|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
 |
Pozdrowienia - Krakowskie pozdrowienia
yoonior - Pią Paź 10, 2008 09:33 Temat postu: Krakowskie pozdrowienia Serdecznie pozdrawiam spotkanych na drodze:
- ciemny R75 na skrzyżowaniu Wrocławskiej i Śląskiej we środę
- zielony BRG R416Si sedan pod sklepem Lewiatan na ul. Wysłouchów
Oba auta z klubowymi znaczkami
Dam-Kam - Pon Paź 13, 2008 15:22
a dzięki dzięki za pozdrowionka oczywiście odpozdrawiam powiem szczerze że pierwszy tekst do kolegi był "czego ten facet mi rękę podnosi " dopiero jak zobaczyłem ze to roverek to sie zorientowałem wziąłeś mnie z zaskoczenia
yoonior - Pon Paź 13, 2008 16:11
Sam byłem zaskoczony - wypadam zza zakretu na wysepce, auto na moim kursie zderzeniowym patrze, Roverek, myślę to nie będę trąbił ale jak zobaczyłem klubowe nalepki, pomyślałem "pomacham"
Roverków coraz więcej na drogach, ale ciągle Klubowe to rzadkość.
Pozdrawiam i do zobaczenia znowu
Dam-Kam - Pon Paź 13, 2008 16:25
no właśnie, ja stanąłem "na poboczu" z braku miejsca na parkingu bo musiałem skoczyć do jednego sklepu, ledwo siadłem a tu ktoś macha co do Klubowych R to prawda... spotkać R to nie problem ale tylko wyjątki maja naklejki
yoonior - Sro Paź 15, 2008 14:14
Dam-Kam napisał/a: | no właśnie, ja stanąłem "na poboczu" z braku miejsca na parkingu bo musiałem skoczyć do jednego sklepu, ledwo siadłem a tu ktoś macha co do Klubowych R to prawda... spotkać R to nie problem ale tylko wyjątki maja naklejki |
Chyba jesteś częstym gościem na Wrocławskiej bo dzisiaj się tam znów minęliśmy koło 11
Dam-Kam - Sro Paź 15, 2008 14:33
jestem jestem przeważnie w poniedziałki, środy i czwartki ale ja dalej kurna nic nie widzialem musze się wyczulić
yoonior - Sro Paź 15, 2008 14:52
Dam-Kam napisał/a: | jestem jestem przeważnie w poniedziałki, środy i czwartki ale ja dalej kurna nic nie widzialem musze się wyczulić |
Ja tam jestem prawie codziennie od 3 miesięcy (rehabilitacja w Szpitalu Wojskowym). Jak coś, będę mrugał światłami
Dam-Kam - Czw Paź 16, 2008 08:06
o to powinienem zwrócić uwagę mrugaj, trąb bylebym zauważył
|
|