|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 400/45, Honda Civic i MG ZS - [R414] Brak światła w kabinie
mogewszystko - Wto Wrz 23, 2008 12:22 Temat postu: [R414] Brak światła w kabinie witam, jestem tu nowy, od niedawna mam 414Si 97`, przejde do tematu nie mam swiatla w kabinie, przepala sie zarowka albo odrazu bezpiecznik jak wsadze nowy, wie ktos moze gdzie lezy przyczyna? od czego zaczynac? i czy mozna to samemu narawic nie latajac po servisach dziekuje z gory
giewu - Wto Wrz 23, 2008 12:36
mogewszystko napisał/a: | witam, jestem tu nowy |
hej
mogewszystko napisał/a: | nie mam swiatla w kabinie, przepala sie zarowka albo odrazu bezpiecznik jak wsadze nowy, wie ktos moze gdzie lezy przyczyna? od czego zaczynac? |
jakieś zwarcie pewnie
wymontuj lampkę i dokładnie obejrzyj jej stan oraz stan przewodów elektrycznych ... nie masz tam gdzieś zacieków po deszczu np. ?
mogewszystko - Wto Wrz 23, 2008 13:09
giewu, nie wiem jak u ciebie wygalda lampka, ja mam ja z przodu po srodku, razem ze sterowaniem od szyber dachu, wie ktos jak to rozlozyc zeby nie polamac plastikow?
a mozliwe ze jakis czujnik w drzwiach ma przebicie zwarcie i pali zarowke?
lipa bez swiatla w srodku
giewu - Wto Wrz 23, 2008 13:13
mogewszystko napisał/a: | wie ktos jak to rozlozyc zeby nie polamac plastikow? |
RAVE wie wszystko
mogewszystko - Wto Wrz 23, 2008 13:21
giewu, fenkju .... poszperam tam i dam znac, przy okazji to fajny schowek
[ Dodano: Sob Wrz 27, 2008 13:56 ]
giewu, masakra, te sruby sie tak ciezko odkrecaja ze to mnie przeraza, boje sie zeby czegos nie uwrac odkrecaj je ktos kiedys?
|
|