" :mrgreen:
Alexa - Sro Gru 31, 2008 16:32

To się nawet dobrze składa, bo mój Roverek chyba wymaga obejrzenia ;)
izjawa - Sro Gru 31, 2008 22:22

Hej Alexa, przyjeżdżaj śmiało, chłopaki przygarną każdą (z Roverkim :wink: ). A tak poważnie, to przecież nie o naszą płeć tu chodzi, ale o nasze autka :wink: .
Szkoda, że nie mogłam być z wami przed świętami, ale obowiązki, niestety, obowiązki... Postaram się być następnym razem, zwłaszcza, że będzie nowa koleżanka, więc będzie mi raźniej :lol: .

Alexa - Czw Sty 01, 2009 18:03

Dobrze wiedzieć, że nie będę jedyną kobietą. Teraz to już na pewno przyjadę :)
Brt - Czw Sty 01, 2009 18:25

czyli co .... 11.01. 2009 - centrum Pestka - godzina 14 ??
Alexa - Pią Sty 02, 2009 11:24

Postaram się być.
wild_weasel - Pią Sty 02, 2009 14:00

Brt napisał/a:
czyli co .... 11.01. 2009 - centrum Pestka - godzina 14 ??

Tak! :D
Proszę się meldować!
1. wild_weasel
2. ...?

mieszko_2006 - Pią Sty 02, 2009 15:44

Witam wszystkich klubowiczów i klubowiczki :lol: mam małe pytanko przygarniecie jeszcze jednego :?: chetnie bym sie spotkał i troszke pogawedził :roll: pozdrawiam
Brt - Pią Sty 02, 2009 15:45

no ba :) co to za pytanie ;) jak masz tylko czas i chęci to przybywaj :) :ok:
Alexa - Pią Sty 02, 2009 16:13

1. wild_weasel
2. Alexa i jej "lowelek" :D (na 90%)
3. ...?

Patryk1987 - Pią Sty 02, 2009 17:07

Witam Wszystkich :) Byłem ostatnio na spocie 28.12... I było ze mną aż 4 osoby :( Niestety wpadłem na chwilkę przejazdem ale byłem :) Postaram się teraz być, chociaż muszę być na uczelni... Więc zobaczymy jak to będzie.... A po drugie to witam nowych znajomych :)
xROnx - Pią Sty 02, 2009 17:09

a ja chcialem napisac ze obserwuje wątek ;> :)
izjawa - Pią Sty 02, 2009 21:41

xROnx, ja też obserwuję... :wink:

A tak poważnie, to nie wiem, jak się ułożą sprawy, pewnie jak zwykle w ostatniej chwili życie zaskoczy mnie jakąś nieprzewidzianą przyjemnością... :bezradny:

Będę się starała, jak na razie szanse są 50/50 hehehe.

mieszko_2006 - Sob Sty 03, 2009 12:25

bialy114, Siemka moze bym wpadł do was na spotkanko ?? ?? :wink:

[ Dodano: Sob Sty 03, 2009 12:27 ]
Witam jak tam autko :?: :o

Micen - Nie Sty 04, 2009 15:46

Siema. Wpiszcie mnie na listę.

Chyba, że sprzedam albo cuś...

xROnx - Nie Sty 04, 2009 22:36

Micen napisał/a:
Siema. Wpiszcie mnie na listę

uaktualniam:
1. wild_weasel
2. Alexa i jej "lowelek" (na 90%)
3. Zukowaty
4. mieszko_2006
5. Tomas220 (?)
6. Brt (?)
7. izjawa (?)
8. Micen
9. Patryk1987 (?)
10. xROnx (?)

MarcinRad - Nie Sty 04, 2009 23:01

Również obserwuję ale potwierdzę koło środy :)
xROnx - Nie Sty 04, 2009 23:19

MarcinRad napisał/a:
Również obserwuję ale potwierdzę koło środy

oooo widze ze masz 2.5 w automacie. to jak Ty bedziesz to ja zrobie wszystko żeby też być... pod warunkiem przejażdzki Twoim R :D
Swoja droga to juz chyba stalo sie tradycja ze przyjezdza xR na spot do P-ń i ujeżdża R75 :mrgreen:

MarcinRad - Nie Sty 04, 2009 23:31

Pora zakupić R 75 :) A one tanieją :) Może będę zobaczę co z wolnym bo na kopalni pracuję w systemie :)
Tomas - Pon Sty 05, 2009 11:02

Ja będe jesli mechanik sie wyrobi do 11,01,09, bo moj R ma problmey z obrotami, ale zawsze do pestki to mogę przyjść w kapciach mieszkam 2 ulice dalej:)
sknerko - Wto Sty 06, 2009 12:32

xROnx napisał/a:
uaktualniam:
1. wild_weasel
3. Zukowaty
4. mieszko_2006
5. Tomas220 (?)
6. Brt (?)
7. izjawa (?)
8. Micen
9. Patryk1987 (?)
10. xROnx (?)

11. sknerko (?) może sie udać

xROnx - Wto Sty 06, 2009 17:07

wysłałem xxx wiadomości PW do ludzi którzy są zarejestrowani na forum i są z Poznania z info o spocie 11.01.2009 podając link do tego wątku. Oczywiście nie wysyłałem info do ludzi którzy ostatni raz się logowali np 1794r ani do tych którzy mają 0 postów. A może się uda zwerbować pare nowych twarzy? :)
azer - Wto Sty 06, 2009 17:22

xROnx Dzięki za zaproszonko, ale nie mogę się wstrzelić w terminy. Pracuje na 3 zmiany i akurat w 11tego kończe zmianę o 6tej rano i spie do 15tej :) I na 18tą spowrotem do pracy. Temat poznański cały czas śledzę i chętnie bym się pojawił bo mam pare pytań, no ale siła wyższa.
Brt - Wto Sty 06, 2009 22:38

śpij krócej ;) :mrg: i wpadnij się przywitać choćby ;) ja narazie nie potwierdzę przybycia :hm: ale .... "wielki" Brt czuwa :P ;)
azer - Wto Sty 06, 2009 23:58

mogę wpaść się przywitać jadąc do pracy koło 17tej, ale podejrzewam, że wtedy zastane tylko wasze plamy po oleju :lol: Nie no wyspać normalnie się trzeba :) a i dodatkowo mam tak brudnego Roverka, że aż wstyd nim jeździć a co dopiero pokazać na spocie :) Troszkę na zimno za kąpiele.
xROnx - Sro Sty 07, 2009 06:52

azer napisał/a:
mogę wpaść się przywitać jadąc do pracy koło 17tej, ale podejrzewam, że wtedy zastane tylko wasze plamy po oleju

żebyś się nie zdziwił. przed ostatnio bawiliśmy się do ok 19 ;)
azer napisał/a:
mam tak brudnego Roverka, że aż wstyd nim jeździć a co dopiero pokazać na spocie

Nie przesadzaj. A kto jezdzi czystym autem w taką zime? Moj nie długo zmieni kolor z BRG na BRG (gdzie "G" to Grey ;) )

tom214Si - Sro Sty 07, 2009 07:05

xROnx napisał/a:
Moj nie długo zmieni kolor z BRG na BRG (gdzie "G" to Grey ;) )

Plagiator :jezor:

sknerko - Sro Sty 07, 2009 08:17

tak przy okazji Brt lub ktoś inny jeżeli będzie na spocie oczywiście, to czy jest jakaś szansa że będzie miał przy sobie roverkowe naklejki pod tablice :hm: bo czytałem na forum że różni klubowicze czasem miewaja i rozdają na spotach
Brt - Sro Sty 07, 2009 09:09

sknerko, musze sprawdzić czy mi coś zostało, ale jeśli takl, to będę miał przy sobie no i jeśli przyjadę ;)
sknerko - Sro Sty 07, 2009 09:35

No :ok: to jeśli i ja dam rade dotrzeć to prosze o zabukowanie dla mnie kompletu wdzięczność moja bedzie przeogromna :mrgreen:
RoG - Sro Sty 07, 2009 11:18

Ja również dziękuję za zaproszonko. Choć mój Roverek jest nie tylko brudny jak nigdy, ale jeszcze po latających sylwestrowych butelkach ma pękniętą przednią szybę :cry: , postaram się wpaść choćby na chwilkę... Jedyne, co mi może pokrzyżować plany, to Targi Ślubne w Arenie, których odwiedziny (na 4 miechy przed ślubem) moja wybranka traktuje jako obowiązek... :???: . Zrobię wszystko, by obie sprawy pogodzić :smile:
szymon1986 - Sro Sty 07, 2009 21:06

Również dzięki za zaproszonko,ale jestem "świeżo upieczonym" posiadaczem Roverka czy mogę wpaśc? :) i jakby ktoś mógł napisac jak takie spotkanie wygląda to byłbym wdzięczny bo jakaś tam trema mi się pojawia z tym związana czy coś :)
wild_weasel - Sro Sty 07, 2009 21:56

szymon1986, uzupełnij nr rej w profilu, bo może się mijamy i nie pozdrawiamy ;)
Spotkanie to: oglądanie maszyn, dzielenie się problemami i radami, motoryzacyjne opowieści i kawka w gronie R. Sympatycznie chyba, nikt się nie skarżył :mrg:
RoG, wpadnij, to i coś na temat zmiany stanu cywilnego opowiem ;)

szymon1986 - Sro Sty 07, 2009 22:14

wild_weasel już zmieniłem :) no to chyba miło spędzacie czas,ale wiesz to mój pierwszy raz :) trema jest nikogo nie znam i w ogóle :) hehe
xROnx - Sro Sty 07, 2009 22:47

szymon1986,
hehe widzisz. zawsze musi byc ten pierwszy raz. ja też go przechodziłem.
ale widzisz. ja np też mam na imię Szymon tak jak Ty :D

szymon1986 - Sro Sty 07, 2009 22:49

xROnx no to fajnie :) ciekaw jestem jak to wygląda :)
Brt - Sro Sty 07, 2009 22:51

szymon1986, spotykamy się, pooglądamy autka, wymienimy uwagi, moze jakies drobne naprawy, póxniej na jakąś herbatkę/przekąskę i już :D wiec nie ma czego się bać :D a póxniej ..... będziesz kalendarz ustawiał pod kolejne spoty ;) :D
szymon1986 - Sro Sty 07, 2009 22:53

Hmm no powoli się przekonuje :)
kasjopea - Sro Sty 07, 2009 22:55

szymon1986, byłam, sprawdziłam, nie biją, polecam :lol:
szymon1986 - Sro Sty 07, 2009 22:57

Heh no jak nie biją to się skusze chyba :)
wild_weasel - Sro Sty 07, 2009 23:02

kasjopea napisał/a:
nie biją

Co takiego? ;> A biczowanie? :mrg: Tym razem też się Was spodziewać?

Alexa - Sro Sty 07, 2009 23:06

xROnx napisał/a:

azer napisał/a:
mam tak brudnego Roverka, że aż wstyd nim jeździć a co dopiero pokazać na spocie

Nie przesadzaj. A kto jezdzi czystym autem w taką zime? Moj nie długo zmieni kolor z BRG na BRG (gdzie "G" to Grey ;) )

Ja też patrząc dziś na swoje 'maleństwo' próbowałam sobie przypomnieć jaki ma kolor ale mycie go przy takich temperaturach byłoby zbrodnią.

RoG napisał/a:
Jedyne, co mi może pokrzyżować plany, to Targi Ślubne w Arenie

Oooo właśnie, ja też się tam wybieram dlatego pod pestkę wpadnę najprawdopodobniej tylko na godzinkę.

xROnx - Sro Sty 07, 2009 23:13

szymon1986 napisał/a:
Hmm no powoli się przekonuje

tylko musisz uważać na jedno. Spoty strasznie wciągają i uzależniają :D
Czy MarcinRad wie że przyjedzie czy jeszcze nie wie? ;>

kasjopea - Sro Sty 07, 2009 23:34

wild_weasel napisał/a:
kasjopea napisał/a:
nie biją

Co takiego? ;> A biczowanie? :mrg: Tym razem też się Was spodziewać?

no ja się niestety nie załapałam :foch: .
Co do przyjazdu to chęci są i owszem, ale wolarz baluje na Cyprze i samej mi się nie chce telepać :smile:

Brt - Sro Sty 07, 2009 23:42

na cyprze ?? teraz na śródziemnym ??
wild_weasel - Sro Sty 07, 2009 23:43

kasjopea napisał/a:
no ja się niestety nie załapałam :foch: .
Co do przyjazdu to chęci są i owszem, ale wolarz baluje na Cyprze i samej mi się nie chce telepać :smile:
No wiesz... wpadnij sama to zobaczymy co się da zrobić :mrg:
W Waszej okolicy jakoś nigdy nic się nie odbywa, więc nie możemy wpaść z rewizytą ;) Nie ma żadnych poświątecznych przecen w Ikei? ;>

Brt - Sro Sty 07, 2009 23:46

wild_weasel napisał/a:
W Waszej okolicy jakoś nigdy nic się nie odbywa

hehe a 19.04.2008 u rydzyka :P ;) spoko znajdzie się okazja do rewizyty :D

kasjopea - Sro Sty 07, 2009 23:53

wild_weasel, zapraszam nawet i bez spota :grin:

[ Dodano: Sro Sty 07, 2009 23:54 ]
Brt, na Cyprze teraz, temu to dobrze, co?

Brt - Sro Sty 07, 2009 23:56

nooo dooobrze ;)
Zukowaty - Czw Sty 08, 2009 01:47

Tak sobie czytam po dłuższej nie obecności i widzę że zapomnieliście że nowi mieli przywozić po flaszce dla starszych bywalców spotów :twisted: Oczywiście żartuje :mrgreen: Z całych sił postaram się być, muszę tylko pogonić blacharza bo siedzę aktualnie w Łodzi i robię blacharkę w Ritmo.Najwyżej dam specowi wolne i podjadę :razz: tylko ze R stoi u Wojtka na kanale bez obu głowic i poruszam sie Rakietolonezem :rotfl: Mam nadzieję że będzie śnieg :rotfl:
izjawa - Czw Sty 08, 2009 09:23

Witam się jako klubowicz :hejka:

Widzę, że na "niedzielną mszę" pod Pestką szykuje się spore grono wiernych... :wink:
Jeśli zdążę wrócić z podróży, to zjawię się z moją zjawą na "bierzmowanie" :wink:

Patryk1987 - Czw Sty 08, 2009 09:49

Też obserwuje i niezłe grono się robi... Może zróbmy jakąś listę :) Ja może wpadnę jeśli urwę się z uczelni :) Może wykładowcy powiem że muszę jechać na spot R i mnie puści hehehe :) A do tego coś zaczyna dziać z moim R :( Chyba silniczek krokowy pada ehhhh :(
Ficek33 - Czw Sty 08, 2009 10:16

Witam serdecznie.

Dzięki za zaproszenie.
Postaram się wlecieć, choćby na chwilę. Nie wiem tylko czy mój Roverek da radę - dawno nim nie jeździłem.

Pozdrawiam

Zukowaty - Czw Sty 08, 2009 11:04

Patryk1987, lista już jest. Czytaj temat wstecz :wink:

sknerko napisał/a:
1. wild_weasel
3. Zukowaty
4. mieszko_2006
5. Tomas220 (?)
6. Brt (?)
7. izjawa (?)
8. Micen
9. Patryk1987 (?)
10. xROnx (?)

Dopisujcie sie dalej kto będzie

xROnx - Pią Sty 09, 2009 15:36

Patryk1987 napisał/a:
Też obserwuje i niezłe grono się robi...

tylko później nie obwiniajcie xROnx'a za to że zapchał cały parking pod Pestką Roverkami wysyłając kilkanaście-dziesiąt-tysięcy zaproszeń przez PW :mrgreen:

Czy osoby ze znakami zapytania potrafią już określić się czy będą czy nie?
Z mojej strony sprawa wyjaśni się w sobotę w południe może po południu.

izjawa - Pią Sty 09, 2009 16:06

:hejka:

jeśli zdążę wrócić, to oczywiście przyjadę, ale to na razie tylko moje plany, życie pokaże, czy się zjawię :bezradny: ...
Mam numer tel. do Wild Weasel i Zukowaty, więc :telefon2:
Jakby co... :nook: ... to bawcie się dobrze, a ja, no cóż... :beczy: .

:hejka2:

Brt - Pią Sty 09, 2009 18:24

ja narazie nie potwierdzę .... jutro wyjdzie ;)
Alexa - Sob Sty 10, 2009 08:19

Galeria Pestka
RoBBoD napisał/a:

- prosto w podziemia
- pierwsza w prawo

tam jest zawsze pusto :)

Miejsce nadal aktualne?

xROnx - Sob Sty 10, 2009 10:29

Alexa napisał/a:
Miejsce nadal aktualne?

zawsze :mrgreen:

mieszko_2006 - Sob Sty 10, 2009 20:35

Brt, SIEMKA JUTRO O KTÓREJ SPOT I DOKŁADNIE GDZIE SIESPOTYKACIE KOŁO PESTKI ?? ??

[ Dodano: Sob Sty 10, 2009 20:38 ]
Alexa, Alexa, WITAM O KTÓREJ W NIEDZIELEKOŁO PESTKI ?? POZDRO

Brt - Sob Sty 10, 2009 21:44

czyli co .... 11.01. 2009 - centrum Pestka - godzina 14 - parking podziemny wjazd od jakichś alei :P później w prawo i na końcu w prawo :ok: i .......... wyłacz ten CapsLock ;>
xROnx - Nie Sty 11, 2009 00:00

Brt napisał/a:
od jakichś alei

...solidarności :D
ja bede na 100%
mam nadzieje ze nie bedzie lodowiska jak wczoraj na Głogowskiej... :shock:

Speedy - Nie Sty 11, 2009 00:17

witam ja tez dzisiaj bede :mrgreen: a z lpg wjade na parking?????? co tam zaryzykuje :razz: widzimy sie o 14 narazie
xROnx - Nie Sty 11, 2009 00:22

Speedy napisał/a:
co tam zaryzykuje

pewnie. sie tam przejmujesz. ostatnio biały114 wjechał i nic nie było. my też przeżyliśmy :D

Speedy - Nie Sty 11, 2009 00:28

1. wild_weasel
3. Zukowaty
4. mieszko_2006
5. Tomas220 (?)
6. Brt (?)
7. izjawa (?)
8. Micen
9. Patryk1987 (?)
10. xROnx (?)
12. Speedy :twisted:

Patryk1987 - Nie Sty 11, 2009 00:29

No to moi drodzy. Według Wszystkich znaków na niebie i ziemi to wpadnę ale tak o 15.00-15.30... Do zobaczenia jutro :)
xROnx - Nie Sty 11, 2009 00:32

:brawa:
Zukowaty - Nie Sty 11, 2009 01:00

Witam moi mili :) Jutro na 100% się zjawię ale tak około 15 bo o 12 wyjeżdżam z Łodzi.Podjade Rakietolonezem, więc proszę się nie śmiać :razz:

[ Dodano: Nie Sty 11, 2009 01:01 ]
Dla Ciebie xROnx będę miał coś specjalnego :mrgreen: już chyba sam wiesz co :razz:

Alexa - Nie Sty 11, 2009 08:02

Speedy napisał/a:
witam ja tez dzisiaj bede :mrgreen: a z lpg wjade na parking?????? co tam zaryzykuje :razz: widzimy sie o 14 narazie

Jednak się zdecydowałeś ;)

sknerko - Nie Sty 11, 2009 10:14

Speedy napisał/a:
1. wild_weasel
3. Zukowaty
4. mieszko_2006
5. Tomas220 (?)
6. Brt (?)
7. izjawa (?)
8. Micen
9. Patryk1987 (?)
10. xROnx (?)
11.
12. Speedy

No a ja sie jednak nie zjawię się :beczy: praca :bezradny: a tak chciałem być i może naklejki bym dostał :hm: ach życie jest okrutne dwa razy mi się juz plany pokrzyżowały

xROnx - Nie Sty 11, 2009 10:51

Zukowaty napisał/a:
Dla Ciebie xROnx będę miał coś specjalnego już chyba sam wiesz co

sknerko napisał/a:
No a ja sie jednak nie zjawię się

:(

izjawa - Nie Sty 11, 2009 15:46

Bawcie się dobrze beze mnie :bezradny: :bezradny: :bezradny: :bezradny:
Do zobaczenia następnym razem. :beczy: :beczy: :beczy: :beczy: :beczy:

wild_weasel - Nie Sty 11, 2009 19:44

izjawa, szkoda, że nie przyjechałaś. Frekwencja była znakomita! Mnóstwo nowych załóg Roverkowych, wszystko imion oczywiście nie pamiętam ;)
Szczególnie pozdrawiam ekipę z 200 z angel eyes z przodu - miło zobaczyć tak zadbane autko! :ok:
Był też kolega micen swoim ZT-T :D Bardzo sympatyczne autko, cieszę się, że mogłem zobaczyć na żywo. Spodobało mi się!
No i obecnością zaskoczyła nas walkie i tommyyogi z Wrocławia.
Brt i xROnx nie stracili podłokietników :mrg:
Wszyscy dojechali?

mieszko_2006 - Nie Sty 11, 2009 19:53

Witam bylismy dzisiaj po raz pierwszy i bylo calkiem sympatycznie pozdro dla wszystkich :lol:
szymon1986 - Nie Sty 11, 2009 20:29

Również uważam że sympatycznie było choć trochę nieswojo się czułem ale sympatico było :) pozdro dla wszystkich obecnych :)

p.s i specjalne pozdrowienia dla "pani Pleban" no koniec trochę śmiechu z nią było :)

RoBBoD - Nie Sty 11, 2009 20:42

Ciekawe kiedy znajde czas by się pojawić :/ chwilowo brak czasu na wejście na forum, a o wolnym popołudniu zapomniałem :/ Pozdrawiam squad
mieszko_2006 - Nie Sty 11, 2009 20:52

szymon1986,
witam pani pleban byla ok :hurra:

[ Dodano: Nie Sty 11, 2009 20:56 ]
RoBBoD,
witam

RoBBoD - Nie Sty 11, 2009 21:00

Był jakiś R600series??
Speedy - Nie Sty 11, 2009 21:23

dojechalem ale sprzeglo szykuje sie do wymiany :mrgreen: zachcialo mi sie troche pocisnac :twisted:
izjawa - Nie Sty 11, 2009 21:41

Dopiero wróciłam, szkoda, że nie dotarłam na spot... Coś mi się zdaje, że duuuużo straciłam, bo chyba świetnie się bawiliście? Niestety, muszę się zadowolić oglądaniem :foto: jak się pojawią...

Jedyne pocieszenie, że moja wyprawa była również udana, owocna i relaksująca :yes:

Miejmy nadzieję, że następnym razem BĘDĘ Z WAMI!!!!!

walkie - Nie Sty 11, 2009 21:42

Ekipa wrocławska melduje się na miejscu. :) Bardzo miło było Was spotkać i poznać osobiście. :)
Wyjazd z Poznania dostarczył nam niemało wrażeń, gdyż tuż za remontami złapały nas misiaczki. ;) Było 114 km/h na ograniczeniu do 40 km. :] Jednak dzięki urokowi osobistemu tommyyogiego pojechaliśmy dalej z czystym kontem. :) To jest fuksiarz ;)

No i oczywiście pozdrawiamy Panią Pleban, chyba Pani startuje do konkursu na pracownika roku ;)

wild_weasel - Nie Sty 11, 2009 21:47

walkie napisał/a:
Wyjazd z Poznania dostarczył nam niemało wrażeń, gdyż tuż za remontami złapały nas misiaczki. ;) Było 114 km/h na ograniczeniu do 40 km. :] Jednak dzięki urokowi osobistemu tommyyogiego pojechaliśmy dalej z czystym kontem. :) To jest fuksiarz ;)

Niebywałe! :D Taka podatna na uroki jest poznańska drogówka? Wolę jednak nie mieć z nimi do czynienia :mrg:
izjawa, coś mi się zdaje, że teraz spoty będą częstsze ;) Na któryś na pewno dasz radę wpaść.

walkie - Nie Sty 11, 2009 21:52

wild_weasel napisał/a:
Niebywałe! :D Taka podatna na uroki jest poznańska drogówka?

Na to wychodzi, aczkolwiek to był miź żandarmerii i policji. I dobrze, że nas alkomatem nie chcieli badać bo jak nas zatrzymali, i po tym jak ledwo wyhamował Yogiszon to dostaliśmy takiego ataku śmiechu że masakra.
A to była pierwsza kontrola yogiego więc się jeszcze grzecznie zapytał co on ma dać. I tak się zaczęło. Potem już mu gładko poszło. :)

xROnx - Nie Sty 11, 2009 21:57

heloł
xROnx i Iza dojechali już na miejsce. Po drodze zatrzymalismy się na światełko do nieba w Kargowej: Scena z przyczepy Tir'a i relacja na żywo wystrzałów fajerwerków z Warszawy na projektorze. Wystrzałów fajerwerków w realu: sztuk 2 :D i potem ruszyliśmy dalej w droge.
Dziękuję wszystkim za przybycie. Jest nas coraz wiecej i oby tak dalej ;) Dzięki tym ktorzy odezwali się na mój PW zaproszeniowy na spot :)
Nie poznałem wszystkich osobiście ale myślę że następnym razem to nadrobimy. Prawda? ;>
Spot przejdzie do historii pod hasłem: "Jak to Zukowaty uruchomił wentylatory w parkingu podziemnym siędząc tylko w samochodzie" oraz gwóźdź programu: "Super odważna pani pleban ochrona w swoim mundurku" :mrgreen:
Zukowaty: dzieki wielkie za grilla. Jutro smaże na nim kiełbaski ;)

Tomas - Nie Sty 11, 2009 22:10

xROnx napisał/a:
Jak to Zukowaty uruchomił wentylatory w parkingu podziemnym siędząc tylko w samochodzie"

Trzeba dodać, że zrobił to "rakietolonezem", co będzie jak przyjedzie R 75

izjawa - Nie Sty 11, 2009 22:13

Matko jedyna, dlaczego mnie nie było? :załamka: toż chyba nie zasnę z rozpaczy :beczy:
Co Wyście wyrabiali? Czy Pestka jeszcze stoi na swoim miejscu?

walkie - Nie Sty 11, 2009 22:19

Pestka stoi ale proponuje już nie robić tam spotów bo Pani Pleban może tego nie znieść nerwowo. Klienci myślą, że chcemy okraść ich samochody i się skarżą. A ja nie wyglądam jakbym mogła robić zakupy ;)
No i jeszcze Zukowaty swoim paleniem gumy doprowadził do włączenia wentylatorów w parkingu podziemnym i podobno straż pożarna jechała.
Potem wentylatory się włączyły jak tommyyogi kilka razy dodał gazu ;)

xROnx - Nie Sty 11, 2009 22:24

Ja bym popatrzył na to z innej perspektywy: Wentylatory działają :D
Tomas - Nie Sty 11, 2009 22:28

izjawa napisał/a:
Czy Pestka jeszcze stoi na swoim miejscu?

Tak stoi, ale to, że nie spłonęła było tylko przeoczeniem :mrgreen:

szymon1986 - Nie Sty 11, 2009 22:32

a ja myślę że "Pani Pleban" wytrzymie jeszcze nie jedną naszą wizytę widać było że twarda babka z niej :)

p.s to testowaliście drugi raz te wentylatory? :) pamiętam tylko jeden raz :)

walkie - Nie Sty 11, 2009 22:35

szymon1986 napisał/a:
p.s to testowaliście drugi raz te wentylatory?

zupełnym przypadkiem ale tak ;)
No i kilka fajek ;)

Zukowaty - Nie Sty 11, 2009 22:37

No to ja tez sie zamelduje :) Wysepilem dostep do netu i chcialem Wam wszystkim podziekowac za mile spotkanie.Nie prowokujcie mnie nastepnym razem bo jeszcze spryskiwacze sie wlacza :razz:
szymon1986 - Nie Sty 11, 2009 22:37

hehe,to ładnie :)no to już na zakupy mnie nie wpuszczą tam :) zapamiętają nas na pewno :)
izjawa - Nie Sty 11, 2009 22:39

Jasne, należy przeprowadzać kontrolę sprawności wentylatorów, tylko gdzie teraz będziemy się spotykać?

Szkoda, że nie poznałam ekipy wrocławskiej...

Zukowaty - Nie Sty 11, 2009 22:41

izjawa, jak to gdzie? W tym samym pkt.zbornym. Znowu bedziemy robic zgromadzenie.

[ Dodano: Nie Sty 11, 2009 22:42 ]
xROnx napisał/a:
Zukowaty: dzieki wielkie za grilla. Jutro smaże na nim kiełbaski

Niezamaco :wink:

izjawa - Nie Sty 11, 2009 22:45

okejka, a skoro Pani Pleban tam "rządzi", to może następnym razem "wodę święconą" trzeba jej zanieść?... :wink:

Tylko nie planujcie nic za tydzień, bo znów wyjeżdżam...

Speedy - Nie Sty 11, 2009 22:46

dobrze ze mnie z tym lpg nie zlapali :mrgreen: i czekam oczywiscie na kolejny spot. :ok2: pozdrowienia dla wszystkich :rotfl: :rotfl:
walkie - Nie Sty 11, 2009 22:46

izjawa napisał/a:

Wszystko przed nami :)
Zapraszamy do Wrocka! :)

wild_weasel - Nie Sty 11, 2009 22:47

izjawa napisał/a:

izjawa napisał/a:
Tylko nie planujcie nic za tydzień, bo znów wyjeżdżam...

Cośtam się szykuje za dwa tygodnie we Wrocławiu właśnie... Czas na rewizytę ;)

Brt - Nie Sty 11, 2009 22:47

Brt'cik dotarł do domku :) Zatrzymał sie jeszcze na ciacho u Paula - pyszne jak zawsze - żałujcie że nie zajechaliście ;) Dzienks za spocik :D i za atrakcje :twisted: :lol: Musze przyznać że to oddymianie działa skutecznie :mrg: nawet w ubikacjach :lol: Do następnego razu ;) :spoko: :)
walkie - Nie Sty 11, 2009 22:51

Brt napisał/a:
Zatrzymał sie jeszcze na ciacho u Paula - pyszne jak zawsze - żałujcie że nie zajechaliście ;)

żałujemy ale ja wysiadłam z auta o 21:30 i yogi pognał do pracy na 22 więc byliśmy na styk. Po drodze było kilka skupisk mgły takich, że raz yogiszon wyhamował do 20 km/h.
No i poznaliśmy dwóch przemiłych panów, jeden stał nawet z nami w komornikach ;)

Alexa - Nie Sty 11, 2009 23:30

Speedy napisał/a:
dojechalem ale sprzeglo szykuje sie do wymiany :mrgreen: zachcialo mi sie troche pocisnac :twisted:

To dlatego nie mogłam Cię dogonić na gdyńskiej :/ .

walkie napisał/a:
Ekipa wrocławska melduje się na miejscu. :) Bardzo miło było Was spotkać i poznać osobiście. :)

Nam również było miło, zapraszamy ponownie...a może kiedyś sami was odwiedzimy? :P

walkie napisał/a:
No i oczywiście pozdrawiamy Panią Pleban, chyba Pani startuje do konkursu na pracownika roku ;)

Szef ochrony nie był wcale gorszy, ale jakoś przyjął tłumaczenie o kolesiu z beemki :cool:
Marudzili wam jeszcze o to palenie gumy jak wróciliście z kawki?

xROnx napisał/a:
Ja bym popatrzył na to z innej perspektywy: Wentylatory działają :D

Następnym razem też je sprawdzimy :twisted: :razz: :mrgreen:

Jeszcze raz chciałam serdecznie podziękować koledze (zapomniałam jak miał na imię :???: ), który 'załatał' dziurkę w moim Lowelku (dzięki temu mam teraz cieplutko w autku).

Do zobaczenia następnym razem :D

walkie - Nie Sty 11, 2009 23:35

Alexa napisał/a:
Szef ochrony nie był wcale gorszy, ale jakoś przyjął tłumaczenie o kolesiu z beemki :cool:

On nie ale Pani Pleban przedstawiła drugą scenę przedstawienia. Wywołała gościa na radiu (szefa) ale ją zlał ;) Nam powiedziała, że klienci się skarzą że wyglądamy jakbyśmy się czaili na ich auta ;)

Alexa napisał/a:
Jeszcze raz chciałam serdecznie podziękować koledze (zapomniałam jak miał na imię :???: ), który 'załatał' dziurkę w moim Lowelku (dzięki temu mam teraz cieplutko w autku).

Brt :)

wild_weasel - Nie Sty 11, 2009 23:35

Alexa napisał/a:
ale jakoś przyjął tłumaczenie o kolesiu z beemki :cool:

:rotfl3: A jednak stereotypy! Czasem dobrze móc się takim wesprzeć :lol:
Alexa napisał/a:
Marudzili o gromadzenie się - staliśmy przy autach. Pani Pleban stanowczo zażądała, żebyśmy albo poszli na zakupy, albo się rozjechali :mrg:

[ Dodano: Nie Sty 11, 2009 23:37 ]
walkie napisał/a:
Nam powiedziała, że klienci się skarzą że wyglądamy jakbyśmy się czaili na ich auta ;)
Strach pomyśleć co by było, jakbyśmy mieli BMW/VW/cośtam, kaptury na głowach, groźne miny i wyrażali się wulgarnie :rotfl:
Brt - Nie Sty 11, 2009 23:39

Alexa napisał/a:
zapomniałam jak miał na imię :???:

No problem :) dobrze, że to taki drobiazg tylko był ;)
Tu masz małe conieco o filtrze ;)
http://www.roverki.pl/mod...ies=Technika#67

Ficek33 - Nie Sty 11, 2009 23:49

Witam.

Byłem dzisiaj pierwszy raz i było bardzo sympatycznie.
Żałuję tylko, że nie udało mi się odpalić Rovera i "zbeszcześciłem" roverkowe towarzystwo inną marką. Przepraszam za to i obiecuję, że na następny spot przyjadę Roverowozem (no chyba, że go wcześniej sprzedam - bo chyba będę musiał - zależy kiedy będzie następny spot).

Pozdrawiam wszystkich

Alexa - Pon Sty 12, 2009 00:02

walkie napisał/a:
Alexa napisał/a:

On nie ale Pani Pleban przedstawiła drugą scenę przedstawienia. Wywołała gościa na radiu (szefa) ale ją zlał ;) Nam powiedziała, że klienci się skarzą że wyglądamy jakbyśmy się czaili na ich auta ;)

Pewnie olał ją bo nie chciało mu się drugi raz fatygować na dół. Zwłaszcza, że to nie my paliliśmy gumę tylko beemkowcy :razz:
No cóż, kobita ma zbyt ambitne podejście do pracy, którą wykonuje :/ .

wild_weasel napisał/a:
Alexa napisał/a:
ale jakoś przyjął tłumaczenie o kolesiu z beemki :cool:

:rotfl3: A jednak stereotypy! Czasem dobrze móc się takim wesprzeć :lol:

Wiadomo, trza na kogoś zwalić :mrgreen:
Z drugiej strony chciałabym zobaczyć jego minę na wieść, że palenie gumy było sprawką Poldolota :D :lol:

Brt napisał/a:
Alexa napisał/a:
zapomniałam jak miał na imię :???:

No problem :) dobrze, że to taki drobiazg tylko był ;)
Tu masz małe conieco o filtrze ;)
http://www.roverki.pl/mod...ies=Technika#67

Jeszcze raz wielkie dzięki. Sama nie wiedziałabym gdzie tą część przypasować i w końcu zrobiłabym z nią to samo co Koleżanka Walkie.

Stone - Pon Sty 12, 2009 01:00

Witam
Cieszę sie z tego spotkania, pozdrawiam wszystkich nowo poznanych, i już wcześniej poznanych.
I mam nadzieje ze na kolejnych spocie będzie nas jeszcze więcej. (cholera nie wiem jak zapamiętam te wszystkie imiona).

Jak dla mnie Pani Pleban była świetna, kupa smiechu :mrgreen: (a kolega któremu Pani dała wykład o paleniu, jest giga, zachował zimna krew, zgasił papierosa i dopiero potem wybuchł smiechem)
Ale następnym razem może napiszmy pismo do "pana dyrektora" o pozwolenie na zgromadzenie! :mrgreen:

Żartowałem

Do następnego razu!
ps Sorry za brudne auto, to już sie więcej nie powtórzy!!! Obiecuje! :wink:

Micen - Pon Sty 12, 2009 08:23

Hej

Fajowo, fajowo.
Miło było Was zobaczyć...

Kiedy będą zdjęcia ?

walkie - Pon Sty 12, 2009 08:35

Dziś. :)

A za ile sprzedasz auto? :)

tommyyogi - Pon Sty 12, 2009 11:27

Zdjęcia będą popołudniu około 16-17 bo jak narazie idę spać.
Pozdrawiam i dzieki Wszystkim za super spot, jak zawsze z jakimiś wrażeniami. PLEBAN RULEZ ;)

Skiba - Pon Sty 12, 2009 15:29

i mnie tam nie było :beczy:
tommyyogi - Pon Sty 12, 2009 16:16

Zdjęcia ze Spotu w Poznaniu:

http://picasaweb.google.c...nianiu11012009#

Zapraszam do oglądania. Jak ktoś ma ochotę to może wrzucić te zdjęcia do galerii klubowej.

Pozdrawiam

xROnx - Pon Sty 12, 2009 17:14

14 autek było :mrgreen:
Ukasz - Pon Sty 12, 2009 17:42

Znów przegapiłem :||
RoBBoD - Pon Sty 12, 2009 18:17

O nie!! Następnym razem niech sie pali, wali jestem !!
Micen - Pon Sty 12, 2009 20:59

Myślałem i myślałem, w nocy nie spałem i tak sobie wymyśliłem że 33.000 PLN jest kwotą satysfakcjonującą moją skromną osobę. :mrgreen:

Odzwierciedla to wartość MG oraz koszt roboty włożonej - sprzęgło, docisk, wysprzęglik i pompka ... :beczy:

Ta cena oczywiście jest ceną do negocjacji...

bialy114 - Wto Sty 13, 2009 18:36

Uff !!
Widzę, że się fajnie bawiliście. Niestety (jak Wam napewno Zukowaty nie omieszkał "podspawać") mój R nabawił się HGF-u :beczy:
Pisząc ten post jestem już z bananem na twarzy, bo po tygodniu (prawie) trzymałem dziś w rękach kierownicę własnego R, który na własnych kołach przywiózł mnie do domu :hura:
Mam nadzieję dotrzeć na następny spot wraz z moim R25 - tym bardziej, że widzę Roverkowiczów z moich okolic :wink:
Pozdrawiam Was wszystkich.
P.S.
Po raz kolejny polecam p.Wojtka z Puszczykowa do opieki na Waszymi Roverkami, co potwierdzam opinią na stronie klubowej. :ok2:

xROnx - Wto Sty 13, 2009 23:18

bialy114 napisał/a:
mój R nabawił się HGF-u

to by wyjaśniało dlaczego na poprzednim spocie miałeś sucho jak pieprz w zbiorniczku. ale bedzie dobrze :ok: ;)

Stone - Sro Sty 14, 2009 19:36

bialy114 napisał/a:
Mam nadzieję dotrzeć na następny spot wraz z moim R25

Witaj, Hee? W twoim przypadku obecność obowiązkowa! Muszę sie przyjrzeć, jak masz zamontowany podłokietnik. Bo stwierdzam ze to jedyne czego brakuje w R25 A z tego co pamiętam to twój sie bardzo ładnie prezentował!

Brt - Sro Sty 14, 2009 20:40

Stone, a trzeba było popatrzeć do Brt'cikowozu lub xROnxa maszyny :P Nam podłokietnika nie brakuje :mrg: ;)
Stone - Sro Sty 14, 2009 21:02

Wiem, wiem ale sam wiesz tyle wrażeń, że zapomniałem sie przyjrzeć bliżej!
A białego już widziałem! Następnym razem obiecuje ze sie przypatrzę. :grin:
Brt dzięki za motywacje odszukałem
http://forum.roverki.eu/v...=pod%B3okietnik
Dziękuję :mrgreen:

mieszko_2006 - Sro Sty 14, 2009 22:34

Witka
:hejka2:

azer - Czw Sty 15, 2009 06:59

(duży offtopic) mieszko_2006, jak czytam twój nick od razu po głowie chodzi mi refren pewnej piosenki T Raperów znad Wisły o Mieszku I :lol:

o ta: http://www.wrzuta.pl/audi...d_wisly_mieszko

mieszko_2006 - Czw Sty 15, 2009 11:22

azer napisał/a:
(duży offtopic) mieszko_2006, jak czytam twój nick od razu po głowie chodzi mi refren pewnej piosenki T Raperów znad Wisły o Mieszku I :lol:

o ta: http://www.wrzuta.pl/audi...d_wisly_mieszko

hehe, dobre. Mój nick wynika z tego, że mam syna Mieszka który urodził sie w 2006.
ja mam też dobrą piosenke na ten temat: :grin:
ale o roverach też śpiewają :lol:

http://polus100.wrzuta.pl...racyjna-mieszko

pozdro

Speedy - Pią Sty 16, 2009 09:00

witam. ktos cos wspominal o wroclawiu 2 tygodnie po poznaniu ze jakis spot sie szykuje przejechalbym sie ale samemu mi sie nie chce moze wybiera sie ktos jeszcze to sie zgadamy w kupie razniej :mrgreen: czekam na jakies propozycje :cool: pozdrawiam
Zukowaty - Pią Sty 16, 2009 09:05

Ja zaproponowalem w temacie Wroclawskim termin 31go stycznia. Jak ktos chetny to ja bym sie przejechal z checia.
kasjopea - Pią Sty 16, 2009 13:25

A może 31 stycznia do Torunia wpadniecie? :grin:
Zukowaty - Pią Sty 16, 2009 13:39

Ja jestem otwarty na wszelkie propozycje :wink: Bede akurat swiezo bo odebraniu 75tki to by sie ja przetestowalo w trasie :ok:
mieszko_2006 - Pią Sty 16, 2009 15:58

Witka wszystkim chetnie bysmy sie przejechali ale jak VWP sie dowiedział ze :fura: ROVERKIEM to dał mi wypowiedzenie :beczy: wiec sami rozumiecie :rotfl: chyba ze cos sobie do tego czasu załatwie pozdro :papa:
Micen - Pią Sty 16, 2009 17:33

No ja mogę jechać.

Chyba, że sprzedam :mrgreen:

Ukasz - Pią Sty 16, 2009 17:52

Witam.
Ja narazie odpadam nawet ze spotów Poznańskich bo Rover-ek w naprawie. :beczy:

Tomas - Pią Sty 16, 2009 17:57

No ja również jestem gotowy na ekspedycję.
kasjopea - Pią Sty 16, 2009 18:44

fajnie :grin:
a wild? przecież chciał rewizytować? ;>

Zukowaty - Pią Sty 16, 2009 20:01

mieszko_2006, jak co to przeciez mozesz sie ze mna zabrac :)
Kasjo, Wilada to sie jeszcze namowi nawet jak nie bedzie chcial jechac. Powiemy ze tam bicze sprzedaja i pojedzie :twisted:

alena - Pią Sty 16, 2009 21:09

o jakim spocie mówicie na dziś/jutro

alena

kasjopea - Pią Sty 16, 2009 21:29

Zukowaty, jeśli go to zachęci, to chętnie wychłoszczę :razz: :wink: .
Zapraszam wszystkich chętnych do wpisania się na listę w wątku o spocie w Toruniu :grin:

[ Dodano: Pią Sty 16, 2009 21:30 ]
chętnych na spota, nie na chłostanie :głupek:

Zukowaty - Pią Sty 16, 2009 21:39

kasjopea napisał/a:
chętnych na spota, nie na chłostanie :głupek:
:mrgreen: :ok:
Speedy - Sob Sty 17, 2009 11:42

45 roverkow na jutro na spot w krakowie :shock: tam to sie bawia :mrgreen:
wild_weasel - Sob Sty 17, 2009 12:22

Zgłaszam się! :D
Niestety, z uwagi na uczelnię muszę odłożyć na bliżej nieokreśloną przyszłość wszelkie plany dotyczące wyjazdów. Zatem ani do Wrocławia, ani do Torunia, mimo szczerych chęci - nie wpadnę :|

mieszko_2006 - Sob Sty 17, 2009 15:53

Zukowaty
Dobre,dobre ale za to jaki masaz !! !! :hurra: :hurra: Pozdro dal Was wszystkich

Zukowaty - Sob Sty 17, 2009 17:30

alena mowa byla tylko teoretycznie gdzies wczesniej w temacie ale widac ze nic nie wypalilo. Ja wracam pod koniec miesiaca to postaram sie cos zwolac :wink: Mam nadzieje ze sie pojawisz skoro sie juz objawiasz na forum :ok:
kasjopea - Nie Sty 18, 2009 14:26

aktualna lista osób na spot w Toruniu:

1. Irek
2. Joa
3. Kruchy
4. kasjopea
5. Stachu
6. primera (?)
7. domel-x
8. Zukowaty (90%)
9. Speedy (?)
10. mieszko_2006 (?)
11. Micen
12. Tomas220
13. zelus28 (?)

ktoś jeszcze? :ok2:

Wklejam tutaj, bo nie wiem czy zaglądacie do tamtego wątku :razz:

Zukowaty - Nie Sty 18, 2009 16:14

Caraz liczniejsze sie nam te spoty robia :) co prawda do Krakowa gdzie chyba teraz wlasnie trzezwieja jeszcze nam brakuje ale cos sie pomysli :)
kasjopea - Nie Sty 18, 2009 16:30

Człowiek jest istotą stadną, Roverek jak widać też :wink:
Speedy - Nie Sty 18, 2009 16:40

1. Irek
2. Joa
3. Kruchy
4. kasjopea
5. Stachu
6. primera (?)
7. domel-x
8. Zukowaty (90%)
9. Speedy na 100%
10. mieszko_2006 (?)
11. Micen
12. Tomas220
13. zelus28 (?)

[ Dodano: Nie Sty 18, 2009 16:41 ]
kto z poznania to polecimy razem w kupie razniej :mrgreen:

Micen - Nie Sty 18, 2009 16:43

A kiedy ma to być bo zapomniałem?
kasjopea - Nie Sty 18, 2009 16:47

31 stycznia :smile:
sklera? :razz:

Micen - Nie Sty 18, 2009 16:57

TA, za mało ryb jem :razz:
mieszko_2006 - Nie Sty 18, 2009 17:56

Speedy napisał/a:
1. Irek
2. Joa
3. Kruchy
4. kasjopea
5. Stachu
6. primera (?)
7. domel-x
8. Zukowaty (90%)
9. Speedy na 100%
10. mieszko_2006 Nie damy rady :bezradny: :beczy:
11. Micen
12. Tomas220
13. zelus28 (?)

[ Dodano: Nie Sty 18, 2009 16:41 ]

Stone - Nie Sty 18, 2009 18:19

kasjopea napisał/a:
31 stycznia :smile:

O kurczęęę a dlaczego ?? ??? :beczy:
I znów przez uczelnie, ominie mnie spocik! F.U.C.K. !! !!
Nic, będę musiał obejść się smakiem!
Ale jeśli będzie jakiś termin, w którym nie będę musiał być na zajęciach, to chętnie sie dołączę! Tylko nie szaleć tam, żebym nie miał poczucia straty z nieobecności! :lol:
Pozdrawiam i Miłej zabawy

Zukowaty - Nie Sty 18, 2009 18:44

Stone napisał/a:
Tylko nie szaleć tam, żebym nie miał poczucia straty z nieobecności!

bez obaw, tym razem jade R75 ;>

Cytat:

Np. ja :mrgreen:

damianx20 - Nie Sty 18, 2009 20:01

Witam. Wszystkich. Chciał bym się też przejechać na ten spocik. Jak by był w Poznaniu to napewno bym był. A tak niewiem, czy laska będzie chciała jechać, a samemu niebardzo. Więc wpisuje się na 51% na liste. Fajnie jak by z Poznania jechało wiecej nas, w takiej grupie :mrgreen:

1. Irek
2. Joa
3. Kruchy
4. kasjopea
5. Stachu
6. primera (?)
7. domel-x
8. Zukowaty (90%)
9. Speedy na 100%
10. mieszko_2006 (?)
11. Micen
12. Tomas220
13. zelus28 (?)
14. damianx20(51%)

ale raczej ją przekonam. Pzdr.

kasjopea - Nie Sty 18, 2009 20:12

nie bój się, krzywda Ci się raczej nie stanie :twisted:
Zukowaty - Nie Sty 18, 2009 20:14

damianx20, przeciez nie bedziesz sam bo z Poznania pojedzie pewnie pare aut. Ja na 100% :mrgreen:
damianx20 - Nie Sty 18, 2009 20:28

kasjopea napisał/a:
nie bój się, krzywda Ci się raczej nie stanie

Bać się nieboje :P
We wtorek będę wiedział dużo wiecej czy pojade :grin:

Speedy - Nie Sty 18, 2009 22:14

:twisted: inwazja na Toruń :twisted:
kasjopea - Wto Sty 20, 2009 11:22

1. Irek
2. Joa
3. Kruchy
4. kasjopea
5. Stachu
6. primera (?)
7. domel-x
8. Zukowaty (90%)
9. Speedy na 100%
10. mieszko_2006 (?)
11. Micen
12. Tomas220
13. zelus28 (?)
14. damianx20(51%)
15. Mariusz418 z Agnieszką

mieszko_2006 - Wto Sty 20, 2009 14:22

Witamy my niestety niedamy rady :bezradny: pozdrawiamy
kasjopea - Wto Sty 20, 2009 16:37

:sad:
wild_weasel - Sro Sty 21, 2009 08:08

Tak z zupełnie innej beczki: czy ktoś się może wybiera jutro po południu (1600-1700) do Wojtka do Puszczykowa po autko? Jadę odstawić mojego Roverka i chętnie wszedłbym w układ - moim "tam", czyimś "z potworem" ;) Są jacyś chętni?
Zukowaty - Sro Sty 21, 2009 10:41

wild_weasel jak sie wstrzymasz to za tydzien w czwartek ja wracam. Bede akurat odbieral mojego od Pana Doktorka :wink:
kasjopea - Czw Sty 22, 2009 21:27

Informacja o spocie w Toruniu:
1. Irek
2. Joa
3. Kruchy
4. kasjopea
5. Stachu
6. primera (?)
7. domel-x
8. Zukowaty (90%)
9. Speedy na 100%
10. mieszko_2006 (?)
11. Micen
12. Tomas220
13. zelus28 (?)
14. damianx20(51%)
16. ownstrl
17. 0x40

Proponowana godzina spotkania 13. Na miejsce spotkania proponuję parking przy Placu Świętej Katarzyny.
Chyba że 0x40, w związku z tym, że jest z Torunia ma lepszą propozycję :smile:

damianx20 - Czw Sty 22, 2009 22:03

1. Irek
2. Joa
3. Kruchy
4. kasjopea
5. Stachu
6. primera (?)
7. domel-x
8. Zukowaty (90%)
9. Speedy na 100%
10. mieszko_2006 (?)
11. Micen
12. Tomas220
13. zelus28 (?)
14. damianx20(90%)
16. ownstrl
17. 0x40

Więc ja pojade na 90%. :mrgreen:

Zukowaty - Pią Sty 23, 2009 01:14

damianx20, no i widze ze przekonales kobiete jednak :)
Micen - Pią Sty 23, 2009 11:05

Nie dam rady chyba.
Żona do szkoły, ja opieka nad maluchem.

own - Pią Sty 23, 2009 11:07

Spotkanie w Toruniu / miejsce:

Jest jeszcze jedna propozycja. Blisko starówki jest duży parking strzeżony, na którym zazwyczaj jest trochę miejsca, tylko pytanie czy wszyscy by byli zainteresowani stawianiem samochodu na parkingu strzeżonym? Bo jak nie to wydaje mi się, że byśmy się trochę rozjechali po Toruniu w poszukiwaniu miejsca :razz: Niech może każdy zainteresowany spotkaniem w Toruniu, wypowie się gdzie mu bardziej pasuje i podejmie się ostateczną decyzję ;)

kasjopea - Pią Sty 23, 2009 11:38

Micen, a dziadków jakichś nie masz na podorędziu? :wink:
Zukowaty - Pią Sty 23, 2009 11:54

Na temat Torunia proponuje sie wypowiadac w temacie Torunskim zeby balaganu nie bylo.Tutaj ewentualnie tylko info. :wink:
xROnx - Pią Sty 23, 2009 16:51

Zukowaty napisał/a:
zeby balaganu nie bylo

jestem za :)

Tomas - Pią Sty 23, 2009 18:33

Gdzie w Poznaniu zbieramy sie na wyjazd i o ktorej?? Bo taką kolumną bedzie fajnie jechać.
Zukowaty - Pią Sty 23, 2009 21:08

Na to jeszcz e troche czasu jest.Najpierw niech sie wyklaruje kto jedzie. Ja nadal na 90% bo wszystko zalezy od finansow.Troche noworocznych wydatkow mi sie nalozylo :/ Juz wiem ze norlegowal nie bede a i moja piekna nie jedzie bo ma uczelnie :sad:
Speedy - Pią Sty 23, 2009 22:33

no wlasnie gdzie sie spotykamy w poznaniu lepiej jechac razem :smile:
moze galeria pestka parking podziemny tam nas znaja i kazdy wie gdzie to jest :diabeł:

Dawidziuuu - Sob Sty 24, 2009 13:42

Kiedy ? Gdzie ? i o której godz. to spotkanie ? Z miła chęcią też przyjadę :)
Zukowaty - Sob Sty 24, 2009 13:44

Dawidziuuuw nastepny weekend spotykamy sie po to zeby razem pojechac do Torunia.Jak masz wolny dzien to zapraszamy.Wyjazd 31go stycznia.Co do godziny to poczekajmy az sie wyklaruje w temacie Torunskim o ktorej tam to sie ma rozpoczac.
EDIT: Moze namowisz kilka osob na spotkanie w ten weekend jeszcze ;)

Kruchy - Sob Sty 24, 2009 14:50

Zukowaty napisał/a:
Co do godziny to poczekajmy az sie wyklaruje w temacie Torunskim o ktorej tam to sie ma rozpoczac.

Godzina jest ustalona - 13.00 :)
Tylko jeszcze chyba z miejscem jest problem ;)

damianx20 - Sob Sty 24, 2009 17:30

No więc jadę na 99%. Z finansami u mnie też krucho po sylwku :piwko: . Ale przynajmniej zwiedzę Toruń :mrgreen:
A co do miejsca i godziny spotkania w Poznaniu przed wyjazdem to jestem otwarty na wszelakie propozycje.

INWAZJA NA TORUŃ heheh :mrgreen:

Zukowaty - Sob Sty 24, 2009 19:27

damianx20 napisał/a:
INWAZJA NA TORUŃ heheh

Silna grupa pod wezwaniem :mrgreen:
Proponuje zbiorke o godzinie 10 a miejsce juz sami ustalcie. Nie bede zawsze ja wychodzil z propozycjami :P

kasjopea - Sob Sty 24, 2009 19:39

Zukowaty napisał/a:
Silna grupa pod wezwaniem

trzeba się bać? :boisie:

damianx20 - Sob Sty 24, 2009 21:22

Co do godziny to myślę że jest w sam raz, żeby na spokojnie dojechać :cool:
A co do miejsca to może gdzieś koło Malty (holel novotel). bo tak pewno polecimy Zawadami-Główną-E261. :mrgreen:

No niewiem. Mi jest wszystko jedno.

mieszko_2006 - Sob Sty 24, 2009 22:35

Witamy niestety nie jedziemy :cry: pozdrowienia
Zukowaty - Nie Sty 25, 2009 00:50

kasjopea napisał/a:
trzeba się bać?

No BA :wink:

Tomas - Nie Sty 25, 2009 08:55

Speedy napisał/a:
moze galeria pestka parking podziemny tam nas znaja i kazdy wie gdzie to jest

Ja też jetem za tą lokalizacją, bo nie wiem gdzie jest ten hotel na malcie :oops:

Zukowaty - Nie Sty 25, 2009 11:26

Jak dla mnie to nawet na księżycu się możemy spotkać ale pamiętajcie że wyjeżdżamy z Poznania na Gniezno i żeby ktoś kto np. będzie jechał ze Śródki lub Miłostowa nie musiał się cofać do miasta. MAPA DOJAZDU

MOJA PROPOZYCJA SPOTKANIA

Tomas - Nie Sty 25, 2009 12:08

Tylko na tym rondzie nie ma gdzie stanać :hahaha: , wiec może na tej stacji benzynowje obok środki
Zukowaty - Nie Sty 25, 2009 12:25

Tomas220 napisał/a:
Tylko na tym rondzie nie ma gdzie stanać , wiec może na tej stacji benzynowje obok środki

Stacja benzynowa jest wlasnie na rondzie :razz: :mrgreen:

damianx20 - Nie Sty 25, 2009 16:38

Zukowaty napisał/a:
Stacja benzynowa jest wlasnie na rondzie

Ja jestem za!!!! Tak i tak najpierw z Rataj jade na Łazarz. :mrgreen:

Zukowaty - Nie Sty 25, 2009 16:45

I znowu wszystko na mojej glowie :bezradny: :wink:
damianx20 - Nie Sty 25, 2009 16:51

To jeszcze kwestia kto będzie prowadził kolumne :fura: . Ktoś kto zna trasę (ma gps-a)
Mi niesety ukradli 3 mięsiące temu. Włamanie radio+ gps :beczy:

Bo z powrotem to już pikuś będzie. :cool:

Zukowaty - Nie Sty 25, 2009 17:01

jedzie sie caly czas przed siebie :wink: Zadna trasa.
kasjopea - Nie Sty 25, 2009 17:05

no nie wiem, bez gps na bank do Torunia nie traficie :hahaha:
damianx20 - Nie Sty 25, 2009 17:09

A co jest najlepsze że będziemy przejeżdżać przez słynne WYLATOWO. Ufo i kręgi w zbożu. :boisie: hehehhe. :mrgreen:
Zukowaty - Nie Sty 25, 2009 17:10

W koncu R to tez konstrukcje z innego swiata :mrgreen:
mieszko_2006 - Nie Sty 25, 2009 21:14

Witam a ile jest dokładnie do torunia bomnie zonka nagaduje zebysmy jechalia ja nie wiem jak tam z kasa bede wygladał !! !!!!!
kasjopea - Nie Sty 25, 2009 21:40

Jak Cię żona nagabuje, to się nawet nie zastanawiaj :wink: . Coś koło 150 km macie :smile:
Zukowaty - Nie Sty 25, 2009 21:42

Ja juz zaoferowalem koledze wspolny wyjazd dla oszczednosci :mrgreen: bo wiadomo...poczatek roku :nook:
kasjopea - Nie Sty 25, 2009 21:46

Zukowaty, dobry człowiek z Ciebie :grin:
Zukowaty - Nie Sty 25, 2009 21:48

kasjopea napisał/a:
Zukowaty, dobry człowiek z Ciebie :grin:

Nooo...ale palący :razz:

kasjopea - Nie Sty 25, 2009 21:53

o to to, i przez to tak wyglądasz :haha:
Speedy - Nie Sty 25, 2009 23:45

moze sie spotkamy na parkingu Tesco na serbskiej kolo osrodka szkolenia kierowcow
Tomas - Nie Sty 25, 2009 23:47

Ja jestem niepalący (info: dla tych co nie lubią dymu w samochodzie), i chętnie bym kogoś zabrał, żeby nie bylo nudno podczas drogi. Niestety mam wersje 3 drzwiową i jestem duży wiec za mna nie ma za duzo miejsca, ale jak chcecie (mieszko 2006 + szanowna małżonka ewentualnie inni chętni) to zapraszam

Speedy napisał/a:
moze sie spotkamy na parkingu Tesco na serbskiej kolo osrodka szkolenia kierowcow

Myślę, że juz nie ma co zmieniać i ta stacja benzynowa na środce bedzie OK

Speedy - Nie Sty 25, 2009 23:55

dobra to na srodce :mrgreen: o 10:00 :mrgreen:
Zukowaty - Pon Sty 26, 2009 00:43

Tomas220 napisał/a:
Ja jestem niepalący (info: dla tych co nie lubią dymu w samochodzie)

Co do tego palenia to akurat bylo jak najbardziej dwuznacze :) Staraqlem sie nawiazac do ostatniego spotu :mrgreen: ale Kasjo nie zakumala chyba :roll: No coz...kobiety :wink:

kasjopea - Pon Sty 26, 2009 08:31

Zukowaty napisał/a:
ale Kasjo nie zakumala chyba :roll: No coz...kobiety :wink:
:foch:
damianx20 - Pon Sty 26, 2009 11:26

Rondo Śródka Stacja "Lotos" Godz. 10. :mrgreen:

Zanotowałem :czytaj to:

Zukowaty - Pon Sty 26, 2009 14:58

kasjopea napisał/a:
Zukowaty napisał/a:
ale Kasjo nie zakumala chyba :roll: No coz...kobiety :wink:
:foch:

Oj juz przestan :wink: cacy kobieta cacy :mrgreen:

Speedy - Pon Sty 26, 2009 19:28

atak grypy goraczka 39.4 wyjazd do torunia stoi pod znakiem zapytania
Zukowaty - Sro Sty 28, 2009 08:56

UWAGA! Ogloszenie matrymonialne :!:

Czy ktos chetny zeby zabrac sie moim dylizansem do Torunia? Troche mi sie pokomplikowala sytuacja z autkiem i trzeba bylo wpompowac "pare" zl wiecej. Dofinansowanie mile widziane :wink:

damianx20 - Sro Sty 28, 2009 22:42

No to niezła śiara. To kto z Poznania jedzie. Bo samemu nie pojade, nietrafie (zabłądze i nad morzem wyląduje) :shock:
Zukowaty - Sro Sty 28, 2009 22:53

Zabieramy sie razem? Ja sam nie uporadze chyba :/ Na ile czasu jedziesz?
damianx20 - Sro Sty 28, 2009 22:57

No ja tak do wieczorka chciałem zostać. Pozwiedzać troche. No ja napewno jade w 3 osoby. Niewiem co z czwartą. :smile:
Zukowaty - Sro Sty 28, 2009 23:00

Ja tez jeszcze nie wiem i jak co to bym tez wracal tego samego dnia. Dam Ci znac jutro wieczorem jakos jak wroce do Poznania bo w DK jestem. Mozesz mi podeslac na PRIV swoj numer kom?
kasjopea - Sro Sty 28, 2009 23:01

Chłopaki dogadujcie się i nie róbcie siary. Liczę na Was :grin:
Zukowaty - Sro Sty 28, 2009 23:03

kasjopea, a Ty co tak poganiasz? Nie stresuj mnie bo sie w sobie zamkne :P

[ Dodano: Sro Sty 28, 2009 23:05 ]
Jutro mi caly dzien wypadnie bo bede w trasie.Wyjazd dzis nad ranem ok. godz. 5. Min 12h jazdy to moze ok 18 bede w domu.Jak zdaze odebrac auto z warsztatu to wiedzial bym nieco wiecej.

wild_weasel - Sro Sty 28, 2009 23:34

Zukowaty, daj znać, spróbuję Cię podwieźć do Wojtka jak dam radę ;)
Zukowaty - Czw Sty 29, 2009 01:24

OK. Dzieki.Mam w razie czego jeszcze poldka jak nie dasz rady. Bede jutro ok.17...taki mam zamiar :P
Tomas - Czw Sty 29, 2009 08:50

Ja jade na 100% ale po Toruniu wybieram sie do Świecia do koleżanki wiec bede wracał inna trasą.
Speedy - Czw Sty 29, 2009 11:05

ja tez jak pojade bojeszcze na 100% nie wiem :cry: jak bede sie czul. tez bede wracal wieczorem do poznania. w razie czego to ja mam nawigacje.
:twisted:

damianx20 - Czw Sty 29, 2009 11:15

No mi najbardziej chodzi o to, żeby tam dojechać :smile: . Z powrotem juz nie będzie problemu napewno. :twisted:
kasjopea - Czw Sty 29, 2009 17:14

Zatem ustaliliśmy, że spot w Toruniu rozpocznie się o godz. 13.00 :twisted: na parkingu przy Auli UMK ul. Gagarina 11.
Jeśli ktoś bardzo obawia się, że się zgubi, to mogę udostępnić numer mojej komórki na pw :wink:

Tomas - Pią Sty 30, 2009 21:39

Widomośc dnia: Zukowaty jednak jedzie do Torunia :mrgreen:
mieszko_2006 - Sob Sty 31, 2009 22:31

Witamy i jak tam na spocie ?? ??????????????????
Tomas - Nie Lut 01, 2009 00:11

Było mega dobrze, trzeba bylo jechać, miejsce w samochodach było, chęci też były tylko was nie było :roll: , ale nadrobicie następnym razem. w temacie toruńskim powinny niebawam pojawić sie zdjecia i filmy :cool:
damianx20 - Nie Lut 01, 2009 12:24

Tomas220 napisał/a:
Było mega dobrze, trzeba bylo jechać

Potwierdzam. :mrgreen:

mieszko_2006 - Nie Lut 01, 2009 22:43

Ok bedziemy czekac :zegar: Na Fotki szkoda ze nie moglismy jechac :beczy:
Micen - Pon Lut 02, 2009 10:25

MG w komisie mam, a Nissanem nie pojadę :mrgreen:
damianx20 - Pon Lut 02, 2009 15:35

mieszko_2006 napisał/a:
Ok bedziemy czekac Na Fotki szkoda ze nie moglismy jechac

Fotki wszystkie jakie udało mi się zrobić, wstawiłem w temacie Toruńskim :cool:

Tomas - Wto Lut 03, 2009 13:07

Dzisiaj jest spotakanie "kawowe" o 19 na prakingu przed kupcem, koło "Pana z Rowerem" zapraszmy wszystkich chętnych. Nie bedzie marznięcia na parkigu tylko idziemy od razu na kawe, na rynek.

Lista obeności:

Zukowaty
Tomas220
Wild_weasel
Moze ktoś jescze??

izjawa - Wto Lut 03, 2009 15:11

A przygarniecie zjawę w tym męskim gronie?
Cyk - Wto Lut 03, 2009 15:21

Na pewno przygarną. A czemu by nie mieli przygarnąć :mrgreen:
izjawa - Wto Lut 03, 2009 15:24

bo może to męskie zabawy będą... ;>
Tomas - Wto Lut 03, 2009 15:48

Pewnie, że przygarniemy :mrgreen: Zukowaty bedzie ze swoja kobieta więc nie bedziesz jedyną kobietą.
izjawa - Wto Lut 03, 2009 16:01

świetnie, ale to kawa czy :piwo: ? bo może lepiej tramwaj "zabukować"... :hm:
Tomas - Wto Lut 03, 2009 16:07

Po konslutacjach, ustalilismy ze jednak Kawa. Na pijaństwo innym razem. Ale zawsze można Rover zostawic na parkingu i wrócic tramwajem :mrgreen:
izjawa - Wto Lut 03, 2009 16:14

moje maleństwo w nocy? samo? na obcym parkingu? :stres: toż bym się chyba :beczy: , :załamka: .
Speedy - Pią Lut 06, 2009 00:28

a w poznaniu cos sie dzieje czy juz nie :mrgreen: moze sie spotykaja roverki co tydzien gdzies jak tak to prosze o info :twisted: co jak i gdzie. pozdrawiam roverki z wielkopolski :jupi:
kasjopea - Pią Lut 06, 2009 12:23

Kurczę ale u Was się klubowiczów narobiło :ok2: .
Może wpadniecie na spot do Włocławka w Walentynki? :grin:

Stone - Pią Lut 06, 2009 14:01

kasjopea napisał/a:
Może wpadniecie na spot do Włocławka

Ogólnie ciekawe miasto, bardzo chętnie był je z Tobą pozwiedzał, jednak te walentynki :/
Ale miasto git :ok:

Zukowaty - Pią Lut 06, 2009 14:13

Ja niestety odpadam. Roverek jak zwykle zaniemógł a poza tym we wtorek lecę już do DK.
Brt - Nie Lut 08, 2009 13:52

Zukowaty napisał/a:
Roverek jak zwykle zaniemógł

;>

Speedy - Nie Lut 08, 2009 18:02

moze jakies spot w poznaniu by sie zrobilo :mrgreen: taki wieczorny gdzies na parkingu moze na M1 jakis piatek albo sobota termin do ustalenia :razz: w wawie spotykaja sie co tydzien z tego co czytalem :razz: moze cos takiego by u nas zrobic :twisted:
damianx20 - Nie Lut 08, 2009 22:25

Speedy napisał/a:
moze cos takiego by u nas zrobic

Jezdem jak najbardziej za!!! :mrgreen:

Speedy - Nie Lut 08, 2009 22:49

to moze teraz w niedziele 15 lutego cos zrobimy. tylko nie 14 bo TX Arena Poznan. jak pasuje to pisac o ktorej godzinie takie cos by zrobic
Alexa - Pon Lut 09, 2009 11:15

15 byłby ok, byle nie w tygodniu bo mam popołudniówki.
Zukowaty - Pon Lut 09, 2009 15:21

Brt napisał/a:
Zukowaty napisał/a:
Roverek jak zwykle zaniemógł

;>

Aaaaa lepiej nie pytaj

Speedy - Pon Lut 09, 2009 15:31

Alexa, wkoncu sie odezwalas juz Cie dawno nie bylo tutaj. to 15luty o 18 pasuje pod M1. ilu bedzie tylu bedzie :twisted:
Alexa - Pon Lut 09, 2009 23:18

Speedy napisał/a:
Alexa, wkoncu sie odezwalas juz Cie dawno nie bylo tutaj. to 15luty o 18 pasuje pod M1. ilu bedzie tylu bedzie :twisted:

Jakby co to my z Tomusiem będziemy. Muszę zobaczyć to Twoje "świecidełko" ;P

Speedy - Pon Lut 09, 2009 23:33

1. Speedy
2. Alexa

ktos jeszcze wpadnie :mrgreen:
jak tak to sie dopisac :razz:

mieszko_2006 - Wto Lut 10, 2009 12:49

1. Speedy
2. Alexa
3. Mieszko 2006 :ok2: :brawa:
Pozdrawiamy :hejka2:

damianx20 - Wto Lut 10, 2009 15:40

1. Speedy
2. Alexa
3. Mieszko 2006
4. Damianx20 (50%)

Pzdr. :mrgreen:

bialy114 - Wto Lut 10, 2009 16:06

Ajuż się wybierałem...niestety praca :cry: od niedzieli 8.00 do poniedziałku 8.00
:sad:
dobrej zabawy !

Speedy - Wto Lut 10, 2009 17:38

bialy114, za tydzien tez zrobimy cos to mam nadzieje ze wpadniesz :twisted: musze obejrzec twoja instalacje lpg bo moj tez ma gaz i zobaczyc jak chodzi :mrgreen:
pozdrawiam

bialy114 - Wto Lut 10, 2009 18:56

Speedy napisał/a:
za tydzien tez zrobimy cos to mam nadzieje ze wpadniesz musze obejrzec twoja instalacje lpg bo moj tez ma gaz i zobaczyc jak chodzi

Za tydzień rezerwuję czas - zaglądać możesz wszędzie - jeśli oczywiście chodzi o Roverka :razz: :wink:

azer - Wto Lut 10, 2009 20:41

1. Speedy
2. Alexa
3. Mieszko 2006
4. Damianx20 (50%)
5. Azer (50%)

Tym razem nie pracuje w niedziele więc może się uda. Boje się jedynie kaca po sobocie :)

Speedy - Wto Lut 10, 2009 21:03

widze ze chetni sa :mrgreen: tylko nie ma kto tego towarzystwa ruszyc :twisted: :razz: do niedzieli troche czasu moze ktos sie jeszcze dopisze :grin:
Stone - Sro Lut 11, 2009 00:27

bialy114 napisał/a:
Za tydzień rezerwuję czas

Witam
Ja też w ten weekend sie nie wyrobie ! (uczelnia) :cry:
Ale następny tydzień będę, o ile ludziska będą chcieli przyjechać, tydzień po tygodniu! :mrgreen:

Alexa - Sro Lut 11, 2009 11:40

Stone napisał/a:
o ile ludziska będą chcieli przyjechać, tydzień po tygodniu! :mrgreen:

Ja się postaram :P

xROnx - Sro Lut 11, 2009 11:49

Stone napisał/a:
o ile ludziska będą chcieli przyjechać, tydzień po tygodniu!

Ja będe do Was wpadać średnio 1x/m-c co tydzień to nie dam rady :)

Speedy - Sro Lut 11, 2009 15:41

i wlasnie o to chodzi zeby sie spotykac caly czas :mrgreen: ja tez nie mowie ze co tydzien bede :cry: ale sie postaram byc :grin: . jeden tydzien przyjedzie jedna osoba na drugi tydzien kto inny ale moze kiedys sie zdazy ze wszyscy beda i sie zrobi nas z 30 roverkow. moze podjedzie ktos z ciekawosci zobaczyc co sie dzieje i sie do nas wkreci :twisted:
w ROVERKACH sila :cool:

Zukowaty - Czw Lut 12, 2009 02:18

I znowu ja pewnie bede musial zwolywac zeby xROnx przyjechal :P Wracam 26go lutego do kraju, wiec w gre wchodzi ostatni weekend lutego jesli chodzi o moja osobe.
xROnx - Czw Lut 12, 2009 13:32

Zukowaty napisał/a:
I znowu ja pewnie bede musial zwolywac zeby xROnx przyjechal

to Wy też się szykujcie z delegacją do ZG kiedyś jakoś tak na wiosne ;)

Zukowaty - Czw Lut 12, 2009 13:34

Jak moj potwor w koncu przestanie miec kaprysy...a to moze szybko nie nastapic patrzac na moje doswiadzczenia.
Speedy - Czw Lut 12, 2009 15:19

xROnx, nie martw sie napewno Cie odwiedzimy :mrgreen:

Zukowaty, poczekamy na Ciebie :wink: mam nadzieje ze kazdy co mu bedzie pasowac podjedzie chociaz co drugi weekend :lol: nie bedziesz mogl roverkiem to podjedziesz poldkiem tam bedziesz mogl do samej felgi smazyc :cwaniak:

Zukowaty - Czw Lut 12, 2009 15:27

Speedy napisał/a:
[b] podjedziesz poldkiem tam bedziesz mogl do samej felgi smazyc :cwaniak:

:P

Alexa - Pią Lut 13, 2009 15:30

Prawdopodobnie mnie nie będzie.
Speedy - Pią Lut 13, 2009 15:37

zaraz sie okaze ze pojade i bede tam sam :evil:
takie miasto a zero organizacji :nie:

mieszko_2006 - Pią Lut 13, 2009 22:15

Powitac wszystkich i jak tam co z ta niedziela ?? ???? kto sie nie zjawi odnajde go osobiscie :boisie: :boks: :szok: pozdrawiamy :hejka2:
Tomas - Pią Lut 13, 2009 22:45

Ja wpadne :mrgreen: tym razem pod M1 o 15 dobrze zanotowałem??
Zukowaty - Pią Lut 13, 2009 23:31

Taaaa pewnie. Bawcie sie beze mnie :evil: :foch:
azer - Pią Lut 13, 2009 23:33

Tomas220 napisał/a:
Ja wpadne :mrgreen: tym razem pod M1 o 15 dobrze zanotowałem??

tzn patrząc co się dzieje za oknem od paru dni to myślę, że lepszym rozwiązaniem byłoby coś zadaszonego. Kto wie co przyniesie niedziela :roll:

ja nie wiem jeszcze czy będe czy nie jakby co

Speedy - Sob Lut 14, 2009 01:06

no widze ze ruszylo was sumienie to jest w niedziele o 18:00

[ Dodano: Nie Lut 15, 2009 07:21 ]
to kto wpadnie na spocik dzisiaj :mrgreen:

damianx20 - Nie Lut 15, 2009 12:15

Ja nie wpadne dzisiaj. Jestem wczorajszy więc nie bardzo :kręciek: . A i tak nie mam czym. Wieczorkiem pojade dopiero po auto :rzyga: :mrgreen:

Pzdr :cool: .

Speedy - Nie Lut 15, 2009 13:58

ZACZYNA NAS ROBIC SIE CORAZ MNIEJ :cry:
kto moze niech przyjedzie ja bede napewno

Zukowaty - Nie Lut 15, 2009 14:34

Zobaczysz ze jak przyjade to bedzie porzadny spot. Moj urok osobisty tak dziala :P

[ Dodano: Nie Lut 15, 2009 14:36 ]
Przede wszystkim chyba troche kiepskie miejsce jak na taka pogode.Spotykalismy sie na M1 ale to jak bylo cieplo a przynajmniej znoscie a teraz... Sporo ludzi nie przyjedzie pewnie z racji na miejsce i panujaca aure :sad:

mieszko_2006 - Nie Lut 15, 2009 14:46

Witajcie! :lol:
to w końcu o której sie spotykamy pod M1? :?:
na bank zamarzniemy :!: :/
mam nadzieje, że jakąś kawkę zrobimy potem :grin:
pozdrawiamy :wink:

P.S. w którym miejscu się spottykamy pod M1 ? :bezradny:

Zukowaty - Nie Lut 15, 2009 14:54

mieszko_2006 napisał/a:
P.S. w którym miejscu się spottykamy pod M1 ? :bezradny:

Na parkingu pewnie :P Chyba sie odnajdziecie, nie przyjezdza tam w kupie kilka R codziennie

Speedy - Nie Lut 15, 2009 15:39

O 18 odrazu ustalimy gdzie sie spotkac na nastepny tydzien. chyba przezyjemy spocik HONDY w piatek o 24 w nocy stal pod opera.
Tomas - Nie Lut 15, 2009 16:15

Proponuje koło norauto, tam sie nie zgubimy.
Speedy - Nie Lut 15, 2009 16:18

to miejsce co do spocika doklanie jest juz ustalone :mrgreen:

[ Dodano: Nie Lut 15, 2009 16:22 ]
Zukowaty, bedziesz musial pomoc przy spocie jak wrocisz ja chyba nie mam daru przekonywania

Zukowaty - Nie Lut 15, 2009 16:24

Speedy napisał/a:
Zukowaty, bedziesz musial pomoc przy spocie jak wrocisz ja chyba nie mam daru przekonywania

Dokladnie ale podamy Twoj numer telefonu :P

Speedy - Nie Lut 15, 2009 16:52

ja juz :fura: widzimy sie na miejscu :twisted:
Zukowaty - Nie Lut 15, 2009 16:55

Milej zabawy ludziska :kawa:
Speedy - Nie Lut 15, 2009 22:20

i po spotkaniu :mrgreen: byly 3 roverki :mrgreen: mam nadzieje ze za tydzien ktos jeszcze dojedzie :mrgreen: dzieki Tym co przyjechali :wink:
mieszko_2006 - Nie Lut 15, 2009 22:35

było nas mało, ale najważniesze, że w ogóle ktoś się pojawił :rotfl:
fajnie nawet w tak małym gronie spotkać się i pogadać :lol:
dziekujemy i pozdrawiamy :hejka2:
do następnego spociku :ok:

Zukowaty - Nie Lut 15, 2009 23:42

3 to i tak niezle :mrgreen: Z Wildem organizowalismy juz spoty na 2 auta :razz:
kasjopea - Wto Lut 17, 2009 11:15

7 marca mamy kolejny spot. Może się skusicie?
I mała zachęta: tylko u nas na 1 faceta przypadają 3 kobitki

Speedy - Wto Lut 17, 2009 17:34

z przyjemnoscia bym skorzystal ale ranna zmiane mam i chyba w sobote bede w pracy. ale pozdrawiam te wszystkie kobietki z Wloclawka :twisted:
jeszcze pytanie czy wolne czy zajete? :mrgreen:

Zukowaty - Wto Lut 17, 2009 17:38

kasjopea napisał/a:
7 marca mamy kolejny spot. Może się skusicie?
I mała zachęta: tylko u nas na 1 faceta przypadają 3 kobitkiObrazek

Ty wiesz Kasjo ze ja zawsze bardzo chetnie :mrgreen: tylko nie moge dac sobie rady z R. Sprawdza mnie chyba kto dluzej wytrzyma. Jak zdaze go poskladac do kupy to bede na bank, szczegolnie ze dzien pozniej jest 8 marca :twisted:

[ Dodano: Wto Lut 17, 2009 17:38 ]
Speedy napisał/a:
jeszcze pytanie czy wolne czy zajete? :mrgreen:

A czy to jest az takie istotne? Liczy sie urok osobisty :razz:

Speedy - Wto Lut 17, 2009 17:55

to ja juz dzisiaj na nocce bede sobie zalatwial wolna sobote na tego 7 marca. do Torunia nie dalem rady to mam nadzieje ze do Wloclawka dojade. jak zalatwie wolne to jestem na 100% :mrgreen:
mieszko_2006 - Sro Lut 18, 2009 14:32

witamy wszystkich :grin:
my niestety 7 marca nie wpadniemy na spot do Włocławka :sad:
żonka 7 i 8 marca jest na uczelni i nie damy rady :/
pozdrawiamy wszystkich :hejka2:

P.S. o której robimy spocik w niedziele w Pestce ?? ? :?: :?: :?:

Speedy - Sro Lut 18, 2009 17:26

jakas propozycja ja mam cala niedziele wolna :mrgreen: wiec mi wszystko jedno
mieszko_2006 - Czw Lut 19, 2009 13:41

nasza propozycje jest następująca: :ok: 16.00 :zegar: w niedziele na parkingu podziemnym w Pestce :!:
kto przyjedzie :?: :?: :?:
niech wpisze się na liste :czytaj to:

1.mieszko_2006 :grin: :brawa:

[ Dodano: Czw Lut 19, 2009 13:45 ]
pozdrawiamy wszystkich :hejka: i czekamy na chętnych :spoko:
mamy nadzieje, ze bedzie nas więcej niż ostatnio :roll: :mrgreen:
:hahaha:

do zobaczyska :hejka:

Speedy - Czw Lut 19, 2009 15:10

1.mieszko_2006
2.Speedy :twisted:

[ Dodano: Czw Lut 19, 2009 15:10 ]
dzien godzina pasuje bede napewno pozdrawiam

Zukowaty - Pią Lut 20, 2009 13:26

Ja będę w następny weekend
Speedy - Pią Lut 20, 2009 19:17

takie male pytanko kto by wogole jechal tego 7 marca do Wloclawka?
bo ja jeszcze nie wiem czy bede mial wolne ale tak ciekawy jestem czy byliby chetni

Ukasz - Sob Lut 21, 2009 08:10

Zukowaty napisał/a:
Ja będę w następny weekend

Ja również, a szkoda....

Speedy - Nie Lut 22, 2009 02:03

to widzimy sie dzisiaj. w pestce tam gdzie byl kiedys spocik w tym samym miejscu. Ci co byli wiedza :twisted:
azer - Nie Lut 22, 2009 06:49

ja o 18tej kończę pracę i będę przejeżdzał koło pestki. Postaram się zajechać może będę miał jeszcze siły po 12h pracy i 4h snu, może kogoś zastane :)
mieszko_2006 - Nie Lut 22, 2009 14:18

Speedy napisał/a:
to widzimy sie dzisiaj. w pestce tam gdzie byl kiedys spocik w tym samym miejscu. Ci co byli wiedza :twisted:

Przepraszamy, ale wypadłam nam bardzo ważna sprawa i niestety nie dotrzemy na dziesiejszy spocik. :cry:
wszystkich pozdrawiamy :spoko: i życzymy miłego spotkania :smile:

do zabaczenia w następnym tygodniu :hejka2:

Speedy - Nie Lut 22, 2009 14:47

ja jade najwyzej bede sam :cry:

[ Dodano: Nie Lut 22, 2009 22:04 ]
spocik byl na dwa auta
Speedy,
Alexa,
mam nadzieje ze za tydzien bedzie nas wiecej :mrgreen:
pozdrowienia dla tych co nie byli
i dla Alexa, ze nie bylem sam :twisted:

Zukowaty - Nie Lut 22, 2009 22:32

Za tydzien ja bede :wink: Polonezem pewnie to sprawdzimy czy wentylatory w Pestce jeszcze sie kreca :mrgreen:
Speedy - Nie Lut 22, 2009 22:48

trzymam Cie za slowo bedzie znowu wesolo z pania z ochrony :mrgreen:
dzisiaj jak bylismy to byla inna chyba tamta ktos wykonczyl :mrgreen:

Alexa - Nie Lut 22, 2009 22:50

Speedy napisał/a:

[ Dodano: Nie Lut 22, 2009 22:04 ]
spocik byl na dwa auta
Speedy,
Alexa,

W sumie to mogliśmy zrobić sobie spocik w Czerwonaku, nie musiałbyś jechać do Poznania ;P

Pozdrowionka :)

Zukowaty - Nie Lut 22, 2009 23:47

Speedy napisał/a:
chyba tamta ktos wykonczyl

:mrgreen: :twisted:

Speedy - Pon Lut 23, 2009 16:50

kto 7 marca wybiera sie do Wloclawka? :mrgreen:
ja juz wolne zalatwilem wiec jade napewno :twisted:

Zukowaty - Pon Lut 23, 2009 17:47

Ja się deklarowałem ale z racji na obecne okoliczności nie jadę.
Speedy - Pon Lut 23, 2009 18:30

Zukowaty, jak chcesz to moge Cie zabrac bo bede raczej jechal sam jak nie masz czym
Zukowaty - Pon Lut 23, 2009 18:55

Oj czym to mam zawsze :P
kasjopea - Pon Lut 23, 2009 19:08

Speedy, weź go siłą :twisted:
Speedy - Pon Lut 23, 2009 19:48

o koszty sie nie martw wkoncu sa male moj roverek ma lpg :mrgreen:
Zukowaty - Pon Lut 23, 2009 22:26

kasjopea napisał/a:
Speedy, weź go siłą :twisted:

:mrgreen: Będę brał Cię w aucie ehe :mrgreen:

[ Dodano: Pon Lut 23, 2009 22:28 ]
Jak bede jechal to i tak pojade pewnie poldolotem :P Zobacze jeszcze bo nie wiem co bedzie jak wroce. Nie wiem co z czasem bo sie troche pomoplikowalo ostatnio :/ ale dajemy rade.

Speedy - Pon Lut 23, 2009 22:47

to mam nadzieje ze nie bede jechal sam z Poznania :mrgreen:
kasjopea - Pon Lut 23, 2009 22:50

boisz się? :>
Speedy - Pon Lut 23, 2009 22:51

tyle kobiet :boisie:
wild_weasel - Pon Lut 23, 2009 22:55

kasjopea, tuż przed komunistycznym Dniem Kobiet, przy takim zagęszczeniu płci pięknej we Włocławku - obawa jest uzasadniona ;)
Zobaczymy czy nam się uda - Ewa ma służbowy wyjazd w czwartek 5 marca.

Tomas - Wto Lut 24, 2009 09:10

wild_weasel napisał/a:
obawa jest uzasadniona

Jest ryzyko - jest przyjemnie :hurra:

Alexa - Pią Lut 27, 2009 23:54

Widzę, że koledzy wybierają się do Włocławka a czy w Poznaniu miałby ktoś ochotę na mały spocik?
Speedy - Sob Lut 28, 2009 01:28

a co teraz z niedziela :?: widzimy sie :grin:
jest wogole ktos chetny :grin:

Zukowaty - Sob Lut 28, 2009 01:38

Baluje włąśnie u Tomasa220 i padło stwierdzenie że chetnie się pojawimy :wink:
damianx20 - Sob Lut 28, 2009 11:12

Ja ide dzisiaj na balety. Jeśli bede w stanie to podjade też. :mrgreen:
Alexa - Sob Lut 28, 2009 12:15

Coraz więcej osób się deklaruje. Pasuje wam godzina 16 pod pestką?
wild_weasel - Sob Lut 28, 2009 14:02

Ja jestem chory i uziemiony :(
Brt - Sob Lut 28, 2009 14:15

wild_weasel napisał/a:
Ja jestem chory i uziemiony
:głaszcze: wylecz się i za 2 tyg. na narty do zieleńca przyjedźcie ;)
Speedy - Sob Lut 28, 2009 16:37

to o 16 w pestce jak by cos sie zmienilo to Alexa, zadzwon do mnie bo mnie juz nie bedzie do jutra przy kompie
Alexa - Sob Lut 28, 2009 19:40

Ok. Jakby co to damy Ci znać.
maxkow - Pon Mar 02, 2009 01:07

no i za pozno przeczytalem watek o spocie w Pestce o 16 :/
Mam pytanie czy spoty w Poznaniu sa co jakis okreslony czas?? Czy sa to raczej spoty spontaniczne?? Chetnie bym sie zjawil na jakims spocie!!
Pozdrawiam

Brt - Pon Mar 02, 2009 09:35

są dosć czesto ;) Prośba :twisted: od admina .... wątek jest dosć mocno rozbudowany i stwarza to pewne problemy z czytelnością i obsługą bazy wiec ... nastepne spociki anonsujcie w nowych wątkach (jak to wawa lub wrocek robią ;)) najlepiej z terminem i miejscem w tytule wątku :ok: :)
Speedy - Pon Mar 02, 2009 17:11

maxkow, spociki sa co tydzien wiec czekaj do niedzieli albo jak chcesz jedziemy do wloclawka na spocik w sobote
maxkow - Pon Mar 02, 2009 17:37

Speedy napisał/a:
maxkow, spociki sa co tydzien wiec czekaj do niedzieli albo jak chcesz jedziemy do wloclawka na spocik w sobote

a o ktorej wyjezdzacie?? I kiedy planujecie powrot?? Moze i bym sie przejechał ale nie wiem czy zdaze wymienic lozysko w kole ,olej w silniku itp wolałbym jechac autem po malym przegladzie.

Speedy - Pon Mar 02, 2009 19:29

mozemy wyjechac w sobote o 11 bo przesuneli spotkanie na 14 we wloclawku
powrot wieczorem ale nie tak az za pozno zobaczymy na miejscu co sie bedzie dzialo
tam jest podobno fajnie 3 dziewczyny na 1 chlopaka przypada :mrgreen:
wiec pomysl :?:
pozdrawiam :twisted:

maxkow - Wto Mar 03, 2009 12:28

Speedy a gdzie o 11 sie spotykacie??
Speedy - Wto Mar 03, 2009 19:22

na srodce na stacji benzynowej :twisted:

[ Dodano: Sro Mar 04, 2009 18:34 ]
i co kto jedzie do wloclawka :twisted:

[ Dodano: Pią Mar 06, 2009 16:26 ]
widze ze tylko sam jutro jade :cry:
ale nic damy rade :mrgreen:

[ Dodano: Nie Mar 15, 2009 22:12 ]
:mrgreen: ludzie zyje ktos :mrgreen:

Ksiaze_Poznan - Pon Mar 16, 2009 13:49

Hejka wszystkim... :mrgreen:
Czy na chwilkę obecna coś się dzieje w poznaniu...
Pozdrawiam i liczę na info co i jak...

Ksiaze_Poznan

Ukasz - Pon Mar 16, 2009 14:57

Ja też tak podglądam i podglądam, ale nic nie słychować.
Więcej pod Koninem niż u nas.
Teraz jak mam więcej czasu to nic się nie dzieje. :cool:

Speedy - Wto Mar 17, 2009 18:31

co tydzien sie spotykalismy ale teraz troche ucichlo
nie wiem czym to jest spowodowane :neutral: moze kryzys :razz:
pozdrawiam :mrgreen:

Ksiaze_Poznan - Sro Mar 18, 2009 03:52

A może cała reszta zimuje jeszcze gdzieś tam... :mrgreen: jejka mega nudy :!: Reasumując gdyby coś, ktoś, gdzieś to dwóch chętnych już jest a więc Mieszko_2006 :mrgreen: nom i Ja :cool: hi. :fura: No czas sie poruszac i dać znać że się jest w mieście... jak kolwiek to brzmi , co kolwiek to znaczy :twisted:
mieszko_2006 - Sro Mar 18, 2009 08:56

Witamy wszystkich!!!
chyba pora miski obudzić się z zimowego snu i :fura: na jakiś spocik.
zaczyna się robić ładnie, więc nawet można spotkać się gdzieś bez zadaszenia.
myjcie :prysznic: autka i spotykamy sie na :zdrowie:
macie jakieś propozycje co do spociku :?: :?: :?: :grin:

pozdro :hejka2: i czekamy za propozyszyn :>

xROnx - Sro Mar 18, 2009 09:13

a Wy się szukujcie w delegacje nie bawem. Liczę na Was ;)
http://forum.roverki.eu/viewtopic.php?t=37465

Brt - Sro Mar 18, 2009 09:19

tak tylko przypominam (po raz ostatni :twisted: ), gdyby komuś coś wpadło do głowy :ok:
http://forum.roverki.eu/v...p=312752#312752

Ukasz - Sro Mar 18, 2009 18:16

Brt napisał/a:
http://forum.roverki.eu/viewtopic.php?p=312752#312752

Ten link jest chyba do tego tematu :wink:

Brt - Sro Mar 18, 2009 18:49

Ukasz napisał/a:
Ten link jest chyba do tego tematu

ależ oczywiście że do tego :mrg: powiem więcej ... do konkretnego postu w tym temacie :twisted: w którym zawarłem pewne "przesłanie" ;) mam nadzieję, że czytelne :] ;)

Ukasz - Sro Mar 18, 2009 18:55

Gapa ze mnie.
W takim razie zakładamy nowy wątek.

McGAJveR - Nie Kwi 26, 2009 13:06

Cytat:
Miło by było gdyby się udało...
Ale ja już tracę nadzieję... :/
Chyba poproszę All Poznań cobyśmy Koninowi dali lekcję poglądową...
Pogadam może z Naczelnikiem Wydziału Ruchu Drogowego i zrobimy "Paradę RoVerzystów" Alejami ?? ?
Może to zwróci uwagę pozostałych na naszą RoVerkową Brać - Że taka w ogóle istnieje?
Może uda się wciągnąć do konduktu Wampiry z PCK i ich Autobus ??

http://forum.roverki.eu/v...p=339203#339203

waldivip - Pią Mar 19, 2010 23:28

Witam wszystkich zgromadzonych miłosników Roverków:) z Poznania i Okolic, tak na wstepie sie spytam czy szanowne towarzystwo oragnizuje jakies spoty?? jak tak to jak najbardziej jestem za :grin: i prosze mnie o wtajemniczenie w temacik:) pozdrawiam
InEs - Sob Mar 20, 2010 13:15

waldivip, organizujemy tylko czekamy na poprawę pogody
Zukowaty - Sob Mar 20, 2010 20:04

waldivip, ale żeś trupa wygrzebał na forum ;) temat sprzed roku :)
Tu masz aktualny http://forum.roverki.eu/viewtopic.php?t=52883