|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
 |
Pozdrowienia - Pozdrowienia dla Dareke ;)
7Tomi - Pon Sie 18, 2008 07:02 Temat postu: Pozdrowienia dla Dareke ;) Widzianego wczoraj (17.08 ok 20:00) przy McD W Dębicy
dareke - Pon Sie 18, 2008 11:38 Temat postu: Odwzajemnione pozdrowienia Pozdrawiam serdecznie .Wynikła z tego mała przygoda. Stojąc w kolejce moja córka oznajmia mi że jakiś facet chce się przed nas wepchać Patrzę i co widzę? Znaczek Rovera na aucie i kolegę klubowicza. Szkoda tylko że był jeszcze kawał drogi do przejechania i nie miałem czasu na porozmawianie.Próbowałem Cię potem wywoływać na CB
7Tomi - Pon Sie 18, 2008 13:31 Temat postu: Re: Odwzajemnione pozdrowienia
dareke napisał/a: | Pozdrawiam serdecznie .Wynikła z tego mała przygoda. Stojąc w kolejce moja córka oznajmia mi że jakiś facet chce się przed nas wepchać Patrzę i co widzę? Znaczek Rovera na aucie i kolegę klubowicza. Szkoda tylko że był jeszcze kawał drogi do przejechania i nie miałem czasu na porozmawianie.Próbowałem Cię potem wywoływać na CB |
Hehe jestem pozytywnie uczulony na naklejki Klubowe. Akurat Cb z Dieselka wyciągnąłem bo idzie na sprzedaż. A ja zostałem wtedy w McD.
dareke - Pon Sie 18, 2008 15:53
Ja wogóle zwracam uwagę na markę Rover i gdy mam czas , a miejsce na to pozwala to pozdrawiam.
|
|