Zobacz temat - Pozdrowienia dla Tuńki i jej pistacjowego R25

Forum Klubu ROVERki.pl

Pozdrowienia - Pozdrowienia dla Tuńki i jej pistacjowego R25

strogonov - Sob Gru 20, 2008 20:52
Temat postu: Pozdrowienia dla Tuńki i jej pistacjowego R25
Precyzujac lokacje - byl to dokladnie pas do skretu w lewo na parking REALA ;-) - czyzbys robila juz swiateczne zakupy?

ps Nawet nie moglem pomachac badz inaczej zaznaczyc swoja obecnosc, bo bylas zajeta szukaniem czegos w schowku badz torebce.

tunka - Nie Gru 21, 2008 12:44
Temat postu: Re: Pozdrowienia dla Tuńki i jej pistacjowego R25
strogonov napisał/a:
Precyzujac lokacje - byl to dokladnie pas do skretu w lewo na parking REALA ;-) - czyzbys robila juz swiateczne zakupy?

ps Nawet nie moglem pomachac badz inaczej zaznaczyc swoja obecnosc, bo bylas zajeta szukaniem czegos w schowku badz torebce.

Hihi dzięki wielkie za pozdrówki ;)
Tak, rzeczywiście to była część świątecznych zakupów :) a dzisiaj pewnie będzie drugie podejście :D

walkie - Nie Gru 21, 2008 13:22

I ja pozdrawiam koleżankę tuńkę widzianą na tym parkingu. Właściwie to nie tuńkę a samą pistację. :)
tunka - Nie Gru 21, 2008 13:42

:hmm: jak to jest że albo mnie ludzie przyłapują z papierosem albo na zakupach :P
dzięki walkie ;)
czyżbyś była w Krk i nic nie mówisz ;>

walkie - Nie Gru 21, 2008 14:02

tuńka napisał/a:
czyżbyś była w Krk i nic nie mówisz ;>

jestem jestem, ale jeszcze nawet doba nie minęła ;)

Brt - Nie Gru 21, 2008 14:05

walkie, Ty już na święta pojechałaś ?? I pewnie pierogi będziesz lepić :mrg: ozdrówki dla Rodziców ;) Tunia ostatnio w Głogowie widziałem pistacjową 25 i zrobiłem :shock: :o ale jak przejechała to się okazalo, że to 3d ;) muszę ją namierzyć ;)