Zobacz temat - chwalimy sie - WALL-E przejrzał na oczy :)

Forum Klubu ROVERki.pl

Tuning wizualny - chwalimy sie - WALL-E przejrzał na oczy :)

jaktob77 - Sob Gru 06, 2008 01:50
Temat postu: chwalimy sie - WALL-E przejrzał na oczy :)
jak w temacie - odpomaranczanie etap pierwszy - lampy przod - zakonczone sukcesem.. :)

do tego polerka kloszy.. sa BIALE i nie strasza..

czas operacyjny - od 18:30 do 00:20

oczywiscie zarowki swieca na pomaranczowo ;)

przy okazji Izabela doczyscila srodek - wszystkie plastiki rowniez wygladaja jak nowe :)

reszte w fotorelacji..

w razie prac blacharskich, jakis dziwnych rzeczy, podratowania z ruda i wszelkich nietypow manualno-blacharsko-magicznych - ZAPRASZAM - podam namiary na priv i umowie na wizyte u dr. Adama :)

----------------------------------------------------------------------------------------------------

teraz kolej na boczne kierunkowskazy - prace w toku.. ;)
bedzie mam nadzieje swoista nowoscia na forum ;)

MarioNH - Sob Gru 06, 2008 05:52

bardzo fajna relacja :mrgreen: :grin: a zarowki zmieniales na chromowane czy zostawiles oryginalne pomaranczowe ? na lewym oczku widac pomarancz :razz:
erjot86 - Sob Gru 06, 2008 09:20

szalejemy :)
jaktob77 - Sob Gru 06, 2008 09:44

MarioNH, no niestety u nas na wsi nie bylo chromow :) ale zamowie z allegro cos.. ;)
a widac pomarancz bo moze pod takim katem zdjecie zrobione - nie dalo sie wszystkich zdjec wrzucic wiec sa tylko wybrane ;)

erjot86, nie.. dopiero zaczynamy ;)

erjot86 - Sob Gru 06, 2008 09:48

czekam na następne zmiany
wiem że Ty jaktob77, odpindzielisz go na cacy

Tomek1212 - Sob Gru 06, 2008 10:41

Nie polecam żarówek chromowanych. Kiedyś sie na nie skusiłem do motocykla, ale ze względu na to że słabiej świeciły od oryginalnych (warstwa chromu zabierała znaczną część światła) a w motocyklu widoczność kierunkowskazów ma ogromne znaczenie więc założyłem oryginalne żarówki.
Dodam tylko ze te chromowane żaróki były firmy CarPlan

jaktob77 - Sob Gru 06, 2008 11:11

Tomek1212, a widzisz.. cenna uwaga - dzieki!

erjot86, jak to mowia no cash no fun, wiec prace beda musialy troche rozlozyc sie w czasie ;) i dzieki za wiare hehe ;)