Zobacz temat - Czarny MG ZR [WF...] - Wawa

Forum Klubu ROVERki.pl

Pozdrowienia - Czarny MG ZR [WF...] - Wawa

kruszon - Wto Lis 18, 2008 10:36
Temat postu: Czarny MG ZR [WF...] - Wawa
Pozdrowienia dla pani w czarnym MG ZR z którym mijaliśmy się na skrzyżowaniu Terespolskiej i Grochowskiej. Ja skręcałem w lewo z Terespolskiej w Grochowska w strone ronda Wiatraczna a Pani w MG ZR w lewo w Grochowską, ale w kierunku starej Pragi.

Cos sie narobilo sporo tych MGZR czarnych szczegolnie - co nie maniaq? ;)

maniaq - Wto Lis 18, 2008 11:04

:evil: :twisted:

;(

Joa - Wto Lis 18, 2008 12:11

maniaq, nie stresuj sie, Twoj i tak zawsze bedzie sie wyroznial napisami na szybie ;)
maniaq - Wto Lis 18, 2008 12:20

ale ja chcialbym spotkac drugiego czarnego i porobic sesje na 2 auta :D jest nawet drugi czarny na blachach WPI ! ;)
Joa - Wto Lis 18, 2008 12:24

wiem wiem, slyszalam wlasnie.
ale np co 3 to juz nie 2 ;)

TIGER - Wto Lis 18, 2008 23:56

A nie widzieli żeście może mojego niebieskiego ZRa w w-wie? Bo poszedł na ochotę.
Joa - Sro Lis 19, 2008 00:01

TIGER napisał/a:
A nie widzieli żeście może mojego niebieskiego ZRa w w-wie? Bo poszedł na ochotę.

Tomi zdaje sie mowil, ze parkuje gdzies ulice kolo niego :)

TIGER - Sro Lis 19, 2008 00:10

Nie wiem na jakiej ulicy mieszka Tomi ale kolo na ul. Doroszewskiego.
maniaq - Sro Lis 19, 2008 01:31

wczesniej czy pozniej i tak kazde MG dociera na SPOT - to jak wyrok :D kazdy musi choc raz nie moc z niego odjechac :evil: by potem cieszyc sie jazda :D :rotfl:
kruszon - Sro Lis 19, 2008 09:38

Maniaq, zle wiesci... Dzisiaj widzialem kolejnego na numerach WE - czarny MGZR :D

Podrawiam

MaReK - Sro Lis 19, 2008 09:44

Ja widzialem juz ( z tych co nie znam osobiscie):

MG ZR Czarny - WPI
MG ZR Czarny - WF

MG ZR Niebieski - WH

MG ZR Zolty - WL
MG ZR Zolty - WOT

MG ZR Szary - WE
MG ZR Szary - WE

MG ZR Srebrny - WN

MG ZS Szary - WA

MG ZT Czarny - WE
MG ZT Czarny - WI

MG ZT Srebrny - WPR

Oby tylko marka MG nie stala sie ludowozem z tradycjami innych ludowozow ;)
Moze jednak jakis artykul na forum lub stronie odstraszajacy potencjalnych nabywcow ;)
Zostana wtedy tylko Ci, ktorzy sa prawdziwymi fanami tej marki ;)

Pozdrawiam,

PS
Kruszon nei wiem czy dotarla moja wiadomosc, ale na Twoj aparat
mozemy czekac albo 2 dni albo jeszcze 2 tyg. gdyz na zleceniu
faktycznie napisane jest, ze na czesci oryginalne mozna czekac
do 3 tygodni ;/

dobryziom - Sro Lis 19, 2008 10:02

chwała bogu ze Tomcaty nie rosną jak grzyby po deszczu hehehe
kruszon - Sro Lis 19, 2008 10:09

MaReK napisał/a:
Kruszon nei wiem czy dotarla moja wiadomosc, ale na Twoj aparat
mozemy czekac albo 2 dni albo jeszcze 2 tyg. gdyz na zleceniu
faktycznie napisane jest, ze na czesci oryginalne mozna czekac
do 3 tygodni

Dostalem dostalem :(

Kurczak85 - Sro Lis 19, 2008 10:32

TIGER napisał/a:

Widzieliśmy. Nawet siedzieliśmy w środku i jeździliśmy :) Nie poszedł na ochote, tylko na Bemowo, dokladnie Jelonki. Ulica obok Tomiego.

raffi - Sro Lis 19, 2008 10:38

he he a ja widziałem na Bródnie (fakt że póznym wieczorem) raczej czarnego WZ.
TIGER - Sro Lis 19, 2008 19:52

Kurczak85 napisał/a:
TIGER napisał/a:

Widzieliśmy. Nawet siedzieliśmy w środku i jeździliśmy :) Nie poszedł na ochote, tylko na Bemowo, dokladnie Jelonki. Ulica obok Tomiego.

Kurczak85 ale jest przynajmniej zadbany noi niebieski kolor wypas :rotfl:

MaReK - Czw Lis 20, 2008 04:12

Tiger pokaz foty nowej fury :P
Kurczak85 - Czw Lis 20, 2008 09:33

TIGER napisał/a:
Kurczak85 ale jest przynajmniej zadbany noi niebieski kolor wypas

Zadbany jest. Co do tego nie mam wątpliwości. Kolorek też tak jak mówisz:)

Tomi - Czw Lis 20, 2008 09:55

maniaq napisał/a:
ale ja chcialbym spotkac drugiego czarnego i porobic sesje na 2 auta :D jest nawet drugi czarny na blachach WPI ! ;)

WPY jeśli dobrze pamiętam :)

maniaq - Czw Lis 20, 2008 12:16

jak tomi spotkasz to przekieruj do mnie ;) dzieki :D
kris_1987 - Czw Lis 20, 2008 17:27

Z tego co kojarze MaReK to:

żółtym Zr-em jeździ kobietka w średnim wieku ;) raczej nie sądze aby wstąpiła do naszego klubu

szary ZS na WA to jest ten, który stał w komisie na przeciwko ratuszu białołęka i jeżdzi nim też osoba, która zapewne nie wstapi tutaj ;)

Dawno mnie nie było na spocie niedzielnym na Bemowie (pewnie nawet mnie nie kojarzycie dobrze:P) [ fioletowo-kameleonowy r214 z aniołkami z przodu ;) ] to dlatego iż tego samochodu już nie ma :( ale jest plus taki, że namówiłem kolegę i kupił sobie niebieskiego ZS-a takiego jak ja chciałem, ale kasy było brak. Wpadniemy pewnie we 2 jego furką na spocik, a tak ogólnie to ja zbieram na nowy inny samochód... (MG) :)
Pozdrawiam i do zobaczenia.

P.S.
Tomi Twój ZS jest zaje%@#$~ :D

TIGER - Czw Lis 20, 2008 21:23

MaReK napisał/a:
Tiger pokaz foty nowej fury :P

Marek spokojnie wszystko w swoim czasie. Zdjęcia będą może jutro coś porobię ale narazie nie ma na to pogody więc czekam tylko na nią :mrgreen: Powiem tylko tyle, że nowy mój nabytek też jest niebieski jak i mój poprzedni, który śmiga w Twoim rejonie :lol:

[ Dodano: Czw Lis 20, 2008 21:26 ]
A i jeszcze jedno. Marek jak będę w W-wce to zrobisz mi znowu foty z napojem Tiger przy moim nowym nabytku :lol:

MaReK - Czw Lis 20, 2008 22:52

TIGER napisał/a:
Marek jak będę w W-wce to zrobisz mi znowu foty z napojem Tiger przy moim nowym nabytku

Pojdziemy za ciosem i nagramy film! ;)

A ja jeszcze raz gratuluje i chyle czola za pozostanie przy marce ;D

kris_1987 napisał/a:
[ fioletowo-kameleonowy r214 z aniołkami z przodu ;) ] to dlatego iż tego samochodu już nie ma :(

1,5 miesiaca temu widzialem go (ale za kierownica starszy Pan - kamaleon WL anioly z przodu) w Legionowie. Skrecal w lewo przy mcdonaldzie chyba. Co sie z nim stalo?!

AndrewS - Czw Lis 20, 2008 22:55

ja pitole, ale Marek walnął liste

w moich okolicach ostatnio widzialem MG..........., to byl Tomi jak jechal na zlot :lol:

TIGER - Czw Lis 20, 2008 23:35

[quote="MaReK"]
TIGER napisał/a:
Marek jak będę w W-wce to zrobisz mi znowu foty z napojem Tiger przy moim nowym nabytku

Pojdziemy za ciosem i nagramy film! ;)

A ja jeszcze raz gratuluje i chyle czola za pozostanie przy marce ;D

No to pewnie że nagramy :mrgreen: Dzięki za gratulacje ale będą większe jak zobaczysz w moim posiadaniu następnego MG.

[ Dodano: Czw Lis 20, 2008 23:39 ]
Bo robie przymiarkę na posiadanie drugiego egzemplarza a mianowiecie MG TF o ile wszystko pójdzie po mojej myśli :mrgreen:

kris_1987 - Pią Lis 21, 2008 09:19

MaReK napisał/a:
1,5 miesiaca temu widzialem go (ale za kierownica starszy Pan - kamaleon WL anioly z przodu) w Legionowie. Skrecal w lewo przy mcdonaldzie chyba. Co sie z nim stalo?!

otóż samochód został sprzedany, w sumie daleko nie pojechał bo moi rodzice sobie go wzięli ode mnie, mi się już po prostu znudził, za mały, mało mocy itd... chcę coś większego, jeszcze kasy trochę uzbieram i kupię coś.
Mam dylemat pomiędzy MG ZS a MG ZT ;-)
taki mały offtopic ;-)
jeszcze mam na sprzedaż felgi i muzykę z niego, to muszę zamieścić w ogłoszeniach...

MaReK - Pią Lis 21, 2008 09:41

kris_1987 napisał/a:
Mam dylemat pomiędzy MG ZS a MG ZT

Rozumiem bedzie to 100% benzyniak ;D ?

Do zabawy i szybkiej acz bezpiecznej jazdy chyba lepszy bedzie ZS :)
ZT to wozidlo z zadziornym wygladem... zwlaszcza w dieslu ;)

Pozdrawiam,

kris_1987 - Pią Lis 21, 2008 14:54

No najlepiej chciałbym Zs-a 180KM takiego jak ma Tomi po lifcie... (ale cięzko takiego znaleść)
Ew ZT wolałbym tego 240 czy tam 260KM ale to już w ogóle nie osiągalne chyba w Polsce
w ostatecznym wypadku diesel chociaż wolałbym nie