Zobacz temat - [R200 97r] Instrukcja obsługi rover

Forum Klubu ROVERki.pl

Rover serii 200/25, MG ZR i Streetwise - [R200 97r] Instrukcja obsługi rover

Miecio - Wto Sie 26, 2008 19:08
Temat postu: [R200 97r] Instrukcja obsługi rover
Witam!Mam problem ze swoim roverkiem i bardzo proszę o wysłanie mi na pocztę instrukcji obsługi w języku polskim.Z góry dziękuję-wlodek.m.w@wp.pl

AndrewS: poprawilem temat

BetJar - Wto Sie 26, 2008 19:31

Miecio napisał/a:
Witam!Mam problem ze swoim roverkiem i bardzo proszę o wysłanie mi na pocztę instrukcji obsługi w języku polskim.Z góry dziękuję-wlodek.m.w@wp.pl

Witam.
Takie rzeczy tylko w erze. Szukaj w torrent.org, i to nie po polsku.

Zukowaty - Wto Sie 26, 2008 19:44

Miecio a nie prosciej sobie sciagnac RAVE ze strony klubowej i odpuscic sobie wszelakie instrukcje skoro masz problem??RAVE to fabryczne ksiazki serwisowe Roverkow.Poszukaj w technicznym faq na www.roverki.pl
Miecio - Wto Sie 26, 2008 19:53
Temat postu: [Odpowiedż]
Nie znam angielskiego dlatego chcę po polsku.
Skiba - Wto Sie 26, 2008 20:04

Proszę popraw temat zgodnie z zasadami forum ! :twisted:
Zukowaty - Wto Sie 26, 2008 20:16

Miecio napisał/a:
Mam problem ze swoim roverkiem

A co wlasciwie sie dzieje z Twoim bolidem bo forum jest w koncu od pomagania

Miecio - Wto Sie 26, 2008 20:21

Jestem początkujący i się dopiero uczę.Sory.
Skiba - Wto Sie 26, 2008 20:23

Miecio napisał/a:
Jestem początkujący i się dopiero uczę.Sory.

Lektura:

http://forum.roverki.eu/viewtopic.php?t=15017

http://roverki.pl/modules...gories=Technika

Miecio - Wto Sie 26, 2008 20:32

Mam przecięte kable przy tylnej klapie i mimo pruby sztukowania wybija bezpiecznik ogrzewania szyby.To Nowy nabytek i nie młodzieniec więc nie wiem co mnie jeszce spotka a napewno spotka.Więc szukam pomocy.
Zukowaty - Wto Sie 26, 2008 20:54

Sprawdz kable po drodze od bezpiecznika do szyby i pobor pradu na wylaczonej szybie.Moze masz gdzies zwore wczesniej.Jaki bezpiecznik masz zalozony do szyby?Nie jest za maly?Problemem moze byc tylko zwora jak Ci bezpiecznik wyrzuca i instrukcja nic Ci tu nie da.Bedziesz mial tam jak otworzyc i zamknac bagaznik i jak odpalic auto.Skoro jestes poczatkujacy to pamietaj ze na forum dziala system punktowania i jak ktos wpadnie na rozwiazanie Twojego problemu to masz przycisk "pomogl".To tak na przyszlosc
Miecio - Wto Sie 26, 2008 21:33

Dzięki za rady,bezpiecznik mam 25 to chyba dobry.Jutro sprawdzę twoje rady może się wyjaśni.
Zukowaty - Wto Sie 26, 2008 21:37

Bezpiecznik OK ale zobacz te kable bo szkoda zeby autko z dymem poszlo :/