|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 400/45, Honda Civic i MG ZS - [R45] Problem z podłączeniem do komputera
trusiekeu - Sob Gru 27, 2008 19:28 Temat postu: [R45] Problem z podłączeniem do komputera witam wszystkich jak w temacie mam problem z podlaczeniem roverka 45 1600 2000r pod komputer bylem juz w wielu warsztatach i w zadnym z nich nie mogi sie polaczyc z komputerem auta no z wyjatkiem ABS,...moze ktos mial z was taki problem i powie co to moze byc za co bylbym wdzieczny...mowili mi ze to moze byc kabelek od gniazda zle podlaczony albo wogole spalony...spr kod VIN i tam jest wpisana pojemnosc 1800 a mam 1600 PB o czym wiem moze to jest problemem??nie ta pojemnosc?? prosze was o pomoc pozdrawiam
PHJOWI - Sob Gru 27, 2008 21:00
NIE przejmuj się , prawie do każdego rovera nie mogą się podpiąć ponieważ w 99% żle jest zrobine urządzenie do diagnostyki , generalnie bez problemów podepniesz się tylko t4 testbook
drax - Sob Gru 27, 2008 21:17
PHJOWI napisał/a: | generalnie bez problemów podepniesz się tylko t4 testbook |
No i jeszcze LAUNCH X431
trusiekeu - Sob Gru 27, 2008 21:30
a nie wiecie czy ktos posiada taki sprzet w rzeszowie albo jego okolichach?? wiem ze w krakowie jest juz servis i radzili mi tam jechac ale to kawalek trasy jest;/
thef - Sob Gru 27, 2008 21:37
Proszę poprawić temat zgodnie z zasadami kącika.
Z tego co pamiętam, to o t4 będzie ciężko w Twoich okolicach.
trusiekeu - Wto Sty 27, 2009 18:02
moze byc takie cos ze zle sa kable podpiete?? bo mechanicy z warszatu samochodowego powiedlzi ze moga szukac po kablach usterki bo moze byc cos takeigo ze ktorys kabel jest zle podlaczony lub wogole nie jest podlaczony;/ sprawdzilo mi tylko abs i to wszystko moze w tym problem??dodam ze bylem na kts550 i dalej nic oprocz tego 4 inne warsztaty
sTERYD - Wto Sty 27, 2009 21:18
jeśli chodzi o KTSa , to czasem trzeba przedtem odłączyć akumulator na trochę
|
|