|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 400/45, Honda Civic i MG ZS - [R45] Testbook T4. Gdzie w Warszawie?
molinowicz - Pon Lip 21, 2008 23:01 Temat postu: [R45] Testbook T4. Gdzie w Warszawie? witam
czytałem w warsztatach ale tam są różne opinie. Prośba czy ktoś zna serwis w Warszawie z możliwością podłączenia do TESTBOOK T4. Interesuje mnie nie autoryzowany, bo tam ceny mają rozsądne. Mam problem z kontrolką SRS, zapaliła się wczoraj i nie chce zgasnąć a w warsztacie w którym serwisuje, komputer diagnostyczny nie czyta Rovera.
Marek
kruszon - Pon Lip 21, 2008 23:17
Najprosciej pojaw sie w niedziele na spocie na Bemowie jak bedzie kolega Mariusz418. Ewentualnie szukaj z nim kontaktu przez PW.
Pozdrawiam
molinowicz - Pon Lip 21, 2008 23:20
Ok Proszę o więcej informacji a spocie na Bemowie, o której i dokładnie gdzie bo mieszkam na Bemowie, więc mam blisko.
Mibec - Pon Lip 21, 2008 23:22
molinowicz,
Co do SRS sprawdź wtyczki pod siedzeniami - takie żólte - na wyłączonym zapłonie po prostu wypnij i jeszcze raz wepnij dobrze dociskając ew. troche podoginaj styki. u mnie pomogło i mam spokój.
pozdrawiam
kruszon - Pon Lip 21, 2008 23:22
http://forum.roverki.eu/viewtopic.php?t=21512 Tutaj masz informacje gdzie.
A kiedy? Co tydzień od ok. 20 w niedziele. Zazwyczaj w kaciku spoty lokalne pojawiaja sie na ten temat informacje.
Zapraszamy.
molinowicz - Pon Lip 21, 2008 23:26
OK znalazłem info. Postaram sie być " jak mi żona pozwoli"
kruszon - Pon Lip 21, 2008 23:26
Z zona przyjedz Z reszta dosc offtopa. Rzeczywiscie sprawdz na dziendobry te wtyczki. Jesli nie to moze byc problem z tasma przy kolumnie kierownicy, tutaj jest troche wiecej rzezbienia, bo trzeba zdjac oslone kolumny i sprawdzic czy tasma kontaktuje, ale to dopiero jesli nie pomoze dlubanie przy wtyczkach a to najczestsza przyczyna.
Jesli chcesz rzeczywscie na komputerze sprawdzic, to tak jak mowilem z mariuszem sie kontaktuj, bo nie zawsze bywa na Bemowie i nie zawsze ma ze sobą kompa.
Pozdrawiam
|
|