|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
 |
Offtopic - Kto by sie pisal na Texaco MTF 94 20 literkow
BoloSr - Czw Gru 11, 2008 19:09 Temat postu: Kto by sie pisal na Texaco MTF 94 20 literkow w cenie jedyne 800 zeta plus wysylka w dowolny rejon no chyba ze ktos woli opakowanie mniejsze takie co dla niego tylko by bylo ale zebyb bylo oplacalne trzeba by zrebrac min 8 chetnych na jedna beczulke
thef - Czw Gru 11, 2008 23:22
BoloSr napisał/a: | w cenie jedyne 800 zeta plus wysylka w dowolny rejon no chyba ze ktos woli opakowanie mniejsze takie co dla niego tylko by bylo ale zebyb bylo oplacalne trzeba by zrebrac min 8 chetnych na jedna beczulke | Nie wiem czy jest sens kombinować, może taniej wyjdzie hurtem, ale http://www.tomateam.pl/sk..._dzial=-&c=1112
Zukowaty - Pią Gru 12, 2008 05:03
Ja ten olej kupilem u Przemo285 za 150zl 5literkow. Land Rover MTF 94. Chyba nic nie pomieszalem ale bralem do skrzyni manualnej w R75, wiec to raczej ten mi dal
BoloSr - Pią Gru 12, 2008 07:35
thef napisał/a: | BoloSr napisał/a: | w cenie jedyne 800 zeta plus wysylka w dowolny rejon no chyba ze ktos woli opakowanie mniejsze takie co dla niego tylko by bylo ale zebyb bylo oplacalne trzeba by zrebrac min 8 chetnych na jedna beczulke | Nie wiem czy jest sens kombinować, może taniej wyjdzie hurtem, ale http://www.tomateam.pl/sk..._dzial=-&c=1112 |
ale to jest walsnei cena hurtowa z dostawa
toc cena za litr wychodzi 40 taniej moze by bylo ale wez to wyslij
[ Dodano: Pią Gru 12, 2008 07:37 ]
Zukowaty napisał/a: | Ja ten olej kupilem u Przemo285 za 150zl 5literkow. Land Rover MTF 94. Chyba nic nie pomieszalem ale bralem do skrzyni manualnej w R75, wiec to raczej ten mi dal |
no to jak za tyle kupiles to tanio ale takiej ceny to ja nigdzie nie widzialem jeszcze jak juz to 150 zeta za 2.5 litra z przesylka
Brt - Pią Gru 12, 2008 08:46
Jak ostatnio były rozprowadzane z beczki to wychodziło 23 - 25PLN/litr. Kupowane we Wrocku w hurtowni przez kol. Tiruces'a.
http://forum.roverki.eu/viewtopic.php?t=16905
BoloSr - Pią Gru 12, 2008 09:27
ale to bylo w zeszlym roku a od tej pory ceny olejow ostro poszly w gore jak kots moze zaltwic w tej cenie to ja sie pisze bo z tego co wiem 800 zeta za tak beczke to jest tanio i mowa tu o wysylce a to przeciez wazy
Brt - Pią Gru 12, 2008 09:31
spoko po prostu przypomniałem tamten wątek Można zagadnać do kol. Tricuesa, moze ma jeszcze dojście do tego oleju i mógłby sprawdzić cenę dla porównania.
Tomi - Pią Gru 12, 2008 09:33
BoloSr napisał/a: |
ale to bylo w zeszlym roku a od tej pory ceny olejow ostro poszly w gore jak kots moze zaltwic w tej cenie to ja sie pisze bo z tego co wiem 800 zeta za tak beczke to jest tanio i mowa tu o wysylce a to przeciez wazy |
Jeśli ktoś miałby do załatwienie opakowania 2-litrowe (większą ilość) mogę wprowadzić znów MTF94 rozlewany. W detalu kosztowało u mnie chyba 67,50 za 2L.
BoloSr - Pią Gru 12, 2008 09:39
Tomi napisał/a: | BoloSr napisał/a: |
ale to bylo w zeszlym roku a od tej pory ceny olejow ostro poszly w gore jak kots moze zaltwic w tej cenie to ja sie pisze bo z tego co wiem 800 zeta za tak beczke to jest tanio i mowa tu o wysylce a to przeciez wazy |
Jeśli ktoś miałby do załatwienie opakowania 2-litrowe (większą ilość) mogę wprowadzić znów MTF94 rozlewany. W detalu kosztowało u mnie chyba 67,50 za 2L. |
taka cena to jest spoko mowisz ze butelki bys potrzebowal musze sie za tym rozejrzec
|
|