|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Tuning wizualny - Lampy Indiglo,gałeczka itp.
PawelP1977 - Czw Wrz 11, 2008 21:51 Temat postu: Lampy Indiglo,gałeczka itp. Witam serdecznie
Widziałem u jednego z forumowiczów skórzaną podświetlaną gałkę zmiany biegów chyba neosss mogłbyś napisać gdzie ją kupiłeś ewentualnie z jakiego modelu pasuje do 600-tki ? Fajnie by było jakbyś zrobił fotkę tej gałki.
Czy wiecie gdzie można kupić lampy indiglo do 600-tki ? Czy zegary z hondy accord będą pasować ?
Z góry dzięki za odpowiedzi . Pozdrawiam !
A to mój roverek
NEOSSS - Pią Wrz 12, 2008 07:23
PawelP1977, gałke kupowałem u tego Pana http://www.allegro.pl/ite...d_iv_v_4_5.html zamówiłem do Rovera 600/Honda Accord V gen. z podświetlanym na czerwono logiem Rovera, drewno chrom...
Tarcze Indiglo zrobi Ci MoMan tylko musisz podesłać mu projekt logo oraz napisów zamiast Type R i H... http://www.allegro.pl/ite...oupe_94_98.html
PawelP1977 - Pią Wrz 12, 2008 13:54
Hej
Wielkie dzięki ! Leci punkt Ale powiedź mi jeszcze czemu wybrałeś podświetlenie na czerwono ? Zmieniłeś kolor podświetlenia tak ?
Pozdrawiam !
NEOSSS - Nie Wrz 14, 2008 13:30
Na czerwono mam cały kokpit podświetlany ze względu dlatego iż najlepiej wszystko widać, a na niebiesko sprawdzałem i wychodzi tak jak przez mgę... Za to na niebiesko mam licznik żeby nie walił po gałach natomiast tylko jedną LED czerwoną mam wsadzona tam gdzie obroty dochodza do maksymalnej skali
Poprawiłem posta bo nie mozna bylo mnie zrozumiec - pospiech
trollbee - Pon Wrz 15, 2008 01:09
NEOSSS napisał/a: | Na czerwono mam cały kokpit podświetlany ze względu dlatego iż najlpeiej to świeci na niebiesko ledwo co widać... Na niebiesko mam licznik |
Neosss bez obrazy, ja Cie błagam, przetłumacz mi to, bo nie rozumiem
marcin8c - Pon Wrz 15, 2008 09:18
Wersja dla ludzi nie zyjacych w pospiechu:
Neosss ma caly kokpit podswietlony na czerwono poniewaz taki kolor najlepiej widac. Natomiast kolor niebieski daje wrazenie jak by sie patrzylo na cos przez mgle, takie niewyrazne i rozmyte.
NEOSSS - Pon Wrz 15, 2008 10:41
He he dobra dobra dzieki
Nawal samochodow i roboty, zapomnialem jak sie nazywam... To samo dzieje sie u Mariusza Czlowiek cale zycie zapier..... a i tak dziadem umrze...
|
|