Zobacz temat - Zakup kontrolowany z R75

Forum Klubu ROVERki.pl

Offtopic - Zakup kontrolowany z R75

Rowan - Sob Sie 16, 2008 16:13
Temat postu: Zakup kontrolowany z R75
Widzieliście ten odcinek w TVN TURBO?
Siwus181 - Sob Sie 16, 2008 21:26

Niestety nie było mi dane oglądać. Jak wrażenia kupującego? Jak prowadzący oceniał samochód?
azer - Nie Sie 17, 2008 01:34

zdaje się, że mowa o aktualnie puszczanym odcinku. Tak właśnie mi się wydawało przy zajawce, że widzę Roverka.

Z tego co wyczytałem to premiera programu jest w soboty, więc chyba mamy cały tydzień na obejrzenie :) Pierwsza powtórka niedziela 14ta

Rowan - Nie Sie 17, 2008 09:38

Ale ten odcinek już był, bo teraz jest seria powtórek. Jeśli chcecie to mam na kamerze nagrany kawałek tego. Mogę na YT wrzucić. Kornacki bardzo zachwalał mu R75. Nie rozumiem tylko jednego. Nie pasowała mu kultura pracy CDT :shock:
Kistel - Nie Sie 17, 2008 09:52

za 3h i 10 min bedziemy mogli sobie to obejrzec :-)
xxxgrze - Nie Sie 17, 2008 11:47

Rowan napisał/a:
Nie rozumiem tylko jednego. Nie pasowała mu kultura pracy CDT :shock:

Dziwisz się :?: :roll: Niewielu jest ludzi którym pasuje kultura pracy diesla. :bezradny:

Diesel i kultura pracy to dwa zupełnie przeciwstawne pojęcia. :grin:

Piotrass - Nie Sie 17, 2008 13:57

Oglądałem. Zdziwiłem się, że Kornacki tak bardzo zachwalał R75. Prezentowany egzemplarz był bardzo dziwny - bo 2005 rok a całość jak przed liftem. Kupujący oczywiście wystraszył się Rovera, braku serwisów, a na dodatek był straszną pierdołą.
rodi_ - Nie Sie 17, 2008 14:07

A jeszcze ten jego komentarz po wybraniu dupowoza :evil:
"nie nie nie, napewno nie Rovera (hahaha)"
Pier...a i tyle :lol:

Rowan - Nie Sie 17, 2008 14:11

xxxgrze napisał/a:
Dziwisz się :?: :roll: Niewielu jest ludzi którym pasuje kultura pracy diesla. :bezradny:

Diesel i kultura pracy to dwa zupełnie przeciwstawne pojęcia. :grin:

No nie wiem. Dla mnie właśnie benzyny to silniki do dupy, jak mnie wpienia odgłos benzyny na wolnych obrotach :evil:

Piotrass - Nie Sie 17, 2008 14:14

Rowan napisał/a:
jak mnie wpienia odgłos benzyny na wolnych obrotach
Którego nie słychać w kabinie, w przeciwieństwie do niektórych diesli :mrgreen: ?
Rowan - Nie Sie 17, 2008 14:15

A tam odgłos diesla mogę słyszeć, a benzyny nienawidze.
herc - Nie Sie 17, 2008 14:45

Rowan napisał/a:
odgłos diesla mogę słyszeć, a benzyny nienawidze.

U mnie jest wręcz przeciwnie :mrgreen: nie lubię diesli wole brenzyne (lepszy dźwięk i większe możliwości zmiany tego dźwięku)