|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Car-audio, nawigacje, radia CB - Radio do 250 pln
xadasx - Pią Paź 10, 2008 14:26 Temat postu: Radio do 250 pln Witam, jestem tutaj nowy wiec w ramach przywitania pisze ten temat . Jestem świezo upieczonym posiadaczem Rovera 620 Sdi. Chcialbym poznac wasze zdanie nt radia do 250 zl. Czy w tej cenie dostane cos rozsadnego ? ( poki co glosniki mam fabryczne) Nie chce wydawac majatku na radio bo mnie nie stac, a po drugie nie jest mi potrzebne radio za 600 czy wiecej zlotych. Poki co w samochodzie jest jakis stary kaseciak wiec musze cos sobie kupic. Chetnie poznam wasze sugestie. Dziekuje.
Brt - Pią Paź 10, 2008 14:46
Witam i gratuluję zakuku
W temacie radia za 250PLN proponuję poczytać to:
http://forum.roverki.eu/viewtopic.php?t=30888
michone - Pią Paź 10, 2008 16:15
no to tak :
jvc kd-sh77r
jvc kd-sh55r
ALPINE CDM 7874
Alpine CDE-9821R
clarion drx 6575
oczywiscie moje wybory pod kontem jakosc dzwieku/ cena
bizon9ek - Sob Paź 11, 2008 01:24
Tylko czy to ma byc radio CD czy MP3
marian__ - Wto Paź 14, 2008 10:28
Jestem swiezo upieczonym posiadaczem Rover 200, to moje pierwsze auto.
http://www.allegro.pl/ite..._gwarancji.html
co myslicie o tym radyjku? za tą kase nic lepszego chyba sie nie znajdzie?
Przy okazji chcialbym spytac jakie glosniczki do tyłu(13stki tak?) dobrze wspolpracowały by z tym radyjkiem ewentualnie z przodu też jakie mozna by bylo kupic za w miare rozsadną cene.
wild_weasel - Wto Paź 14, 2008 10:36
Cześć, marian__!
Co do zasady nie inwestuje się w głośniki z tyłu - powody znajdziesz w tematach o kupnie głośników
We wskazanym temacie kolega uhu napisał:
uhu napisał/a: | W tej cenie to kup jakieś firmowe radyjko które najbardziej Ci się podoba.
Kenwood, Clarion, JVC, Pioneer...
Za taką kwotę high endu nie znajdziesz, używanego sprzętu bez gwarancji lepiej nie kupować a firmy typu Dalco, Peiying itp. z góry odrzuć |
Np. Pionek DEH-2000.
marian__ - Wto Paź 14, 2008 10:54
wild_weasel napisał/a: | Cześć, marian__!
Co do zasady nie inwestuje się w głośniki z tyłu - powody znajdziesz w tematach o kupnie głośników
We wskazanym temacie kolega uhu napisał:
uhu napisał/a: | W tej cenie to kup jakieś firmowe radyjko które najbardziej Ci się podoba.
Kenwood, Clarion, JVC, Pioneer...
Za taką kwotę high endu nie znajdziesz, używanego sprzętu bez gwarancji lepiej nie kupować a firmy typu Dalco, Peiying itp. z góry odrzuć |
Np. Pionek DEH-2000. |
czesc wild_weasel
Dzieki za zainteresowanie. Czytałem porady by wycinac tylna deske. Jednak teraz mi sie wydaje ze lepiej było by kupic jakies lepsze głosniki do przodu a z tyłu wrzucic jakies zwykłe basówki w orginalne otwory....
Brt - Wto Paź 14, 2008 12:01
Cytat: | Jednak teraz mi sie wydaje ze lepiej było by kupic jakies lepsze głosniki do przodu a z tyłu wrzucic jakies zwykłe basówki w orginalne otwory.... |
całkowicie popieram i jeszcze daj maty na przednie drzwi i bedziesz na 200% bardziej zadowolony niż z opcji "kiszka na tylnej półce"
michone - Wto Paź 14, 2008 12:48
przecierz za drugie 250zl mozna miec buzetowego suba ze wzmacniaczem chiciarzby 2 lw800 w isobaric, tesla arn226, stx 18 i troche innych...
|
|