|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 600, Honda Accord - [R600] Jaki rozstaw śrub w tylnym logo ROVER?
Mayson - Pią Paź 03, 2008 16:45 Temat postu: [R600] Jaki rozstaw śrub w tylnym logo ROVER? Witam - chciałbym kupić logo ale nie mam pojęcia jaki rozstaw bolców (są 2 z tego co wiem) ma tylne logo ROVER z klapy (chodzi o znaczek, nie napis)? W rave nic nie ma...
NEOSSS - Pią Paź 03, 2008 20:38
Mayson, kolego ja mam takie Logo czemu nie zglosisz sie do mnie? Tak samo z antena, gdybys spytal mialbys oryginal...
Mayson - Pią Paź 03, 2008 21:29
NEOSSS napisał/a: | Mayson, kolego ja mam takie Logo czemu nie zglosisz sie do mnie? Tak samo z antena, gdybys spytal mialbys oryginal... |
Nie wiem czy pamiętasz; zgłaszałem się w sprawie anteny i silnika, ale kwota mnie powaliła
NEOSSS - Pią Paź 03, 2008 22:26
Mayson, no to za te niby taniej ode mnie kupiles niby oryginal ktory musisz teraz przerabiac i cudowac bog wie co i wyjdzie Cie o wiele wiecej niz ja chcialem (chodzi o antene) Tak to jest oszczedzajac, ja cen nie mam bog wie z nieba tylko normalne... Antenke moglem Ci oddac uniwersalna elektryczna za grosze bo akurat mam teraz ze dwie w Roverkach(ktos wczesniej ingerowal)
Mayson - Sob Paź 04, 2008 10:49
Ten silniczek kupiłem za 15zł. Antenę uniwersalną, która do niego będzie pasowała, w sklepie motoryzacyjnym kupię za 25zł (już dzwoniłem). Nie muszę niczego przerabiać i łącznie wyniesie mnie to 40zł. Ty chciałeś za komplet, co prawda oryginalny; jednak używany - 200zł. To wg mnie dużo za część, która służy wyłącznie estetyce. Nie wspomnę o odbiorniku pilota i pilocie (350zł). Za tę cenę mam cały nowy autoalarm z gwarancją, a nie używane elementy. Trochę rozwagi w wycenie starych, używanych części
Ponawiam pytanie o rozstaw bolców do logo z tylnej klapy R600 - Zna ktoś? Rave milczy...
NEOSSS - Sob Paź 04, 2008 11:03
Mayson, Centralka i pilot 250zl, antena teraz to 150zl A co do czesci uzywanych no coz ale oryginalnych a nie "uniwersalnych" szajsow
Nie klocmy sie bo nie warto, Ty masz swoje zdanie ja mam swoje. Co do cen cenie tak bo kazdy tak ceni, przeciez nie powiem Ci 10zl bo ja z tego zyje, ale tez nie powiem 1000zl bo bym glodowal z racjii ze nikt by nie kupil jesli u innego byloby to po 100zl...
Rozstaw loga zaraz Ci podam jak zjem i sie ogarne
Mayson - Sob Paź 04, 2008 11:19
NEOSSS napisał/a: | Mayson, Centralka i pilot 250zl, antena teraz to 150zl |
No ja podałem ceny, które widnieją w naszych postach na pw
NEOSSS napisał/a: | Nie klocmy sie bo nie warto, Ty masz swoje zdanie ja mam swoje |
Nikt się nie kłóci Zacząłeś temat, to odpowiedziałem. Każdy oszczędza po swojemu i kalkuluje wg swoich potrzeb. I tak, gdy będę czegoś potrzebował, to nadal m.in. do Ciebie będę się zwracał, bo dużo części masz i mnóstwo o 600-kach wiesz.
NEOSSS napisał/a: | Rozstaw loga zaraz Ci podam jak zjem i sie ogarne |
To ja poproszę I podaj swoją cenę i w jakim ono jest stanie (może na pw).
|
|