Zobacz temat - Krakowskie pozdrowienia

Forum Klubu ROVERki.pl

Pozdrowienia - Krakowskie pozdrowienia

yoonior - Pią Paź 10, 2008 09:33
Temat postu: Krakowskie pozdrowienia
Serdecznie pozdrawiam spotkanych na drodze:
- ciemny R75 na skrzyżowaniu Wrocławskiej i Śląskiej we środę
- zielony BRG R416Si sedan pod sklepem Lewiatan na ul. Wysłouchów
Oba auta z klubowymi znaczkami :-)

Dam-Kam - Pon Paź 13, 2008 15:22

a dzięki dzięki za pozdrowionka :D oczywiście odpozdrawiam :) powiem szczerze że pierwszy tekst do kolegi był "czego ten facet mi rękę podnosi !! " dopiero jak zobaczyłem ze to roverek to sie zorientowałem :) wziąłeś mnie z zaskoczenia ;p
yoonior - Pon Paź 13, 2008 16:11

Sam byłem zaskoczony - wypadam zza zakretu na wysepce, auto na moim kursie zderzeniowym :/ patrze, Roverek, myślę to nie będę trąbił :mrgreen: ale jak zobaczyłem klubowe nalepki, pomyślałem "pomacham" :grin:

Roverków coraz więcej na drogach, ale ciągle Klubowe to rzadkość.

Pozdrawiam i do zobaczenia znowu :ok:

Dam-Kam - Pon Paź 13, 2008 16:25

no właśnie, ja stanąłem "na poboczu" z braku miejsca na parkingu bo musiałem skoczyć do jednego sklepu, ledwo siadłem a tu ktoś macha :D co do Klubowych R to prawda... spotkać R to nie problem ale tylko wyjątki maja naklejki
yoonior - Sro Paź 15, 2008 14:14

Dam-Kam napisał/a:
no właśnie, ja stanąłem "na poboczu" z braku miejsca na parkingu bo musiałem skoczyć do jednego sklepu, ledwo siadłem a tu ktoś macha :D co do Klubowych R to prawda... spotkać R to nie problem ale tylko wyjątki maja naklejki

Chyba jesteś częstym gościem na Wrocławskiej bo dzisiaj się tam znów minęliśmy koło 11 :grin:

Dam-Kam - Sro Paź 15, 2008 14:33

jestem jestem :D przeważnie w poniedziałki, środy i czwartki :) ale ja dalej kurna nic nie widzialem :/ musze się wyczulić :grin:
yoonior - Sro Paź 15, 2008 14:52

Dam-Kam napisał/a:
jestem jestem :D przeważnie w poniedziałki, środy i czwartki :) ale ja dalej kurna nic nie widzialem :/ musze się wyczulić :grin:

Ja tam jestem prawie codziennie od 3 miesięcy (rehabilitacja w Szpitalu Wojskowym). Jak coś, będę mrugał światłami :D

Dam-Kam - Czw Paź 16, 2008 08:06

o to powinienem zwrócić uwagę :grin: mrugaj, trąb bylebym zauważył ;)