Zobacz temat - Spot Bialystok

Forum Klubu ROVERki.pl

Spoty lokalne - Spot Bialystok

gumowy - Nie Lis 23, 2008 20:09
Temat postu: Spot Bialystok
Hej ile w ogole jest czlonkow forum z Bialegostoku?

Mozna by bylo sie zapoznac pokazac ze swoim autkiem jak bedzie pare osob chetnych to mozna gdzies podjechac cyknac pare fotek czy teraz jak jest snieg posmigac na recznym na lotnisku czy cos

Ja to akurat mam pare poprawek blacharskich i jesli mieli bysmy do fotek sie ustawiac to najlepiej za miesiac wtedy pewnie juz zalatwie wszystko :cool:

kondzio508 - Nie Lis 23, 2008 20:13

ja jestem tyle ze jeszcze roverka nie zakupiłem :)

Pozdrawiam kondzio.

mcteusz - Wto Lis 25, 2008 08:11

Trochę nas jest, tylko niestety trochę ciężko się zebrać.
W sumie to rozumiem. Jedni pracują, inni się uczą, inni mają inne ważne rzeczy na głowie.

Ale mam pewien sposób na zorganizowanie spociku (choćby był dwuosobowy) i niedługo zacznę wprowadzać to w życie.
Niedługo bo muszę jeszcze na parę dni wyjechać z Białegostoku i przy okazji założyć zimóweczki... :P

gumowy - Wto Lis 25, 2008 16:33

ja i studiuje i pracuje to jeszcze gorzej
Marrkus - Pon Gru 01, 2008 19:35

Miłośnicy marki Volvo z Białegostoku spotykają się 7.12 pod Pałacem Branickich - może chętni by się podłączyli i byśmy stworzyli spocik wspólny z nimi? Mogło by być fajnie - dwie dość prestiżowe marki na jednym podwórku ..
rodi_ - Sro Gru 03, 2008 00:50

Kurcze a ja przylatuje do Pl 10.X :/
Moze w tydzien pozniej daloby sie jakos spotkac?

mcteusz - Czw Gru 18, 2008 18:49

Odkopuję i proponuję mały spocik Białostocki w najbliższy weekend. Bo póki co, na coś większego nie ma możliwości...
Osobiście jestem za sobotą w godzinach ściśle południowych (11-12), bo popołudniami nie mam możliwości. Miejsce do ustalenia...

damiwr - Czw Gru 18, 2008 21:05

Ja bym na spota do białego się wybrał ale będę tam tylko 25 grudnia :/
thef - Pią Gru 19, 2008 00:47

Marrkus napisał/a:
Miłośnicy marki Volvo z Białegostoku spotykają się 7.12 pod Pałacem Branickich - może chętni by się podłączyli i byśmy stworzyli spocik wspólny z nimi? Mogło by być fajnie - dwie dość prestiżowe marki na jednym podwórku ..
Poniewczasie, ale kontynuujcie dobre związki z Volvo, fajni ludzie, już raz z nimi się spotkaliśmy ;)
A tu szukajcie potencjalnych ziomków ;) :
http://forum.roverki.eu/seeker.php

Marrkus - Pią Gru 19, 2008 07:10

mcteusz napisał/a:
Odkopuję i proponuję mały spocik Białostocki w najbliższy weekend. Bo póki co, na coś większego nie ma możliwości...
Osobiście jestem za sobotą w godzinach ściśle południowych (11-12), bo popołudniami nie mam możliwości. Miejsce do ustalenia...

ja się piszę :D

Spocik z Volviakami się udał - żałujcie że was nie było ...

mcteusz - Pią Gru 19, 2008 09:22

No to skoro jest nas już dwóch, to spot będzie :)
Pytanie tylko gdzie się spotykamy?

damiwr, może kiedyś uda się nam spotkać i z Tobą....

Thrillco - Pią Gru 19, 2008 15:32

jak w ta sobote to ja odpadam w tych gidznach-szkoła :/ i to z egzaminem :(
Marrkus - Pią Gru 19, 2008 16:45

spotkać się najlepiej gdzieś w miarę ciepłym miejscu - parkingi supermarketów odpadają - bo tam za dużo ludzi będzie... myśleć i kombinować
Może stacja paliw Pronar na wylocie z Wasilkowa?? z widokiem na Świętą Wodę ??

mcteusz - Pią Gru 19, 2008 17:33

Niby pomysł niezły, ale ze względu na to, że spocik mały, to nie wyrywałbym się poza Białystok. Proponował bym może jakieś piękne krajobrazy ul. Młynowej, gdzieś koło Siennego Rynku przy Legionowej, czy pod którymś z kościołów...
Co do godziny to 12-12.30 by mi pasowało, bo okazało się że wcześniej nie mogę, a czas wolny jestem tylko do 14...

Marrkus - Pią Gru 19, 2008 22:36

oj widać że większość przed świętami czasu nie ma - nie wiem czy jest sens w tak nielicznym gronie się zbierać.

W okolicy młynowej (rynek sienny) chyba będzie jakiś jarmark świąteczny... - chyba dość słaba lokalizacja i nie wiem gdzie można by było na spokojnie się ustawić - może jakaś stacja paliw - ciepło w środku, można kawę lub herbatę zakupić ??

mcteusz - Sob Gru 20, 2008 00:36

To która? Może na Jagienki/ Poleska? Co tam jest? Shell czy coś takiego?
Marrkus - Sob Gru 20, 2008 08:57

Może być ta na skrzyżowaniu Jagienki i Poleskiej - to jest statoil. -to o której??
mcteusz - Sob Gru 20, 2008 09:05

Jeśli 12.30 pasuje to będzie fajnie...
Także info dla każdego gdzie i o której nas znaleźć... Może się ktoś jeszcze namyśli...

Marrkus - Sob Gru 20, 2008 09:28

mi pasuje
damiwr - Sob Gru 20, 2008 10:40

heh jak by było ze 3 dni później to i ja bym siępojawił a tak to tylko pozdrownia jak was spodkam na białostockich rozstajach :)
Dziekan - Pon Gru 22, 2008 00:01

akurat wrocilem z Białegostoku i dopiero widze temat eee ;)
panowie mieliscie do Łomży przyjechac :p

mcteusz - Pon Gru 22, 2008 09:04

Nie mieliśmy przyjechać, tylko MAMY przyjechać... Tylko się cały czas przybieramy :P
damiwr - Pon Gru 22, 2008 09:41

Dziekan napisał/a:
panowie mieliscie do Łomży przyjechac :p

ja to będę się tam bujał w niedzielę :) HEHEHE polski troszkę się przeleci w te święta

Marrkus - Pią Lut 20, 2009 20:10

Odświeżam temat bo już skostniał doszczętnie.

Jest ktoś chętny na spotkanko?

mcteusz - Pią Lut 20, 2009 22:05

Ja jak zawsze.... :mrgreen:
damiwr - Pią Lut 20, 2009 23:07

ja może będe przelotem w niedzielę ale nic jeszcze nie mówie bo sam nie wiem :)
Marrkus - Sob Lut 21, 2009 09:24

Chodzi o to by zebrać nas liczniejsze niż zwykle (2-3 osobowe) grono. Nie musi to być najbliższa niedziela.

mcteusz może by tak w cielić w życie twoją propozycję spotów cyklicznych?

Jakieś propozycje lokalizacji gdzie chcielibyście się zbierać np w każdą niedzielę ?

maniek35 - Sob Lut 21, 2009 09:36

Witam i jestem za pewnie najlepsza byłaby któraś niedziela!
Marrkus - Pon Lut 23, 2009 20:26

Są jakieś propozycje??
Thrillco - Wto Lut 24, 2009 06:10

nie wszystkie niedziele mi pasują...albo raczej...pasują ale po pewnej godzinie, czyli tak jakoś dobrze po 14. Stałe miejsce...kryzys jest ale ja nadal choruje na gokarty wiec parking pod Carefourem byłby ok. Kto lubi to na gokarty (panie pewnie piętro wyżej tez się nie będą nudziły) a jak zimno to jest gdzie na kawie przysiąść...IMO trudno o lepsze miejsce w Białym.
mcteusz - Wto Lut 24, 2009 07:47

W sumie to też nad tym myślałem. Uważam, że możemy spróbować na parkingu pod Carrefourem. Malowniczo nie jest, ale póki wiosna przyjdzie, to na głowę nic padać nie będzie...
Thrillco napisał/a:
nie wszystkie niedziele mi pasują...albo raczej...pasują ale po pewnej godzinie, czyli tak jakoś dobrze po 14.

Nie znajdziemy takiej pory, która wszystkim będzie pasować w każdą niedzielę. Ale żeby wcielić pomysł w życie musimy spróbować. Zdaję sobie sprawę, że zdarzą się niedziele, kiedy przyjedzie tylko jedna osoba, ale z czasem może się udać. Ja sam prawdopodobnie niebawem wylecę z Białegostoku i rzadziej będę mógł bywać.
Ostatecznie moja propozycja: parking pod Carrefourem co niedziela (lub co dwie) o godzinie 16. Pierwsza osoba przyjeżdża i czeka. Jeśli nikogo nie ma przez powiedzmy pół godziny, tzn. że dziś się nie udało...

Krzysi3k - Wto Lut 24, 2009 15:14

Parking jest spory ;)
Więc chyba tak jak mówił Thrillco tam koło gokartów ;)
W najbliższa niedzielę też organizujemy?

[ Dodano: Wto Lut 24, 2009 15:16 ]
Dodajmy, że chodzi o Carrefour na Zielonych Wzgórzach ;)

Thrillco - Wto Lut 24, 2009 16:17

to jestem za - po zajęciach bym wpadł...
mcteusz - Wto Lut 24, 2009 16:37

No myślę, że w niedzielę możemy spróbować...
A w ogóle to niedługo zrobi się ciepło i niech koledzy z Łomży pomyślą nad jakimś fajnym miejscem w ich okolicy. Bo obiecaliśmy i tam się pojawić.
Ja oczywiście na razie mam swojego Roverka nie jeżdżącego, ale VW mam...

marcin_g - Pią Lut 27, 2009 23:33

WITAM :grin:

mi pasuje każda niedziela tylko wcześnie Mc lub reszta załogi z B -stoku byście na gg mi napisali z 2 dni wcześnie byłem w trakcie remontu teraz w trakcie przeprowadzki tak ze nie siedzę dzień w dzień przy kompie z góry dzięki TYLKO ZANIM DOJADĘ TO TROCHĘ ZEJDZIE 2 MI WYPADA :cry:

Thrillco - Nie Mar 01, 2009 08:24

a o której godzinie...bo jakoś tak niemrawo to poszło przed samą niedzielą.
mcteusz - Nie Mar 01, 2009 08:57

marcin_g napisał/a:
tylko wcześnie Mc lub reszta załogi z B -stoku byście na gg mi napisali

Na przyszłość będziemy podrzucać temat...
Cytat:
a o której godzinie...bo jakoś tak niemrawo to poszło przed samą niedzielą.

Ja proponowałem 16. Tylko patrzę zainteresowanie małe.... Jak wiecie swojego autka na razie nie mam, a w zastępczym aku mi padł i muszę poszukać, bo nie mam jak się poruszać...

Krzysi3k - Nie Mar 01, 2009 13:21

To na 16 przy tym torze kartingowym?
mcteusz - Nie Mar 01, 2009 13:29

Tak proponuję... Może przynajmniej 2 auta się zjawią... Ja już mam nowy aku, ale przewód do tego okazał się za krótki i nie mogę minusa podpiąć, więc nie obiecuję, że będę...
A swoją drogą, nie ma ktoś 10cm przewodu miedzianego grubego, żebym mógł dosztukować?

Thrillco - Nie Mar 01, 2009 13:44

16 pasi, zajade. A nie da się tej baterii tak ustawić zeby stykło kabla??
Marrkus - Nie Mar 01, 2009 13:45

JA niestety dziś odpadam - za dużo % było wczoraj i dochodzę do siebie. A szkoda bo prócz starych znajomych mają zamiar pojawić się nowi.

Za tydzień będę na 99% (yuch właściwych % nie tych z butelki)

Pozdrówki

mcteusz - Nie Mar 01, 2009 13:47

Thrillco napisał/a:
16 pasi, zajade. A nie da się tej baterii tak ustawić zeby stykło kabla??

No właśnie nie... Ale już mam patent... Tylko trzeba 2 osób do odpalenia.... Heheh... :mrgreen:

Thrillco - Nie Mar 01, 2009 13:48

Możesz odstawić numer mojego kuzyna - podjechac do najblizszego patrolu i poprosić o przedmuchanie bo nie wiesz czy mozesz prowadzić ;) Kuzyn oczywiscie był wtedy trzeźwy jak świnia ale zabawa była...i policjanci tez sie uśmiali :)
mcteusz - Nie Mar 01, 2009 13:48

Marrkus napisał/a:
JA niestety dziś odpadam - za dużo % było wczoraj i dochodzę do siebie.

To może ktoś mógłby Cie zabrać po drodze? Zawsze to ważny człowiek, a nie auto... Chyba, że nie dasz rady się z domu ruszyć...

Marrkus - Nie Mar 01, 2009 13:58

mcteusz napisał/a:
To może ktoś mógłby Cie zabrać po drodze? Zawsze to ważny człowiek, a nie auto... Chyba, że nie dasz rady się z domu ruszyć...

Rozpocząłem kuracje witalną :wink: trochę witaminek, zaraz będzie obiadek - może się jednak uda mi stawić na spotkanie :mrgreen: . Odnoszę wrażenie że to bardziej zmęczenie niż kac :wink:

Thrillco - Nie Mar 01, 2009 14:17

maślanka w ilości 1l zagryzanie buła plus cos naprawde kalorycznego i nie powinno być śladu po wczorajszych ekscesach.
Krzysi3k - Nie Mar 01, 2009 15:02

Łykaj przed piciem witaminę C :) przed snem też można.
Mi pomaga ;)

marcin_g - Nie Mar 01, 2009 16:37

już po 16 to wy pewnie na spocie a ja dopierko wróciłem z 2 domku dziś to już na pewno nie dojadę ale za tydzień dlaczego nie i tak mam zamiar jechac do media markt po sprzęcik tak ze jak cos planujecie to ja się piszę tylko wcześnie piszcie , miałem jechc do Białego w sobotę a w niedziele do wawy do Maximusa ale zawsze mogę przestawic troszkę traskę :grin: ciszy mnie bardzo ze są nowi ludzie tak ze trzeba zrobic kiedy większy spocik , a w lato dłuższy spocik już z %%%%% jak na mazurkach :wink: B-stok brawo więcej Roverkowiczów ,U nas dalej tylko Ja i Dziekano
Krzysi3k - Nie Mar 01, 2009 18:26

mcteusz, mówiłem Ci o "miłych Panach" na przejeździe kolejowym Nowe Miasto - Kleosin, jak wracałem to już komuś mandat dawali ;)

I dobrze mówiłem, że 240 NM ma ;) wersja 113 KM ma 260 NM

Thrillco - Nie Mar 01, 2009 19:00

A ja wreszcie stwierdziłem działanie ABSu jak wracalismy tam przed światłami, sie tak napedziełm że w sumie miałem poleciec ale wymysliłem ze dobrze bedzie jak przez chwile jeszcze oba R postoją obok siebie...no i prawde mowili na przeglądzie że lewy tył słabiej bierze bo ciut go przekosiło ale tylko przez ułamek sekundy :) Ciekaw jestem jak to z tyłu wyglądało :)

Krzysi3k5...tak sobie przypomniałem jakie nasze R mają swiatła...ktoś mógł pomysleć że 4 motoRovery jadą :hahaha:

Krzysi3k - Nie Mar 01, 2009 19:13

Widziałem właśnie, jak po hamulcach dałeś :P ja miałem chyba stówke na liczniku, a Ty depnąłeś jeszcze ;) Myślałem, że przelecisz, a tu patrze stopy się zapalają.
Rzeczywiście trochę Cie wygięło. U mnie też chyba lewy hamulec lepiej bierze, od prawego :/ Niedługo mam badania techniczne to wszystkiego się dowiem ;)

Szybkie te motoRovery ;)

Thrillco - Pon Mar 09, 2009 18:32

Zgodnie z umową...wczoraj - byłem, kwitłem do 16:20 i pojechałem, najwyraźniej wszystkich zatrzymał 8 marca ;)
mcteusz - Pon Mar 09, 2009 18:49

Thrillco napisał/a:
Zgodnie z umową...wczoraj - byłem, kwitłem do 16:20 i pojechałem, najwyraźniej wszystkich zatrzymał 8 marca ;)

Fajnie, że byłeś... Ja w ogóle byłem poza Białymstokiem... Kolejna niedziela też się tak zapowiada...

Krzysi3k - Czw Mar 12, 2009 16:43

Ja niestety nie mogłem... :/
Marrkus - Czw Mar 12, 2009 20:12

Ktoś wybiera się w najbliższą niedzielę??

może pomimo tych ustaleń że:

w każdą niedzielę o 16 na parkingu galerii na zielonych wzgórzach tuż obok toru cartingowego spotykają się miłośnicy marki ROVER z podlasia oraz wszyscy inni chętni

anonsujmy się też tu, na forum...

a w najbliższą niedzielę planuję - jeszcze nie wiem co wyjdzie ale planuję :wink:

Thrillco - Czw Mar 12, 2009 22:12

ja tym razem raczej odpadam :/
mcteusz - Czw Mar 12, 2009 22:20

Ależ kurde szkoda, że nas tak mało, bo ja w tą niedzielę będę poza Białymstokiem.
Deklaruję się natomiast na za tydzień. Trzeba by Łomżyniaków powiadomić na gg.

szoso - Wto Mar 17, 2009 14:47

Witam :smile:
Wiecie może czy w Łomży można się gdzieś podpiąć pod komputer by sprawdzić co u mnie jest z tą migającą lampką SRS?

Geny - Wto Mar 17, 2009 15:31

Witam, ja myślę że nie ma co jeździć w każdą niedzielę na parking :d
tylko umówić się na konkretną niedzielę i to na świeżym powietrzu a nie na parkingu podziemnym :)

musimy poczekać na pogodę, ale pewnie w tą niedzielę bedzie niezła pogoda :) (22 Marca)

Marrkus - Wto Mar 17, 2009 19:05

Geny napisał/a:
Witam, ja myślę że nie ma co jeździć w każdą niedzielę na parking :d
tylko umówić się na konkretną niedzielę i to na świeżym powietrzu a nie na parkingu podziemnym :)

musimy poczekać na pogodę, ale pewnie w tą niedzielę bedzie niezła pogoda :) (22 Marca)

Co do pogody to się jeszcze okaże -a spotkać się można... może pozostańmy przy zielonych wzgórzach??

mcteusz - Wto Mar 17, 2009 19:26

Marrkus napisał/a:
może pozostańmy przy zielonych wzgórzach??

Póki nie ma dobrej pogody, jestem za. Poczekajmy na jakiś konkretny zlocik przynajmniej do połowy kwietnia. Wtedy może oczekiwana Łomża...

Thrillco - Wto Mar 17, 2009 19:29

No ale jak odrzucimy forme regularnych spotkan to jak przyjdzie co do czego to znowu sie bedziemy 2 miesiące zbierac do zlotu a w efekcie końcowym zhjedzie sie całe 5 samochodów...
Pozostanmy do czasu kiepskiej aury przy cotygodniowych spotkaniach typu Underground :D
A w ogóle był ktoś w ta niedziele??

Krzysi3k - Wto Mar 17, 2009 21:37

Ludzie co to za problem? :)
Podjeżdżamy w niedzielę o 16 pod Carrefour, zbierają się ludzie i jeżeli będzie ładna pogoda to można jechać w ładniejsze miejsce ;) Chyba, że komuś żal litra paliwa to zrzute zrobimy :D
Nawiasem mówiąc dobrze by było znaleźć miejsce, gdzie będzie można porównać przyspieszenie naszych Roverów :)

szoso - Sro Mar 18, 2009 15:09

hello zadałem pytanie kolegom :wink:
jak ma któryś test booka to i ja przyjadę na Spota któregoś razu :smile:

Krzysi3k - Sro Mar 18, 2009 17:10

Wg. strony głównej w Łomży jest byłe ASO Rovera.
http://www.roverki.pl/gar...iewslink&sid=14

Co do tematu to mam wrażenie, że w najbliższa niedziele zostaje nam tylko parkin - Carrefour. Wystarczy spojrzeć za okno...

[ Dodano: Sro Mar 18, 2009 17:11 ]
A dostrzegłem teraz, że to tylko salon...

Thrillco - Sro Mar 18, 2009 18:05

najblizszy osiągalny T4 to raczej Babice k. Wawy gdzie urzeduje doktor Mariusz.
maniek35 - Sro Mar 18, 2009 18:37

Witam :grin: mam nadzieje że w niedziele nikt mnie nie namówi :piwo: więc nareszcie wpadnę!
Thrillco - Sro Mar 18, 2009 18:38

ja tez mam taką nadzieję :)
szoso - Sro Mar 18, 2009 18:41

Thrillco napisał/a:
najblizszy osiągalny T4 to raczej Babice k. Wawy gdzie urzeduje doktor Mariusz.

za Garwolinem?

Thrillco - Sro Mar 18, 2009 18:44

Nienie...w google mp stuknij Babice Stare...poza tym adres i kontakt powinien byc gdzies na stronie Roverków.... o TU drugie od góry
Krzysi3k - Sro Mar 18, 2009 18:52

Ja po dwutygodniowej przerwie pewnie też się pojawię :)
Może tym razem będzie spora ekipa.

[ Dodano: Sro Mar 18, 2009 19:09 ]
Powysyłałem parę PW do osób z Białegostoku o zlocie :)

Marrkus - Sro Mar 18, 2009 19:18

też mam zamiar się pojawić - może być ciekawie
szoso - Sro Mar 18, 2009 21:02

Thrillco dzięki :smile:
ACE - Sro Mar 18, 2009 22:14

Krzysi3k5, dzięki za info.
Ja się zjawię na 100% w końcu mogę nawet w kapciach :) (Rzut beretem od domu)

A szanowne koleżeństwo z Łomży?

mcteusz - Sro Mar 18, 2009 22:16

Thrillco napisał/a:

No właśnie, Marcina G. ktoś poinformował?

Krzysi3k - Sro Mar 18, 2009 22:49

Nie każdy zagląda w ten wątek, więc dlatego pisałem :)
Może jeszcze kogoś to zachęci ;)

Thrillco - Czw Mar 19, 2009 06:19

No za pierwszym razem się zastanawialismy "co tez się stało z ACEm" :)
gumowy - Czw Mar 19, 2009 17:58

O patrze sie ruszyl temat a ja nic nie wiedzialem, ale chlopaki o 16 w niedziele to ja albo na uczelni jeszcze albo na paleniu gumy jestem.
Moze by tak w ta niedziele na paleniu sie spotkac?

marcin_g - Czw Mar 19, 2009 19:02

mcteusz napisał/a:
Thrillco napisał/a:

No właśnie, Marcina G. ktoś poinformował?

PODZIĘKOWAŁ BARDZO ZA PAMIĘC

hmmm niemam czym popalic ale z miło chęcio zalece tylko musze wiedziec dokładnie gdzie i o której aha i zadzwonic musze po dziekana wkoncy w niedziele sie nie szkolimy :wink: dzis zmykam na litwe wiec ide spac a w sobotke sprawdze na necie nowe ustalenia w sprawie zlotu do zobaczenia w na spociku

mcteusz - Czw Mar 19, 2009 21:31

gumowy napisał/a:

Ja tam nadal będę obstawał za Zielonymi Wzgórzami póki co....

Marrkus - Czw Mar 19, 2009 21:46

Cytat:
Ja tam nadal będę obstawał za Zielonymi Wzgórzami póki co....

Tez jestem tego zdania - te białe g....wno co wszędzie leży nie nastraja optymistycznie i raczej do weekendu nie zginie - wolę schować się pod daszek ....
[/quote]

ACE - Czw Mar 19, 2009 21:51

Thrilco. Żyje, cały i zdrowy no i roverek też jeździ.
Dla mnie lepiej niż niedziela i 16 na Zielonych to być nie może...
... tylko tam ciemnowato.
Ktoś wspominał o jakimś sprawdzaniu przyspieszania .... Jak Markus wpadnie to się nasprawdzamy ;)

Marcin, namawiaj Dziekana namawiaj.

Krzysi3k - Czw Mar 19, 2009 23:02

Dobra, dobra :D Markusa od razu z jego bestią uznajemy za zwycięzce :D
Thrillco - Pią Mar 20, 2009 06:21

"palenie gumy"...- poprosze o oświecenie :0 Są tylko 2 przypadki o których wiem ze mozna palić gume. jeden na motocyklu drugi....nie piszę bo może kiedyś dzieci to beda czytać :) A tu nagle jakieś ogólne Białostockie palenie gumy...hmm...co to??

Tak co do sprintu to Marrkusa uznajemy za niekwestionowanego mistrza prostej...ale cóż...my tez mamy turbo...ino z zdezlem.
A pod tym Carrefourem aż tak ciemno nie jest...na siebie nie wpadamy. ja za to bede się nadal upierał przy zorganizowaniu się na małe szaleństwa kartingowe. Ostatnio za słabo się ubrałem...teraz mi reka wypada z barku od wkładania 4 biegu w Migu, ale do niedzieli chyba wydobrzeje. To jak?

gumowy - Pią Mar 20, 2009 08:28

A w ile on 100 robi :cool: ?
mój w 8

Marrkus - Pią Mar 20, 2009 16:35

Przy pomocy telefonu z gps i odpowiedniego programiku mierzyłem przyśpieszenie do 100km (realnych nie licznikowych) najlepszy rezultat jaki osiągnąłem to było 7.5s - ale to była wersja demonstracyjna programu mieżąca z dokładnością 0.5s a i gps ma swoją niedokładność także trudno powiedzieć. większość wyników jakie osiągnąłem to były okolice 8-9s - ale tak szczerze to ten parametr to nie jest wyznacznik jakości - w drodze bardziej przydaje się parametr przyśpieszania od 80 do 120 :D

Mam nadzieję gumowy ze pojawisz się swoim R45 V6 - chętnie obejrzę to cudo pod maską i dźwięku posłucham .

Krzysi3k - Pią Mar 20, 2009 17:42

Najpierw trzeba by było znaleźć miejsce żeby się pościgać;)
marcin_g - Pią Mar 20, 2009 18:00

mc to do ciebie ja nic nie pisałem o paleniu to nie mój cytat :wink:

marcin_g napisał/a:

a w niedziele wybieram sie razem z diekanem bo z kim innym jak jest nas tylko dwójka :cry: 16 godzina zielone wzgórza ----- GDZIE TO JEST----- a zresztą zadzwonimy do was to nas doprowadzicie

nie scigamy sie mam 2 minuty do 100 dwójkę wypadającą i rdze gubie :evil:

ps: :?: może ktoś chce felgi kupic :?:

mcteusz - Pią Mar 20, 2009 19:56

marcin_g napisał/a:
mc to do ciebie ja nic nie pisałem o paleniu to nie mój cytat :wink:

marcin_g napisał/a:

Ty, jakieś chochliki się wkradły.... Ja tam nic nie edytowałem, a Forum samo podmieniło. Ale już poprawiłem żeby nie było...

marcin_g - Sob Mar 21, 2009 17:48

elo koledzy to gdzie mamy przyjechac i czy wcale mamy jechac bo nic niewiem :wink: przepłukałem troszke auto juz na wyjazd aha i mam mało sprawke ale to to juz na miejscu za powazna sprawa
mcteusz - Sob Mar 21, 2009 18:11

Ja będę....
Krzysi3k - Sob Mar 21, 2009 19:12

Ja też :)
maniek35 - Sob Mar 21, 2009 19:22

Nie płukałem ale będę!
marcin_g - Sob Mar 21, 2009 20:02

Ja i miejmy nadzieje Dziekan będzie Ja na 100%
Marrkus - Sob Mar 21, 2009 20:53

też będę - wypłukany w błocie :D
marcin_g - Nie Mar 22, 2009 08:10

chyba nikt nie zrezygnowal nawet jak pogoda sie popsuła troszke pada ale to chyba nic nie przeszkadza
Krzysi3k - Nie Mar 22, 2009 08:50

Dlatego właśnie spotykamy się na parkingu pod Carrefourem ;)
Thrillco - Nie Mar 22, 2009 11:32

lo to na dizś spora ekipa..może by rezerwacje miejsc załatwić :D
carpoensis - Nie Mar 22, 2009 12:40

nie wiem czy dam radę się pojawić, chociaż chętnie bym poznał roverkowiczów :) . do 16 jeszcze troche czasu jest więc zobaczymy.
gumowy - Nie Mar 22, 2009 13:20

Marrkus, ty bedziesz dzisiaj?
ale niechce mi sie na zielone jechac specjalnie na palenie sie wybieram jak co tydzien prawie:)

co do mojej fury to nie jest zbytnio do pokazywania bo mam drzwi i zderzak do zrobienia (taki juz kupilem niestety)

Krzysi3k - Nie Mar 22, 2009 14:11

Mój też idealny nie jest :P Dawaj do nas :)
gumowy - Nie Mar 22, 2009 14:50

dobra wpadne to o ktorej? 16 moze cos wczesniej?
w ktorym miejscu dokladnie carrefour parking z zadaszeniem?

Thrillco - Nie Mar 22, 2009 19:13

No dziś to było cos. Zlotowisko na miare miasta :) I cały przekrój gamy R niemal z tych najostatniejszych. 200/2x25/2x45/3x600/2x75...kogoś pominąłem? Przyjechałem jako jeden z ostatnich i naprawdę zrobiło to wrażenie, ze pewnie nie jeden przejeżdżający obok powiedział sobie "łał!". Oby udało się to utrzymać.
Zacznę zabierac aparat albo kamerke, bo warto :)

marcin_g - Nie Mar 22, 2009 19:41

ja już do domku dojechałem miałem kiepsko pogode ale sie udało no i oczywiscie było warto ,pozdrowionka do następnego :smile:
mcteusz - Nie Mar 22, 2009 20:44

Thrillco napisał/a:
200/2x25/2x45/3x600/2x75...kogoś pominąłem?

A poczciwy VW, który mnie przywiózł.... ?? :mrgreen:

maniek35 - Nie Mar 22, 2009 21:41

mcteusz napisał/a:
A poczciwy VW, który mnie przywiózł....

Oooo właśnie rodzynek!!!Nieżle się prezentował :grin: tylko ten znaczek na masce :shock: To do następnego!

Krzysi3k - Nie Mar 22, 2009 21:58

Już nie mogę się doczekać zlotów w innej scenerii... wiosennej ;)
Było super ;)
A R25 był tylko jeden ! :D mój :)

gumowy - Czw Mar 26, 2009 13:06

No ja dzisiaj na myjni bylem jak sie uda takiego czystego do zlotu dotrzymac to piekne autko zobaczycie:) bo wtedy to brudny byl niestety :sad:

aluski sie blyszcza teraz jak niewiem

Marrkus - Czw Mar 26, 2009 20:50

Jeśli ktoś byłby zainteresowany naklejkami pod tablice to właśnie zostałem "regionalnym przedstawicielem" i obecnie posiadam 15 kompletów naklejek przesłanych przez skarbnika Klubu Roverki.
Zainteresowanych zapraszam na spotkania niedzielne na parkingu Galerii Zielone Wzgórza

marcin_g - Czw Mar 26, 2009 21:29

tylko naklejki Marrkusie koszuliki kubkiitd to sie pisze naklejki pod tablice gdzies jeszcze mam ,w sobote mam spotkanie z kupcem na mojego
Marrkus - Czw Mar 26, 2009 21:31

tylko naklejki ;)
Krzysi3k - Sob Mar 28, 2009 17:03

Dziś ładny czarny R45 rozkraczył się na Jana Pawła II przy skrzyżowaniu z Konstytucji 3 maja :/ W lusterku widziałem tylko, że z silnika leciał mocno biały dym. Niestety czas mnie gonił i nie mogłem pomóc.
Czyj to Roverek? (był to białostocki Roverek, a raczej podbiałostocki - rejestracja BIA)

Gabrysia - Sob Mar 28, 2009 20:23

Proszę o potwierdzenie : niedziela godz. 16:00, galeria Zielone Wzgórza?
mcteusz - Sob Mar 28, 2009 22:16

Mnie niestety nie będzie...
carpoensis - Sob Mar 28, 2009 22:33

ja się raczej pojawie :)
Geny - Nie Mar 29, 2009 09:23

witam, to kto dzisiaj będzie o 16 ? ;> na zielonych? ;>
Marrkus - Nie Mar 29, 2009 10:35

Postaram się - wytrzeźwieć ;) i być ...
maniek35 - Nie Mar 29, 2009 11:40

Oj pijaki witaminki jogurcik mała drzemka i O.K Mam nadzieje że Thrillco
będzie pomoże rozwiązać mi problem z blokadą rodzicielską ;>

Krzysi3k - Nie Mar 29, 2009 12:07

Znowu może będzie ciekawa frekwencja :)
Ja też zamierzam się pojawić ;)

Thrillco - Nie Mar 29, 2009 12:15

maniek35 napisał/a:
Oj pijaki witaminki jogurcik mała drzemka i O.K Mam nadzieje że Thrillco
będzie pomoże rozwiązać mi problem z blokadą rodzicielską ;>

Lol...tego się obawiałem, ze mogłem ci ją załączyc :/ A dziś nie bede bom chory jak diabli i jeszcze mi jakiś szit wyskoczył na plecach że nawet nie ma mowy o jexdzi samochodem bo nie mogę się nawet oprzeć o nic...jakiś ropień przeziębieniowy czy cos...boli jak cholera bynajmniej :(

Ale gdzieś chyba na forum był temat z ta blokadą :hm:

maniek35 - Nie Mar 29, 2009 12:27

Thrillco wybaczam lepiej być zdrowym niż pieknym młodym....itp,ale chyba coś poplątałem.Wracaj do zdrowia,a z tym fantem jakoś dam radę :wink:
Thrillco - Nie Mar 29, 2009 12:50

Zdrowym niż bogatym...a teraz brak mi i jednego i drugiego :( na domiar złego niedziela zaczeła się fatalnie od spalonych nadzieii wobec Roberta Kubicy (takie oszołomstwo jakie zaprezentował Vettel to w internetowych ligach się widuje ale żeby w realu to porażka).
marcin_g - Nie Mar 29, 2009 13:55

ja bym z miło chęcio przyjechał ale postawiłem swojego do mechanika a i tak to nie pierwsza i nie ostatnia niedziela :wink:
Geny - Nie Mar 29, 2009 14:12

to może lepiej dzisiaj nie jedzcie na zlot tylko za tydzień w więcej ludzi, pewnie już cieplej dużo będzie i spotkamy się na kilkanaście roverków xD
bo dzisiaj ja nie mogę, a za tydzień mogłbym i pewnie inni klubowicze też xD

Thrillco - Nie Mar 29, 2009 15:43

Za tydzien mam jakieś durne szkolenie z ABC Przedsiębiorczości więc nie wiem jak to bedzie.
Krzysi3k - Nie Mar 29, 2009 19:20

Następnym razem można gdzieś pod chmurką ;)
Geny - Nie Mar 29, 2009 20:05

Krzysi3k5 napisał/a:
Następnym razem można gdzieś pod chmurką ;)

dokładnie, ja też proponuje pod chmurką, jest o wiele lepiej jezeli pogoda oczywiście sprzyja ;d
co prawda nie byłem jeszcze na zielonych, bo Roverka mam z 3 tygodnie :p dopiero

Marrkus - Nie Mar 29, 2009 20:54

należy napomknąć o tym że dziś pojawiło się kilka aut :D

Za wspólne spotkanie wszystkim dziękuję

Powitaliśmy też nowego uczestnika

Fajnie że znaleźli się chętni by chodź na chwilkę spotkać się

Za tydzień miejmy nadzieję ze aura pozwoli na coś więcej niż spotkanie - może jakiś grill?? (tak nieśmiało rzucam :wink: )

[ Dodano: Wto Mar 31, 2009 16:57 ]
mam pomysł na miejsce naszego następnego spotkania:

Thrillco - Wto Mar 31, 2009 16:08

jako fan jednośladów jestem za ale...własnie mi się zrobił niezły bajzel z samochodem. Głowna "usterka" niby błacha, urwał się ekran/osłona silnika spodnia ale urywając się narobiła mi bałaganu, pozbyłem się ABS-u i Trakcji, przy okazji pojawił się jakiś wyciek nie wiem skąd ale wali paliwem :(
Potrzebuję teraz przede wszystkim kanału i kogoś zorganizowanego z odpowiednimi narzedziami i wiedzą/talentem do napraw by to wszystko pousuwać i w ogóle sprawdzić co tak naprawde się stało, bo praca hamulców jest/była dość dziwna :(
Help...

elkac_wp.pl - Wto Mar 31, 2009 18:24

Szczęściarze.. Swoje ROVERki już macie..
Jak tylko odnajdę coś dla siebie, to się ode mnie w tym Białymstoku nie opędzicie :twisted:

Krzysi3k - Wto Mar 31, 2009 19:03

elkac_wp.pl napisał/a:
Jak tylko odnajdę coś dla siebie, to się ode mnie w tym Białymstoku nie opędzicie :twisted:

Trzymamy za słowo ;)

Thrillco, przykro mi...
R uziemiony?

Thrillco - Wto Mar 31, 2009 20:34

Uziemiony do czasu az ktoś kto wie co i jak tam wygląda popatrzy i bedzie w stanie powiedziec co w ogóle się stało
ja to nawet nie wiem i nie mam warunkow zeby luknąc pod auto i znaleźć te wszelkie czujniki, kabelki itp.

Marrkus - Wto Mar 31, 2009 20:37

elkac_wp.pl napisał/a:

Pomimo braku auta zapraszamy na spotkania ... posiadanie auta nie jest warunkiem niezbędnym ...

carpoensis - Wto Mar 31, 2009 21:07

z tą wystawą motocyklową dobry pomysł! jestem za :) . tylko wtedy trzeba by się jakoś wcześniej umówić.. chociaż na 15.. a potem najwyżej można jeszcze gdzieś śmignąć :)
Krzysi3k - Wto Mar 31, 2009 21:14

Marrkus napisał/a:
elkac_wp.pl napisał/a:

Pomimo braku auta zapraszamy na spotkania ... posiadanie auta nie jest warunkiem niezbędnym ...

Marrkus ma rację :)
Przede wszystkim na żywo obejrzysz R25 mojego bądź carpoensis'a, powiemy na co zwracać uwagę itp, itd :)

Co do miejsca spotkania wystawa nie jest złym pomysłem, chociaż chyba lepiej by było postać pod chmurką ;)

elkac_wp.pl - Wto Mar 31, 2009 22:05

Oj.. z chęcią obejrzę na żywo..
Bo tak to tylko po cichu, gdzie tylko znajdę to podglądam na parkingach :twisted:
Jakby co, to piszcie, o której? co i jak ?
Jak tylko będę miała wolne (lub zagadam dobrze z szefem) to wpadne :)
Pozdrawiam

carpoensis - Wto Mar 31, 2009 22:59

no to może chętni na godz. 15 na wystawę i jakoś po 16 można się zebrać gdzieś pod chmurką, jak komuś wystawa nie pasuje :) . zresztą zobaczymy jaka będzie pogoda.. w razie deszczu zostaje carrefour.

a tak w ogóle jeśli pod chmurką to jakie są propozycje miejscówki :> ?

Krzysi3k - Sro Kwi 01, 2009 14:44

Chyba najlepiej lotnisko ;) Tylko nie tam, gdzie giełda, tylko np. przy tym niby ołtarzu, gdzie Jan Paweł II był.
damiwr - Sro Kwi 01, 2009 15:28

Ja będę w niedzielę w Białymstoku na bank gdzie to nie wiem i na pewno nie będzie ze mną mojego galeonu ale jak będę mógł to podjadę dostawczakiem i pooglądam te wasze cuda.

Pozdrawia i czekam na konkrety :)

[ Dodano: Sro Kwi 01, 2009 17:52 ]
dokładnie będę tutaj :

http://www.bialystokonlin...=46893&strona=1

pozdrówka wszystkim :) z białego

maniek35 - Sro Kwi 01, 2009 17:23

Krzysi3k5 napisał/a:
Marrkus napisał/a:
elkac_wp.pl napisał/a:
Jak tylko odnajdę coś dla siebie, to się ode mnie w tym Białymstoku nie opędzicie

Marrkus ma rację
Przede wszystkim na żywo obejrzysz R25 mojego bądź carpoensis'a, powiemy na co zwracać uwagę itp, itd

Co do miejsca spotkania wystawa nie jest złym pomysłem, chociaż chyba lepiej by
było postać pod chmurką
Oj chłopaki wiosna, nowa żeńska krew... :wink:
Thrillco napisał/a:

Uziemiony do czasu az ktoś kto wie co i jak tam wygląda popatrzy i bedzie w stanie powiedziec co w ogóle się stało
ja to nawet nie wiem i nie mam warunkow zeby luknąc pod auto i znaleźć te wszelkie czujniki, kabelki itp.
Daj znać na priv coś zaradzimy
Marrkus napisał/a:
mam pomysł na miejsce naszego następnego spotkania:
Jestem za
Geny - Sro Kwi 01, 2009 17:45

chciałbym żeby na te niedzielny zlot przyjechało jak najwięcej Roverków, a nawet tych którzy nie mają ich xD lub też są w naprawie xD

to będzie moj pierwszy zlot :d

w sobotę mam nadzieję ze ktoś da więcej info, co jak i gdzie.. ;)
czekam z niecierpliwością :)

elkac_wp.pl - Sro Kwi 01, 2009 19:51

Wszyscy się umawiają, a brak konkretnego terminu :roll:
carpoensis - Sro Kwi 01, 2009 20:20

termin jest :D niedziela :)
Krzysi3k - Sro Kwi 01, 2009 20:22

Najczęściej godzina 16, choć to jest do dyskusji :D
mcteusz - Czw Kwi 02, 2009 13:54

damiwr napisał/a:
dokładnie będę tutaj :

http://www.bialystokonlin...=46893&strona=1

A co Cię tam prowadzi?

damiwr - Czw Kwi 02, 2009 14:09

mcteusz napisał/a:
A co Cię tam prowadzi

będę pracował niestety :/

najprawdopodobniej przy euro bungee :)

marcin_g - Pią Kwi 03, 2009 19:50

Geny napisał/a:
chciałbym żeby na te niedzielny zlot przyjechało jak najwięcej Roverków, a nawet tych którzy nie mają ich xD lub też są w naprawie xD

to będzie moj pierwszy zlot :d

w sobotę mam nadzieję ze ktoś da więcej info, co jak i gdzie.. ;)
czekam z niecierpliwością :)

Ja bym naprawde z chęcio przyjechał auto z naprawy odebrane ale niestety o 16 bede juz szykował sie do spania bo o 24 wyjeżdzam na Wilno miłego spociku .Miejmy nadzieje ze w lato spotkamy sie wszyscy na spocie z %%%%%%%%%% :twisted:

Krzysi3k - Pią Kwi 03, 2009 20:26

Panowie i panie. Mamy sobote wieczór a do końca nie wiadomo jeszcze!
To na wystawie się spotykamy? O której?

maniek35 - Pią Kwi 03, 2009 20:53

A ja myślałem że dzisiaj piątek :głupek: ale :spoko:
Krzysi3k - Pią Kwi 03, 2009 22:02

Haha :D rzeczywiście dni mi się porąbały ;)
maniek35 - Sob Kwi 04, 2009 16:40

Pogoda códo a tu nikogo nie ma coś czuję że w ruch poszły "szczotka piana kubek ciepła woda" i cacka będą ssię świecić!!A tak ostatecznie to moja propozycja 1 wystawa pózniej plener na lotnisku może małe ognisko godzina 14.30-15.00
Krzysi3k - Sob Kwi 04, 2009 17:56

To trzeba konkretnie zdecydować na którą godzinę ;)
Marrkus - Sob Kwi 04, 2009 18:18

ja mam praktycznie "przez płot" na węglówkę -dla mnie nie ma znaczenia o której - prawdopodobnie i tak będę pierwszy bo wybieram sie tam na 12.00 (tak planuję) - jak by co to zaczekam na was :wink:
maniek35 - Sob Kwi 04, 2009 18:40

To tak do 14.30 kto chętny na wystawie reszte się dogada na miejscu :ok2:
Geny - Sob Kwi 04, 2009 19:36

no właśnie, trzeba się dogadać xD
ciekawe ile osób byłoby chętnych ;)

na lotnisku może?;> :D

Thrillco - Sob Kwi 04, 2009 20:58

NIe mówie tak nie mówie nie - ja nadal na L4, autu tez L4 sie nalezy...Kubica od 11 do 13 pewnie...jak w miarę ogarniety bede to zajade na wystawe ok 14-15 o ile jeszcze ona bedzie, bo rok temu o tej porze to juz prawie po imprezie było.
carpoensis - Sob Kwi 04, 2009 21:39

jak się spotkamy na tej wystawie :) ? podejrzewam, że troche ludzi tam będzie ogólnie
Krzysi3k - Sob Kwi 04, 2009 23:51

I o której przede wszystkim, żeby nie było, że każdy o innej porze. No i o której potem na lotnisko i w którym miejscu? Trzeba się zgrać, bo nowe osoby się zobowiązują, że wpadną ;)
Geny - Nie Kwi 05, 2009 08:15

ja myśle żeby na godzinkę 14:00-14:15 wszyscy byli na wystawie.. :)
taka moja propozycja :)

Krzysi3k - Nie Kwi 05, 2009 09:21

Dobra, więc wystawa godzina 14.
Geny - Nie Kwi 05, 2009 09:47

tylko zeby jak najwięcej ludzi przyjechało :twisted: :neutral:
Krzysi3k - Nie Kwi 05, 2009 10:17

Oby ;) Jeżeli ktoś nie chce jechać na wystawę to możemy ustalić jeszcze godzinę o której spotkamy się na lotnisku. Może 15:30?
Geny - Nie Kwi 05, 2009 11:12

Krzysi3k5 napisał/a:
Oby ;) Jeżeli ktoś nie chce jechać na wystawę to możemy ustalić jeszcze godzinę o której spotkamy się na lotnisku. Może 15:30?

dokładnie ;) 15:30 na lotnisku
14:00 wystawa na ul. Węglowej

Krzysi3k - Nie Kwi 05, 2009 16:50

No i frekwencja słabiutka... 4 osoby.
Marrkus - Nie Kwi 05, 2009 20:31

Prawie 5 - gdyby nie foch żony byśmy dołączyli - a byłem już tak blisko :wink:
elkac_wp.pl - Nie Kwi 05, 2009 21:35

Byłam na wystawie na weglowej .. ale o 13.. :(
Krzysi3k - Nie Kwi 05, 2009 22:43

Za 2 tygodnie trzeba będzie się zgadać dokładnie co i jak, a wtedy na pewno będzie większa frekwencja ;)
Bo za tydzień Wielkanoc :P

carpoensis - Nie Kwi 05, 2009 23:48

no trzeba będzie po prostu wcześniej ustalić, żeby już kilka dni wcześniej było wiadomo gdzie i o której się spotykamy :)
Thrillco - Pon Kwi 06, 2009 07:40

Ja tam i tym razem nie miałem najmniejszego problemu, wziąłem młodego, szybka wycieczka na krywlany i jestem - dla chcacego nic trudnego :) A się przy okazji wesoło zrobiło na wyścigach Golf vs. Calibra :D
szoso - Pon Kwi 06, 2009 11:24

Witam
Za tydzień będę na szkoleniu w Białymstoku i potrzebował bym namiary gdzie można się podpiąć pod T4 :smile:
proszę o pomoc :smile:

Krzysi3k - Pon Kwi 06, 2009 14:33

Bialmot, ulica Elewatorska 31.
Krążą niepochlebne opinie o Bialmocie, ale ja u nich dziś byłem na programowanie pilota. Wzięli raptem niecałe 100 zł, szybko się uwinęli, tak więc plusik dla nich.
Najlepiej zadzwoń i się umów.
Nr. (85) 662 65 25

A spot omówimy podczas świąt lub zaraz po nich ;)

carpoensis - Pon Kwi 06, 2009 16:25

a mają T4??
Krzysi3k - Pon Kwi 06, 2009 16:30

To byłe ASO Rovera, oczywiście, że maja :)
Inaczej jak by mi zaprogramowali pilot z taką łatwością? ;)
A nowy pilocik - 3TXB chodzi świetnie ! :)
Wpiąłem go sobie do pierwszego kompletu, bo działa z paru metrów, może i nawet parenaście metrów :D

Thrillco - Pon Kwi 06, 2009 20:39

A teraz nie uwierzycie..zwłaszcza Maniek :)
Pojechałem dziś do kumpla co ma kanał zeby luknąc co i gdzie trzeba by zrobić po urwaniu osłony. patrze...no nic strasznego sie nie stało, wszystko na miejscu. Kompresor w łapke i przedmuch wszystkiego...czyszczenie...poprawka wiązek, sprawdzenie kostek itp. Kręce...nic...kontrolki ABS i trakcji dalej dają po oczach aż niemiło :/ Zjazd z kanału...sprawdziłem jeszcze stan klocków, odpowietrzyłem hebelki...oczywiście że to nic nie pomogło ale tak rpoforma jak juz coś robiłem to ciut więcej. Kontrolki dają po oczach. No to na chawirke do kolesia...kawka, gadka szmatka...czas wracać...odpalam..nawet nie patrze na kontrolki..chciałem przykozaczyc, ze jak juz nie mam trakcji to troche zamiele i...zabawki wróciły do funkcjonalności zamiast zamielic dostałem po oczach mrugająca kontrolka trakcji po czym zgasła...podobnie jak ta od ABS i wszystko zaczeło działac tak jak przedtem...nie mam głowy do tego samochodu ale do czasu jak sie bedzie naprawiał od samego patrzenia na nie to mi się bardzo podoba...może kiedyś samo zacznie się tankowac :D

mcteusz - Wto Kwi 07, 2009 12:06

Krzysi3k5 napisał/a:
Krążą niepochlebne opinie o Bialmocie, ale ja u nich dziś byłem na programowanie pilota. Wzięli raptem niecałe 100 zł, szybko się uwinęli, tak więc plusik dla nich.
Nr. (85) 662 65 25

Jeśli mają coś standardowego do zrobienia to może im się udać, ale przy komplikacjach potrafią się wyłożyć i próbują jeszcze wyciągnąć kasę za nic.

maniek35 - Wto Kwi 07, 2009 14:06

Thrillco napisał/a:
nie mam głowy do tego samochodu ale do czasu jak sie bedzie naprawiał od samego patrzenia na nie to mi się bardzo podoba...może kiedyś samo zacznie się tankowac
I luks u mnie jest podobnie no jeszcze nie tankuje się sam ale pracujemy nad tym,też sobie myślę że ten samochód to dobry zakup.Thrillco kamień zserca drzwi otworzone mam patent 1,5 min roboty
Thrillco - Wto Kwi 07, 2009 14:21

o to musisz zdradzic na spocie bo mi by się już tej zimy przydał :D
Krzysi3k - Wto Kwi 07, 2009 14:41

maniek35 napisał/a:
Thrillco napisał/a:
nie mam głowy do tego samochodu ale do czasu jak sie bedzie naprawiał od samego patrzenia na nie to mi się bardzo podoba...może kiedyś samo zacznie się tankowac
I luks u mnie jest podobnie no jeszcze nie tankuje się sam ale pracujemy nad tym,też sobie myślę że ten samochód to dobry zakup.Thrillco kamień zserca drzwi otworzone mam patent 1,5 min roboty

Cudowne samochody ;)

A co do Bialmotu to ja tam będę jeździł tylko wtedy jeśli będzie potrzebny T4 :P
Inne sprawy załatwiam w Martomie na ul. Kawaleryjskiej - polecam.

szoso - Czw Kwi 09, 2009 15:11

Krzysi3k5 napisał/a:
Nr. (85) 662 65 25

dzięki :ok:
a czy ktoś oprócz Bialmot-u ma T4 w Białymstoku żeby odczytać kod immo?

Krzysi3k - Czw Kwi 09, 2009 15:16

Z tego co wiadomo to niet :/
Thrillco - Czw Kwi 09, 2009 16:16

tak przy okzaji to pozdrawiam kolege zlotowego z czarnego R45 (wybacz, ze imienia nie pamiętam ale masa ludu wtedy była i sie pogubiłem) z którym codziennie mijam się jadac do pracy...co pewnie i on o tej pieknej porze (6:40) czyni :)
marcin_g - Czw Kwi 09, 2009 19:47

PANOWIE I PANIE WESOŁEGO JAJECZKA I MOKREGO ŚMINGUSA

JUZ NA NECIE MNIE NIE BEDZIE TAK ŻE BAJOOOOOOOO AŻ PO ŚWIĘTACH

maniek35 - Sob Kwi 11, 2009 12:25

Wszyskim znajomym spokojnych :winko: i mokrych Swiąt
A po :stop :fura:

gumowy - Nie Kwi 12, 2009 13:05

hehe a ja nie wchodzilem na forum ale bylem tydzien temu o 16 pod carrefour i nikogo nie bylo niestety

dzisiaj widze tez nikogo nie bedzie

Krzysi3k - Wto Kwi 14, 2009 16:55

Więc Panowie, jak i gdzie w niedziele ? :)
Geny - Sro Kwi 15, 2009 08:10

Krzysi3k5 napisał/a:
Więc Panowie, jak i gdzie w niedziele ? :)

ja proponuje na świeżym powietrzu ;)
taka ładna pogoda xD
najlepiej to chyba lotnisko, przy "ołtarzyku" :D
tylko o której?

carpoensis - Sro Kwi 15, 2009 10:40

15:30?
Krzysi3k - Sro Kwi 15, 2009 11:37

Dla mnie pasuje :)
Geny - Sro Kwi 15, 2009 17:03

Krzysi3k5 napisał/a:
Dla mnie pasuje :)

tak więc lotnisko (przy ołtarzyku) o godzinie 15:30 :)

niech napisze na forum kto będzie :D

maniek35 - Sro Kwi 15, 2009 17:10

Tym razem nie będę :sad: :sad:
Bo w sobote "wesele hej wesele tańcowało" a w niedziele poprawiny

Geny - Sro Kwi 15, 2009 18:48

maniek35 napisał/a:
Tym razem nie będę :sad: :sad:
Bo w sobote "wesele hej wesele tańcowało" a w niedziele poprawiny

to wpadnij na kacu xD heheheh
żart xD

Krzysi3k - Sob Kwi 18, 2009 07:27

Jak tam reszta? :) Będziecie? :)
Thrillco - Sob Kwi 18, 2009 08:46

nie napisze bo nie wiem....postaram sie ale nie daję gwarancji.
Marrkus - Sob Kwi 18, 2009 10:14

Mnie niestety też nie będzie - święta (drugie podejście ;) )

Ale za tydzień jestem na 99%

A wczoraj wydziałem carpoensis-a pod biedroną na ryskiej - nie zdążyłem pomachać :wink: ale pozdrawiam

gumowy - Sob Kwi 18, 2009 15:36

ja bede ale o 16 gdzies
Krzysi3k - Nie Kwi 19, 2009 07:32

Pogoda zapowiada się super :D Może i frekwencja tym razem dopisze :)
mcteusz - Nie Kwi 19, 2009 07:35

Przy dobrych wiatrach może i ja dolecę z Narzeczoną... Ale to wyjdzie w praniu... :)
carpoensis - Nie Kwi 19, 2009 11:33

jednak nie wiem czy dziś mi się uda... zobaczymy, może się troche spóźnie tylko
Geny - Nie Kwi 19, 2009 12:05
Temat postu: witam
czyli nazbiera się chociaż z 5 Roverków?;D
ja będę ;d

hahah, a jednak zgadłem, 5 roverków było :D

Krzysi3k - Nie Kwi 19, 2009 21:24

Było miło :cool:
Marrkus - Nie Kwi 19, 2009 21:59

Krzysi3k5 napisał/a:
Było miło :cool:

Coś więcej w tym temacie??

Za tydzień postaram się pojawić

Thrillco - Pon Kwi 20, 2009 05:02

Coś więcej:

Mcteusz zawitał i mogliśmy podziwiać zerośladowość po ostatniej przygodzie z dziurą...no jedyne co można było wyczaić to naprawde świerzutki lakier na błotniku....teraz by sie zdało machnąc tak całego ;)
Nowe R45 było z Łap...stan elegansio...
Pogadali ,poogladali, wymienili sie uwagami i jesli ktoś ja miał to i wiedza i pojechali sobie oglądać upalanie lacza. Mało jednak chetnych było to sie ponabijaliśmy z coniektórych "megalanserskich" fur w stylu 16 letniego Escorta Cabrio, gościówy z reklamy Oral B ;) i paru innych kfiatkóf po czym sie rozjechaliśmy . Było spoko.
Najwazniejsze ze powoli spot wchodzi do kanonu i zaczyna funkcjonowac jako stały punkt programu :)

Krzysi3k - Pon Kwi 20, 2009 22:46

Widziałem dziś na Północno-obwodowej identycznego R45 jak Gumowego... i to nie tylko kolorystycznie, ale także V6... już chciałem machać, a tu patrze jakiś inny, dużo starszy Pan :P
szoso - Wto Kwi 21, 2009 10:28

witam
Będę potrzebował pomocy któregoś z was kto będzie dysponował czasem i poprowadzi mnie w czwartek do Bialmotu bo się z nimi ugadałem na 8 rano a od jutra będę na szkoleniu na ul. Marczukowskiej 6.Jeśli ktoś chcę mi pomóc to niech mi wyślę swój numer telefonu na pw.Będę wdzięczny bo nie znam Białegostoku :wink:

Krzysi3k - Wto Kwi 21, 2009 11:34

Będziesz wjeżdżał do Białegostoku trasą Białystok - Warszawa? :)
szoso - Wto Kwi 21, 2009 12:15

Krzysi3k5 napisał/a:
Będziesz wjeżdżał do Białegostoku trasą Białystok - Warszawa? :)

tak :smile:

Krzysi3k - Wto Kwi 21, 2009 12:40

Proszę:) Droga prosta jak widać ;) Bo przy samym wlocie do Białegostoku.
W jakich godzinach będziesz w Białym?

szoso - Wto Kwi 21, 2009 12:49

Krzysi3k5 napisał/a:
Proszę:) Droga prosta jak widać ;) Bo przy samym wlocie do Białegostoku.
W jakich godzinach będziesz w Białym?

dzięki :smile:
mam tam być jutro do godziny 9:00 a do Bialmotu jestem umówiony w czwartek na 8:00
pewnie będę gdzieś nocował w Białym

[ Dodano: Wto Kwi 21, 2009 13:54 ]
a ta Marczukowska chyba też niedaleko od wlotu do Białego?

Krzysi3k - Wto Kwi 21, 2009 14:09

Marczukowska jest w sumie niedaleko :)
szoso - Wto Kwi 21, 2009 15:31

Krzysi3k5 napisał/a:
Marczukowska jest w sumie niedaleko :)

dziękuję kolego za pomoc :smile:

Krzysi3k - Wto Kwi 21, 2009 15:38

Jakbyś miał jakieś problemy to dzwoń: 792 333 967
szoso - Wto Kwi 21, 2009 17:44

Krzysi3k5 napisał/a:
Jakbyś miał jakieś problemy to dzwoń: 792 333 967

dzięki zapisałem sobie numer :smile:

elkac_wp.pl - Sro Kwi 22, 2009 18:24

Krzysi3k5, robisz rewelacyjne mapki :D
Jak się zgubie, albo coś to będę pisać do Ciebie ;)

Krzysi3k - Sro Kwi 22, 2009 19:10

Hehe, polecam się na przyszłość :D
A to da się w Białymstoku zgubić? :P Takie czytelne miasto ;)

szoso - Sro Kwi 22, 2009 21:06

no i wróciłem do domu :smile:
ale jutro rano o 6:30 znowu lecę na Białystok i tak do piątku :wink:
załatwiłem sprawę w Bialmot i powiem że obsługa i zaradność ludzi tam pracujących jest na poziomie przedszkolnym :mad:
mam nadzieję że byłem tam pierwszy i ostatni raz
nie dają żadnych zniżek klubowiczom i nie mają kawy rozpuszczalnej :/
ale ostatecznie za te nieprzyjemności policzyli za zaprogramowanie 2 pilotów 80zł :wink:

Krzysi3k - Sro Kwi 22, 2009 21:50

szosownik napisał/a:
ale ostatecznie za te nieprzyjemności policzyli za zaprogramowanie 2 pilotów 80zł :wink:

Komu dobrze :P

szoso - Czw Kwi 23, 2009 19:39

Krzysi3k5 napisał/a:
Komu dobrze :P

tak dobrze że podali mi zły kod immo ale już do nich nie jadę bo nie mam czasu :/
od 8 do 16 muszę być na tym szkoleniu więc nie dam rady
trudno po ten kod pojadę kiedy do Wawy

gumowy - Czw Kwi 23, 2009 20:21

ktoś tam z Łap skóry chciał do roverka 45 to tutaj są:) http://moto.allegro.pl/it...ci_2_0_tdi.html

Krzysi3k5, a ja dzisiaj rano widziałem takiego jak Twój ale patrze ktoś inny za fajerą siedział

A takiego jak mój to też widziałem ale skąd wiesz że V6 znaczek był?

Krzysi3k - Czw Kwi 23, 2009 20:32

Był był znaczek;)
A ja nikomu samochodu nie pożyczałem :P Ale R200 czy 25? :P Nie widziałem jeszcze w Białym R25 srebrnego ;)

Marrkus - Pią Kwi 24, 2009 15:53

CO do R45 V6 to jest na pewno jeszcze jeden w Białymstoku bo kiedyś widziałem go pod pływalnią w Zaściankach - identyko jak kol. gummowego ale ma inne felgi

Czy coś wiadomo na temat spotkania w tym tygodniu??

Krzysi3k - Pią Kwi 24, 2009 16:11

Ja bardzo chętnie, ale tym razem niestety długo nie zostane :/
Geny - Sob Kwi 25, 2009 09:04

gumowy napisał/a:
ktoś tam z Łap skóry chciał do roverka 45 to tutaj są:) http://moto.allegro.pl/it...ci_2_0_tdi.html

Krzysi3k5, a ja dzisiaj rano widziałem takiego jak Twój ale patrze ktoś inny za fajerą siedział

A takiego jak mój to też widziałem ale skąd wiesz że V6 znaczek był?

heh, kolego, ja żartowałem :D dużo roboty byłoby z wymianą heheh xD
mnie na spocie nie będzie, nie bede dał rady po 18stce haha xD

Krzysi3k - Sob Kwi 25, 2009 16:25

To jak? :)
gumowy - Pią Maj 01, 2009 18:55

ja widzialem 2 dni temu 416 czerwona bardzo ladną sztukę bardzo mi sie spodobał
maniek35 - Sob Maj 02, 2009 18:23

no i po przerwie to jak z niedzielą ktoś będzie oczywiście 15-16 lotnisko
MaReK - Sob Maj 02, 2009 19:16

Podaj namiary GPS to moze podbijemy z Violka ;)
Co prawda wracamy z komunii wiec moze byc blizej 16 - 17 :)

Dzisiaj jezdzilismy w poszukiwaniu Was (bialostockich R-maniakow) ale nikogo na drodze :)

Pozdrawiam,

Thrillco - Sob Maj 02, 2009 19:21

No ja sie wytoczyłem do Supraśla ok. 17:30 i to kanałami swoimi pojechałem zeby przez miasto się nie pchac. Jutro postaram sie podjechac tak ok .16 na Krywlany.
MaReK - Sob Maj 02, 2009 19:24

Wlasnie jak jechalem to wypatrywalem Twojego bolida Thrillco, chcialem Ci zostawic ulotke klubowa :) Napiszcie gdzie dokladniej sie spotujecie, moze nam sie uda podjechac ;D
Tylko, ze my malo reprezentacyjni, brudne auto, martwa natura na szybach i zderzaku, obszarpane progi ;)

Thrillco - Sob Maj 02, 2009 19:26

MaReK napisał/a:
malo reprezentacyjni, brudne auto, martwa natura na szybach i zderzaku, obszarpane progi
Prawie jak mój ;) A jutro nie bedzie lepiej bo jade na lotnisko w Turośni, bo jakas impra z balonami, samolotami i modelami ma być więc czystszy nie bedzie. MaReK moze poprostu udez do mnie na GG to się jakoś zgadamy. W sumie chata wolna to i na kawę możesz wpaśc :D
MaReK - Sob Maj 02, 2009 19:31

Ale ja nie sam ;) Wiolka ze mna pokladzie :)
A gdzies rodzine posial, ze chata wolna ;)
W kazdym razie dzieki za zaproszenie... kawe na taki upal to nie, ale mamy ze soba duzo herbatek liptona ;)

Mamy malo czasu, wiec pewnie bedziemy chcieli podbic na spota, jakby ktos rzucil mapa albo pkt GPS :)

Pozdrawiam,

Thrillco - Sob Maj 02, 2009 19:33

no to w domysle było wpadajcie ;) Rodzina jest...ino teściowa w kierunku przeciwnym do Twojego wysłałem ;) (Piaseczno)
Tak na marginesie ode mnie na Krywlany to jest najkrótszy rzut kamieniem.

MaReK - Sob Maj 02, 2009 20:17

To my po 16 postaramy sie podbic do Was ;)
Dzieki koledze Thrillco moze uda nam sie trafic bez problemu jesli nie bedzie za szybko jechal i da sie dogonic ;)

Thrillco - Sob Maj 02, 2009 20:55

Spoko, mam klapniętą przepływke i księgowy się swieci do poniedziałku musowo więc z gazem obchodze sie delikatnie :)

[ Dodano: Nie Maj 03, 2009 21:44 ]
Spot dzis mały ale jakze owocny.
Na Krywlany zawitał Krzysi, Gumowy i ja (z młodym). W związku z potrzebą gastronomiczna (nie mylić z gastrologiczną) oraz z rychłym przybyciem pewnej pary zza "miedzy" przenieśliśmy się na stacje Shell przy obwodówce (sorka jeśli isę ktoś spóxnił - wniosek...nie spóźniac się :P ). Na Shellu doczekaliśmy isę wreszcie MaReKa (to na pewno się tak pisze??) i Violi w ich wcale nie takim brudnym (w porównaniu do mojego ;) ) MG.
Potem już standarcik - gadki szmatki...no i szeroko zakrojona sesja zdjęciowo filmowa. Spot Jak żadko trwał do godziny trochę po 19. mam nadzieje ze niedługo zobaczymy efekty sesji. Ja tez mam conieco do wrzutu, jak bedzie dam znać.

MaReK - Nie Maj 03, 2009 22:44

Helo ;)
Dzieki za mile przywitanie ;) Rozumiemy braki frekwencyjne z uwagi na dlugi weekend majowy i szalenstwa grillowe ;)

Thrillco napisał/a:
w ich wcale nie takim brudnym (w porównaniu do mojego ;) ) MG

Nasz MG mial na przodzie cmentarzysko, wiec nie wiem gdzie moglby bardziej czysty niz Twoj. Twoj mial tylko lekki kurzyk, ktory pozniej z Twoim sysnem dupskami wytarliscie ;)

Thrillco napisał/a:
mam nadzieje ze niedługo zobaczymy efekty sesji. Ja tez mam conieco do wrzutu, jak bedzie dam znać.

Pewnie tak, bo nie ma tego wiele wiec latwo bedzie to poskladac ;D

Ja ze swojej strony chcialem jeszcze pozdrowic roverzystow z bialeg R400, ktorzy na ow shellu tankowali :)

Zyczyc powodzenia na maturze koledze ze spotu.

A na spocie byl na pewno kolega Gumowy? Bo z avatara i opisu wynika, ze ma inna fure ;D Na pewno byl Krzysi3k5 i kolega, ktorego nicka nie pamietam.

Ps.
Trasa do warszawy byla koszmarna. O tyle o ile do Ostorowi dolecielismy na pelnym gazie, o tyle pozniej musielismy kanalami unikac korokow. W rezutlacie o 22 odwiozlem Violle do dobmu (zle sie czula) i pojechalem na nasz warszawski spot ;)

Jeszce raz dzieki za spocik i do nastepnego razu.

Thrillco - Pon Maj 04, 2009 05:10

MaReK napisał/a:
A na spocie byl na pewno kolega Gumowy?
Wiedziałem że naplątałem...sorka...Carpoensis to był :)
carpoensis - Pon Maj 04, 2009 09:50

Thrillco napisał/a:
MaReK napisał/a:
A na spocie byl na pewno kolega Gumowy?
Wiedziałem że naplątałem...sorka...Carpoensis to był :)

dokładnie, to byłem ja :D . pozdrawiam!

violla - Pon Maj 04, 2009 20:38

Serdecznie pozdrawiam kolegów i dziękuję za miłe przyjęcie w moich (no prawie :wink: ) rodzinnych stronach :grin: . Dzięki, że tak długo czekaliście na nas :smile: .
Bardzo żałuję, że nie mogłam zaprezentować Wam mojej Krówki, bo to ZT to mówię Wam, to muł jest :razz: :wink: .
Miło było Was poznać :smile: .

PS. Szczególne pozdrowienia dla Gerarda :grin: .

Thrillco - Sob Maj 09, 2009 19:59

No i jak tam Białostockie Roverki na niedziele - szykują się któreś??
maniek35 - Sob Maj 09, 2009 23:11

Tym razem ja 100%
Marrkus - Sob Maj 09, 2009 23:36

A gdzie tym razem się "zlecimy"? dawno mnie nie było - bo się jakoś nie składało a to święta a to choroba ale tym razem postaram się zjawić.
Thrillco - Nie Maj 10, 2009 07:34

Ja mysle ze bez zmian - Krywlany, placyk między kopcem a "palenem gumy" :D
Tam jest calkiem ok, bo słonce jest, cicho jest a i z kogo pośmiac się jest (wiejski tjuning i wyścigi Golfów III TDI na 1/4 mili) :D

Marrkus - Nie Maj 10, 2009 14:24

ale dzisiaj to mi się wydaje że lepiej gdzieś pod dach - bo coś się na niebie zbiera
mcteusz - Pon Maj 11, 2009 08:13

I co tam wyszło? Był spot? Ja ostatnio mam trochę dalej i ciężko dojechać do Białego.
A przyznam się, że wczoraj sprzedałem moje Maleństwo. I jak już uda mi się dojechać na spot, to na razie znanym już przemytnikiem VW. A później pomyślimy co dalej.

Thrillco - Pon Maj 11, 2009 15:00

lol...sprzedałes R!! No to teraz już chyba czas szykowac sie na 75 :)
Na spocie nie byłem, nagły przypadek mnie powstrzymał :/

Marrkus - Pon Maj 11, 2009 19:56

No no mcteusz - i co dalej? będzie jakiś R czy zmieniasz markę?
mcteusz - Wto Maj 12, 2009 15:33

Powiem Wam szczerze Panowie, że nabieram ochoty na Mercedesa W210. Ale na razie nie mam funduszy i ważniejsze sprawy na głowie. Pokażę się kiedyś na spot (mam nadzieję) to może już coś będę wiedział....
Roverki fajne furki, ale sprawdziłbym i coś innego....

Thrillco - Wto Maj 12, 2009 18:00

Mercedes....dziadkowóz znaczy się...eeee, litości, nie rób sobie tego :)
marcin_g - Wto Maj 12, 2009 18:18

a ja byłem na giełdzie w Białymstoku zarobiłem 300zł 8 punkcików auta nie sprzedałem a teraz stoi w warsztacie :smile: troszkę kosmetyki po zimie trzeba zrobić a czy ktoś wybiera się na spocik do WOLI DUCKIEJ
mcteusz - Sro Maj 13, 2009 09:15

marcin_g napisał/a:
zarobiłem 300zł 8 punkcików

Za co?

marcin_g - Sro Maj 13, 2009 19:09

91 na niby 50 ale widziałem znak 60 niestety była 7 rano stał sam i nic się nie dało zejść poprostu uparta menda :wink:
Krzysi3k - Nie Maj 17, 2009 17:45

Dziś na Konstytucji 3 maja widziałem srebrną ZRkę na białostockich blachach :P
Coraz więcej, coraz więcej...

zex - Czw Maj 21, 2009 15:10

http://tnij.org/dfs2
Przeczytajcie, warto. Może nie tyczy się to naszej marki ale to co się wyprawia przy okazji handlu samochodami używanymi to SZOK .
P.S. jeśli ktoś wie gdzie prawidłowo można na forum klubowym temat umieścić taki żeby więcej osób sobie to przeczytało to poporszę ;)

Krzysi3k - Czw Maj 21, 2009 17:21

W Hydeparku umieść ;)
Wybiera się ktoś na ogólnopolski?
Ja jadę do siostry do Wa-wy i do Radomia kierownicę obijać, więc wpadnę ;)

marcin_g - Nie Maj 31, 2009 10:06

Jakieś chyba fatum spadło na B-stok cisza nikt się nie odzywa kiedy jedziemy na mazurki :grin:
Kris - Nie Maj 31, 2009 10:15

marcin_g napisał/a:
Jakieś chyba fatum spadło na B-stok cisza nikt się nie odzywa kiedy jedziemy na mazurki :grin:

Ludzie, trzeba jechać na ogólno-polski a nie tam się motać tak... ja wybieram się na kurtuazyjną wizytę ;) ale jeszcze nie wiem jaki to będzie dzień... w sobotę może być fajnie, ale czuję że czwartek i piątek wieczorem mogą być "obfitujące" ;)

Marrkus - Nie Maj 31, 2009 12:08

Z wielką chęcią bym dołączył do zlotu ogólnopolskiego ale niestety wcześniej ten termin (od 06.06 do 21.06) zarezerwowałem jako czas urlopu (w tym roku Chorwacja).

Ale liczę że w lipcu uda się coś zorganizować na mazurach- jakiś weekend w podobnym stylu jak to było rok temu w "Królowej Wodzie"

Dziekan - Pon Cze 22, 2009 18:51

Dawno sie nie odzywalem

oj mozna by bylo zrobic cos ja mam teraz duuzo wiecej wolnego czasu :)

karasbp - Wto Cze 23, 2009 10:23

Ja równiez jestem za. Tylko patrzę Dziekan że chętnych brak. :/
marcin_g - Wto Cze 23, 2009 14:42

jak to chętnych brak ja zawsze się zjawie na swoich lansowych kółkach :twisted:
karasbp - Wto Cze 23, 2009 16:53

No i fajnie. To już 3 osoby mamy. Jeszcze parę i pozostanie tylko ustalić termin i godzinę spotu :grin:
Marrkus - Wto Cze 23, 2009 18:56

Dołożę wszelkich starań by się podłączyć pod spotkanie

Przypominam że jestem w posiadaniu klubowych naklejek pod tablicę

Wszystkich chętnych zapraszam do kontaktu na pw

karasbp - Sro Cze 24, 2009 11:41

No i coraz więcej Nas będzie :grin: Kto jeszcze się pisze?
Thrillco - Sro Cze 24, 2009 16:14

Hmm...moze bedę o ile nie postanowię jednak zostac na WRC dzień dłuzej.
karasbp - Czw Cze 25, 2009 08:13

To może zorganizujmy spot w nieco dalszym terminie. Każdemu będzie łatwiej znaleźć czas wolny. Proponuję 5 lipca. Powinna już pogoda się poprawić także jakieś foteczki naszych Roverków by się porobiło :wink: Co Wy na to?
Krzysi3k - Pią Cze 26, 2009 17:33

:ok:
karasbp - Pią Cze 26, 2009 18:25

marcin_g napisał/a:
ja zawsze się zjawie na swoich lansowych kółkach :twisted:

A na czym się marcin_g wozisz? Pochwal się :razz:

mcteusz - Pią Cze 26, 2009 20:46

karasbp napisał/a:
marcin_g napisał/a:
ja zawsze się zjawie na swoich lansowych kółkach :twisted:

A na czym się marcin_g wozisz? Pochwal się :razz:

Takimi felami to mało kto się może pochwalić... Poszukaj w galerii spotów, zdjęcia z Królowej Wody....

karasbp - Sob Cze 27, 2009 03:19

mcteusz weź podrzuć mi linka do tej galerii bo jakoś znaleźć nie mogę :/
mcteusz - Sob Cze 27, 2009 06:57

http://www.roverki.pl/mod...howgall&gid=872
Kurcze może i ja bym w końcu się wyrwał na jakieś spotkanko moim VW :P
Troszkę się zająłem pracą mgr, ale czas odpocząć.... A to, że Roverka nie mam nie znaczy, że nie będę Was nawiedzał....

marcin_g - Sob Cze 27, 2009 07:39

nie mam się czym wozic tylko moją starą poczciwą 600 :smile:

a tak poza tematem może ktoś ma do sprzedania lub wie kto ma przyczepkę kempingową taką małą n-126 kupie tanio :wink:

karasbp - Sob Cze 27, 2009 10:58

No no marcin_g fele ładniutkie :ok2:

[ Dodano: Wto Cze 30, 2009 23:28 ]
To jak chłopaki? Widzimy się w niedzielę na Krywlanach? :wink:

gumowy - Pią Lip 10, 2009 17:56

no siema chlopaki zrobie chyba zderzaczek przedni:)

http://forum.roverki.eu/v...p=359475#359475

macie kogoś w pzu?
jak załatwić żeby więcej dostać?

marcin_g - Pią Lip 10, 2009 18:11

elo B-stok jak robimy z mazurkami procentami :wink:
Thrillco - Pią Lip 10, 2009 20:58

O to ja chyba z lekka nie w temacie. ocb??
karasbp - Sob Lip 11, 2009 00:39

No właśnie. Dołączam się do pytania Thrillco. Jakiś wypadzik R na mazurki się szykuje? :cwaniak:
Marrkus - Sob Lip 11, 2009 14:11

popieram

Trzeba by było ustalić datę - z odpowiednim (np 2 tygodniowym wyprzedzeniem by pasowało jak największej grupie)

To jak? 25 lipiec? czy 1 sierpień?

Miejscówka - ktoś ma jakieś propozycje?

Thrillco - Sob Lip 11, 2009 17:52

ja mma propozycje. Znowu bede forsował pomysł wypadu z quadami w temacie :D Dziś byłem - Czajka Quad. Możliwie prosty tor, choć wymagający. Mocne i spore Quady 350ccm więc juz jest czym pojechac. Dodatkowe atrakcje typu piwka itp tez sa, jest gdzie posiedziec i w słońcu (panie) i w cieniu (squadowanie panowie). termin...dowolny ale dla większej grupy to dobrze by było wcześniej zadzwonic ze bedziemy to moze i grillowanie by własciciel zafundował lub coś w tym guście.
Oczywiście trochę to wszystko kosztuje ale...kto by zbierał na złote klamki w trumnie :)

marcin_g - Nie Lip 12, 2009 20:22

mi pasuje każdy termin sobotni , miejsce obojętne aby woda i był jakiś domek do spania :wink: Królowa Woda odpada już byliśmy ,a może Studzienniczna pierwszy plan przed Królową ale może i być nawet inny kierunek :twisted:
karasbp - Pon Lip 13, 2009 13:15

Dla mnie tak samo każda sobota pasuje. Mam propozycję, może sobota - niedziela tj. 25-26 lipca 2009
25 lipca ---> integracja klubowa :piwo: :piwko:
26 lipca ---> odbywać się będą Mistrzostwa Polski w Pływaniu na Byle Czym ,,Co Ma Pływać Nie Utonie'' nad Jeziorem Necko. Ponadto występ zespołu Piersi i Pawła Kukiza. :ok2:
Co Wy na to?

carpoensis - Wto Lip 14, 2009 18:43

może na początek jakiś spot na krywlanach w tą niedziele :> ?
Primo - Czw Lip 16, 2009 08:08

Jak na razie to ja na razie czekam i obserwuje jak wyjaśnia się moje sprawy osobiste dam znać czy zawitam czy nie :)
carpoensis - Czw Lip 16, 2009 15:03

a co reszta roverkowiczów z okolicy na to :) ?
karasbp - Czw Lip 16, 2009 17:30

Coś mało aktywnych forumowiczów :/
marcin_g - Czw Lip 16, 2009 20:00

ja czekam ale na wyjazd pod chmurkę nad wode :twisted:
Thrillco - Czw Lip 16, 2009 21:01

Nie no ja sie na krywlany moge przytoczyć. Carpo ostatnio czesto Cię mijam na mieście w róznych miejscach ale jeszcze mi sie to nie zdażyło podczas jazdy R :)
Marrkus - Czw Lip 16, 2009 21:23

A ja już w ten weekend mam plany związane z okolicami Augustowa :D
carpoensis - Czw Lip 16, 2009 21:26

no myśle, bo raczej bym Cie zauważył.. Twój R rzuca się w oczy :D ostatnio zdaje się minąłem się z mańkiem ale nie jestem pewien bo przez telefon gadałem i w osatniej chwili zauważyłem jakby jego roverka
Dziekan - Sob Lip 18, 2009 23:22

Witam 25 sierpien mam wesele kolegi wiec nie moge sie pisac na nic tego dnia
teraz wrocilem nad morza i bede w Warszawie (miedzy innymi wykanczac kofanego mgr rowniezl eh) az do wesela, po 25 sierpnia jestem na mazurach 5 dni a potem w Łomzy. Gdy bede na mazurach tym chetniej proponuje spocik nad jeziorkiem natomiast pozniej to juz gdziekolwiek, Białystok też na pewno odwiedzę jak juz wroce do Łomży:) Jestem wiec reasumujac chetny na wszystko byle po 25ym

Krzysi3k - Pon Lip 20, 2009 13:41

Uważajcie na policję, bo jest jakaś akcja prędkość...
Ja już dostałem mandacik, na szczęście jeszcze nie taki duży, bo noc i dość wolno...
Dziś też całe miasto suszarkami zawalone.
Mnie zatrzymała nieoznakowana Vectra

carpoensis - Pon Lip 20, 2009 14:04

a to dziady.., ile grzałeś i gdzie? :D
Krzysi3k - Pon Lip 20, 2009 18:05

No właśnie w nocy na pustej składowej jechałem sobie całą drogę spokojnie 70 km/h licznikowe. Ale oczywiście zagadałem się z dziewczynami i jakoś noga poszła do 85 km/h, zmierzyli mi przed skrzyżowaniem z Kopernika, a za tunelem zatrzymali. Ogólnie spoko Policjanci byli, pogadałem, pośmiałem się, dali niższy wymiar kary, ale pouczenia podobno dać nie mogli, bo komendant zabronił z powodu akcji "prędkość". Dostałem 100 zł i 4 pkt. Pocieszam się, że lepsze to niż 500 zł i 10 pkt :)
carpoensis - Pon Lip 20, 2009 20:10

każdemu zdarza się zagadać heheh :D . stówka jak stówka, punktów szkoda :)
karasbp - Wto Lip 21, 2009 21:29

u mnie ta sama sytuacja, 100 i 4 pkt :/
marcin_g - Sro Lip 22, 2009 18:26

dzięki za informacje bo będe przejeżdzał przez b-stok a już mam 18 punkcików na koncie osiem to właśnie dostałem w b-stoku :twisted:
carpoensis - Sro Lip 22, 2009 20:22

to ja na Twoim miejscu bym sobie 6skasował bo głupia fotka i zonk :P .

a bezkitu pełno suszarek w mieście..

Krzysi3k - Sro Lip 22, 2009 23:05

Łatają dziurę w budżecie :P
Surwil87 - Pon Sie 10, 2009 18:45

witam bedzie jakis zlot w najblizszym czasie ? jestem od niedawna posiadaczem Roverka i chcialbym zobaczyc jak to wyglada :smile:
Krzysi3k - Pon Sie 10, 2009 19:37

No właśnie :)
Bo dawno nie byłem.

Marrkus - Pon Sie 10, 2009 20:25

chyba nikt ostatnio nie był na żadnym lokalnym spocie bo ich nie było :wink:

Wszyscy zajęci wakacjami, urlopami, wyjazdami, itp..., itd..

marcin_g - Wto Sie 11, 2009 06:49

no właśnie kiedy spocik :wink:
karasbp - Wto Sie 11, 2009 07:59

Właśnie, przydałoby się jakieś spotkanko :wink:
Krzysi3k - Wto Sie 11, 2009 08:12

Tak nawiasem mówiąc polecacie jakiegoś dobrego lakiernika? W końcu trzeba się zabrać za ten błotnik wgięty :P Ważne żeby dobrze było zrobione, a i cena gra rolę :)
carpoensis - Nie Sie 16, 2009 11:19

ja tam moge nawet dzis na zlocik przyjechać... w końcu w niedziele jestem w domu, a kac juz odpuszcza :P
Krzysi3k - Nie Sie 16, 2009 12:37

W sumie ja też :)
carpoensis - Nie Sie 16, 2009 13:33

możemy porównać przyśpieszenia z nowymi przepływkami :twisted:
Krzysi3k - Nie Sie 16, 2009 14:07

Hehe, poczekaj aż rure od IC jeszcze wymienie ;)
karasbp - Nie Sie 30, 2009 08:56

Hej i co tam? Przyjeżdżacie dzisiaj? Ja się wybieram :razz:
carpoensis - Nie Sie 30, 2009 15:49

ja dziś odpadam... nie brałem alkominusa ;)
Grzybu_ck - Nie Sie 30, 2009 19:17

hej, a gdzie dzisiaj jest w Bialym spot? i o której?

z miłą chęcią dołączyłbym

Marrkus - Pon Sie 31, 2009 15:38

słabo jest z tym naszym organizowaniem się ...

Na pocieszenie można jedynie dodać że jesienią i zimą te spoty są regularniejsze

Żałuję że nie udało się nam zorganizować w tym roku spotu wyjazdowego gdzieś na mazurach.

karasbp - Pon Sie 31, 2009 17:52

Marrkus napisał/a:
słabo jest z tym naszym organizowaniem się ...

Zgadzam się niestety w 100% :sad:

Grzybu_ck - Pon Sie 31, 2009 18:24

czas wakacji, urlopów. Każdy jest troche leniwy.

Ale może jeżeli ustalimy solidny termin uda nam się coś zorganizować.

karasbp - Pon Sie 31, 2009 21:45

Więc Grzybu_ck zapodaj pierwszy termin :wink:
A tak wogóle to tak fajnie było wczoraj popatrzeć jak chłopaki na krywlany wjechali swoimi civicami jeden za drugim. Gdzie takie zgranie i organizacja u Nas? :/

Krzysi3k - Wto Wrz 01, 2009 07:06

Żebyś zobaczył spot na parkingu przy Carrefourze zimą ;)
Jeszcze tak będzie :)

karasbp - Wto Wrz 01, 2009 18:37

To u Nas trzeba czekać do zimy żeby się zgrać na jakiś spocik? :shock:
Krzysi3k - Wto Wrz 01, 2009 18:42

Nie ;)
Wakacje się skończyły, więc pewnie i lepiej z frekwencją będzie :)

karasbp - Sro Wrz 02, 2009 07:54

Pożyjemy zobaczymy... :grin:
carpoensis - Sro Wrz 02, 2009 17:07

z tymi niedzielami to niestety jest różnie bo... to 'dzień po...' sobocie.. ale warto próbować powrócić do regularnych zlotów :)
karasbp - Sro Wrz 02, 2009 21:11

Zawsze można posadzić kobietę za kółko :mrgreen:
maniek35 - Czw Wrz 03, 2009 17:47

karasbp napisał/a:
Zawsze można posadzić kobietę za kółko

Raczej za kierownicę.....górala :wink:

karasbp - Czw Wrz 03, 2009 21:33

hehe no tak :mrgreen: Rover Rowerowi nie równy :grin:
carpoensis - Pią Wrz 04, 2009 13:51

to co? kto będzie w stanie to w niedziele :D ? jaka miejscówka? ja nie obiecuje ale sie postaram:P
karasbp - Pią Wrz 04, 2009 15:55

To ja się piszę na niedzielę. Dla jasności 06.09.2009 :grin: Gdzie? Chyba na Krywlanach pod ołtarzem, jak myślicie? Kto się jeszcze deklaruje zawitać?
carpoensis - Pią Wrz 04, 2009 21:24

w niedziele ma padać deszcz wiec moze lepiej gdzies pod dachem

[ Dodano: Nie Wrz 13, 2009 14:01 ]
no co jest? dziś nadal nic:P?

marcin_g - Pon Wrz 14, 2009 20:38

Ja bym mógł zalecie 27 września czyli w niedziele po weselu ale lipa bo jade z teściową :evil: wesele mam w korycinie w http://www.trivento.pl/oferta.html
Grzybu_ck - Wto Wrz 15, 2009 09:46

ja przyjade do Białego 28-29.09, więc na jakiś następny spot pisałbym się.
gumowy - Sro Wrz 16, 2009 06:16

Ja już niedługo odświeżę karoserie i wpadnę kupiłem nowe drzwi i lada dzień załatwi się zderzak
Grzybu_ck - Czw Paź 01, 2009 21:08

robimy cos w weekend?
Krzysi3k - Czw Paź 01, 2009 21:16

Ja się na pewno pojawię jak skończę z grubsza samochód, czyli za jakieś 1,5 miesiąca najwcześniej:P Nie poznacie, że to ja :D
carpoensis - Pią Paź 02, 2009 10:13

na ZR'ke przerabiasz:D?

hmmm w tą niedziele raczej mi nie pasuje... chociaż może sie wyrobie..

Krzysi3k - Pią Paź 02, 2009 18:17

No ba :D
Marrkus - Pią Paź 02, 2009 18:20

A ja dziś widziałem srebrną ZR-ke w białymstoku i na naszych blachach :D
Krzysi3k - Pią Paź 02, 2009 19:17

Też widziałem ;)
Są trzy: żółta, srebrna i zielona, z tym, że ta ostatnia na Wrocławskich blachach ;)
Niedługo będzie kolejna srebrna z tym, że 5d :D
Progi i zderzak tylni już czekają w garażu, wizyta u lakiernika 2 listopada.
Może uda mi się wyrwać fotele w wersji europejskiej od 5d.
Grill powinien dojść lada dzień, nie mogłem znaleźć dobrego, więc lekko połamany za 10 PLN kupiłem i spróbuje go uratować. Lotka to nie problem :) .
Swoje ładne, ale chińskie (krzywe) felgi 15" sprzedałem dopiero co, w poniedziałek powinny dojść 16" MG. Kierownica obita skórą, lampy, podłokietnik, alu ramki, pomalowane zaciski, bębny, naprawiony zderzak i błotnik. Tyle na razie zrobione ;)
Sportowa wkładka filtra powietrza już zamówiona, jak będę miał czas to zmienię mapy na te od wersji 113 KM i będzie gitara :D

carpoensis - Nie Paź 04, 2009 09:45

to co? jakiś spocik:D?
Thrillco - Nie Paź 04, 2009 12:28

no tak czytam i czekam na jakieś konkrety. na Krywlany to chyba już troche za zimno...przynajmniej dziś.
karasbp - Wto Paź 06, 2009 19:34

Bardzo ciężko się zorganizować... :/
marcin_g - Wto Paź 06, 2009 20:54

oj ciężko ale miejmy nadzieje ze to sie nadrobi : koniec sezonu na podkoszulki i pivko nad wodą (kto chce felgi :grin: kupic :twisted: )

0

karasbp - Sro Paź 07, 2009 08:23

Swoje aluski marcin_g sprzedajesz?
marcin_g - Sro Paź 07, 2009 13:05

a no swoje :wink:
Marrkus - Sro Paź 07, 2009 16:00

A może jak już się Łomża pojawiła to by nas do siebie zaprosiła?? - taka tylko niezobowiązująca sugestia :wink:
marcin_g - Sro Paź 07, 2009 17:42

niema sprawy tylko muszę dziekana siegnąc
karasbp - Czw Paź 08, 2009 01:46

Ostatnio byłem przejazdem w Łomży i Cię marcin_g widziałem na tym Waszym rondzie :grin:
marcin_g - Czw Paź 08, 2009 06:28

a od czego ma sie klakson :wink: na pewno bym zjechał
karasbp - Czw Paź 08, 2009 08:45

Byłem ciężarówką także myślę że zatrąbienie nic pozytywnego by nie dało hehe :razz:
Grzybu_ck - Nie Paź 11, 2009 12:01

coś dzisiaj jest organizowane w Białymstoku?
Kola - Czw Paź 15, 2009 18:51

Oficjalnie po 1,5 roku posiadania roverka wstapilem na to forum i z mila checia bym sie spotkal z ludzmi od roverkow w Białym ;) jezeli bedzie cos organizowane z mila checia sie przyłacze ;)
carpoensis - Pią Paź 16, 2009 12:18

to trzeba ustalić :D

niedziela godz 17 pod carrefourem :P ?

Grzybu_ck - Pią Paź 16, 2009 12:33

mi ten termin odpowiada (pomimo że to pora teleexpresu)

pisze sie na tern termin

Thrillco - Pią Paź 16, 2009 16:11

Taką propozyszyn miałem rzucic...czas wrócić pod daszek a pod carefourem jest chyba najlepszy...przydało by sie tylko cos do ogrzewania :)
Kola - Pią Paź 16, 2009 19:27

Tez sie pisze ;) z mil checia was poznam tylko dokladnie gdzie tam sie spotkamy...... ?? o tej godzinie to ludzie jada na zakupy wiec sporo tam bedzie samochodow na podziemnym parkingu. Chyba ze to jakas inna tajna miejscowka :P
Krzysi3k - Sob Paź 17, 2009 09:04

Zawsze było pod torem kartingowym :)
carpoensis - Sob Paź 17, 2009 10:33

to niech tak zostanie! :) nie wiem czy przyjade roverem, bo sprzęgło kaput, ale będe :D
Grzybu_ck - Sob Paź 17, 2009 11:06

gdzie to jest bo ja nie z białego, ale chce być
carpoensis - Sob Paź 17, 2009 15:10

jak wjedziesz na parking pod carreforuem to znajdziesz:D
gumowy - Sob Paź 17, 2009 17:48

carfiur o 17 ta? bede
carpoensis - Nie Paź 18, 2009 11:59

ja będe raczej passatem :P
Grzybu_ck - Nie Paź 18, 2009 15:02

Ul. Wrocławska 20 czy Wysockiego 67

obstawiam ze wroclawska.

carpoensis - Nie Paź 18, 2009 17:39

wrocławska, a ja jednak moze sie dotocze R bo passat wyjechał:P

[ Dodano: Nie Paź 18, 2009 18:39 ]
hmmm przyjechałem o 17:50 to nikogo nie znalazłem? byliście? musiałem zawracać bo sprzęgło odmówiło współpracy kompletnie i zmienić samochód

gumowy - Nie Paź 18, 2009 20:46

bylo nas 3 o 17 :mrgreen:
marcin_g - Nie Paź 18, 2009 21:07

wielka szkoda ze wcześnie nie zerknełem a do 14 byłem w b-stoku za biznesem (kot dla córki) :evil:

0

carpoensis - Nie Paź 18, 2009 22:27

ale można niedziela 17 ustalić na stałe co tygodniowe spotkania:) co wy na to? mój rover powinien już w piątek być sprawny :D a i z czasem myśle, że wiecej osób znów zacznie przyjeżdżać
gumowy - Pon Paź 19, 2009 12:13

carpoensis, swego czasu tak było ustalone

Jednak ja uważam że carrefour to słabe miejsce

carpoensis - Pon Paź 19, 2009 14:17

wiem, że było :) . zapodaj lepsze a też się pojawie :) . rzuciłem carefour bo ostatnio jak pogoda nie dopisywała to tam były:P
Kola - Pon Paź 19, 2009 21:25

No fajnie by bylo tak sie spotkac co tydzien czy cos .
W ta niedziele niestety moglem na bardzo krotko przyjechac ale to sie zmieni ;)

Thrillco - Wto Paź 20, 2009 10:40

ja niestety zapomniałem że mam F1 race od 18...w którym Kubica zajął 2 miejsce iwec chyba mi wybaczycie, bo warto było przesiedziec przed TV :)
Krzysi3k - Czw Lis 05, 2009 21:39

Niedziela 15 XI parking podziemny Carrefour Zielone Wzgórza obok toru kartingowego.
Godzina 15.00.
Pasuje? :mrgreen:

Thrillco - Pią Lis 06, 2009 06:28

Mi owszem. Wszelkie sezony wyścigowe dobiegły końca...4 miesiące popołudniowej nudy niedzielnej będzie jak wypełnić w ciekawy sposób :)
zex - Pią Lis 06, 2009 12:08

jak alkomat pozwoli to również będziemy :wink:
carpoensis - Pią Lis 06, 2009 13:57

ktoś się chyba chce 'nową' furą pochwalić :D . powinienem być
Krzysi3k - Pią Lis 06, 2009 14:32

Jeszcze nie będzie skończona, więc w pełni to dopiero na wiosnę, albo i później.
Grzybu_ck - Sob Lis 07, 2009 09:47

pewnie sie pojawie.
pozdrawiam

marcin_g - Nie Lis 08, 2009 16:44

i ja się może zjawie z dziekanem :wink:
karasbp - Pon Lis 09, 2009 19:25

Więc i ja się piszę. Proponuję w sobotę do godziny przepuśćmy 21:00 żeby każdy kto będzie na 100% się zadeklarował. Unikniemy w ten sposób przyjazdów, gdzie możemy nikogo z Nas nie spotkać tylko przyjazd będzie na pusto :wink:
zex - Sob Lis 14, 2009 18:23

Godz. 15 jutro będziemy. Miejsce bez zmian? ( galeria carrefur zielone wzgórza obok toru kartingowego ).
marcin_g - Sob Lis 14, 2009 18:27

to na razie 1 osoba a gdzie reszta ja czekam do 21 :wink:
Geny - Sob Lis 14, 2009 19:57

ja mogę odwiedzić ;)
jezeli trochę osób się nazbiera ;]

marcin_g - Sob Lis 14, 2009 20:47

poczekamy zobaczymy niema za dużo chętnych , idę spac a wy piszcie rano zobaczę kto będzie i czy jechac czy nie (a miałem do oszołoma zaleciec :sad: )
Krzysi3k - Sob Lis 14, 2009 23:16

Ja powiem tyle:
Postaram się nie spóźnić...
Dziś do 23 zasuwałem...
Do 15 muszę skończyć z grubsza.
Zostało mi wytłumić drzwi x4, założyć boczki x4, założyć progi.
Najwyżej bez progów przyjadę ;) I tak nie skończone, grill nie odebrany jeszcze od lakiernika, dokładka zderzaka przedniego nie pomalowana jeszcze, spoiler pocztą leci... Ehh, myślałem, że będzie więcej zrobione :P Więc na razie jest R25 z elementami ZRa ;)

Grzybu_ck - Nie Lis 15, 2009 02:12

potwierdzam obecnosc. zaraz w tel zapisze przypomnienie. pozdrawiam
marcin_g - Nie Lis 15, 2009 12:37

i jak panowie coś będzie czy nie , ja już ubrany i nie wiem co robic , ruszac czy nie
Geny - Nie Lis 15, 2009 13:27

to jak to jak? co robimy ? ;>

coś o 15:00 ? ;>

piszczcie kto będzie ;d po to jest ten temat ;d

zex - Nie Lis 15, 2009 14:20

:twisted: :twisted: :twisted: :cry: niestety alkomat nie pozwala jechac :cry:

Sory że się nie pojawimy, ale tak to jest jak się wychodzi na jedno piwko........

marcin_g - Nie Lis 15, 2009 18:14

JA BYŁEM KRÓTKO ALE BYŁEM I DOPIERKO WRÓCIŁEM DŁUGO PO SKLEPIE ŁAZIŁEM :twisted:
Grzybu_ck - Nie Lis 15, 2009 19:31

Też byłem.
i w końcu udało mi się nakleić na ramke tablicy naklejke klubową.

kiedy kolejny spocik? może za 2-3 tygodnie?

carpoensis - Nie Lis 15, 2009 19:56

niestety o 15 jeszcze nie byłem w stanie :/ . nie wziąłem alkominusa heheh :) .
Thrillco - Nie Lis 22, 2009 10:50

A co z dziś?? Moze jakieś improwizowane sontaniczne spotkanko?? Ja niestety miałem niespodziewany wyjazd w ubiegły weekend.
leszczu - Nie Lis 22, 2009 10:53

czemu nie ja bym mógł wpaść
Krzysi3k - Nie Lis 22, 2009 11:39

Ja tam mogę wpaść :)
carpoensis - Nie Lis 22, 2009 12:33

dziś hmmm w sumie mogę :)

to o której :> ?

Krzysi3k - Nie Lis 22, 2009 13:23

15?
Tylko ja nie zamierzam na darmo przyjeżdżać. Albo przyjeżdżacie, albo nie.

carpoensis - Nie Lis 22, 2009 14:37

będe ;) potwierdzać raz dwa:D

bo nie wiadomo co robić ... :P

[ Dodano: Nie Lis 22, 2009 14:37 ]
czyli chyba nici:>?

Krzysi3k - Nie Lis 22, 2009 14:45

Chyba na pewno...
dzelo23 - Nie Lut 07, 2010 00:48

Witam. Czy ludziska w białym się organizują? Czy może przesypiają zimę? Wiem, miasto zasypane i zimno ale może jakiś mały spocik? Mam kilka pytań co do mojego erka wymagających oględzin. Może ktoś by chciał się spotkać obejrzeć i podzielić swoimi uwagami na jego temat?
Krzysi3k - Wto Lut 09, 2010 19:41

Spieszy Ci się? Bo nie ukrywajmy, że zimno okropnie teraz :(
dzelo23 - Wto Lut 09, 2010 20:00

Witam. Nie spieszy mi się, ale tak cicho w temacie było. A ostatnio tak się składa że czasami w niedzielę w białym bywam.
Krzysi3k - Czw Lut 11, 2010 12:52

Niech chociaż trochę cieplej będzie i można pomyśleć :)
Dziekan - Pon Lut 15, 2010 20:05

Jak bedzie cieplo i jak juz zdejme pogieta maske z rozwalonej przedniej szyby i wyprostuje wgniecenie w dachu tez chetnie przyjade :twisted:
Krzysi3k - Pon Lut 15, 2010 22:26

Co się stało? :/
Dziekan - Czw Lut 18, 2010 22:34

Mialem otwarcie maski w czasie jazdy. Zamykana byla ostatni raz tak jak zwykle, spuszczona z odleglosci, z walnieciem. Wszystko wygladalo ok. Niestety na obwodnicy Ostrowi Maz. mi pitolnelo... uszkodzenia jak wyzej :sad:
Surwil87 - Sro Mar 03, 2010 15:08

witam czy sa w Bialym jakies zloty w najblizszym czasie ? chetnie bym wpadl zobaczyc jak to wyglada i dodatkowo chetnie bym sie zapytal doswiadczonych posiadaczy o uwagi w mojej perelce :P
Marrkus - Sro Mar 03, 2010 18:00

Brak mobilizacji - chyba większość czeka na lepszą pogodę :D
Krzysi3k - Czw Mar 04, 2010 19:18

Dokładnie ;) Będzie pogoda - będzie spocik jakiś na pewno.
szoso - Pią Mar 05, 2010 12:27

Witam
11 marca się do Was wybieram, znowu na szkolenie na Marczukowską :smile:

Krzysi3k - Pią Mar 05, 2010 12:33

Tym razem już wiesz dokładnie jak trafić :mrgreen:
szoso - Pon Mar 08, 2010 11:43

czy oprócz nieszczęsnego Bialmotu ma ktoś tam u was kompa T4?
Krzysi3k - Pon Mar 08, 2010 22:41

Niestety nie :bezradny:
szoso - Wto Mar 09, 2010 08:24

szkoda :smutas2:
dzelo23 - Nie Mar 21, 2010 22:17

Pogoda się poprawia. Może spocik jakiś?
Krzysi3k - Pon Mar 22, 2010 09:23

Jak na złość w weekend na padać, a w piątek ma być super pogoda. Ewentualnie można w Carrefourze na podziemnym :)
karasbp - Pon Mar 22, 2010 09:30

Jestem za :grin:
Krzysi3k - Pon Mar 22, 2010 14:32

To w piątek? Czy weekend?
Ja mam limo pod okiem, ale co tam :lol:

leszczu - Pon Mar 22, 2010 15:11

Też bym wpadł, ale stawiam roverka do lakiernika
Krzysi3k - Pon Mar 22, 2010 15:13

Paweł jakieś mody? ;)
Czy naprawa?

leszczu - Pon Mar 22, 2010 15:45

Naprawa :wink:
W końcu trzeba zrobić te nadkola :wink:

karasbp - Pon Mar 22, 2010 20:32

Krzysi3k napisał/a:
To w piątek? Czy weekend?

Moim zdaniem lepiej w weekend. Może więcej osób się zbierze...

dzelo23 - Wto Mar 23, 2010 07:04

:cwaniak: Weekend mi pasuje.
karasbp - Wto Mar 23, 2010 08:40

No i fajnie. Ja osobiście jestem za niedzielą. Deklarować się kto będzie?
Krzysi3k - Wto Mar 23, 2010 09:44

Niedziela wydaje się być ok ;)
Parking podziemny przy Carrefourze na Zielonych Wzgórzach? :)

karasbp - Wto Mar 23, 2010 10:21

Jeżeli będzie ładna pogoda to może na Krywlany byśmy podjechali swoimi R?
Krzysi3k - Wto Mar 23, 2010 17:05

Jak nie będzie padać to jasne :)
karasbp - Wto Mar 23, 2010 17:18

Jak na razie to tylko dzelo23 , Krzysi3k no i ja. Kto jeszcze się pisze?
Grzybu_ck - Wto Mar 23, 2010 19:29

prosze mnie dopisac.
o której ustawka?

karasbp - Wto Mar 23, 2010 22:33

No i fajnie. Może zbierze się Nas więcej. Co do godziny to myślę, że się jeszcze spiszemy do niedzieli :wink:
maniek35 - Czw Mar 25, 2010 17:07

Może ja, nie obiecuje ale jak coś to można.
Krzysi3k - Czw Mar 25, 2010 22:12

carpoensis wpadnie, tylko jeszcze o tym nie wie ;)
A raczej wie, ale nie do końca :P

carpoensis - Sob Mar 27, 2010 11:57

już wiem :)
jak nie sprzedam to będe heheh :)

[ Dodano: Sob Mar 27, 2010 11:57 ]
o której i gdzie się widzimy? czy ustalimy rano jak bedzie wiadomo co z pogodą?

Krzysi3k - Sob Mar 27, 2010 12:41

Chyba tak będzie najlepiej :)
Trochę chory jestem, ale mam nadzieje, że do jutra będzie lepiej.

Grzybu_ck - Sob Mar 27, 2010 14:41

ustalmy dzisiaj jakies konkrety.

17:00 ?
carrefour?? krywlany?

Krzysi3k - Sob Mar 27, 2010 14:54

Jutro ma nie padać, czyli można ewentualnie na Krywlanach, tylko trochę wcześniej żeby jasno jeszcze było ;)
15.00 Krywlany?

dzelo23 - Sob Mar 27, 2010 22:48

Mi pasuje
Grzybu_ck - Nie Mar 28, 2010 08:59

moze ktos bedzie jechal spod carrefoura? nie wiem dokladnie jak trafic tam na krywlany.
Krzysi3k - Nie Mar 28, 2010 09:06

A wiesz jak dojechać na Mickiewicza? (obok Pałacu Branickich)
Jeśli tak to jedziesz na Mickiewicza od strony centrum i ciąąąąąągle prosto. Jak już wyjedziesz na wertepy, miniesz po lewej stronie ładny, nowy sąd to zaraz będziesz miał znak "giełda samochodowa" i w prawo skręcasz :)

Grzybu_ck - Nie Mar 28, 2010 09:39

w sumie to myślałem żeby zrobić taki przejazd przez miasto, ale można poprostu tam podjechać. o 15 nowego czasu na krywlanach
Krzysi3k - Nie Mar 28, 2010 09:55

Chyba najlepiej będzie koło tego "ołtarza".
Czyli nie jechać od razu na tę dawną płytę lotniska, tylko dalej prosto.
Przejechać obok niej i dalej prosto :)

dzelo23 - Nie Mar 28, 2010 10:26

Motyla noga, nigdy nie byłem na lotnisku. Ja to będę czekał gdzieś przy wjeździe. Jest tam jakaś brama czy coś łatwo rozpoznawalnego?
Krzysi3k - Nie Mar 28, 2010 10:54

To może lepiej pod Carrefourem przy torze kartingowym najpierw się spotkajmy...
carpoensis - Nie Mar 28, 2010 11:19

taka pogoda to, aż żal w podziemiach siedzieć:P
karasbp - Nie Mar 28, 2010 11:29

Dajcie znać wcześniej czy się spotykamy, gdzie i o jakiej porze żebym zdążył z domu wyjechać bo kilkadziesiąt kilometrów mam a i na darmo jak nikogo nie będzie nie chce jechać
Krzysi3k - Nie Mar 28, 2010 11:43

Spotykamy się, jedźcie wszyscy na Krywlany, poznajdujemy się na pewno :)
karasbp - Nie Mar 28, 2010 11:47

Napewno? Bo patrz Krzysi3k, żebyśmy sami się nie spotkali hehe :D
dzelo23 - Nie Mar 28, 2010 11:48

Ok. Będę gdzieś na Krywlanach od 14:50.
Krzysi3k - Nie Mar 28, 2010 11:52

Ja chory i przyjade to i wy możecie :P
karasbp - Nie Mar 28, 2010 11:54

jak się porozpoznajemy? Ja myślę, że tak jak Krzysi3k, zaproponował, koło ołtarza najlepiej byłoby się spotkać
Krzysi3k - Nie Mar 28, 2010 12:09

Ja wiem mniej więcej kto jakie ma samochody, poza tym carpoensis'a i grzybu_ck już znam :)
carpoensis - Nie Mar 28, 2010 12:12

na pewno :)
karasbp - Nie Mar 28, 2010 12:17

to co, 15:15 kolo ołtarza? Piszcie szybko bo uciekam z neta i będę się wybierał także o późniejszych zmianach nie bede wiedział
Krzysi3k - Nie Mar 28, 2010 12:20

Nie będzie zmian raczej ;) Chyba, że padać zacznie, bo coś się psuje pogoda, ale to z lotniska pojedziemy pod Carrefour wtedy :)
Bliżej 15.00 myślę być tam :)

karasbp - Nie Mar 28, 2010 12:23

ok. ja bede napewno. Także do zobaczenia
Grzybu_ck - Nie Mar 28, 2010 12:54

moze na PW wymienimy sie numerami zeby latwiej bylo sie zgadac?
Marrkus - Nie Mar 28, 2010 13:31

Postaram się pojawić swoim "brudasem" . Będę chwilka po 15
Do zobaczenia

dzelo23 - Wto Mar 30, 2010 07:11

No to pierwsze koty za płoty. Dzięki za spot-kanko :grin:
Grzybu_ck - Wto Mar 30, 2010 14:26

za 2 tyg nastepne? moze liczniej sie zbierzemy?
Marrkus - Wto Mar 30, 2010 16:52

można spróbować :wink:
karasbp - Sro Mar 31, 2010 08:02

Marrkus napisał/a:
można spróbować :wink:

no jasne, że tak :wink:

A co do zlotów, tak z ciekawości, ktoś z Podlasia wybiera się na Zlot Ogólnopolski?

Krzysi3k - Sro Mar 31, 2010 12:28

Można powtórzyć, jasne ;)
Na ogólnopolski? Ja to nie sądzę ;)

Dziekan - Sro Mar 31, 2010 21:28

A ja z innej beczki

pozdrawiam załogę klubowej granatowej 25-ki które zjawiło się na otwarciu wystawy o pająkach i skorpionach w Muzeum Przyrody w Drozdowie pod Łomżą, też byłem ale na krócej pozdrawiam :)

carpoensis - Sro Mar 31, 2010 22:50

dzięki! :) a kurcze nie widziałem żadnego Rovera... nasze zainteresowanie bardziej wzbudzały inne eksponaty w Muzeum bo takie w terrariach na codzień w domach mamy :twisted: . ale możliwe, że jeszcze tam się pojawie po świętach.. jak termostat wymienie

pozdrawiam również :wink:

Dziekan - Czw Kwi 01, 2010 20:40

Parkowałem przed terenem muzeum, w środku nie było już miejsca. Jak przyjechaliśmy już byliście, wyjechaliśmy też przed Wami dlatego nie zobaczyliście mojej srebrnej strzały ;)

No widziałem tak już przed samym wyjściem grupke, bodajże dwie pary, przy dwóch największych ptasznikach i słyszałem tam takie 'nie-laickie' teksty wskazujące na to że ludzie znają się na rzeczy, może to Wy ;)

Dajcie znać jak będziecie w okolicy, zrobi się spocik, wylewy Narwii na wzgórzac pokażę albo jakieś dobre jedzenie się zrobi :) pozdrawiam

carpoensis - Czw Kwi 01, 2010 21:04

spoko dam znać jakbym się wybierał :)

te dwie pary to chyba nie my, chociaz może i od nas bo na dwa samochody byliśmy, bo tak to na dole nas praktycznie nie było potem.. tylko tam przy łosiach i bobrach :lol:

karasbp - Nie Kwi 04, 2010 09:55

WIELKANOCNYCH ŚWIĄT JUŻ PORA
TRZEBA JAJKA WYJĄĆ Z WORA
POMALOWAĆ, POFARBOWAĆ
I KOBIECIE DAĆ SPRÓBOWAĆ
ŻEBY POTEM NIE GADAŁA
ŻE NA ŚWIĘTA JAJ NIE MIAŁA!

WESOŁYCH ŚWIĄT ROVERKOWICZE! :grin:

carpoensis - Sob Kwi 10, 2010 14:37

jutro pogoda ma być nie najgorsza więc może jakiś mały zlocik :> ?
karasbp - Sob Kwi 10, 2010 21:08

Ja to jutro odpadam. Inne plany mam. :/
marcin_g - Czw Kwi 22, 2010 18:35

siemka siemka dawno sie nie odzywałem ale juz jetem pozdrawiam jak będzie jakiś spocik to super może marrkussss będzie ? to by mi to poduszeczke skasował :cool:
Marrkus - Czw Kwi 22, 2010 20:37

marcin_g napisał/a:
siemka siemka dawno sie nie odzywałem ale juz jetem pozdrawiam jak będzie jakiś spocik to super może marrkussss będzie ? to by mi to poduszeczke skasował :cool:

A co sam się boisz?? :D - opis gdzieś w dziale technicznym jest :D

Ale jak się boisz to nie ma sprawy, mogę skasować ...

marcin_g - Pią Kwi 23, 2010 06:14

znaczy wole sie nie dotykać wczoraj zaprowadziłem na podpięcie do kompa bo cos mi wariuje auto ,no i dzwonil ze zadnych poważnych błędów nie ma (skasował) ale czy poduszka bedzie świecic to niewiem bo jeszcze ma mi pare rzeczy sprawdzić
dzelo23 - Pią Kwi 23, 2010 09:39

No to mamy już 3 chętnych na spocik ;)
Krzysi3k - Pią Kwi 23, 2010 11:47

4 :)
carpoensis - Pią Kwi 23, 2010 17:55

raczej 5..
Grzybu_ck - Pią Kwi 23, 2010 18:43

6
niedziela ktora godz i gdzie?

marcin_g - Sob Kwi 24, 2010 15:24

i co jak jutro jakiś spocik będzie :?: , ja mógłbym sie zjawic jak nie zachlam na walce ADAMKA , no i dziekan jak z wawki wróci to pewnie przyjedzie
leszczu - Sob Kwi 24, 2010 15:29

No myślę, że w końcu i ja muszę się pojawić na spociku :grin:
Więc 7 :grin:
Grzybu_ck napisał/a:
niedziela ktora godz i gdzie?

Może na Krywlanach 16.00-17.00 :grin:

marcin_g - Sob Kwi 24, 2010 18:24

a moze 1 MAJ
dzelo23 - Sob Kwi 24, 2010 23:53

My tu gadu gadu i gadu gadu i się rozmyje wszystko. Więc konkretnie;
Niedziela 16:00 na lotnisku przed kapliczką (tak jak ostatnio).
Nasze r400 będzie na 100%. Tym razem będę pełną załogą (ja, lepsza połowa i mały dzelo).

leszczu - Nie Kwi 25, 2010 07:44

Ja też na 100% będe :grin:
Marrkus - Nie Kwi 25, 2010 09:33

Ja niestety tym razem nie dam rady...
dzelo23 - Nie Kwi 25, 2010 13:39

Ja już szykuje ekipę i zaraz wyruszam.
Krzysi3k - Nie Kwi 25, 2010 14:05

Mogę się spóźnić trochę ewentualnie.
Grzybu_ck - Nie Kwi 25, 2010 20:53

nie udało mi sie dotrzeć dzisiaj, ale pewnie następnym razem się pojawie
Krzysi3k - Sob Maj 01, 2010 17:43

Jutro może na Krywlanach 16:30-17? :)
leszczu - Sob Maj 01, 2010 18:53

Ja mogę wpaść :grin:
Krzysi3k - Nie Maj 02, 2010 13:53

Coś mało chętnych :P
leszczu - Nie Maj 02, 2010 14:44

Może za tydzień będzie więcej chętnych :grin:
Geny - Nie Maj 02, 2010 15:51

Witam, dawno mnie tutaj nie było, ja proponuje zrobić spocik w niedzielę 9 Maja ;)
może będzie lepsza pogoda niż dzisiaj ;)
i wszyscy sobie zaplanują wcześniej czas xD

marcin_g - Pią Maj 14, 2010 20:22

WITAM WITAM niestety nie jestem juz posiadaczem R ale dalej jestem z wami nie liczą sie samochody liczą sie ludzie (znajomi) :wink:
karasbp - Sob Maj 15, 2010 12:19

marcin_g, Nie mów że sprzedałeś...
marcin_g - Sob Maj 15, 2010 16:42

tak sprzedałem i kupiłem 3 diamenty (MITSUBISHI GALANT ) ale jeszcze będe posiadaczem wielkiego R jak mrs.Dziekan będzie sprzedawał to auto jest zarezerwowane nie dla mie ale dla mojej żony
Dziekan - Nie Maj 16, 2010 21:13

Rezerwacja za półtora roku pewnie około września ;) to będziesz już trzecim właścicielem klubowym tego autka :)

ps ma ktoś za półtora roku fajną 75 do sprzedania?;p

marcin_g - Sob Maj 29, 2010 11:05

cos dla 600 (moje pozostałości)

http://www.allegro.pl/ite..._rover_600.html

dzelo23 - Pią Cze 04, 2010 20:12

Hej. Co tu tak cicho?
Krzysi3k - Pią Cze 04, 2010 20:25

Wszystkim komputery się popsuły ;)
dzelo23 - Pią Cze 04, 2010 20:34

Ha ha. Mi też. Dobrze że są telefony jeszcze. A jak tam wozik, przybyło już kucyków?
Krzysi3k - Nie Cze 06, 2010 15:46

A jasne, że przybyło ;)
126 KM na razie i jeszcze parę mi się urodzi niedługo :)

szoso - Sro Cze 09, 2010 12:07

będę w piątek u Was przez cały dzień :wink:
gumowy - Sro Cze 09, 2010 15:38

kto z was opowiadal ze dostal odszkodowaine z urwane kolo po wjechaniu w dziure?
Krzysi3k - Sro Cze 09, 2010 17:35

Kolega mcteusz:)
marcin_g - Wto Lip 06, 2010 06:28

HALOOOO CZY NA PODLASIU JUZ NIC SIE NIE DZIEJE :wink:
Krzysi3k - Wto Lip 06, 2010 12:39

Chyba zastój trochę ;)
Ale można będzie się spiknąć na Krywlanach np :)

leszczu - Wto Lip 06, 2010 13:57

Morze nawet w tą niedzielę by się dało. Co ?? :grin: . Krzychu by się pochwalił nowymi felgami :grin:
karasbp - Wto Lip 06, 2010 18:42

leszczu19901 napisał/a:
Krzychu by się pochwalił nowymi felgami :grin:

Zmieniłeś fele? Czemu na forum nie ma żadnej fotki? :D

Krzysi3k - Sro Lip 07, 2010 14:20

karasbp, leszczu19901, no co wy :P Od wiosny te same, na pewno widzieliście :)
Pochwalić się mogę najwyżej nową mocą :mrgreen:

Dziekan - Sro Lip 07, 2010 15:18

Jakby co to informuje że 18:30 dziś mały spocik w Ostrołęce będzie :)
Marrkus - Czw Lip 08, 2010 19:21

Zapowiada się ładny weekend :D na 80% spędzę go gdzieś w okolicach Augustowa - ktoś jeszcze ma ochotę się podłączyć? Poprzednim razem spontaniczny wypad nad jeziora wypadł nam całkiem fajnie :mrgreen: tyle że było to 2 lata temu....
marcin_g - Pią Lip 09, 2010 10:39

ja bym sie podłączył ale niestety w sobtke i ja i moja pracujemy :sad: szkoda
leszczu - Nie Lip 11, 2010 09:00

Zapowiada się fajna pogoda . To może jakiś mały spocik na Krywlanach :grin:
karasbp - Nie Lip 11, 2010 18:26

leszczu19901, fajna pogoda to raczej większość nad wodę uciekła...
leszczu - Pon Lip 12, 2010 10:13

Raczej tak :grin:
Krzysi3k - Pon Lip 12, 2010 20:59

Robimy jakiegoś spota? :)
leszczu - Sro Lip 14, 2010 16:04

Cytat:
Robimy jakiegoś spota? :)

Ja zawsze chętny :grin:

[ Dodano: Sro Lip 14, 2010 17:04 ]
Ej mam takie pytanie. Wiecie gdzie może jest dobry lakiernik na Podlasiu ?? Bo miałem ostatnio nieszczęśliwy wypadek. Wczoraj w moich okolicach przeszła trąba powietrzna i zerwała garaż w którym stał Roverek i wogle szkód ludziom narobiła. No i teraz roverek jest porysowany :sad: . Dosłownie cała lewa strona jest do malowania w tym i tylny zderzak i tylna klapa :sad: , tak wo gule to cud że tylko do malowania, bo myślałem że gorzej będzie.

O to co zostało z garażu.

A to, co zostało z altanki która stała na podwórku.

Marrkus - Sro Lip 14, 2010 17:51

głębokie są te rysy?? jeśli nie doszło do blachy czy podkładu to może wystarczy polerkę zrobić (tzn najpierw drobnym papierkiem, później spolerować)
leszczu - Sro Lip 14, 2010 17:57

Oj raczej polerka to nie pomoże. Wszędzie prawie doszło do podkładu lub blachy :sad:
Marrkus - Sro Lip 14, 2010 18:02

Dopiero teraz pojawiły mi się wszystkie zdjęcia
masz rację do polerki to się nie nadaje

Krzysi3k - Czw Lip 15, 2010 09:34

Właśnie słyszałem o tym, że koło Twojego domu drzewa powyrywało...
Ale pech...
Wiesz, w Kleosinie wieści szybko się rozchodzą ;)

leszczu - Czw Lip 15, 2010 10:36

Cytat:
Wiesz, w Kleosinie wieści szybko się rozchodzą ;)

Wiem, wiem :wink:

[ Dodano: Czw Lip 15, 2010 11:36 ]
Krzysi3k ty mi chyba kiedyś mówiłeś, że dobry lakiernik jest w Hryniewiczach ??

Krzysi3k - Czw Lip 15, 2010 13:54

Hm... w sumie nie najgorszy. Leszek Kondzior. Przed końcem Hryniewicz w prawo. Przy zapłacie targuj się z nim ostro :P
leszczu - Pią Lip 16, 2010 11:17

Byłem dzisiaj u tego lakiernika w Hryniewiczach, ale jest na urlopie i będzie dopiero 24 lipca :/ Byłem jeszcze dzisiaj Krzysi3k u tego lakiernika w Kleosinie i krzyknął 400 zł za element :shock: , a mam 3 elementy do malowania to wychodzi 1200 zł : :/ , ale jeszcze powiedział, że może porobić zaprawki i potem polerka za 200 zł wszystko, ale potem będzie widać trochę te ryski i nie wiem co robić. Krzysi3k, a nie wiesz może ile bierze za element ten lakiernik z Hryniewicz ??
Marrkus - Pią Lip 16, 2010 15:48

400 pln za element to nie jest tak dużo - typowa cena to 500. Mogę się założyć że z tych 1200 dało by się jeszcze na flachę urwać ... tylko czy na pewno za tą kasę zrobi porządnie? Wstyd później będzie jeździć łaciatym samochodem
marcin_g - Pią Lip 16, 2010 20:25

a my w Łomży narzekamy na ciepło a tu prosze niedaleko i takie szkody , 300 zł element w Łomży niedawno kosztował i pewnie tak zostało też musze jedno nadkole zrobić w swoim Galancie
Marrkus - Sob Lip 17, 2010 09:06

kupiłeś miśka?? takiego jak Malina miał zanim 200km/h w zjazd wjechał? Pochwal się na co zamieniłeś swoją sześćsetę.
leszczu - Sob Lip 17, 2010 12:10

Marrkus napisał/a:
tylko czy na pewno za tą kasę zrobi porządnie? Wstyd później będzie jeździć łaciatym samochodem

Wiesz on lakieru nie dobiera. Jemu w mieszalni dobiorą, a on tylko pomaluje.

Krzysi3k - Nie Lip 18, 2010 10:36

leszczu19901, nie jedź do tego na Gałczyńskiego w Kleosinie! To partacz jakich mało! NIE!
leszczu - Nie Lip 18, 2010 11:34

Krzysi3k napisał/a:
leszczu19901, nie jedź do tego na Gałczyńskiego w Kleosinie! To partacz jakich mało! NIE!

Tak zrobię, na pewno do niego nie pojadę.

marcin_g - Wto Lip 20, 2010 23:08

Marrkus napisał/a:
kupiłeś miśka?? takiego jak Malina miał zanim 200km/h w zjazd wjechał? Pochwal się na co zamieniłeś swoją sześćsetę.

tak miśka kupiłem (a raczej zamieniłem z dopłatą) rok 98 koncówka ,pojemnośc 2litry i tylko 136 km,brak podtlenku LPG

http://www.fotosik.pl/pok...1152fff2de.html
http://www.fotosik.pl/pok...b9ee9e2aae.html
http://www.fotosik.pl/pok...c49593619c.html
http://www.fotosik.pl/pok...85fc943cb6.html
http://www.fotosik.pl/pok...d894a8f6e7.html

Krzysi3k - Wto Lip 27, 2010 07:25

karasbp, widziałem Cię w niedziele jak bujałeś się swoim R po Augustowie ;)
karasbp - Wto Lip 27, 2010 18:30

Krzysi3k, a no bujałem się hehe. Było trąbić bo ja niestety Cię nie przyuważyłem ;)
Krzysi3k - Wto Lip 27, 2010 21:44

Właśnie ja z buta szedłem, a Ty przejechałeś obok ;)
karasbp - Czw Sie 05, 2010 15:31

To pewnie dlatego Ciebie nie zauważyłem ;)

[ Dodano: Czw Sie 05, 2010 16:31 ]
Ej chłopaki robimy jakiegoś spota? :grin: Patrzę, że chętnych na niedziele jest bardzo mało więc może w tygodniu jakoś się ustawimy gdzieś w ciekawym miejscu? Co Wy na to? :wink:

Krzysi3k - Wto Sie 10, 2010 13:14

Może w niedziele na Krywlanach spot?
leszczu - Wto Sie 10, 2010 19:18

Krzysi3k napisał/a:
Może w niedziele na Krywlanach spot?

Ja się piszę jak coś :grin:

karasbp - Wto Sie 10, 2010 22:49

ja również :grin:
Krzysi3k - Sro Sie 11, 2010 12:49

No to już nas 3 :)
karasbp - Sro Sie 11, 2010 19:31

Może jeszcze do niedzieli ktoś się znajdzie. Nie wiem na którą planujecie spocik ale ja to pewnie gdzieś dopiero około 16 będę miał jak przyjechać. No chyba, że coś się zmieni... :wink:
Krzysi3k - Sob Sie 14, 2010 10:38

To tylko my 3? Nikt więcej?
leszczu - Sob Sie 14, 2010 10:54

Może do niedzieli jeszcze ktoś się znajdzie :wink:
Marrkus - Sob Sie 14, 2010 18:02

Ja odpadam - mam wyciągniętą skrzynię i turbinę :D
Krzysi3k - Sob Sie 14, 2010 20:19

W R600? :o
To przyjedź czymkolwiek :P

Marrkus - Nie Sie 15, 2010 11:34

Przyjechał bym rowerem ale po całym tygodniu jeżdżenia do pracy już mi tyłek boli :D i jest trochę za gorąco
leszczu - Nie Sie 15, 2010 12:54

To jak będzie spot ??
Krzysi3k - Nie Sie 15, 2010 13:10

3 chętnych raptem... to co robimy?
leszczu - Nie Sie 15, 2010 13:24

Ja jak coś to mogę wpaść :grin:

[ Dodano: Nie Sie 15, 2010 14:24 ]
Ej to co robimy, bo muszę z kompa schodzić.

Krzysi3k - Nie Sie 15, 2010 13:34

Chyba bez sensu tylko w 3, poza tym pali słońce niemiłosiernie :P
leszczu - Nie Sie 15, 2010 13:36

No to dobra to może kiedy indziej :grin:
karasbp - Nie Sie 22, 2010 13:08

jak tam chłopaki? Widzimy się dzisiaj na Krywlanach? :wink:
leszczu - Nie Sie 22, 2010 13:30

Ja mogę wpaść :grin:
Krzysi3k - Nie Sie 22, 2010 14:47

Ja teoretycznie też mógłbym wpaść, mam nadzieje, że wtrysków mi nie wydmucha :P
leszczu19901, wiesz może czy na jakimś okolicznym szrocie jest jakiś Rover w dieslu?
Nieważne czy 200/400/600/25/45/ZR/ZS :P Byleby diesel, bo tak mocno przykręciłem śruby, że mi podkładki trzymające 2 wtryski pękły :P

leszczu - Nie Sie 22, 2010 15:45

W Dobrzyniewie na szrocie mają rovera 200 tylko nie wiem z jakim silnikiem.
PS-chyba ze spota nici. Co?

Krzysi3k - Nie Sie 22, 2010 15:51

Ja myślę, żeby umówić się konkretnie już teraz na spot za tydzień w niedzielę.
Powiedzmy, że godzina 16:00 na Krywlanach :)
Geny pisał do mnie na gg i mówił, że też będzie :)
Może Marrkus już będzie mógł. Może zbierze się z 5 osób przynajmniej ;)

leszczu - Nie Sie 22, 2010 16:04

Mi jak coś to też za tydzień będzie odpowiadało :grin:
dzelo23 - Nie Sie 22, 2010 16:15

A ja byłem dziś w Białym. Leszczu19901 prawdź skrzynkę, mam sprawę do ciebie.
Ja za tydzień nie mogę, będę pod Łodzią.

Krzysi3k - Sro Sie 25, 2010 18:50

To co? Kto się w niedziele pisze? :)
leszczu - Sro Sie 25, 2010 18:54

Ja się pisze :razz:
karasbp - Czw Sie 26, 2010 20:29

I akurat w tą niedziele ja nie będę mógł bo mam chrzciny ;) Ale od razu piszę się na na następną niedzielę :D
Krzysi3k - Czw Sie 26, 2010 21:37

Na razie jest nas trzech.
Jeszcze coś Geny wspominał, zapytam go jeszcze.

dzelo23 - Wto Wrz 28, 2010 15:37

Up up up. :mrgreen: kto się nudzi w niedzielę popołudniu?
leszczu - Wto Wrz 28, 2010 16:15

dzelo23 napisał/a:
Up up up. :mrgreen: kto się nudzi w niedzielę popołudniu?

Prawdopodobnie ja :mrgreen:
PS-Jak tam dzelo23 sprawuje się przepustnica ??

dzelo23 - Wto Wrz 28, 2010 16:37

Śmiga aż miło, tylko skrzynię mam już drugą :-)
leszczu - Wto Wrz 28, 2010 16:39

dzelo23 napisał/a:
Śmiga aż miło, tylko skrzynię mam już drugą :-)

O to dobrze musi śmigać :wink:

Krzysi3k - Wto Wrz 28, 2010 22:36

Jak po południu to i ja ;)
Ale najlepiej koło 16 może, bo do 14 robota.
Tylko samochód mam rozgrzebany w środku :mrgreen:

dzelo23 - Sro Wrz 29, 2010 10:24

No to się powoli zbiera ekipka :-) godzinę jeszcze się ustali bo sam nie wiem jeszcze o której po weselu się ogarnę.
leszczu - Sro Wrz 29, 2010 10:36

Na weekend ładną pogodę zapowiadają wiec może i coś wyjdzie :mrgreen:
dzelo23 - Nie Paź 03, 2010 08:20

No i słońce świeci to o której się widzimy i gdzie?
Krzysi3k - Nie Paź 03, 2010 08:45

U mnie zmiana :( Do roboty na 14...
dzelo23 - Nie Paź 03, 2010 09:33

No to kiszka. Zostało dwuch. Ale frekfencja wow
leszczu - Nie Paź 03, 2010 10:03

Oj te spoty nam ostatnio się nie udają :/
Krzysi3k - Nie Paź 03, 2010 12:24

No niestety... nieciekawie :/
dzelo23 - Nie Paź 03, 2010 16:12

No to jak ktoś będzie?

[ Dodano: Nie Paź 03, 2010 17:12 ]
No nic może następnym razem coś wyjdzie.

leszczu - Nie Paź 03, 2010 16:33

Ludzie trzeba się w końcu jakoś zorganizować. To już chyba 5 podejście do spotu i dalej nic :neutral:
Krzysi3k - Nie Paź 03, 2010 20:41

leszczu19901, ja w następnym tygodniu mam wolną niedzielę, więc mogę wpaść, może jeszcze akurat skończe środek :)
leszczu - Pon Paź 04, 2010 17:07

No to jest nas już dwóch :grin:
Pisać to chętny na następna niedzielę :grin:

dzelo23 - Pon Paź 04, 2010 17:36

Chętny to ja bym był tylko nie wiem jak z robotą wyjdzie.
Krzysi3k - Pon Paź 04, 2010 21:14

dzelo23, rzuć robotę idź na studia :mrgreen:
carpoensis - Sob Paź 09, 2010 21:23

ja raczej moge wpaść jutro :)
leszczu - Nie Paź 10, 2010 09:20

carpoensis napisał/a:
ja raczej moge wpaść jutro :)

No to dobra. Jak na razie jest 3 :wink:

dzelo23 - Nie Paź 10, 2010 11:21

A o której planujecie się spotkać? Może i ja bym zawitał.
carpoensis - Nie Paź 10, 2010 11:35

sam nie wiem... 14-15?
dzelo23 - Nie Paź 10, 2010 11:47

Wow jak dla mnie to za wcześnie, o 14 pracę kończę a sam dojazd to prawie godzina.
carpoensis - Nie Paź 10, 2010 11:54

no nie wiem ja moge być i później kwestia czy się zbierze pare osób :)
leszczu - Nie Paź 10, 2010 13:19

Ja też mogę pojawić się trochę później jak coś. Może koło 16 się można spotkać ??

[ Dodano: Nie Paź 10, 2010 14:19 ]
Albo później no jak komu pasuje.

carpoensis - Nie Paź 10, 2010 14:14

proponuje 16:30 :)

Krzysi3k jeszcze będzie

lotnisko

leszczu - Nie Paź 10, 2010 15:16

Mogę sie trochę spóźnić, ale będe.

[ Dodano: Nie Paź 10, 2010 16:16 ]
To jak ??
Bo ja na 100% będe.

Krzysi3k - Nie Paź 10, 2010 18:04

Paweł zamuliłeś :P
carpoensis - Nie Paź 10, 2010 19:15

noo frekwencja nie dopisała...
leszczu - Pon Paź 11, 2010 11:36

Cytat:
Paweł zamuliłeś

Wiem :cry:
Kurcza w tym samym czasie nagle wypadł u mnie pilny wyjazd no i nie mogłem wpaść. No sorry chłopaki co mogę innego powiedzieć. :neutral:
Następnym razem się na pewno pojawię. :grin:

karasbp - Nie Sty 02, 2011 11:29

Jak tam chłopaki, kac wyleczony? Można by zorganizować jakiś Noworoczny spocik? ;)
Grzybu_ck - Nie Sty 02, 2011 12:35

wystarczy odsniezyc i mozna jechac
leszczu - Nie Sty 02, 2011 12:55

Cytat:
Jak tam chłopaki, kac wyleczony? Można by zorganizować jakiś Noworoczny spocik? ;)

Tak jak pisałem kilka postów wyżej.
Cytat:
Następnym razem się na pewno pojawię. :grin:

Więc dotrzymuje słowa. :grin:

Grzybu_ck - Nie Sty 02, 2011 13:48

to gdzie i o której?
leszczu - Pon Sty 03, 2011 13:03

Ale dzisiaj to nie bardzo. Wiecie :piwo: :grin: Morze umówmy się za tydzień ??

[ Dodano: Pon Sty 03, 2011 13:03 ]
Więc tak. Ja proponuje w następna niedziele zrobić spocik, tylko nie wiem gdzie. Krywlany zamknięte. Macie jakieś pomysły ??

Krzysi3k - Czw Sty 06, 2011 10:26

A nie za zimno na spoty? :P
leszczu - Nie Sty 09, 2011 11:04

Krzysi3k napisał/a:
A nie za zimno na spoty? :P

Odwilż idzie na weekend. :grin: Więc można coś zorganizować. :grin:

[ Dodano: Nie Sty 09, 2011 11:04 ]
Coś patrze, że nici ze spotu. :/

dzelo23 - Sob Mar 05, 2011 19:25

Joł Joł jak tam Baiłystok żyje czy dalej zmuła ??
Krzysi3k - Nie Mar 06, 2011 05:25

Yo Yo! Białystok żyje i ma się dobrze ;)
A ze spotem to dajcie samochód ogarnąć :D Bo rozgrzebany kapke :P

leszczu - Nie Mar 06, 2011 10:11

dzelo23, musimy na razie jak widzisz poczekać ze spotem bo Krzysi3k, swojego roverka rozebrał teraz nie wie jak złożyć. :mrgreen: :razz:
dzelo23 - Nie Mar 06, 2011 10:27

ja nie widzę problemu, bierzesz Krysi3k'a jako pilota i po południu jesteście u mnie
karasbp - Nie Mar 06, 2011 10:48

Krzysi3k, do 15 masz czas go poskładać :grin:
leszczu - Nie Mar 06, 2011 10:54

Krzysi3k, a jak chcesz to wpadamy wszyscy do ciebie i ci możemy pomóc. :mrgreen: :razz:
karasbp - Nie Mar 06, 2011 11:01

leszczu19901 napisał/a:
Krzysi3k, a jak chcesz to wpadamy wszyscy do ciebie i ci możemy pomóc. :mrgreen: :razz:

Nie ma problemu. jestam za :grin:

dzelo23 - Nie Mar 06, 2011 11:38

Ale dziś to macie być u mnie
http://forum.roverki.eu/viewtopic.php?t=65559
a jak nie to będzie foch :twisted:

karasbp - Nie Mar 06, 2011 11:45

Coś Krzysi3k się nie odzywa. Pewnie śpi a nie Roverka składa, skoro na forum pisał o 5:25 :D
dzelo23 - Nie Mar 06, 2011 12:06

Karasbp czytałeś temat z linku ??
karasbp - Nie Mar 06, 2011 12:12

Czytałem, czytałem. gratuluję :)
dzelo23 - Nie Mar 06, 2011 12:17

z bielska też dalego nie jest więc zapraszam
karasbp - Nie Mar 06, 2011 12:21

A dziękuję :) Akurat w Białym teraz mieszkam :)
dzelo23 - Nie Mar 06, 2011 12:26

no to jeszcze lepiej, zbierzecie się w kilku i jazda
karasbp - Nie Mar 06, 2011 12:30

Ciężko się zebrać, Krzysi3k się nie odzywa
dzelo23 - Nie Mar 06, 2011 12:32

pewnie w pracy do 14 jest
karasbp - Nie Mar 06, 2011 12:35

Możliwe. Jak wszyscy będą, będzie można coś pomyśleć w tym kierunku ;)
dzelo23 - Nie Mar 06, 2011 12:41

no to myślcie tak żeby popołudniu być u nas :-)
leszczu - Nie Mar 06, 2011 13:11

dzelo23, nawet jakbym chciał to nie mógł bym wpaść, bo u mnie tak samo składa się, że mama robi imieniny i jest impreza rodzinna. :grin:
Krzysi3k - Nie Mar 06, 2011 15:15

dzelo23 napisał/a:
pewnie w pracy do 14 jest

Zgadłeś :P
A ja bym dojechał, tylko licznik wymontowany na razie :P
Mógłbym stary od R25 założyć i jechać :P

karasbp - Nie Mar 06, 2011 15:31

Krzysi3k, do dzela23 byś pojechał czy na Krywlany?
Krzysi3k - Nie Mar 06, 2011 15:42

karasbp, do dziela nie wiem czy byłby sens jechać, bo mam plany na wieczór, ale na Krywlany mogę podskoczyć :)
karasbp - Nie Mar 06, 2011 15:47

Ahaa, no ja na Krywlany też się wybieram z nudów
dzelo23 - Nie Mar 06, 2011 15:48

Krzysi3k to dogadaj się z Karaspb i dzida do mnie
Krzysi3k - Nie Mar 06, 2011 15:56

dzelo23, ale nie wiem czy jest sens, bo musiałbym szybko wracać...
dzelo23 - Nie Mar 06, 2011 16:05

:p

[ Dodano: Nie Mar 06, 2011 16:05 ]
to ja nie czekam z szampanem

Krzysi3k - Nie Mar 06, 2011 16:15

dzelo23, jeszcze wypijemy szampana :P
dzelo23 - Nie Mar 06, 2011 16:20

hehe nie wątpię
karasbp - Nie Mar 06, 2011 16:20

Ok, to ja już uciekam na lotnisko :wink:
leszczu - Pon Mar 07, 2011 09:32

Słuchajcie, ja proponuje w następną niedziele o godzinie 15, jak będzie oczywiście możliwa pogoda zrobić malutki spocik. :grin: Jak myślicie ??
Krzysi3k - Pon Mar 07, 2011 09:44

leszczu19901, znowu mam prace do 14, ale postaram się przyjechać na czas :)
Może lampy nowe do tego czasu wsadze i zegary skończe :mrgreen:
Leszczu, w którym Ty warsztacie lakierowałeś tam w Księżynie? Z tego co pamiętam mówiłeś, że dobrze kolor dobrali. To bym zdjął zderzak to od razu bym do nich zawiózł niech zespawają i prysną kolorem :P

leszczu - Pią Mar 11, 2011 14:15

Krzysi3k napisał/a:
leszczu19901, znowu mam prace do 14, ale postaram się przyjechać na czas :)

Dla mnie to może być nawet o 16. Tylko nie wiem jak inni. :grin:
Krzysi3k napisał/a:
Może lampy nowe do tego czasu wsadze i zegary skończe :mrgreen:

O kurde. Lampeczki super. :grin:
Krzysi3k napisał/a:
Leszczu, w którym Ty warsztacie lakierowałeś tam w Księżynie? Z tego co pamiętam mówiłeś, że dobrze kolor dobrali. To bym zdjął zderzak to od razu bym do nich zawiózł niech zespawają i prysną kolorem :P

Nie w Księżynie tylko w Niewodnicy. :razz: Polecam, trochę drogo wzięli ale ładnie pomalowali i kolorek super się zgadza. :grin:

[ Dodano: Pią Mar 11, 2011 14:15 ]
HALO. No i co robimy ze spotem ??

Krzysi3k - Pią Mar 11, 2011 16:58

Ja mogę wpaść, chociaż nie wiem czy nawet zegary skończe, bo jak to zwykle bywa dużo komplikacji przy takiej rzeźbie :/
leszczu - Pią Mar 11, 2011 17:17

Aj tam. Bez zegarów przyjedziesz. Po co ci one. :razz:
Krzysi3k - Pią Mar 11, 2011 19:04

Wiem, że żaden, dlatego i tak przyjade :P
W niedziele, ta?

leszczu - Pią Mar 11, 2011 20:07

Tak w niedzielę na Krywlanach. Nie wiem o jakiej godzinie 15-16 ??
Krzysi3k - Pią Mar 11, 2011 20:19

No to niech będzie 15:30, kompromis :mrgreen:
leszczu - Pią Mar 11, 2011 20:21

Mi pasuje. :mrgreen:
dzelo23, karasbp, zgłaszać się i to już. :mrgreen: :razz:

karasbp - Sob Mar 12, 2011 11:30

Akurat mnie na weekend nie ma w Białym ale jak zdążę na 15:30 to będę na pewno. Jeszcze w niedziele dam znać :wink:
dzelo23 - Sob Mar 12, 2011 17:18

ale to coże niby jutro ??
leszczu - Sob Mar 12, 2011 17:24

Tak dzelo23, dokładnie o 15.30. :mrgreen:
I obecność obowiązkowa. :grin:

dzelo23 - Sob Mar 12, 2011 18:16

Obowiązkową obecność to mam zaraz przy stole. Dziś Grzegorza i trza gości uraczyć :D
Krzysi3k - Sob Mar 12, 2011 18:20

Do 15:30 zdążysz kaca wyleczyć spokojnie :P
leszczu - Sob Mar 12, 2011 18:21

A to najlepszego. :grin:
Ale do jutra do 15.30 masz wytrzeźwieć. :mrgreen: :razz:

dzelo23 - Sob Mar 12, 2011 23:07

on cęiw żuj ein ejip i ortuj ędęb o jenoiwómu ezrop :-)
leszczu - Nie Mar 13, 2011 09:21

No i git
karasbp dawaj.Jeszcze tylko ty zostałeś. :grin:

Krzysi3k - Nie Mar 13, 2011 14:55

No ja będę :)
leszczu - Nie Mar 13, 2011 15:16

Ja też. :grin:

[ Dodano: Nie Mar 13, 2011 15:16 ]
No trzeba się powoli zbierać. :grin:
Do zobaczenia na lotnisku. :grin:

karasbp - Nie Mar 13, 2011 22:30

Sorki chłopaki, ja dopiero z Wawki wróciłem niedawno. Mam nadzieję, że spocik się udał? ;)
leszczu - Pon Mar 14, 2011 16:21

Ja myślę, że się udało. :mrgreen:
Możesz tylko żałować, że cię nie było. :grin:

Dziekan - Nie Mar 27, 2011 21:22

o a miałem akurat sprawdzić czy czegoś w województwie nie planują a tu proszę dziś było, eh :wink:
Krzysi3k - Nie Mar 27, 2011 21:24

Dziekan, oo kto się odezwał :mrgreen:
Jeszcze będzie niedługo, nie martw się ;)

karasbp - Nie Mar 27, 2011 22:14

No tyle aut co dzisiaj było na lotnisku to daaaawno nie widziałem. Akurat tylko jednego Roverka zauważyłem ale niestety nie z klubu ;)
Krzysi3k - Pon Mar 28, 2011 04:33

Dużo aut na lotnisku - pierwsza oznaka wiosny :mrgreen:
karasbp - Pon Mar 28, 2011 19:22

Nawet powiedziałbym bardzo dużo! :) No to Roverkowicze w następną niedzielę i My musimy się pokazać ;)
leszczu - Wto Mar 29, 2011 10:58

karasbp napisał/a:
No to Roverkowicze w następną niedzielę i My musimy się pokazać ;)

Ja nie widzę żadnych przeciwwskazań. :mrgreen:

karasbp - Wto Mar 29, 2011 18:38

No i git. Kto jeszcze? :)
Dziekan - Wto Mar 29, 2011 18:41

być może ja :cool:
karasbp - Wto Mar 29, 2011 19:26

To już jest Nas trzech. ;) Fajnie by było jakieś grupowe R-Foto pstryknąć :D
Basser - Wto Mar 29, 2011 19:49

być może i ja :mrgreen:
Krzysi3k - Wto Mar 29, 2011 20:36

Być może jeszcze ja jak zderzaka nie oddam do malowania :mrgreen:
karasbp - Wto Mar 29, 2011 20:49

Krzysi3k, oddasz po niedzieli ;)
Krzysi3k - Wto Mar 29, 2011 20:56

karasbp, właśnie tak planuje :mrgreen:
carpoensis - Wto Mar 29, 2011 20:59

no to i ja postaram się pojawić :)
karasbp - Wto Mar 29, 2011 21:11

Krzysi3k, Twój zderzak napewno nie jest w gorszym stanie niż u mnie :/ Także poczekać może ;)
Krzysi3k - Wto Mar 29, 2011 21:12

Chciałem kupić jakiś zderzak, bo mnie już denerwuje, że ciągle pęka w tym samym miejscu, ale z przesyłką za dobry zderzak prawie 300 zł to ja już wole spawać mój :P
Ale to po niedzieli dopiero :)

leszczu - Wto Mar 29, 2011 21:43

Patrzę, że niezła frekwencja się szykuje.
Krzysi3k - Sro Mar 30, 2011 08:44

W niedziele ma być 17 stopni :mrgreen:
leszczu - Sro Mar 30, 2011 09:47

To tym bardziej trzeba coś zorganizować. :grin:
Dziekan - Sro Mar 30, 2011 14:47

karasbp napisał/a:
To już jest Nas trzech. ;) Fajnie by było jakieś grupowe R-Foto pstryknąć :D

jak przyjadę, to z aparatem :smile:

Basser - Sro Mar 30, 2011 16:39

oby tylko pogoda dopisała :smile:
Krzysi3k - Sro Mar 30, 2011 17:02

Basser, no ba być super właśnie ;)
karasbp - Czw Mar 31, 2011 08:25

Dziekan napisał/a:
jak przyjadę, to z aparatem :smile:

No i bardzo dobrze :)

leszczu19901, na wiosnę nawet miniaturkę zmienił :D

leszczu - Czw Mar 31, 2011 13:16

karasbp napisał/a:
leszczu19901, na wiosnę nawet miniaturkę zmienił :D

Długo oczekiwana wiosna przyszła, więc muszą być jakieś zmiany. :mrgreen:

dzelo23 - Sob Kwi 02, 2011 09:39

hm hm hm a o której godzinie ??
karasbp - Sob Kwi 02, 2011 11:09

ja proponuję około 16 ale nie wiem jak innym pasuje
leszczu - Sob Kwi 02, 2011 16:58

karasbp napisał/a:
ja proponuję około 16 ale nie wiem jak innym pasuje

Jak coś dla mnie pasuje. :wink:

Krzysi3k - Sob Kwi 02, 2011 17:18

leszczu19901, wcześniej Panowie, bo ja nie moge tak późno :mrgreen:
leszczu - Sob Kwi 02, 2011 17:19

Dla mnie może być i wcześniej. :wink: 15.00 czy 15.30 ??
karasbp - Sob Kwi 02, 2011 17:31

15:30 ? :grin:
leszczu - Sob Kwi 02, 2011 17:45

karasbp napisał/a:
15:30 ? :grin:

:ok:

Krzysi3k - Sob Kwi 02, 2011 17:48

Myślałem, żeby jeszcze wcześniej i nie odpuszcze :P sprawa wagi państwowej :mrgreen:
karasbp - Sob Kwi 02, 2011 17:50

Krzysi3k napisał/a:
sprawa wagi państwowej :mrgreen:

Co się dzieje? Jak trzeba to pomożemy :smile:

leszczu - Sob Kwi 02, 2011 17:53

karasbp napisał/a:
Jak trzeba to pomożemy :smile:

No pewnie. Jak się wszyscy zbierzemy. :mrgreen: W końcu w kupie siła. :mrgreen: :razz:
Dla mnie może być i o 14.00. :wink:

Krzysi3k - Sob Kwi 02, 2011 17:56

W tych sprawach mi lepiej nie pomagajcie :mrgreen:
14 już lepiej ;)

karasbp - Sob Kwi 02, 2011 17:57

Hehe to o więcej już nie pytamy :razz: To o której Ci Krzysi3k pasuje?
Krzysi3k - Sob Kwi 02, 2011 17:59

To niech będzie 14 ;) Ale tylko godzinke z wami posiedze.
dzelo23 - Sob Kwi 02, 2011 17:59

ale z Was narwańce
W takim wypadku ja odpadam totalnie zawcześnie 14 ?? To pora obiadówa to raz a dwa o 14 kończę pracę

Krzysi3k - Sob Kwi 02, 2011 18:06

To może umówcie się na późniejszą pore, bo szkoda żebym wam spot psuł, jak i tak tylko na godzine wpadne...
karasbp - Sob Kwi 02, 2011 18:09

Wszystkim naraz niestety nie dogodzimy :engry: Dlatego ja już się nie udzielam co do godziny. Będę o tej, o której się dogadacie :rotfl:
leszczu - Sob Kwi 02, 2011 18:11

No to wychodzi, że najlepsza poro to 15.00 ewentualnie 15.30. Tylko, że bez Krzyśka. :/

[ Dodano: Sob Kwi 02, 2011 19:11 ]
No nie wiadomo jeszcze jak Dziekan i Basser.

Krzysi3k - Sob Kwi 02, 2011 18:16

Zobaczymy, może jakoś uda mi się pogodzić wszystko :)
leszczu - Sob Kwi 02, 2011 18:20

No to dobra. To jaką porę ustalamy 15.00 czy 15.30. Pisać jak komu pasuje.
karasbp, i ja przystosujemy się do was. :grin:

karasbp - Sob Kwi 02, 2011 18:41

Jak dla nich by pasowała 15:30 to zostańmy przy tej godzinie ;)
leszczu - Sob Kwi 02, 2011 18:50

Ok.
To jutrzejszy spot odbywa się na Krywlanach o godzinie 15.30. :mrgreen: Wszystkich zainteresowanych zapraszamy. mrgreen: :razz:

karasbp - Sob Kwi 02, 2011 18:57

Już tak oficjalnie :grin:
A tak wogóle kto będzie miał aparat? Bo pomyślałem, żeby zdjęcie zrobić dla większej liczby Roverków i wysłać do kalendarza :wink:

leszczu - Sob Kwi 02, 2011 19:02

karasbp napisał/a:
Już tak oficjalnie :grin:

No jeszcze sam nie wiem. :/ Dla dzielo23 jest dużo za wcześnie. :/
Sam już nie wiem. :sad:
karasbp napisał/a:
A tak wogóle kto będzie miał aparat? Bo pomyślałem, żeby zdjęcie zrobić dla większej liczby Roverków i wysłać do kalendarza :wink:

Coś Dziekan pisał, że mógłby wziąć, ale nie potwierdził jeszcze swojego przyjazdu. :/

karasbp - Sob Kwi 02, 2011 19:05

W takim razie czekamy na Dziekana
leszczu - Sob Kwi 02, 2011 19:10

Dobra. Poczekamy na resztę chętnych i jutro ustalimy godzinę. :wink:
karasbp - Sob Kwi 02, 2011 19:18

leszczu19901 napisał/a:
jutro ustalimy godzinę. :wink:

Tylko prosiłbym tak troszkę wcześniej o ustalenie tej godzinki z tego względu że będę jechał z Bielska ;)

Basser - Sob Kwi 02, 2011 20:29

ja jestem za 15;30 :wink:
leszczu - Sob Kwi 02, 2011 20:46

Basser napisał/a:
ja jestem za 15;30 :wink:

Ok. :ok:
No to teraz czekamy co napisze Dziekan
dzieko23 pisał, że najwcześniej może być 17.30. :/

karasbp - Sob Kwi 02, 2011 21:13

to 2 godzinki myślę że pobędziemy ;)
dzelo23 - Sob Kwi 02, 2011 21:24

Toczę zażartą walkę o wcześnijszy wyjazd
:twisted:

karasbp - Nie Kwi 03, 2011 10:17

No i jak tam Panowie? Zostaje 15:30? :wink:
Basser - Nie Kwi 03, 2011 10:19

chyba raczej zostaje :wink:
karasbp - Nie Kwi 03, 2011 10:36

No i fajnie. :smile: Na 15:30 będę. Do zobaczonka :grin:
dzelo23 - Nie Kwi 03, 2011 10:44

Mogę się spóźnić ale będę
leszczu - Nie Kwi 03, 2011 10:56

No dobra to widzimy się o 15.30 na Krywlanach. :grin: Do zobaczenia. :cool:
Dziekan - Nie Kwi 03, 2011 11:09

jestem :) no to potwierdzam swój udział, tylko czy na krywlany trafię ;p
leszczu - Nie Kwi 03, 2011 11:14

Trafisz, trafisz. :grin: Tylko weź aparacik to cykniemy jakieś foty. :grin:
karasbp - Nie Kwi 03, 2011 11:40

Ma ktoś nr tel. do Dziekana? Jakby nie trafił to pokierujemy :grin:
leszczu - Nie Kwi 03, 2011 11:48

Dziekan napisał/a:
tylko czy na krywlany trafię ;p

Ale na serio ?? , czy tylko jaja sobie robisz. :mrgreen:

Dziekan - Nie Kwi 03, 2011 12:35

w Białym rzadko bywam a na krywlanach byłem ostatni raz ze 4 lata temu, ale spoko mapa jest nawigacja jest mózg jest, się da radę ;p
dzelo23 - Nie Kwi 03, 2011 13:27

ja dopiero do domu dotarłem hehe. Więc biorę dzidę i idę :-)
leszczu - Nie Kwi 03, 2011 13:42

No to widzimy się na spocie. :hejka:
dzelo23 - Nie Kwi 03, 2011 16:28

ciągle w trakcie spota
karasbp - Nie Kwi 03, 2011 19:21

No ja dopiero ze spota dotarłem do domku :D
Basser - Nie Kwi 03, 2011 20:17

macie moze juz fotki od Dziekan ?? :smile:
karasbp - Nie Kwi 03, 2011 22:14

No właśnie nie, dobrze by było jakby gdzieś te fotki wrzucił. Chyba, że na poczte by poprzesyłał

[ Dodano: Nie Kwi 03, 2011 23:14 ]
taki bonus ode mnie :D

Dziekan - Nie Kwi 03, 2011 23:26

Jestem, tak ps natknąłem się wieczorem na starym mieście na spot Alfy, z 8 furek było :)
tymczasem parę fotek

Basser - Pon Kwi 04, 2011 06:52

zdjęcia konkretne :wink:

brawo!!! :grin:

dzelo23 - Pon Kwi 04, 2011 08:05

Joł Dziekan jak możesz to prześlij mi wszystkie fotki na meila. Swoją drogą muszę unikać zdjęć z profilu :twisted: a i dzięki za spota chłopy, na następnego postaram się zawitać w większym składzie.
Dziekan - Pon Kwi 04, 2011 10:17

Dzięki :) parę jako takich jest, ale prosto z kompa są bez fotoszopa bo by się jeszcze to i owo poprawiło hehe

Etam profil masz dobry, gdybym ja tam był dopiero zobaczyłbyś co to zły profil hehe ;)

pozatym obiektyw szerokokątny strasznie zniekształca wszystko co znajdzie się na brzegu kadru ;)

to chłopaki next time grill :grin:

Krzysi3k - Pon Kwi 04, 2011 12:45

A mnie ni ma :(
leszczu - Pon Kwi 04, 2011 13:23

Również dzięki chłopaki za spota. Foteczki spoko. :mrgreen:
Dziekan napisał/a:
A mnie ni ma :(

Nie martw się :pociesz: Na następny spot szykujemy grilla :mrgreen: :razz: Więc masz być. :mrgreen:

[ Dodano: Pon Kwi 04, 2011 14:23 ]
dzelo23 napisał/a:
Joł Dziekan jak możesz to prześlij mi wszystkie fotki na meila.

Ja też mógłbym prosić ?? Ale najlepsze twoim zdaniem. :mrgreen:

karasbp - Pon Kwi 04, 2011 15:31

Dziekan napisał/a:
to chłopaki next time grill :grin:

Jasna sprawa! :grin:

Dziekan, też bym prosił o foteczki jak można :smile: Mail mój poszedł na pw :wink:

Dziekan - Wto Kwi 12, 2011 23:27

Hej chłopaki, trochę się zaaferowałem tym i owym, jutro zgram wszystko i wyślę te co widać w dużych rozmiarach, reszta mi wyszła średnio ale parę fajnych jest, jak coś na next spot wezmę laptopa i się pozgrywa na pendrive kto będzie chciał :) pozdrawiam wszystkich
dzelo23 - Sob Kwi 16, 2011 18:47

Joł joł działamy coś jutro ??
leszczu - Sob Kwi 16, 2011 18:52

Jak się znajdą chętni to czemu nie. :wink:
Krzysi3k - Sob Kwi 16, 2011 18:54

Ja mam rozbebrany dalej samochód, ale moge wpaść :)
dzelo23 - Sob Kwi 16, 2011 19:07

Pogoda na być dobra więc może grill ?? Mamy z Sysą działkę z małym domkiem i murowanym grilem więc może byście nas odwiedzili ??
karasbp - Nie Kwi 17, 2011 07:27

Bardzo chętnie dzelo23 ale niestety dzisiaj muszę odmówić. Wyjazd rodzinny... Ale w następny weekend piszę się jak najbardziej jeżeli zaproszenie będzie nadal aktualne :grin:
leszczu - Nie Kwi 17, 2011 14:40

Fajnie dzielo, że wyszedłeś z taką inicjatywą, ale myślę, że takie stotkanie przy grilu powinno być ustalone trochę wcześniej, aby każdy zarezerwował sobie czas. Więc myślę, że na dzisiejszym spocie może ustalimy jakieś szczegóły ??

[ Dodano: Nie Kwi 17, 2011 14:35 ]
Ej to co robimy ??

[ Dodano: Nie Kwi 17, 2011 15:40 ]
Ja jak coś na krywlanach jestem. Wiec jak ktoś chetny to zapraszam.

karasbp - Pon Kwi 18, 2011 18:34

No i nadejszła wiekopomna chwila... Pożegnałem się dzisiaj ze swoim Roverkiem... :załamka:
leszczu - Czw Kwi 28, 2011 15:06

Panowie, robimy coś w tą niedzielę ??
Krzysi3k - Czw Kwi 28, 2011 15:35

Ja jestem jak najbardziej za :)
leszczu - Czw Kwi 28, 2011 15:44

Krzysi3k napisał/a:
Ja jestem jak najbardziej za :)

:ok: :mrgreen:

kondzio508 - Czw Kwi 28, 2011 19:06

ja bym z checią wpadł sie pochwalic nowym nabytkiem ale mam problemy z zalewaniem silnika PB :( swiece suche a czarne całe , wali benzyną z tłumika bardzo duzo , dzis wtryki wymieniłem z regl. cisnienia paliwa i dalej to samo , i jeszcze obroty spdają jak sie podgrzeje i gasnie :( jak ktoścos moze doradzic to bardzo proszę .
leszczu - Czw Kwi 28, 2011 19:18

kondzio508, chciałbym ci pomóc, ale nic mi do głowy nie przychodzi co to może być :/
dzelo23 - Czw Kwi 28, 2011 20:19

Trochę mi już zbrzydło te lotnisko. Może znacie jakąś inna fajną miejscówkę np. pizzerie z parkingiem :)
Ostatnio mam smaka na dobrego plaka i mógłbym resztę rodzinki wyciągnąć bo na krywlany to maluchów nie wezmę

Marrkus - Czw Kwi 28, 2011 20:19

W zasadzie to ile ma lać benzyny decyduje mapa wtrysku i jest ona raczej niezmienna ale jej korekcje pochodzą w głównej mierze od sondy lambda ewentualnie od czujnika temp. cieczy i tu bym szukał przyczyny (oczywiście świece, kopułka, palec rozdzielacza i przewody sprawdzone?) inne czujniki nie mają takiego wpływu na skład mieszanki (prócz TPS-a i MAF-u -ale to oczywiste)
jeśli masz podłączoną lambdę pod staga można ją sprawdzić przy pomocy interfejsu i programu do diagnostyki staga
A mam pytanie na temat wtrysków - wymieniałeś na nowe??

kondzio508 - Czw Kwi 28, 2011 21:27

Marrkus napisał/a:
wymieniałeś na nowe??

niestety ale na uzywane , ale są ok .

Krzysi3k - Pią Kwi 29, 2011 00:52

Marrkus, a właśnie, czemu Ty nie wpadasz?
A jeśli chodzi o miejscówke to myślę, że można będzie podjechać nad stawik w Koplanach, koło Księżyna, tam jest fajnie :)
Spotkalibyśmy się na Krywlanach i tam pojechali :)

leszczu - Pią Kwi 29, 2011 12:54

Krzysi3k napisał/a:
A jeśli chodzi o miejscówke to myślę, że można będzie podjechać nad stawik w Koplanach, koło Księżyna, tam jest fajnie :)
Spotkalibyśmy się na Krywlanach i tam pojechali :)

Może to jest i dobry pomysł. :wink:

Krzysi3k - Sob Kwi 30, 2011 20:19

To patrze mało chętnych :P
kondzio508 - Sob Kwi 30, 2011 21:05

pomużcie mi w temacie komputera silnika to moze uda mi sie naprawic :D i zajechac na spota .
Krzysi3k - Nie Maj 01, 2011 09:48

kondzio508, przelany paliwem jest moim zdaniem, chociaż nie znam się na benzynach...
Kompa sprawdzałeś? Może Ci mapa wtrysku ześwirowała...

[ Dodano: Nie Maj 01, 2011 10:48 ]
To co robimy? kondzio508, sprawdzałeś to o czym mówił Marrkus? Masz LPG? Może masz spalanie stukowe, weź sprawdź i zalej PB98 :)

leszczu - Nie Maj 01, 2011 10:30

Krzysi3k napisał/a:
To co robimy?

Ja chyba też odpadam. :/

kondzio508 - Nie Maj 01, 2011 10:33

Krzysi3k napisał/a:
kondzio508, przelany paliwem jest moim zdaniem, chociaż nie znam się na benzynach...
Kompa sprawdzałeś? Może Ci mapa wtrysku ześwirowała...

komp siedzi jakis z poloneza 1,4 jest zupelnie inny niz ten który powinien być , tylko nie wiem jaki musze zamówic na allegro zeby był dobry (oznaczenie) . na 99% to komp winny , wszystko inne zdiagnozowane i jest sprawne . po nagrzaniu do 30-40 stopni auto wariuje ( zalewa silnik i schodzi z obrotów i gaznie jezeli nie podtrzymam nogą gazu .) po odpaleniu zimnego nie dymi z rury i nie czuć paliwa po 2-3 minutach pracy na wolnych obrotach , czuć nie spaloną PB i pracuje na 2-3 cyl .

Marrkus - Nie Maj 01, 2011 11:05

A jak wygląd ten twój komp z zewnątrz?? z poloneza raczej nie powinien pasować do twojego auta ( polonez mam MEMS 1.6 a w twoim siedzieć już powinien 1.9)

tak wygląda MEMS 1.6:

a tak 1.9

Krzysi3k - Nie Maj 01, 2011 11:07

kondzio508, najlepiej by było jakbys od kogoś przełożył i zobaczył czy hula, jakby hulało to wiesz jakiego numeru szukać :)
JacK - Nie Maj 01, 2011 11:08

a próbowałeś odpalać na gazie ? jeśli na gazie będzie to samo to znaczy że cos nie halo z sterowaniem silnika, najlepiej to gdzies na kompa podjechać, o której dzisiaj jak coś to moe wpadne
Krzysi3k - Nie Maj 01, 2011 11:09

No właśnie patrze, że dziś będzie lipa ze spotem...
kondzio508 - Nie Maj 01, 2011 11:12

Marrkus,

mam taki jak ten pierwszy 1,6

leszczu - Nie Maj 01, 2011 11:12

No ja kurde dzisiaj nie mogę wpaść, ale za tydzień jak najbardziej.
JacK - Nie Maj 01, 2011 11:13

to może za tydzień, wtedy więcej osób sie zbierze ja i tak chyba dzisiaj na lotnie podskocze zobaczyć co sie dzieje
kondzio508 - Nie Maj 01, 2011 11:13

Krzysi3k, nie mam od kogo przełozyc niestety , musze kupić na allegro tylko nie mam nawet punktu zaczepienia czyli numerów kompa z 1998 16 v . może mogłbys spisać ze swojego i podać mi na PW lub tutaj ? , bardzo bede wdzieczny , browarek na spocie gwarantowany :)
Marrkus - Nie Maj 01, 2011 11:21

tyle ze tych kompów do 1.4 było co najmniej kilka
Właśnie szukam w EPC jaki mógł by być dobry

[ Dodano: Nie Maj 01, 2011 12:21 ]
Jakie masz tarcze z przodu (pełne czy wentylowane) i co masz z tyłu (tarcze czy bębny) ?
Masz immobiliser i alarm? (masz pilota do alarmu?)

kondzio508 - Nie Maj 01, 2011 11:23

tył bebny , brak pilota , alarmu tez nie mam , immo nie wiem czy mam ale raczej nie bo by palił na tym kompie od poloneza zeby miał immo ?

co do tarcz z przodu zaraz podejde do auta i sprawdze .

auto to 1,4 16v 1998 3 dzrzwiowy , moge podać VIN jezeli potrzeba .

Krzysi3k - Nie Maj 01, 2011 11:41

kondzio508, dokładnie jak Marrkus napisał, było pare rodzajów, a ja mam diesla jak widzisz to moim nie masz co się sugerować ;)
Marrkus - Nie Maj 01, 2011 11:51

Dobra już się pewnych rzeczy doszukałem.

Polonez nie miał immo a R200 miały prawie wszystkie. W twoim aucie powinien siedzieć na 90% komp MKC104022 - ale jeśli masz niesprawne immo to mała szansa byś odpalił go tylko po samej wymianie kompa.

Najlepiej było by poszukać kompletu - ECU, alarm, piloty(ewentualnie).
Kiedyś na allegro widziałem firmę która zajmuje się czyszczeniem sterowników z informacji o immo - (później można "przyuczyć" nowy sterownik do starego immo -ale chyba potrzeby sprzęt diagnostyczny ale też można śmigać bez immo)
To tańsza i szybsza opcja (komplety piloty, centralka, ecu potrafią kosztować chore sumy - i są rzadko spotykane).

[ Dodano: Nie Maj 01, 2011 12:47 ]
http://allegro.pl/sterown...1544323995.html - znalazłem namiar na tą firmę

[ Dodano: Nie Maj 01, 2011 12:51 ]
http://allegro.pl/kompute...1585544548.html - zestawik do pełnej aktywacji ecu, alarmu immo :)

kondzio508 - Nie Maj 01, 2011 12:01

ale czemu jezeli mam immo to da rade palic na kompie z poloneza ? chyba by wogóle nie zapalił zeby było cos nie tak z immo ?

[ Dodano: Nie Maj 01, 2011 12:58 ]
mam kupic cos takiego ? bedzie dobre http://allegro.pl/kompute...91.html#gallery
?

[ Dodano: Nie Maj 01, 2011 13:01 ]
Marrkus,

z tego drugiego Twojego linka , to widze ze jest kluczyk ale nie ma zamków i stacyjki bedzie to działac ? po co w takim razie klucz w tym komplecie ? alarmu na 100% nie mam bo nawet syreny nie mam .

Krzysi3k - Nie Maj 01, 2011 12:01

kondzio508, masz kompa z poloneza, czyli nie masz immo :P Ale powinieneś mieć, o to chodzi.
kondzio508 - Nie Maj 01, 2011 12:03

aha gdzie szukać tej puszeczki od immo czarnej w którym miejscu ona siedzi bo znaleśc nie mogę .

[ Dodano: Nie Maj 01, 2011 13:03 ]
Krzysi3k, i mozliwe ze dlatego go zalewa i takie cuda z obrotami ?

Krzysi3k - Nie Maj 01, 2011 12:03

Ale po co Ci kluczyk i zamki? :P
Te same wszystko, tylko pilot musisz mieć ;)

kondzio508 - Nie Maj 01, 2011 12:06

pilot do czego mi ? bede mogł otwierac auto i będe miał alram z pilota ??
Krzysi3k - Nie Maj 01, 2011 12:08

kondzio508, tak, tak jak w każdym R200, nie było R200 bez centralnego, to wyposażenie podstawowe :)
Marrkus - Nie Maj 01, 2011 12:10

bo chodzi o immo w ecu a nie o ta "skrzyneczkę" w twoim aucie - ecu z poloneza nie miało opcji immobilisera .

W twoim linku nie ma nic na temat pilota a bez niego nie rozbroisz immo. W oryginale jest tak że jak zamkniesz auto z pilota włącza się alarm i immo, jeśli tylko z kluczyka to tylko alarm. Jeśli zamkniesz pilotem to już samym kluczykiem nie odpalisz - immo nie pozwoli.

kondzio508 - Nie Maj 01, 2011 12:14

Koledzy a jezeli kupie ten zestaw http://allegro.pl/rover-2...1552251280.html to trzeba cos jeszcze kodowac czy tylko wymienic i wszystko bedzie cacy ? noi nie widze tu tej centralki czarnej . sterownika chyba tak ?
JacK - Nie Maj 01, 2011 16:43

mam r214si i tam nie ma lampki rezerwy a w MG ZR 2004r 2.0 td jest lampka? bo miałem strzałke na końcu czerwonego pola i nic sie nie świeciło a bezpiecznik od rezerwy jest i nie przepalony czy może jeszcze niżej rezerwa sie zapala?

[ Dodano: Nie Maj 01, 2011 17:43 ]
powinno śmigać jak tylko założysz bo immo jest w kompie zakodowane i w kluczyku , a tam masz komplet więc powinno działać

leszczu - Nie Maj 01, 2011 16:47

JacK napisał/a:
mam r214si i tam nie ma lampki rezerwy a w MG ZR 2004r 2.0 td jest lampka? bo miałem strzałke na końcu czerwonego pola i nic sie nie świeciło a bezpiecznik od rezerwy jest i nie przepalony czy może jeszcze niżej rezerwa sie zapala?

W R200 i MG ZR nie ma kontrolki rezerwy. :wink: Oj JacK, musisz się jeszcze wiele dowiedzieć na temat R200 dlatego zapraszamy na spoty. :grin:

kondzio508 - Nie Maj 01, 2011 16:47

JacK napisał/a:
w kluczyku

to w kluczyku czy w pilocie bo juz nie wiem ??

chodzi oto ze musze byćpewny co potrzeba mi zeby zadziałało ?

komputer , kluczyk ,stacyjka z petlą , komputer imo , pilot czy coś jeszcze ?

leszczu - Nie Maj 01, 2011 16:57

kondzio508 napisał/a:
to w kluczyku czy w pilocie bo juz nie wiem ??

W pilocie. :wink:

Marrkus - Nie Maj 01, 2011 17:29

Czarna skrzyneczka jest odpowiedzialna za alarm i chyba immo. napisz do sprzedającego może ma ją - jak napiszesz ze pełen komplet to ecu czarna skrzyneczka i pilocik (kluczyk stacyjka nie potrzebne) to może dorzuci bez zmiany ceny...

[ Dodano: Nie Maj 01, 2011 18:29 ]
W R200 nie ma immo takiego w typowego - zbliżeniowego. Ani w kluczu ani w pilocie nie ma transpondera (układu elektronicznego który po zbliżeniu do odbiornika wysyła sygnał z kodem odblokowującym immo).
W R200 można powiedzieć że jest immo "programowe" tzn działa tak jak napisałem - uruchamia się pilotem i im wyłącza. Jeśli tylko otworzysz drzwi kluczykiem bądź łomem to nie uruchomisz silnika bez kliknięcia pilotem. jest możliwość rozbrojenia immo przy pomocy kluczyka ale musisz posiadać kod EKA i wprowadzić go poprzez odpowiednie przekręcanie kluczyka w drzwiach kierowcy.

kondzio508 - Nie Maj 01, 2011 17:29

Ok , dzięki Koledzy za pomoc , bede zaraz zamawiał , spytam Go czy posiada tez z tego auta tą czarną skrzyneczkę od alarmu .

Przy najblizszej okazji na Spocie stawiam Piwko :)

Marrkus - Nie Maj 01, 2011 17:30

Z tego co wiem już lepiej dorwać komplet ECU i alarm i później dograć piloty (bo jest taka możliwość) niż mieć ecu, stacyjkę z kluczykiem i pilocik
kondzio508 - Nie Maj 01, 2011 17:36

Marrkus, czyli moge wziąsc ten zestaw http://allegro.pl/kompute...91.html#gallery i dokupic pilot i będzie działac ? czy trzeba ten pilot potem gdzies w serwisie kodowac ?
leszczu - Nie Maj 01, 2011 17:39

Marrkus napisał/a:
W R200 nie ma immo takiego w typowego - zbliżeniowego. Ani w kluczu ani w pilocie nie ma transpondera (układu elektronicznego który po zbliżeniu do odbiornika wysyła sygnał z kodem odblokowującym immo).

Ale chyba tak było do 98 roku, bo po tym roku wprowadzono pilot wersji 3TXB i ten pilot musi już być przy kluczyku, bo inaczej nie odpalisz autka. :wink:

kondzio508 - Nie Maj 01, 2011 17:42

ale dziwię sie poco te immo skoro wsadzając komp z poloneza mozna auto odpalic i pojechac ? bo nie mam ani pilota , alarmu tez nie , a wkładam zwykły kluczyk który dostałem z autem i odpalam go normalnie
Marrkus - Nie Maj 01, 2011 18:10

Ale ci wystarczy sam ecu i alarm. Nie gwarantuję że to odpali bo jak ktoś przed rozbiórką auta zamkną z pilota to będzie problem ale ta firma z allegro powinna załatwić sprawę. gdzieś na forum był dokładnie opisane jakie typy pilotów da się wykorzystać. Jakim kompem to zsynchronizować? na pewno testbook lub inny tego typu. Skontaktuj się z tą firma z mojego linka może coś ci więcej wyjaśnią
kondzio508 - Nie Maj 01, 2011 18:20

To co lepiej kupic te za 300 z pilotem i miec tak jak fabryka dała niz płacic potem dodatkowo za wysyłke kompa i czas tracic oraz za usługe 150 ...
Marrkus - Nie Maj 01, 2011 18:30

leszczu19901 napisał/a:
Ale chyba tak było do 98 roku, bo po tym roku wprowadzono pilot wersji 3TXB i ten pilot musi już być przy kluczyku, bo inaczej nie odpalisz autka.

Tez gdzieś o tym czytałem ale nie były to informacje jednoznaczne

Na forum jest wiele tematów na temat immo w R200/R400 (chodzi o te nowsze modele a nie te z przed '95) warto poczytać bo wiedza którą dysponuje jedynie opiera się na pobieżnym przeglądaniu tematów (i to ostatnio coraz rzadszym).

kondzio508 napisał/a:
ale dziwię sie poco te immo skoro wsadzając komp z poloneza mozna auto odpalic i pojechac ?

no chyba słabo jeździ. zastanawiam się tylko czy ci tam ktoś większego rabanu w kablach nie zrobi. http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic943674.html

kondzio508 - Nie Maj 01, 2011 19:04

auto mi sie zamyka bez problemu całe z kluczyka , wszystko działa , tylko silnik nie pracuje na tym kompie jak powienien i oto cały czas tylko mi chodzi , bo te zalwanie silnika beznyną to tylko wina kompa ...
Krzysi3k - Nie Maj 01, 2011 19:13

kondzio508, no właśnie o to chodzi, że centralny działa, ale nie masz pilota i z pilota nie zamkniesz i nie otworzysz, a gdybyś miał dobrego kompa to by wszystko działało.
Zapewne ktoś spalił kompa odpalając samochód (dotknął klemą plusową do obudowy kompa) i wpierdzielił z Poldka. Kup po prostu kompletny komp z pilotami i będziesz wszystko miał :)

kondzio508 - Nie Maj 01, 2011 19:40

Krzysi3k,

tylko to kwestia tego czy potrzebuje tej czarnej skrzynki od alarmu czy tez nie ,

jezeli potrzebuje tylko kompa ECU i pilota oraz petelki na stacyjke to moge kupic za 200 jezeli potrzbuje wszystkiego to musze kupic ten zestaw za 300 z sterownikiem alarmu .

sam juz nie wiem wkońcu co mi potrzebne zeby nowy komp zadziałał umnie jak trzeba i pilot tez ...

Krzysi3k - Nie Maj 01, 2011 19:43

Z mojej perspektywy to wygląda tak - chcesz mieć alarm to go montujesz, nie chcesz to nie montujesz :)
Ale na 100% pewien nie jestem, tak na dobrą sprawę mógłbyś wymienić sam komp, tylko ważne żeby był zdjęty immo z niego :)

JacK - Czw Maj 05, 2011 20:34

w moim mg kierunki migaja bardzo szybko, a awaryjne dobrze działają, zaznaczam że żarówki wszystkie świecą, więc to jest prawdopodobnie przerywacz, tylko nie moge go znaleść ani przy bezpiecznikach w komorze ani pod kierownicą, cyka jeden przekaźnik pod kierownicą ale to nie jest raczej przerywacz bo jest taki sam jak reszta przekaźników mi sie wydaje że ktoś wsadził go na "sztuke"
Krzysi3k - Czw Maj 05, 2011 20:55

On powinien być tam gdzie są bezpieczniki, taki czarny z napisem "Lucas" jak się nie myle...
JacK - Czw Maj 05, 2011 21:06

no właśnie szukałem takiego, bo ma miec napis lucas i tam jakie i ile żarówek mozna pod niego podpiąc ale u mnie takiego niema tylko wszystkie takie same przekażniki takie z zielona kreską na górze

[ Dodano: Czw Maj 05, 2011 22:02 ]
trzeba takiego kupić i zamienic z tym przekaźnikiem

[ Dodano: Czw Maj 05, 2011 22:06 ]
krzysi3k zobaczył byś jutro jak jest u Ciebie ? bo u mnie to jak włączam kierunek to cyka lewy górny a awaryjne to dwa u góry od lewej 1 i 2

Krzysi3k - Czw Maj 05, 2011 21:09

Cytat:
krzysi3k zobaczył byś jutro jak jest u Ciebie ? bo u mnie to jak włączam kierunek to cyka lewy górny a awaryjne to dwa u góry od lewej 1 i 2

Zobacze, tylko nie zrozumiałem drugiej części :P

dzelo23 - Czw Maj 05, 2011 21:26

może dla odmiany byśmy o jakimś spocie popisali :mrgreen:
JacK - Czw Maj 05, 2011 21:40

w skrzynce bezpieczników ta pod kierownicą gdy włączam kierunek to cyka mi przekaźnik ten pierwszy od lewej u góry a jak włączam awaryjne to dwa cykają ten pierwszy i drugi obok niego, a te przekaźniki są takie same jak wszystkie w tej skrzynce, jutro fotke prześle to zobaczysz jak to wygląda u mnie

[ Dodano: Czw Maj 05, 2011 22:40 ]
w niedziele ma być :razz: jak sie zbierzemy :wink:

Krzysi3k - Czw Maj 05, 2011 22:06

No w niedziele nie ma co się wykręcać :D
leszczu - Pią Maj 06, 2011 11:54

Ej to jest coś w Niedzielę czy nie ?? Bo ja już sam nie wiem. :mrgreen:
Krzysi3k - Pią Maj 06, 2011 17:59

Jak nie ma jak jest :P
leszczu - Pią Maj 06, 2011 18:02

Krzysi3k napisał/a:
Jak nie ma jak jest :P

Aha. No to na mnie możecie liczyć. :razz:

kondzio508 - Pią Maj 06, 2011 18:53

ja chetnie zawitam ale dopiero za 2-3 tygodnie , autko stoi rozebrane w drobny mak ... lakier nowy sie robi i silnik zmienia z gruntownym remontem blacharki , a własciwie nie remontem bo tam nie ma co remontowac tylko na nową powłokę całego podwozia łacznie z komorą silnika i podłogą ...

robię autko na nówke salonową :P polubiłem roverka i nie rostane sie z nim .

Krzysi3k - Pią Maj 06, 2011 19:03

kondzio508, odważnie ;)
Jaki lakier? Dawaj białą perłę, silnik 2.0T i przód od ZR :mrgreen:

kondzio508 - Pią Maj 06, 2011 19:21

hehe nad przodem myslałem czy nie dać od 25 ale za duzo jednak przeóbek i lampy tanie tylko od anglika ... a od europy sie cenią .

co do lakieru to jest narazie w planach ten sam czyli bordowy metalik kod CAQ ale co wyjdzie zobaczymy , mysle nad lakierem z pasata b6 takim niebieskim jasnym wpadajacym w srebrny .

o taki dla poglądu http://allegro.pl/lakier-...07.html#gallery

Krzysi3k - Pią Maj 06, 2011 19:35

Biała perła ! :D
A ten troche dziadkowy, ale to Twój wybór ;)

JacK - Pią Maj 06, 2011 21:26

ja to swojego w czerwonym kolorku mam, przód mi troche lipnie wyszedł ale to temu że sam robiłem przed zima trzeba bedzie do fachowca zaprowadzić :razz: w niedziel o której wstępnie? o 18
Krzysi3k - Pią Maj 06, 2011 21:32

Nie wiem, może lepiej wcześniej...
Mam nadzieje, że padać nie będzie.

JacK - Pią Maj 06, 2011 21:51

to około 16 może
Krzysi3k - Pią Maj 06, 2011 22:09

No i git myśle :)
JacK - Sob Maj 07, 2011 09:18

chłopaki nie wymiękać piszcie kto będzie :wink:
leszczu - Sob Maj 07, 2011 10:34

kondzio508 napisał/a:
co do lakieru to jest narazie w planach ten sam czyli bordowy metalik kod CAQ ale co wyjdzie zobaczymy , mysle nad lakierem z pasata b6 takim niebieskim jasnym wpadajacym w srebrny .

:/ Taki sobie ten kolorek, tak jak napisał Krzysi3k, trochę dziadkowaty. :/ Ale zrobisz jak zechcesz, tobie ma się podobać. :grin:
JacK napisał/a:
chłopaki nie wymiękać piszcie kto będzie :wink:

Tak jak pisałem wyżej, będę na 100%. :grin:

kondzio508 - Sob Maj 07, 2011 13:53

może srebrny z palety opla taki jaśnijszy niż ten orginalny z 2-setki tez mógłby być , musze mocno pomysleć, narazie zajmuje sie mechanicznym sprawami i nówka silnikiem , nowymi tłumikami , katalizatorem , i rozrządem kompletnym .
leszczu - Sob Maj 07, 2011 13:57

kondzio508 napisał/a:
może srebrny z palety opla taki jaśnijszy niż ten orginalny z 2-setki tez mógłby być ,

Już lepszy. :ok:

Krzysi3k - Sob Maj 07, 2011 14:49

kondzio508 napisał/a:
katalizatorem

A na cholere Ci to? :P

kondzio508 - Sob Maj 07, 2011 20:32

znaczy to jest taki niby katalizator ale orgianlnie przygotowany do roverka kupiłem na allegro łacznie z tłumikiem srodkowym i rurą kolektorową z plecionką. widac dobrze jest to wykonane nie odbiega od orginalnego katalizatora i nie dudni przy wciskaniu gazu .
Krzysi3k - Nie Maj 08, 2011 11:03

Pogoda git jest, do zobaczenia o 16 na Krywlanach :)
leszczu - Nie Maj 08, 2011 13:25

Pogoda dzisiaj piękna to racja, więc do zobaczenie na Krywlanach. :grin:
dzelo23 - Czw Maj 12, 2011 06:27

Czy ktoś z Białegostoku lub okolic wyjeżdża na zlot w czwartek ??
JacK - Czw Cze 02, 2011 20:54

chłopaki potrzebuje zamek drzwi lewy od kierowcy do MG ZR pasuje też od R 25, z podłączeniem do centralnego i to tak na gwałt

[ Dodano: Czw Cze 02, 2011 21:54 ]
jak ktos ma to niech pisze, z góry dzięki

Krzysi3k - Czw Cze 02, 2011 20:55

JacK, w Dobrzyniewie mają R200, więc podjedź i zapytaj ;)
JacK - Czw Cze 02, 2011 21:11

patrzyłem na allegro i zamek od r 200 wyglada na inny
kondzio508 - Pią Cze 03, 2011 12:46

A może ktos ma szybe na sprzedaz przednią z białegostoku lub okolic ? :)

Kiedy robimy spota ? niedziela lotnisko ?

leszczu - Pią Cze 03, 2011 13:54

kondzio508 napisał/a:
Kiedy robimy spota ? niedziela lotnisko ?

Czemu nie. :grin:
kondzio508, pochwali się swoim roverkeim. :mrgreen:
Pisać kto chętny. :razz:

Krzysi3k - Pią Cze 03, 2011 14:54

W niedziele chyba mogę raczej, jak samochód rozgrzebany nie będzie :P
leszczu - Pią Cze 03, 2011 15:03

To co 16.00 czy 17.00 pisać jak komu pasuje ??
kondzio508 - Pią Cze 03, 2011 21:10

17 :00 lotnisko :)

dziś udało sie uruchomic LPG takze bede na 100% :)

Krzysi3k - Sob Cze 04, 2011 00:21

Ja jak nie skończe to przyjade z dwoma IC :mrgreen: (o ile uda mi się jutro kupić wszystkie materiały)...
leszczu - Sob Cze 04, 2011 10:10

Ok.
Więc najbliższy spot w niedzielę na Krywlanach o 17.00. :grin:

kondzio508 - Nie Cze 05, 2011 08:41

Ok :)
Krzysi3k - Nie Cze 05, 2011 08:49

Ja IC zrobiłem już, tylko teraz musze troche wymodzić zderzak, bo troche za ciasno pod nim :P złoże, mam nadzieje, że wszystko szczelne będzie i do 17 spokojnie się wyrobie :)
leszczu - Nie Cze 05, 2011 18:06

Krzysiu, co się stało ??
Krzysi3k - Wto Cze 14, 2011 18:33

Sorry chłopaki, ważna rzecz wypadła :/

[ Dodano: Wto Cze 14, 2011 19:33 ]
To jak tam? Coś w weekend robimy? :)
Jack doszedłeś o co chodzi z samochodem? Mam kod immo to możemy mój komp do Ciebie już przełożyć i nie będzie gasł :)

kondzio508 - Wto Cze 14, 2011 20:24

ja mogę wpaść :)
leszczu - Wto Cze 14, 2011 20:26

Krzysi3k napisał/a:
To jak tam? Coś w weekend robimy? :)

kondzio508 napisał/a:
ja mogę wpaść :)

Czemu nie. :wink:

JacK - Sro Cze 15, 2011 11:08

tak idzie teraz owiele lepiej, kostka od czujnika doładowania była za słabo wsadzona i styku nie było :razz: chetnie bym sprubował taka podmianke ale nie ma mnie w polsce wracam w sierpniu ale tylko na tydzień więc może wtedy :grin: ale z kierunkami dalej nie moge dojść hehe

[ Dodano: Sro Cze 15, 2011 12:08 ]
a temu że abs i klocki razem się zapalały czasmi pod czas jazdy to regulator napięcia na alternatorze był walnięty i przeładowywał i temu błędy wyskakiwały :razz:

kondzio508 - Nie Cze 19, 2011 07:30

Niestety mnie dzis na spocie nie bedzie , roverek odmówił współpracy :( wogóle niechce zapalic , tylko kreci , zgasł podczas jazdy i juz nie moge go odpalić , nie wiem czy to nie pompa paliwa bo słychac ja tylko co 7-8 próbe odpalania , wczesniej wydaje mi sie ze słyszalem jak laduje cisnienie cały czas przy kazdym odpalaniu .

bo wszystko działa , krecić kreci tylko nie moge zapalic go . dodam ze mało ostanio było PB w baku ale jak wczoraj zgasł to odrazu 10 L wlalem , nic to juz niestety nie zmieniło .

leszczu - Nie Cze 19, 2011 11:21

kondzio508, jak nie słychać pompy to już wiadoma jaka jest przyczyna. :wink:

[ Dodano: Nie Cze 19, 2011 12:21 ]
Krzychu to co robimy ?? , bo ja to tam mogę wpaść. :grin:

Krzysi3k - Nie Cze 19, 2011 11:40

No nie wiem czy jest sens... W sumie ja uczyć się musze... a wchodzi mi to do głowy z prędkością furmanki... Niestety takie gówna trzeba wkuwać :/
leszczu - Sob Cze 25, 2011 17:58

No to dobra, to może coś za tydzień uda się zorganizować.

[ Dodano: Sob Cze 25, 2011 18:58 ]
To jak ??

Krzysi3k - Sob Cze 25, 2011 18:21

Ja cały obolały jestem, odpadam :(
samos - Wto Cze 28, 2011 08:38

Witam .... ze jako jestem Nowy chciałbym się przedstawić i ze tak powiem zintegrować <browar> .... Krzysiek - Czarny Roverek 620 na WOR blachach. Pozdrawiam Białystok .. i proszę czasami info o spotkaniach. :)
kondzio508 - Wto Cze 28, 2011 13:48

samos, chyba Cie już mijałem na mieście z tego co pamiętam :) w niedziele może jakies spotkanie ? np. o 16 ? jak zwykle na giełdzie .
samos - Wto Cze 28, 2011 14:32

kondzio508, całkiem możliwe :D .... A nie organizujecie takich spotkań integracyjnych typu Browar - spot :D
leszczu - Wto Cze 28, 2011 17:52

samos napisał/a:
Witam .... ze jako jestem Nowy chciałbym się przedstawić i ze tak powiem zintegrować <browar> .... Krzysiek - Czarny Roverek 620 na WOR blachach. Pozdrawiam Białystok

No to witamy na pokładzie samos. :grin:
kondzio508 napisał/a:
w niedziele może jakies spotkanie ? np. o 16 ?

Ja nie widzę przeszkód. :wink:
samos napisał/a:
i proszę czasami info o spotkaniach. :)

Całe info jest zawsze w tym temacie. :grin:
samos napisał/a:
A nie organizujecie takich spotkań integracyjnych typu Browar - spot :D

Odkąd ja wpadam na takie spoty nie miałem okazji. :grin:

samos - Wto Cze 28, 2011 18:33

leszczu napisał/a:
samos napisał/a:
A nie organizujecie takich spotkań integracyjnych typu Browar - spot

Odkąd ja wpadam na takie spoty nie miałem okazji.

Myślę ze trzeba zmienić obyczaj.... Człowiek nie wielbłąd - pić musi :) A gdzie się lepiej nie integruje , jak przy kufelku zimnego piwka ;)

kondzio508 - Wto Cze 28, 2011 20:43

chyba że sie wezmie dziewczyne która poprowadzi :) bo jak kierowcy musza wracać to jak mają pić piwko :P
Krzysi3k - Wto Cze 28, 2011 21:04

Bezalkoholowe :P
samos - Sro Cze 29, 2011 03:20

Cytat:
chyba że sie wezmie dziewczyne która poprowadzi bo jak kierowcy musza wracać to jak mają pić piwko

Po 3 nie zatrzymują :D

Marrkus - Sro Cze 29, 2011 20:03

Cytat:
Po 3 nie zatrzymują :D

a po 15 to nawet nie bedziesz ich widział :D

kondzio508 - Sro Cze 29, 2011 20:15

koledzy to jak z tym spotkaniem ? patrze duzo nas jest wiec i spocik fajny by wyszedł . :grin:
Krzysi3k - Sro Cze 29, 2011 20:45

No ja mogę :)
leszczu - Czw Cze 30, 2011 16:54

W Sobotę mam lekko popijawę, ale powinienem wytrzeźwieć do 16.00 w Niedzielę :razz: więc dla mnie pasuję. :grin:
kondzio508 - Pią Lip 01, 2011 04:45

ok to niedziela 16 . na lotnisku :)
samos - Pią Lip 01, 2011 14:54

kondzio508 napisał/a:
ok to niedziela 16 . na lotnisku

jakaś konkretna macie miejscówkę ...

Krzysi3k - Pią Lip 01, 2011 14:56

Z reguły między tą "główną" płytą lotniska, a tym ołtarzem gdzie kiedyś papież był, znajdziesz na pewno :)
Oby w niedziele nie padało...

leszczu - Pią Lip 01, 2011 16:06

Cytat:
Oby w niedziele nie padało...

No właśnie. :/

kondzio508 - Pią Lip 01, 2011 20:51

nawet jak bedzie deszcz i tak jade sie spotkać :cool:
leszczu - Pią Lip 01, 2011 20:56

kondzio508 napisał/a:
nawet jak bedzie deszcz i tak jade sie spotkać :cool:

No to jak jest takie zdeterminowanie na spotkanie to może jak będzie padał deszcz ustawmy się w jakimś parkingu podziemnym. Co wy na to ??

Krzysi3k - Pią Lip 01, 2011 22:42

No jeszcze w niedziele się zobaczy ;)
W carrefourze na Zielonych Wzgórzach np. koło gokartów :)

kondzio508 - Sob Lip 02, 2011 07:59

Krzysi3k napisał/a:
W carrefourze na Zielonych Wzgórzach np. koło gokartów

dokładnie o tej miejscówce myślałem , robiliśmy tam spoty passata :wink: to w niedziele ok 12 uzgodnimy szczegóły .

samos - Sob Lip 02, 2011 16:07

kondzio508 napisał/a:
dokładnie o tej miejscówce myślałem , robiliśmy tam spoty passata to w niedziele ok 12 uzgodnimy szczegóły .

Super ... ja tam np przyjeżdżałem pestki pojeść.... Hm ... Kto wie co to np Piwo ?? ?

kondzio508 - Sob Lip 02, 2011 21:58

To w takim razie jezeli bedzie padać robimy spota na zielonych w podziemnym , jezeli bedzie pogoda to na lotnisku , godzina 16:00 :grin:
leszczu - Sob Lip 02, 2011 22:16

A wszystko na to wskazuje, że będzie lał deszcz. :/
kondzio508 - Nie Lip 03, 2011 07:44

jest w miare pogoda (nie pada ) przynajmniej narazie :wink:
Krzysi3k - Nie Lip 03, 2011 12:42

Pogoda beznadziejna... co chwile pada... słabiej lub mocniej... Kto to widział, początek lipca a my musimy się po parkingach podziemnych spotykać :P
leszczu - Nie Lip 03, 2011 12:45

No co poradzisz, pogoda nas w tym roku nie rozpieszcza. :/
kondzio508 - Nie Lip 03, 2011 13:16

czyli lecimy na podziemny tak ?
Krzysi3k - Nie Lip 03, 2011 13:21

No raczej...
leszczu - Nie Lip 03, 2011 13:24

Tak lecimy na podziemny. To tak jak było umówione wcześniej o 16.00 w galerii zielone wzgórza na parkingu podziemnym.
kondzio508 - Nie Lip 03, 2011 13:29

ok
Krzysi3k - Nie Lip 03, 2011 13:50

Panowie, może jednak na lotnisko? Robi się coraz fajniejsza pogoda :)
leszczu - Nie Lip 03, 2011 13:54

No to dobra, zrobimy tak. Tylko nie wiem czy kondzio508 i samos, wejdą jeszcze na forum, bo można byłoby tak zrobić spotkanie na Krywlanach o 16.00 i jak by zaczął padać deszcz to byśmy się przenieśli pod parking podziemny w galerii Białej.
Krzysi3k - Nie Lip 03, 2011 14:05

To już lepiej chodźmy do tego Carrefoura, bo oni nie zobaczą, pojadą i tylko się podzielimy :P
leszczu - Nie Lip 03, 2011 14:08

Poczekajmy jeszcze z 20 min, może się pokażą. :razz:
Krzysi3k - Nie Lip 03, 2011 14:20

Ja na myjnie zajechać jeszcze musze :P
leszczu - Nie Lip 03, 2011 14:24

Aha, no to dobra o 16.00 widzimy się na parkingu. :grin:

[ Dodano: Nie Lip 03, 2011 15:24 ]
PS- po co myć autko jak jutro i tak pobrudzisz. :mrgreen:

kondzio508 - Nie Lip 03, 2011 19:09

o widze co mnie omineło :D dobrze ze nie zmieniliscie miejsca :razz:
Krzysi3k - Nie Lip 03, 2011 19:10

Frekwencja jak zwykle zabójcza :D
leszczu - Nie Lip 03, 2011 19:13

samos, a ty gdzie był ?? My tu na ciebie z zimnym browarkiem czekaliśmy, a ty co ?? Przez te czekanie na ciebie Krzysi3k się upił i ledwo go do taksówki wsadziliśmy. :mrgreen: A chłop duży i ciężki. :razz:
samos - Czw Lip 21, 2011 14:52

leszczu napisał/a:
samos, a ty gdzie był My tu na ciebie z zimnym browarkiem czekaliśmy, a ty co Przez te czekanie na ciebie Krzysi3k się upił i ledwo go do taksówki wsadziliśmy. A chłop duży i ciężki.

Panowie sorki .. okres wakacyjny i bardzo często pojawiają się spontany... Postaram się poprawić :)

dzelo23 - Pią Sie 05, 2011 21:43

A to co ?? Białystok latem zamula czy co ?
Krzysi3k - Pią Sie 05, 2011 22:22

Niee, czemu? :mrgreen:
leszczu - Sob Sie 06, 2011 17:58

dzelo23 napisał/a:
A to co ?? Białystok latem zamula czy co ?

Krzysi3k napisał/a:
Niee, czemu? :mrgreen:

To co ?? Jutro godzina 16-17.00 Krywlany ?? :mrgreen: :razz:

Krzysi3k - Sob Sie 06, 2011 19:10

leszczu, czemu nie ;)
leszczu - Nie Sie 07, 2011 11:12

To jak o 16.00 na Krywlanach ??
Krzysi3k - Nie Sie 07, 2011 15:44

Mi dziś ważna rzecz wypadła, sorry Panowie...
JacK - Pią Sie 12, 2011 21:59

chłopaki może ma ktoś z was silniczek regulacji lamp ?
leszczu - Sob Sie 27, 2011 17:01

Panowie !! Tak jak dzielo23 wyżej wspomniał, zamulamy w te wakacje. Ostatni tydzień wakacji, a jeszcze żadnego spociku nie zorganizowaliśmy.
Krzysi3k - Sob Sie 27, 2011 18:23

Jak złożę samochód to mogę jutro, tylko w granicach 15, bo co niedziele o 17:30 w piłkę gram :)
dzelo23 - Nie Sie 28, 2011 12:03

:-) ale zainteresowanie. Ja dziś się nie wyrobie, Sysa ma nogę w gipsie i ogólnie ciężko z czasem.
Krzysi3k - Nie Sie 28, 2011 12:25

10cm kwasówki mi zabrakło do full wypasu, ja dziś też odpadam :(
dzelo23 - Sro Wrz 07, 2011 23:23

Dobra ludziska tak patrzę że bezemnie się nie możecie zgrać :-) . W najbliższą niedzielę będę w białym więc jest spot. godzina do ustalenia i nie ma wymówek obecność obowiązkowa.
Krzysi3k - Czw Wrz 08, 2011 08:06

dzelo23, jak nas praktycznie jest 3, to co się dziwić :mrgreen:
leszczu - Czw Wrz 08, 2011 12:31

To sobie ustalajcie godzinę, bo dla mnie i tak obojętnie na którą. :mrgreen:
dzelo23 - Sob Wrz 10, 2011 21:59

Jak tylko dowiem się o której będę wolny to dam znać.

[ Dodano: Sob Wrz 10, 2011 22:59 ]
16-18 w tych godzinach będę wolny, jest ktoś chętny na spota ??

Krzysi3k - Sob Wrz 10, 2011 23:38

No ja spoko :)
leszczu - Nie Wrz 11, 2011 10:42

Dla mnie też pasuje. :wink:
dzelo23 - Nie Wrz 11, 2011 11:15

no i jak to w życiu bywa ja nie mogę :-( być w tych godzinach o których pisałem. Postaram się być od 15, sory za zamieszanie
Krzysi3k - Nie Wrz 11, 2011 11:45

Kurde, ja za bardzo też nie mogę :(
dzelo23 - Nie Wrz 11, 2011 12:28

Ja też odpadam musze do Jurowca jechać ale po białym trochę się pobujam :-)
leszczu - Nie Wrz 11, 2011 12:49

Więc jak znowu "dupa" :/

[ Dodano: Nie Wrz 11, 2011 13:49 ]
Ja i tak będę na lotnisku, więc jak ktoś zmieni zdanie, to zapraszam. :mrgreen:

kondzio508 - Sob Wrz 17, 2011 07:38

Jak ktoś chetny na spota to prosze przyjezdzać jutro tz. 18.09 godzina 16:00 krywlany (giełda ) będe ja z kolegą Oraz Leszczu .
samos - Czw Lis 17, 2011 12:03

Siemka Pisze troszkę w inej sprawie niż spotkanie, ale ma ktoś może - na sprzedaż felge stalową do roverka 15" 4 x 144.3 Za szybko rosną krawężniki, a jakoś trzeba się poruszać :)
Krzysi3k - Czw Lis 17, 2011 18:54

Obczaj gdzieś w Białym i się nocą zakradnij :D
JacK - Czw Lis 17, 2011 20:20

hehe do czego namawiasz :p ja założyłem 14 i opony 185/65 i jest ok :)
samos - Czw Lis 17, 2011 23:38

Krzysi3k napisał/a:
Obczaj gdzieś w Białym i się nocą zakradnij :D

Podajcie adresy :P

A tak poważnie może ktoś słyszał albo gdzie można kupić felgi. Wulkan i szroty przejrzałem.

JacK - Pią Lis 18, 2011 20:57

najszybciej to na ale drogo :p lub na forum w dziale sprzedam części
leszczu - Pią Lis 18, 2011 21:09

Naprawdę na szrotach nie znalazłeś ??
samos - Pią Lis 18, 2011 23:48

Przejeździłem wszystkie na Baranowickiej i na Zabłudowskiej byłem w Dobrzyniewie nawet. Sam się zdziwiłem ze nie ma takich felg. Przyjdzie samemu ulepić :P
leszczu - Sob Lis 19, 2011 14:05

Jest jeszcze duży szrot w Łapach. :wink:
samos - Nie Lis 20, 2011 09:07

Jak pięknie ze przypomniałem sobie o giełdzie. za 100 kupiłem 2 stalówki mogę znów zaliczać krawężniki :P
dzelo23 - Sro Gru 07, 2011 15:13

Hej'a jest ktoś chętny na spota ? Taki opłatkowy w niedzielę.
leszczu - Czw Gru 08, 2011 12:48

Ja tam chyba mógłbym wpaść. :grin:
dzelo23 - Czw Gru 08, 2011 17:19

Tylko może miejscówe zmienimy co ?
leszczu - Czw Gru 08, 2011 17:37

Co proponujesz ??
dzelo23 - Czw Gru 08, 2011 17:47

Ja mocno zamiejscowy jestem :) , myślałem o jakimś parkingu podziemnym, krytym.
leszczu - Czw Gru 08, 2011 17:49

No to galeria na Zielonych Wzgórzach, tylko nie wiem czy oprócz nas dwóch znajdzie się jeszcze ktoś. :/
Krzysi3k - Czw Gru 08, 2011 17:59

W sumie i ja moge :P
dzelo23 - Czw Gru 08, 2011 18:04

no to jest trzech, trzeba jeszcze pw wysłać do reszty, może ktoś się pojawi
JacK - Pią Gru 09, 2011 20:32

bardzo możliwe że i ja wpadne :) musze tylko zderzak założyć bo dzisiaj zaczepiłem i straciłem dolną osłone na zderzaku
dzelo23 - Pią Gru 09, 2011 22:48

Czasu zostało niewiele, trzeba ustalić szczegóły typu miejsce i czas. Ja proponuje parking w galerii alfa/biała ze waględu na pogodę i nie tylko ;) . Możemy pogadać przy autach i skoczyć na kawę,jeżeli ktoś się spóźni to znajdzie nas bez problemu i zawsze można podejść do auta coś zobaczyć czy coś tam coś tam. Godzina pewnie popołudniowa, mam wolne więc się dostosuję :)
leszczu - Sob Gru 10, 2011 13:25

Myślę, że pomysł dzelo23, jest bardzo dobry. Tylko trzeba ustalić taka godzinkę aby wszystkim pasowało, dla mnie bez różnicy bo i tak jutro siedzę całe popołudnie w domku. :grin:

[ Dodano: Sob Gru 10, 2011 13:25 ]
PS-dzelo23, pisałeś do innych użytkowników na temat spotu ??

dzelo23 - Sob Gru 10, 2011 14:20

:) wysłałem 3pw. Ostatnio wogóle nie korzystam z kompa z braku czasu a w telefonie szukać, klikać za bardzo mi się nie chce bo wersja okrojona i trochę przy tym czasu zchodzi a i pije od wczoraj :) to s klikaniem rOźnie bywa haha.
Co do godziny to może 16, tak po obiadku bo ja to godzinę prawie do białego jadę. (ostatnio uczę się ekojazdy :) )

leszczu - Sob Gru 10, 2011 14:26

Ok, to ja tam jeszcze raz powysyłam pw do ostatnio aktywnych na forum.
A co do godziny to mi jak najbardziej pasuje. :grin:

samos - Nie Gru 11, 2011 06:47

Ja to dopiero po Nowym R. No chyba ze pijecie to wtedy inna sprawa ;P
kondzio508 - Nie Gru 11, 2011 11:36

Ja bym się chetnie zajwił , ale troszkę późno sie obejżałem . :/
leszczu - Nie Gru 11, 2011 12:05

Dobra to piszemy kto będzie na 100%
leszczu,

JacK - Nie Gru 11, 2011 12:34

ja będe tylko o której i gdzie
leszczu - Nie Gru 11, 2011 12:44

Dobra to może jak to bywało wcześniej to może podziemny parking w galerii Zielone wzgórza o 16.00 ??
JacK - Nie Gru 11, 2011 12:46

dla mnie odpowiada
dzelo23 - Nie Gru 11, 2011 12:47

Leszczu
Dzelo23
godzina 16, miejscówkę podajcie Wy

leszczu - Nie Gru 11, 2011 12:51

Dobra, to czekamy jeszcze na odpowiedź dzelo23 i Krzysi3k. :grin:

[ Dodano: Nie Gru 11, 2011 12:49 ]
O i jest i dzelo23, no to teraz czekamy tylko na Krzysi3k. :grin:

[ Dodano: Nie Gru 11, 2011 12:51 ]
Spotykamy się na parkingu podziemnym w galerii Zielone Wzgórza przy torze kartingowym o godzinie 16.00. :grin:

JacK - Nie Gru 11, 2011 13:05

ok
dzelo23 - Nie Gru 11, 2011 13:24

yyyyy :) heheheheheeeeeee a przy jakiej to ulicy ?
leszczu - Nie Gru 11, 2011 13:42

Przy ulicy Wrocławskiej. :wink:

dzelo23 - Nie Gru 11, 2011 13:49

ok, jak zabłądzę to będę dzwonił :mrgreen:
leszczu - Nie Gru 11, 2011 13:55

dzelo23 napisał/a:
ok, jak zabłądzę to będę dzwonił :mrgreen:

Ok, numer jak coś chyba masz. :wink:

joannak25 - Sro Gru 21, 2011 15:11

Hmm chyba coś przeoczyłam. No nic, następnym razem ja i Carramba też się piszemy na spota.
leszczu - Sro Gru 21, 2011 16:06

Ooo. :grin:
Witamy nowego użytkownika R75. :grin:

joannak25 - Czw Gru 29, 2011 13:29

Użytkowniczkę, jeśli czepiać się szczegółów ;)

[ Dodano: Czw Gru 29, 2011 13:29 ]
Koledzy z ninnego tematu podsunęli mi pewnien pomysł. Otóż mam problem z nagrzewnicą. Grzeje tylko jedną strefę, lewą. Prawa strona natomiast jest w moim aucie zimna, niezależnie od tego ile czasu jadę.
Mechanik, do którego jeżdżę chce wymienić całą nagrzewnicę, co oznacza dla mnie cały tydzień bez auta. Na forum przeczytałam, że na pocżatek trzebaby tę nagrzewnicę odkamienić i może wymiana nie będzie konieczna, a dostanie się do niej nie musi trwać kilka dni :)
I teraz pytanie. Czy ktoś z białostockich klubowiczów majstrował coś może przy swojej nagrzewnicy, potrafi sprawdzić czy działają silniczki, czy otwiera się klapa z ciepłym nawiewem i stwierdzić czy wymiana na nową jest narawdę konieczna?
Albo może macie w Białym jakiegoś mechanika, który na widok Rovera nie ma przerażenia w oczach i wie gdzie czego szukać? Ja teraz jeżdżę do Warszawy, ale dobrze byłoby mieć kogoś na miejscu, kto zajmię się przynajmniej podstawowymi sprawami.

leszczu - Czw Gru 29, 2011 14:09

Z tego co czytałem w poście w którym opisałaś swój problem, to wystarczy tylko przepłukać nagrzewnicę.
Wyjęcie jej nie wygląda na bardzo trudne, na pewno dużo łatwiejsze niż w R200. :grin:
Trzeba jakoś pomóc koleżance, co nie koledzy ??

dzelo23 - Czw Gru 29, 2011 17:25

No to Leszczu klucze w rączkę i naprzód :)
leszczu - Czw Gru 29, 2011 17:31

A pewnie, że pomogę :grin: Jeśli tylko koleżanka będzie chciała. :grin:
dzelo23 - Pią Gru 30, 2011 16:12

Czyżby szykował się spocik ?? :)
ps. eR pochłania płyn chłodniczy :( im dłużej grzeje tym ubywa więcej więc mnie też czeka przegląd układu ogrzewania :twisted: a było tak wspaniale heh

leszczu - Pią Gru 30, 2011 16:30

dzelo23 napisał/a:
Czyżby szykował się spocik ?? :)

Czemu nie. :grin:
dzelo23 napisał/a:
ps. eR pochłania płyn chłodniczy :( im dłużej grzeje tym ubywa więcej więc mnie też czeka przegląd układu ogrzewania :twisted: a było tak wspaniale heh

Taka już udręka naszych k-series. :/

joannak25 - Wto Sty 03, 2012 15:12

Hej to kiedy spot? Bo muszę zacząć przygotowywać dłuuuuugą listę pytań :)
leszczu - Wto Sty 03, 2012 21:10

Jak dla mnie to i może być w tą Niedzielę. :wink:
Marrkus - Wto Sty 03, 2012 21:28

Mam nadzieję że też się w końcu pojawię ;D
joannak25 - Pon Sty 09, 2012 17:24

Hmmm to ja proponuję kolejną niedzielę. Co Wy na to? Pisze się ktoś jeszcze czy będę sama? ;)

[ Dodano: Pon Sty 09, 2012 17:24 ]
Hehe jak nikt się nie pisze to może zorganizuję spotkanie u siebie pod blokiem, żeby za daleko nie jeździć :)

Marrkus - Pon Sty 09, 2012 22:36

a w jakiej okolicy ten blok :D
joannak25 - Wto Sty 10, 2012 07:47

A Nowe Miasto. Tylko w niedziele u mnie na parkingu troche tłoczno, punkt oblegany mam :) Chociaż jak będę sama to zajmę sobie miejscówke już w sobotę ;)
leszczu - Wto Sty 10, 2012 11:16

joannak25 napisał/a:
Hmmm to ja proponuję kolejną niedzielę. Co Wy na to? Pisze się ktoś jeszcze czy będę sama? ;)

Ja się piszę, jak zawsze. :wink:
joannak25 napisał/a:
Hehe jak nikt się nie pisze to może zorganizuję spotkanie u siebie pod blokiem, żeby za daleko nie jeździć :)
joannak25 napisał/a:
A Nowe Miasto.

Ogólnie to w sezonie zimowym (jeśli można go takim nazwać :mrgreen: ) spotykamy się na parkingu podziemnym w galerii Zielone Wzgórza. :wink: Ale jeśli wam pasuje Nowe Miasto, to niema sprawy. :wink:

joannak25 - Wto Sty 10, 2012 13:29

Nie no, spokojnie, lepiej pod Galerią, bo chociaż pod dachem. I na shoping można skoczyć ;)
leszczu - Wto Sty 10, 2012 13:35

Dobra to jeszcze trzeba ustalić godzinkę. :grin:
joannak25 - Sro Sty 11, 2012 15:21

Mi to bez większej różnicy, byle nie o świcie :)
leszczu - Sro Sty 11, 2012 15:23

Mi też, więc czekamy na resztę. :wink:
joannak25 - Sro Sty 11, 2012 15:24

Hehe pytanie brzmi, czy będzie jakaś reszta ;p
leszczu - Sro Sty 11, 2012 15:25

No zobaczymy, może ktoś się jeszcze odezwie. W końcu do Niedzieli zostało jeszcze kilka dni. :grin:
dzelo23 - Sro Sty 11, 2012 17:20

a ja sobie przedłużyłem urlop do wtorku niestety z niezbyt ciekawego powodu z którego też w białym jestem codziennie od rana do wieczoru. Jak uda się wyrwać od obowiązków to na chwilę wpadnę
ps. Dziwnie się czuję jako reszta :/

leszczu - Sro Sty 11, 2012 19:07

dzelo23 napisał/a:
ps. Dziwnie się czuję jako reszta :/

dzelo23, źle nas zrozumiałeś. Chodziło nam o resztę użytkowników, a nie tylko o ciebie. Ale jeśli ciebie to uraziło to Przepraszam, bo nie miało to tak zabrzmieć.

dzelo23 - Sro Sty 11, 2012 22:27

hehe nic mnie nie uraziło, tylko zazwyczaj byłem jednym z tych co nakręcają spota :)
joannak25 - Czw Sty 12, 2012 10:37

Hehe miałeś może wprawę w nakręcaniu. Jak my nakręcamy to są 3 osoby :)
dzelo23 - Czw Sty 12, 2012 16:35

Niestety ostatnio też we trzech byliśmy, taka pora roku. Może trzeba by zaprosić każdego z osobna poprzez wiadomość pw albo maila.
leszczu - Czw Sty 12, 2012 16:46

dzelo23 napisał/a:
Może trzeba by zaprosić każdego z osobna poprzez wiadomość pw albo maila.

Dobry pomysł. Zaraz postaram się powysyłać do wszystkich wiadomości pw. :wink:

[ Dodano: Czw Sty 12, 2012 16:46 ]
Pw poszło. :wink:

dzelo23 - Czw Sty 12, 2012 17:15

:hm: nic nie dostałem na pw :p nie przyjeżdzam, foch.
A tak na poważnie to ciekawe jaki będzie odzew. :)

joannak25 - Czw Sty 12, 2012 17:20

Ty tam się nie fochaj ;P
A z moich obliczeń wynika, że jeżeli ostatnio było Was trzech, to teraz powinien być tłum, bo ja jestem czwarta :) Tylko kto w takim razie był trzeci i dlaczego siedzi cicho??

[ Dodano: Czw Sty 12, 2012 17:20 ]
Ahaaa i gdzie się Marrkus, ukrywa???

leszczu - Czw Sty 12, 2012 17:31

dzelo23 napisał/a:
:hm: nic nie dostałem na pw :p nie przyjeżdzam, foch.

Bo ty zawsze jesteś chętny i nie trzeba ciebie namawiać. :grin:
Cytat:
Tylko kto w takim razie był trzeci i dlaczego siedzi cicho??

Ostatnio z nami był Jack. :wink:

joannak25 - Czw Sty 12, 2012 19:22

Kurde, chłopaki, ale my jesteśmy niepopularni, nikt się nie chce z nami zobaczyć :sad:
dzelo23 - Czw Sty 12, 2012 19:49

Bo nie trzeba było straszyć długą listą usterek, teraz nikomu się nie chce bo zimno a rękawy trzeba zakasać i do roboty ;)
joannak25 - Czw Sty 12, 2012 20:18

Nie no absolutnie, nikogo nie zamierzam zaganiać do roboty, na początek liczę tylko na fachową konsultację. :grin: Co prawda boli trochę ten brak ogrzewania, ale zima mi sprzyja, więc jakoś jeżdżę. A że się bagażnik czasami zacina, pilot musi być 50 cm od auta żeby załapał, wtyczka od gps-a wychodzi razem z gniazdkiem od zaplniczki, zgubiłam jeden wkręt od pokrywy silnika i trochę odstaje... To tylko kilka takich szczegółów, na pewno jutro wymyślę swoim, jakby nie patrzeć, kobiecym (czyt. nieprzystosowanym) mózgiem co z tym zrobić [you]
JacK - Czw Sty 12, 2012 20:52

ja też powinienem być tak na 80 procent :p
joannak25 - Czw Sty 12, 2012 20:55

Ok, to kto zaproponuje godzinę?
Marrkus - Czw Sty 12, 2012 22:09

Postaram się pojawić... Czekam na ustalenie godziny. moja propozycja to tak 14-15...
samos - Pią Sty 13, 2012 06:49

14 nie którzy będą zdychać po Juliańskim sylwestrze wiec może 15 w końcu i ja zagoszczę:P
joannak25 - Pią Sty 13, 2012 10:22

Eee ale sylwester chyba dziś nie? A my się na niedzielę ustawiamy. No chyba, że impreza będzie dobra ;)
leszczu - Pią Sty 13, 2012 11:11

Ja proponuję godzinę 14.00 :wink:
samos - Pią Sty 13, 2012 12:49

tak tak dziś wiec 14 nie każdy będzie dobrze widział ;P
joannak25 - Pią Sty 13, 2012 13:02

No rozumiem, rozumiem, różnie bywa ;) Dlatego spocik jest 15 stycznia, tylko że proponujemy godzinę 14 (tak a'propos - mi pasuje, bo po godz. 15 to zaraz się robi ciemno)
samos - Pią Sty 13, 2012 17:29

Dobra a gdzie ?
leszczu - Pią Sty 13, 2012 19:33

samos napisał/a:
Dobra a gdzie ?

Galeria Zielone Wzgórza na parkingu podziemnym przy torze kartingowym. :wink:

samos - Pią Sty 13, 2012 19:40

leszczu napisał/a:
samos napisał/a:
Dobra a gdzie ?

Galeria Zielone Wzgórza na parkingu podziemnym przy torze kartingowym. :wink:

kur.. dalej nie mogliście :P

Kiedy jakis spot Browar :P

Marrkus - Pią Sty 13, 2012 21:56

samos napisał/a:
Kiedy jakis spot Browar :P

Nie kojarzę by był takowy kiedykolwiek - jedynie wyjazdowy w Augustowie kilka lat temu...

samos - Pią Sty 13, 2012 23:29

Jak nie było to trzeba cos nowego stworzyć ... ja samochody widzę co dziennie..... a piwo :P :P ;P ;P ;p
leszczu - Sob Sty 14, 2012 14:02

samos napisał/a:
Jak nie było to trzeba cos nowego stworzyć

No to w Niedzielę masz okazję coś zaproponować odnośnie następnego spotu pt. "Browar" :razz: :wink:

dzelo23 - Sob Sty 14, 2012 22:35

Mnie niestety nie będzie. Miłego spota.
leszczu - Nie Sty 15, 2012 11:17

Dobra. To, żeby wszystko było jasne, spotykamy się na parkingu podziemnym w Galerii Zielone Wzgórza tuż przy torze kartingowym o godz 14.00. :wink:
joannak25 - Nie Sty 15, 2012 11:35

Hehehe ja to nawet nie wiedziałam, że tam jest tor kartingowy :) Ale myslę, że się odnajdę ;)
leszczu - Nie Sty 15, 2012 11:45

joannak25 napisał/a:
Ale myslę, że się odnajdę ;)

To ci powinno pomóc. :wink:

joannak25 - Nie Sty 15, 2012 12:09

hehehe trzeba było napisać, ze pod Reserved ;)
leszczu - Nie Sty 15, 2012 12:17

joannak25 napisał/a:
hehehe trzeba było napisać, ze pod Reserved ;)

A tam :grin: Przy okazji mapka przyda się dla nowych użytkowników. :wink:

dzelo23 - Nie Sty 15, 2012 16:43

Jak tam po spocie ? Fajnie było ? Ja dzisiaj ostatnia nocka w dsk i do domu tak więc o ile praca pozwoli to na następnym się zobaczymy.
joannak25 - Nie Sty 15, 2012 17:23

Ja się właśnie odgrzewam herbatką z nalewką. Bardzo sympatycznie, tylko trochę zimno :)
Koledzy wykazali się nieziemską cierpliwością, odpowiadając na moje 1001 problemów z Carrambą. A spot może jeszcze trwa, ja wyjechałam stamtąd pierwsza :)

JacK - Nie Sty 15, 2012 19:58

do 17:15 :)
Krzysi3k - Pon Sty 16, 2012 16:55

Ja na następnym się pojawie :P
Póki co zapieprz mam :/

diesel - Pon Sty 23, 2012 21:52

Witam wszystkich użytkowiników z Białego i okolic, w razie jakiegos spotu w Białymstoku chętnie się stawię jesli oczywiście będe mile widziany:P heh pozdrawiam
leszczu - Wto Sty 24, 2012 14:41

Patrzę, że coraz więcej na Podlasiu przybywa Roverków. :mrgreen:
diesel, oczywiście, że będziesz mile widziany. :grin:

kondzio508 - Pią Sty 27, 2012 10:40

Coś na luty jest planowane ? :cool: zawitałbym bo juz dawno nie byłem na spocie :( , siostre poinformuje to też przyjedzie bo to ona teraz roverka mojego byłego ma :D dopytywała sie ostanio o spoty :D
leszczu - Pią Sty 27, 2012 12:28

kondzio508 napisał/a:
Coś na luty jest planowane ?

Jak na razie to nie, ale można byłoby coś zorganizować. :wink:

Marrkus - Pią Sty 27, 2012 21:21

Jesteśmy już na 50 stronie tego tematu. Zgłaszam wniosek w kwestii formalnej by wyznaczyć nowy temat do którego się przeniesiemy z ustalaniem kolejnych terminów spotkań na Podlasiu ... kto jest za....
leszczu - Sob Sty 28, 2012 10:40

Marrkus napisał/a:
Jesteśmy już na 50 stronie tego tematu. Zgłaszam wniosek w kwestii formalnej by wyznaczyć nowy temat do którego się przeniesiemy z ustalaniem kolejnych terminów spotkań na Podlasiu ... kto jest za....

Myślę, że jest to dobry pomysł, więc też jestem za. :grin:

kajefasz - Sob Sty 28, 2012 12:56

Też jestem za :D BSU...
dzelo23 - Nie Sty 29, 2012 07:58

:mrgreen: no to ciach temat :)