Zobacz temat - 825 SD - czarująca furka z Galicji

Forum Klubu ROVERki.pl

Powitania - 825 SD - czarująca furka z Galicji

justmario - Pią Gru 05, 2008 22:44
Temat postu: 825 SD - czarująca furka z Galicji
A ja jako szczęśliwy jej posiadacz witam Wszystkich tu obecnych, ciesząc się, że mogłem się znaleźć w tak szacownym gronie.
Roverka mam od wtorku, czyli cztery dni; wprawdzie straciłem już sprzęgło (jakiś wyciek - pedał przy podłodze) ale mechanik mówi, żebym nie panikował, bo to bułka z masłem i roverek bedzie zył:). Mam nadzieję, że to ostatnia usterka w tym tygodniu :grin: czego sobie i Wam nieustająco będę życzył :grin:

kasjopea - Pią Gru 05, 2008 23:03

Witaj i gratulacje :grin:
tom214Si - Sob Gru 06, 2008 18:49

Witaj, zapodaj może jakieś fotki "czarującej fury" :cool: :P
Markzo - Nie Gru 07, 2008 20:39

Witka!:) a skąd jestes?? :wink:
Tomek1212 - Nie Gru 07, 2008 21:22

Z Galicji czyli jak sądze gdzieś z małopolski.
justmario - Sro Gru 10, 2008 18:51

Klikam z Galicji Zachodniej, a dokładniej ze Skawiny, w której roverków też siła :mrgreen: . Wypatrzyłem już co najmniej pięć sztuków :roll: . Zdjątka z chęcią zapodam, jak tylko wydobędę rowerka ze szpitala dla Roverków, a dokładniej od Pana Tomasza ze Skotnik, polecanego w portalu. Póki co pozdrufka 4 ewryłan :grin:
evita - Sro Gru 10, 2008 19:51

Witam!
Ja śmigam 825Di od 2 lat i też uważam, że to czarująca fura :grin: !
Życzę miłych doznań i jak najmniej problemów!

AndrewS - Sro Gru 10, 2008 21:40

Gratulacje !!

no widze, ze w klubie przybywa galeonow :mrgreen:

desperado67 - Sro Gru 10, 2008 21:57

witam!!!!!! Widze że Galicja rośnie w siłe.
thef - Czw Gru 11, 2008 17:11

Witaj justmario, w Galicji nie odnalazłem miejscowości "nienacko" więc jakbyś mógł nas troszkę poważniej potraktować, to proszę ;)
justmario - Czw Gru 11, 2008 18:22

thef napisał/a:
Witaj justmario, w Galicji nie odnalazłem miejscowości "nienacko" więc jakbyś mógł nas troszkę poważniej potraktować, to proszę ;)

Witaj thef. Jesteśmy sąsiadami; mam do Ciebie 45 km :mrgreen: . Nie ukrywam gdzie garażuję, co napisałem powyżej, ale jeżeli takie żarciki nie przystoją na forum to natychmiast zmieniam profil.
Sorki jeżeli Ciebie i innych tym uraziłem :oops:

thef - Pią Gru 12, 2008 00:42

justmario napisał/a:
Witaj thef. Jesteśmy sąsiadami; mam do Ciebie 45 km :mrgreen: . Nie ukrywam gdzie garażuję, co napisałem powyżej, ale jeżeli takie żarciki nie przystoją na forum to natychmiast zmieniam profil.
Sorki jeżeli Ciebie i innych tym uraziłem :oops:
Spoko, nie uraziłeś, była buźka na końcu, ale profil jest po to, żeby było łatwiej odnaleźć ziomków ;) . W Skawinie jest jeszcze klubowicz k3master, choć w profilu ma Kraków.