Zobacz temat - Lampy Indiglo,gałeczka itp.

Forum Klubu ROVERki.pl

Tuning wizualny - Lampy Indiglo,gałeczka itp.

PawelP1977 - Czw Wrz 11, 2008 21:51
Temat postu: Lampy Indiglo,gałeczka itp.
Witam serdecznie

Widziałem u jednego z forumowiczów skórzaną podświetlaną gałkę zmiany biegów chyba neosss mogłbyś napisać gdzie ją kupiłeś ewentualnie z jakiego modelu pasuje do 600-tki ? Fajnie by było jakbyś zrobił fotkę tej gałki.

Czy wiecie gdzie można kupić lampy indiglo do 600-tki ? Czy zegary z hondy accord będą pasować ?

Z góry dzięki za odpowiedzi . Pozdrawiam !

A to mój roverek :)

NEOSSS - Pią Wrz 12, 2008 07:23

PawelP1977, gałke kupowałem u tego Pana http://www.allegro.pl/ite...d_iv_v_4_5.html zamówiłem do Rovera 600/Honda Accord V gen. z podświetlanym na czerwono logiem Rovera, drewno chrom...
Tarcze Indiglo zrobi Ci MoMan tylko musisz podesłać mu projekt logo oraz napisów zamiast Type R i H... http://www.allegro.pl/ite...oupe_94_98.html

PawelP1977 - Pią Wrz 12, 2008 13:54

Hej

Wielkie dzięki ! Leci punkt :) Ale powiedź mi jeszcze czemu wybrałeś podświetlenie na czerwono ? Zmieniłeś kolor podświetlenia tak ?

Pozdrawiam !

NEOSSS - Nie Wrz 14, 2008 13:30

Na czerwono mam cały kokpit podświetlany ze względu dlatego iż najlepiej wszystko widać, a na niebiesko sprawdzałem i wychodzi tak jak przez mgę... Za to na niebiesko mam licznik żeby nie walił po gałach natomiast tylko jedną LED czerwoną mam wsadzona tam gdzie obroty dochodza do maksymalnej skali :)

Poprawiłem posta bo nie mozna bylo mnie zrozumiec - pospiech :)

trollbee - Pon Wrz 15, 2008 01:09

NEOSSS napisał/a:
Na czerwono mam cały kokpit podświetlany ze względu dlatego iż najlpeiej to świeci na niebiesko ledwo co widać... Na niebiesko mam licznik :)

Neosss bez obrazy, ja Cie błagam, przetłumacz mi to, bo nie rozumiem :(

marcin8c - Pon Wrz 15, 2008 09:18

Wersja dla ludzi nie zyjacych w pospiechu:

Neosss ma caly kokpit podswietlony na czerwono poniewaz taki kolor najlepiej widac. Natomiast kolor niebieski daje wrazenie jak by sie patrzylo na cos przez mgle, takie niewyrazne i rozmyte.

NEOSSS - Pon Wrz 15, 2008 10:41

He he dobra dobra dzieki :twisted:

Nawal samochodow i roboty, zapomnialem jak sie nazywam... To samo dzieje sie u Mariusza :roll: Czlowiek cale zycie zapier..... a i tak dziadem umrze...