|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 200/25, MG ZR i Streetwise - [r200] immobilaizer
matlacz - Sro Sty 07, 2009 11:39 Temat postu: [r200] immobilaizer Witam
Już chyba z 5 raz rozwalił mi się pilot od roverka i nie mogę odpalić go. Za każdym razem jakoś tam go polutowałem i działał teraz nie wiem czy dam rade. Słyszałem że można to obejść czyli odłączy immobilaizer czy jakoś tak! Czy ktoś z was to robił? Czy można to samemu zrobić czy trzeba dać do tzw. fachowca i zostawić mu 500 zł za to?
PHJOWI - Sro Sty 07, 2009 12:01
przyjedz 200zł inny pilot i kod immo dostaniesz
matlacz - Sro Sty 07, 2009 12:08
Czy pracujecie też w soboty? Jeśli tak to w jakich godzinach?
Powiedz mi do czego ten kod immo?
ywis - Sro Sty 07, 2009 12:26
PHJOWI, wybieram się na wiosnę, ile mniej więcej km jesteście od Ostrowa Wlkp.? Bo ja do samego Ostrowa mam gdzieś ok. 100 km - 110 km.
matlacz - Sro Sty 07, 2009 12:43
z ostrowa do Krotoszyna jest 30 km z Krotoszyna (tam gdzie mieszkam ) do PHJOWI, jest 50 km.
ywis - Sro Sty 07, 2009 13:10
No to trochę km mam, trzeba będzie poświęcić sobie jeden dzień...
PHJOWI - Sro Sty 07, 2009 15:27
matlacz napisał/a: | Czy pracujecie też w soboty? Jeśli tak to w jakich godzinach?
Powiedz mi do czego ten kod immo? |
pracujemy , akod służy do ratowania tyłka gdy np. zgubisz pilota , albo pilot walnie i nie daj boże bedziesz poza domem to nie będziesz musiał wołać lawety tylko wprowadzasz kod kluczykiem w drzwiach kierowcy konkretnie zamkiem i jedziesz dalej.
ywis - Sro Sty 07, 2009 17:06
PHJOWI, a zrobilibyście mi na miejscu przemiankę, że przyjechałbym z nowymi obudowami pilocika i tylko przełożyli byście mechanizmy z tych waszych pilotów i zaprogramowali? Cena coś by była niższa wtedy, choć troszkę? zawsze przyda się na paliwo
PHJOWI - Sro Sty 07, 2009 17:16
cena jest ostateczna . Jak chcesz to załatw sobie pilot i przyjedz to będziesz miał taniej bo tylko 100zł
ywis - Sro Sty 07, 2009 18:39
PHJOWI, a jak się okaże że coś trzeba lutować? bo mam dwa swoje piloty. Jeden działa, a drugi to kaput kompletnie...
matlacz - Sro Sty 07, 2009 20:07
Cytat: | pracujemy , akod służy do ratowania tyłka gdy np. zgubisz pilota , albo pilot walnie i nie daj boże bedziesz poza domem to nie będziesz musiał wołać lawety tylko wprowadzasz kod kluczykiem w drzwiach kierowcy konkretnie zamkiem i jedziesz dalej. |
Dzięki wielkie! Jutro się odezwę na kom. najpierw jednak muszę jakoś uruchomić samochód bo ten stary pilot walnął mi całkowicie. W najgorszym wypadku laweta i heja.
Pozdrawiam
|
|