Zobacz temat - [R620] Niepasujące reparaturki

Forum Klubu ROVERki.pl

Rover serii 600, Honda Accord - [R620] Niepasujące reparaturki

turus - Wto Lis 04, 2008 23:00
Temat postu: [R620] Niepasujące reparaturki
Czy i gdzie można dostać reparaturki do 600-setki (z Accorda nie pasują - mają za duży łuk)
NEOSSS - Sro Lis 05, 2008 12:08

turus, jeżeli chcesz mogę Ci wyciąc z błotników od 600 zero rdzy kolory do wyboru
maciej - Sro Lis 05, 2008 16:25

turus napisał/a:
Czy i gdzie można dostać reparaturki do 600-setki (z Accorda nie pasują - mają za duży łuk)

Mariusz418 mówił, że pasują tylko "trzeba mieć zdolnego blacharza", bo chyba bratu albo jakiemuś klientowi to załatwiał. ;) :D

turus - Sro Lis 05, 2008 17:53
Temat postu: Reparaturki do 600-tki
Dzięki NEOSSS też o tym myślałem, ale blacharz mi jednak doradził reparatury. Chyba żeby sam wycinał, a takiej opcji niestety nie ma. On robi więc nie będę się upierał... :roll: Jeszcze raz dzięki :wink:

[ Dodano: Sro Lis 05, 2008 17:56 ]
Dzięki Maciej, spróbuję podpytać Mariusza :grin:

NEOSSS - Sro Lis 05, 2008 18:51

maciej napisał/a:
Mariusz418 mówił, że pasują tylko "trzeba mieć zdolnego blacharza", bo chyba bratu albo jakiemuś klientowi to załatwiał.

pasuja tylko trzeba wiedziec jak spasowac...

turus napisał/a:
Dzięki NEOSSS też o tym myślałem, ale blacharz mi jednak doradził reparatury. Chyba żeby sam wycinał, a takiej opcji niestety nie ma. On robi więc nie będę się upierał... Jeszcze raz dzięki

Podaj moj numer blacharzowi i niech mi powie jak mam wyciac to mu wytne tak jak chce, znam sie troszeczke na lakierce-blacharce :razz: