|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 600, Honda Accord - [R620] Woda w bagażniku pod podłogą wokół zapasu :(
RoBBoD - Nie Gru 07, 2008 17:23 Temat postu: [R620] Woda w bagażniku pod podłogą wokół zapasu :( Witam!
Mam sporo wody w bagaju a dokładnie w okolicy zapasu, nie wilgoć tylko sporo kropli. Po zamknieciu pokrywy od zapasu nie widac śladów, czyli chyba nie z szyby poprzez uszczelki. A od dołu skąd? hmmmm
HELP
NEOSSS - Nie Gru 07, 2008 17:39
RoBBoD, Szyber masz?
RoBBoD - Nie Gru 07, 2008 17:46
NEOSSS Nie.
Simon89r - Nie Gru 07, 2008 17:53
nie wiem może sprawdź jakieś kanaliki odpływowe może jest zapchane coś, albo może był bity w tył i niezbyt pasuje coś no i przecieka... pozdejmuj wszystko i poszukaj a najlepiej polej wodą na bagażnik to pewnie znajdziesz drogę którędy się dostaje to nieszczęsna woda... Daj znać co wynikło
RoBBoD - Nie Gru 07, 2008 18:02
Simon89r, Bity nie był napewno, a góra nie idzie bo górna strona podłogi jest sucha od spoku juz nie. Wybebesze to wszystko to oblookam, moze ktoś ma jeszcze jakieś koncepcje??
thef - Nie Gru 07, 2008 19:28
RoBBoD, popraw proszę w temacie ten "bagaj" na słowo, które istnieje w języku polskim. Niektórzy szukają rozwiązań swoich problemów za pomocą opcji szukaj, ale na "bagaj" pewnie nikt z nich nie wpadnie
Paul - Nie Gru 07, 2008 19:33
A garaż masz? Może tylko para się skrapla na zimnej blasze (piszesz o kroplach) i niepotrzebna panika ? (Czego Ci życzę)
giewu - Nie Gru 07, 2008 19:48
RoBBoD napisał/a: | Mam sporo wody w bagaju |
i zapewne Neostradę
escatox - Nie Gru 07, 2008 20:36
Mi też się skrapla w bagażniku po prawej stronie.... sądzę że to wina różnicy temperatur bo to nad tłumikiem. Ja mam z kolei od góry czyli na wierzchu. ale nie jest mokra wykładzinka tylko jak rosa....
Markzo - Nie Gru 07, 2008 20:54
a masz elektryczna antenkę?? jak tak to zobacz odpływ od niej....zresztą rozebrać wykładziny bagażnika to prosta sprawa;)
RoBBoD - Nie Gru 07, 2008 21:19
thef, Poprawione
giewu, To chyba nie na temat...
escatox, Ja mam pełno wokoło zapasu
Markzo, To jest myśl, bo mam auto od 1,5 miesiąca i niedawno naprawiałem antene
Dzięki sprawdze
Markzo - Pon Gru 08, 2008 07:39
oglądałem jedną 600 i było dokładnie to samo, po deszczu woda w bagażniku w miejsce zapasu. Zacieki wskazywały, że woda cieknie ze strony anteny;) może warto to sprawdzić;)
|
|