|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 600, Honda Accord - [R620] Niepasujące reparaturki
turus - Wto Lis 04, 2008 23:00 Temat postu: [R620] Niepasujące reparaturki Czy i gdzie można dostać reparaturki do 600-setki (z Accorda nie pasują - mają za duży łuk)
NEOSSS - Sro Lis 05, 2008 12:08
turus, jeżeli chcesz mogę Ci wyciąc z błotników od 600 zero rdzy kolory do wyboru
maciej - Sro Lis 05, 2008 16:25
turus napisał/a: | Czy i gdzie można dostać reparaturki do 600-setki (z Accorda nie pasują - mają za duży łuk) |
Mariusz418 mówił, że pasują tylko "trzeba mieć zdolnego blacharza", bo chyba bratu albo jakiemuś klientowi to załatwiał.
turus - Sro Lis 05, 2008 17:53 Temat postu: Reparaturki do 600-tki Dzięki NEOSSS też o tym myślałem, ale blacharz mi jednak doradził reparatury. Chyba żeby sam wycinał, a takiej opcji niestety nie ma. On robi więc nie będę się upierał... Jeszcze raz dzięki
[ Dodano: Sro Lis 05, 2008 17:56 ]
Dzięki Maciej, spróbuję podpytać Mariusza
NEOSSS - Sro Lis 05, 2008 18:51
maciej napisał/a: | Mariusz418 mówił, że pasują tylko "trzeba mieć zdolnego blacharza", bo chyba bratu albo jakiemuś klientowi to załatwiał. |
pasuja tylko trzeba wiedziec jak spasowac...
turus napisał/a: | Dzięki NEOSSS też o tym myślałem, ale blacharz mi jednak doradził reparatury. Chyba żeby sam wycinał, a takiej opcji niestety nie ma. On robi więc nie będę się upierał... Jeszcze raz dzięki |
Podaj moj numer blacharzowi i niech mi powie jak mam wyciac to mu wytne tak jak chce, znam sie troszeczke na lakierce-blacharce
|
|