|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
 |
Spoty lokalne - Warszawa, CH Bemowo, 11.01.2009, g. 20
kruszon - Pią Sty 09, 2009 21:39 Temat postu: Warszawa, CH Bemowo, 11.01.2009, g. 20 Witam!
Oj pozno juz, a spocik coraz blizej. Rozumiem, ze od razu na parkingu carrefoura?
Pozdrawiam
PS Ma byc znacznie cieplej niz ostatnio. Wiec mam nadzieje ze bedzie nas sporo i troche dluzej
hubosza87 - Pią Sty 09, 2009 22:16
ja będę napewno tydzień temu byłem pierwszy raz i powiem, ze było naprawde nieźle zwłaszcza jazda na oponie po sniegu
damiwr - Pią Sty 09, 2009 22:32
hubosza87 napisał/a: | ja będę napewno tydzień temu byłem pierwszy raz i powiem, ze było naprawde nieźle zwłaszcza jazda na oponie po sniegu |
to jak ja ruszam z mińska ok 19 i lecę pewnie po Sebka chyba że inaczej jakoś wykombinujemy. Czekam na propozycje oczywiście ja też jadę
hubosza87 - Pią Sty 09, 2009 22:35
damiwr, to może ustawmy się np na parkingu przy kościuszki 0 tej 19:00, co?
Kruchy - Pią Sty 09, 2009 22:38
hubosza87 napisał/a: | zwłaszcza jazda na oponie po sniegu |
Chyba za wczesnie sie jednak zmylem
hubosza87 - Pią Sty 09, 2009 22:40
Kruchy, było zabawnie dopóki w mokrych spodniach nie trzeba było usiąść na lodowata skórę i wracać do domu;(
Kruchy - Pią Sty 09, 2009 22:45
Domyslam sie, ze bylo zabawnie
A skora jst bleeee
damiwr - Pią Sty 09, 2009 22:46
hubosza87 napisał/a: | damiwr, to może ustawmy się np na parkingu przy kościuszki 0 tej 19:00, co? |
hm jak ci się opłaca wbijać do miasta to oki bo jak lepiej by było dla ciebie to możemy się spotkać na bliskiej na wylocie na wawe
hubosza87 - Pią Sty 09, 2009 22:47
założę kalesony i już mi skóra nie będzie doskwierać
[ Dodano: Pią Sty 09, 2009 22:48 ]
damiwr, miasto co prawda nieduże ale Bliska brzmi zachęcająco
damiwr - Pią Sty 09, 2009 22:50
hubosza87 napisał/a: | damiwr, miasto co prawda nieduże ale Bliska brzmi zachęcająco |
nie musisz się kręcić więc tak zaproponowałem czy 1 czy 2 miejsce to dla mnie i tak po drodze
a więc bliska o 19 do zobaczyska nie bierz tylko navi jak już będzie trzeba to ja cię poprowadzę
hubosza87 - Pią Sty 09, 2009 22:51
damiwr, jestesmy umówieni
NEOSSS - Pią Sty 09, 2009 23:30
Moze bede i ja jak zdaze wrocic z laweta bo ostatnio jak sypalo ciezko bylo ujechac...
damiwr, i hubosza87, moze pojedziemy jednym autem np. hubosza87, podlec do damiwr, pod blok, zostaw auto i przyjedzcie po mnie, a za tydzien zmianka... Taniej, lepiej, wygodniej, szybciej...
Kruchy no szkoda ze tak szybko pouciekalo was troche bo dopiero jak uslyszelismy ze maniaq na iMolle pedzi sie slizgac pojechalismy mala grupka nauczyc sie robic altonenki(chociaz i tak nie wiedzialem co to jest do konca) bo MaReK chcial miec ladny filmik...
Brt - Pią Sty 09, 2009 23:56
NEOSSS napisał/a: | bo MaReK chcial miec ladny filmik... |
no to czekamy kurde aaltonenki łatwe nie są
NEOSSS - Sob Sty 10, 2009 00:00
Nie wiem czy chociaz jeden sie udal koledze hubosza87, bo ja zainteresowalem sie odlogsem Blowa w Subaru... No Mareczku drogi jakies filmy to beda czy nie beda?
maniaq - Sob Sty 10, 2009 00:07
ja jutro z pomoca kolegow klubowiczow chcialbym posprawdzac , swieczuszki moje bo problemy z odpalaniem byly O_o
klucza do swiec chyba nie mam O_o jakby ktos mogl zabrac ze soba bylbym wdzieczny:)
bede na bemowie miedzy 20-21 , snieg popolynie neistety do neidzieli , wiec ze slizgania lipa chyba ze ktos ma oponki do starcia i nie szkoda autka
Kruchy - Sob Sty 10, 2009 00:08
NEOSSS napisał/a: | nauczyc sie robic altonenki |
Altonenki to sie robi na suchym asfalcie
MaReK - Sob Sty 10, 2009 00:11
Dudekmis swiadkiem, ze krowka Violli zrobilem altonenka na stegnach
Kilka cwiczen i zrobie i swoim
kruszon - Sob Sty 10, 2009 00:18
Ja siadam do zdjec zaraz. Moze cos wrzuce. Niestety niewiele wyszlo sensownych Jak fotograf dupa to taki efekt
Pozdawiam
damiwr - Sob Sty 10, 2009 10:25
NEOSSS napisał/a: | damiwr, i hubosza87, moze pojedziemy jednym autem np. hubosza87, podlec do damiwr, pod blok, zostaw auto i przyjedzcie po mnie, a za tydzien zmianka... Taniej, lepiej, wygodniej, szybciej... |
niech się wypowie 3 ogniwo naszej spółki
yenko87 - Sob Sty 10, 2009 10:44
bede
hubosza87 - Sob Sty 10, 2009 12:19
mysle ze najtaniej bedzie autobusem, moje zdanie jest takie ze na spot to nie ma co oszczedzać aby taniej tylko jechac na tyle samochodów ile się da, kto ma sprawny samochód i może jechać niech jedzie takie jest moje zdanie
damiwr - Sob Sty 10, 2009 12:30
to sobie po debatujemy na tematy znane tylko nam
MaReK - Sob Sty 10, 2009 12:44
hubosza87 napisał/a: | mysle ze najtaniej bedzie autobusem, moje zdanie jest takie ze na spot to nie ma co oszczedzać aby taniej tylko jechac na tyle samochodów ile się da, kto ma sprawny samochód i może jechać niech jedzie takie jest moje zdanie |
Piekne
damiwr - Sob Sty 10, 2009 13:14
hubosza87 napisał/a: | mysle ze najtaniej bedzie autobusem, moje zdanie jest takie ze na spot to nie ma co oszczedzać aby taniej tylko jechac na tyle samochodów ile się da, kto ma sprawny samochód i może jechać niech jedzie takie jest moje zdanie |
no to wiadomo bliska o 19
hubosza87 - Sob Sty 10, 2009 13:37
zgadza się
maciej - Sob Sty 10, 2009 16:29
Będę.
A jakby nam się nudziło to mam dowymiany kopułkę, palec i filtr paliwa, wyciągnięcie mocowania anteny spod zbiornika LPG (magnes już mam ) oraz do sprawdzenia czujnik położenia przepustnicy (bo mimo wymiany kolektora obroty nadal falują i to jest nowa koncepcja)...
damiwr - Sob Sty 10, 2009 20:06
maciej napisał/a: | Będę.
A jakby nam się nudziło to mam dowymiany kopułkę, palec i filtr paliwa, wyciągnięcie mocowania anteny spod zbiornika LPG (magnes już mam ) oraz do sprawdzenia czujnik położenia przepustnicy (bo mimo wymiany kolektora obroty nadal falują i to jest nowa koncepcja)... |
ja wiem niech ktoś zorganizuje nam warsztat, ogrzewany z automatem do kawy dla zmarzlaków i full wyposażeniem dla mechaników aby się nie nudzić na spotach
a obok jakiś kawałek terenu z zamkniętym lodowiskiem aby szlifować umiejętności
a tak poważnie ja też mam masę pytań na spocie więc raczej fachowców zamęczymy
MaReK - Nie Sty 11, 2009 02:00
W sumie jedynym co moze na fachowe pytania odpowiedziec na spocie jest mariusz418
hubosza87 - Nie Sty 11, 2009 02:02
NEOSSS napisał/a: | Nie wiem czy chociaz jeden sie udal koledze hubosza87, bo ja zainteresowalem sie odlogsem Blowa w Subaru... No Mareczku drogi jakies filmy to beda czy nie beda? |
powiedzmy ze się udał jak nikt nie patrzył
MaReK - Nie Sty 11, 2009 02:07
Neosss napisał/a: | No Mareczku drogi jakies filmy to beda czy nie beda |
Ty jestes na jednym jak wciagasz browara
maciekwawa - Nie Sty 11, 2009 14:50
a ja mam przepustnice metalową do wymiany:D postaram się być około 20.
Raptile - Nie Sty 11, 2009 19:18
Na światełko byście poszli łobuzy jedne
maniaq - Nie Sty 11, 2009 19:44
ja to dopiero po pracy do domu wrocielm , wiec swiatelko to ja w tunelu zobacze jak sie bede spieszyl , na spota- 20 neirealna, spoznie sie O_o pare min
MaReK - Pon Sty 12, 2009 01:18
Bylo wesolo, jak zawsze
Podobalo mi sie na rondzie w piasecznie
[ Dodano: Pon Sty 12, 2009 01:27 ]
http://pl.wikipedia.org/wiki/Rauno_Aaltonen - a tu dla tych co nie wiedza o co chodzi
[ Dodano: Pon Sty 12, 2009 01:28 ]
oraz pokazowka
http://skibek.pl.wrzuta.p...aaltonen_skibka
hubosza87 - Pon Sty 12, 2009 01:39
faktycznie na rondzie było spoko, chociaż jak oglądało się filmik to wyglądało to już bardzo płocho ale to zapewne wina operatora koparki tzn kamery, bo przecież polscy kierowcy czyli my są najlepsi i bezbłędni i najszybsi (na prostych)
MaReK - Pon Sty 12, 2009 10:04
Operator nie mial trudnego zadania, chociaz brakowalo mu zdecydowania kogo ma krecic
Ostrosc byla ustawiona na ok. 2 m (reczna) i niestety ale wiekszosci aut nie da sie rozpoznac
No nic... w kazdym razie mamy mete na przyszlosc.
Bardziej zastanawia mnie fakt, jak to mozliwe ze nie zauwazylem nieoznakowanego miskowozu Slyszalem na radiu, ze kolo pomnika sapera misiaczki sa.
Myslalem, ze chodzi (jak zawsze) o suszarke, wiec tam spokojnie jade i nikogo nie widze.
Pozniej na miejscu spotkania, DAMIWR informuje mnie, ze jakies miski chcialy za mna leciec, ale im sie odechcialo bo blizej mieli do DAMIWR'a
Cale szczescie, ze sie obeszlo bez pkt.
Pozdrawiam,
Brt - Pon Sty 12, 2009 10:08
MaReK napisał/a: | Cale szczescie, ze sie obeszlo bez pkt. |
hehe to widzę, że wczoraj był dzień dobroci Yogiszon wracając z poznania też zaliczył spotkanie 3-go stopnia i go puścili
MaReK - Pon Sty 12, 2009 10:12
Dzien farta Skoro jechali, a odpuscili to albo juz zjezdzali do bazy (domu), albo mieli wylaczony sprzet, albo naprawde chcieli zlapac tego co blizej, tylko ze ten co blizej zorientowal sie o co chodzi i jechal grzecznie
Mimo wszystko, dziwie sie ze ich nie widzialem
Brt - Pon Sty 12, 2009 10:17
Yogiego to zatrzymali i pokazali odczyt ale pogadali, powiedzieli żeby flaszkę se kupił i jechał do domu
damiwr - Pon Sty 12, 2009 11:26
MaReK napisał/a: | Pozniej na miejscu spotkania, DAMIWR informuje mnie, ze jakies miski chcialy za mna leciec, ale im sie odechcialo bo blizej mieli do DAMIWR'a |
jak miałeś ich widzieć jak stali za tirem na światłach a ty jak oni zdązyli pomyśleć by ruszyć byłeś już na drugich
na szczęście że było pomarańczowe to ja najpierw depa a potem z nimi na światełkach ładnie przycupnołem, pomachałem i pojechałem grzecznie
MaReK - Pon Sty 12, 2009 11:31
No ale w polaczeniu z CB powinienem miec swiadomosc, ze grasuja w poblizu, a tu cisza.
hubosza87 - Pon Sty 12, 2009 11:46
przyznam się, że ja smerfów też nie widziałem, aż mi głupio
damiwr - Pon Sty 12, 2009 11:51
MaReK napisał/a: | No ale w polaczeniu z CB powinienem miec swiadomosc, ze grasuja w poblizu, a tu cisza. |
jak ty na 17 miałeś radio to pomyliłeś z deczko kanały.
Po za tym podczas drogi powrotnej spotkaliśmy na moście łazienkowskim R 45 na mińskich blaszkach którego pozdrawiamy bo ścigał się z nami zawzięcie do Zakrętu
maniaq - Pon Sty 12, 2009 12:07
jak ja montowalem antene na dach to wy sobie pojechaliscie
ale zobaczylem gdzie skrecacie i was dogonilem, ale potem znow zostalem na swiatlach O_o
wczoraj to wogole na radiu byl tlok, tu suszarka, tu laser, tam video O_o oszaleli
tylko sniegu szkoda
hubosza87 - Pon Sty 12, 2009 12:27
przed chwila znów niezauwazyłem nieoznak policjantek! jazda bez pasów przez moją wieś 70km/h bez żadnych dokumentów i świateł i skoczyło sie na 50zł mandacie bez punktów - jak to możliwe ? nie wiem.
damiwr - Pon Sty 12, 2009 12:39
hubosza87 napisał/a: | jak to możliwe ? nie wiem. |
masz niezłą brykę wiec pewnie na to polecieli
hubosza87 - Pon Sty 12, 2009 12:50
damiwr napisał/a: | hubosza87 napisał/a: | jak to możliwe ? nie wiem. |
masz niezłą brykę wiec pewnie na to polecieli |
przyznaj się co chcesz ode mnie, że mi taki komplement dałeś? joke.
damiwr - Pon Sty 12, 2009 13:18
hubosza87 napisał/a: | przyznaj się co chcesz ode mnie, że mi taki komplement dałeś? joke. |
nic nie chce to ty jeszcze nie wiesz że każdy R to niezła bryka
hubosza87 - Pon Sty 12, 2009 13:24
oczywiście że wiem
MaReK - Pon Sty 12, 2009 13:50
Spokojnie. Bylem na 19 wtedy. Przelaczalem sie pomiedzy 19/17 zeby chwytac Was i innych mobili na drodze. Co spytalem o droge na wilanow, to odpowiedz brzmiala: "czysto".
Dopiero jak wylatywalem z tunelu to stlumione glosy na 19 wspominaly o w/w patrolu miskow przy pomniku lotnika... teraz wiem, ze chodzilo o tego paska
damiwr - Pon Sty 12, 2009 14:29
Jak to jest że dyskusja przed spotem to jakieś 2 stronki ale po spocie wrażenia już opowiadamy ich ze 4
Świadczyć to może o Bardzo Dobrych Spotach w Wawie
Bidi - Pon Sty 12, 2009 14:32
pomyslalem sobie ze na wiosne zrobic wypadzik albo lublin do wawy albo wawa do nas;) ale to jak by sie cieplej zrobilo jakis grilik czy cos oczywiscie jak by byli chetni
ps. oczywiscie jak ktos by chcial inni przyjechac to nie ma problemu
Mix - Pon Sty 12, 2009 14:38
damiwr napisał/a: | Jak to jest że dyskusja przed spotem to jakieś 2 stronki ale po spocie wrażenia już opowiadamy ich ze 4
Świadczyć to może o Bardzo Dobrych Spotach w Wawie |
Jak jeszcze ktoś by zdjęcia wrzucił to było by fajnie
P.S. W przyszłym tygodniu się wybieram pierwszy raz. W końcu, bo to zawsze coś nagle wypadnie i jak na złość o podobnej godzinie co spot
MaReK - Pon Sty 12, 2009 14:43
Wpadnij za dwa. Za tydzien frekwencja moze byc mniejsza.
Mix - Pon Sty 12, 2009 14:50
Najwyżej wpadnę za tydzień i za dwa A skąd za tydzień problemy z frekwencją?
MaReK - Pon Sty 12, 2009 15:46
Ktos sie odgrazal ze jedzie do Kraka... Ktos jakas impreze ma... nie wiem
Tomaszi - Wto Sty 13, 2009 01:53
mnie nie stety nie będzie
MaReK - Wto Sty 13, 2009 01:55
Krotki filmik z ostaniego spotu - zabawy na rondzie
Oraz deser - kolega Hubosza87 w mc drive
Pozdrawiam,
maniaq - Wto Sty 13, 2009 02:36
no marecki
zaczynasz wrzucac produkcje spotowe i chwala ci za to , niech inni wiedza co ich mija
akcja pod MC D MISZCZOSKA
Raptile - Wto Sty 13, 2009 07:53
1 . Film padaszka umiejętnościowa
2. Nawet śmiechowy ile ten twój bojlid ma koni
IInvit - Wto Sty 13, 2009 09:25
MaReK napisał/a: | Oraz deser - kolega Hubosza87 w mc drive |
mało się śniadaniem nie udławiłam mina Pana w okienku jest niezła
Brt - Wto Sty 13, 2009 09:27
Cytat: | mało się śniadaniem nie udławiłam mina Pana w okienku jest niezła |
hehe dokładnie
maciej - Wto Sty 13, 2009 09:40
Potem MaReK próbował odebrać swoje zamówienie w masce, ale wtedy pan zachował kamienną twarz.
Mix - Wto Sty 13, 2009 10:25
Raptile napisał/a: | 2. Nawet śmiechowy ile ten twój bojlid ma koni |
Ważniejsze raczej, na którą ośkę napęd Jeśli przód, to respect
fearless - Wto Sty 13, 2009 11:08
Mam takie skromne pytanie... ? czy przyjmiecie mnie na spocika lokalnego ....? bo tak kiedyś kombinowałem z Lublinem ale nie wyszło i teraz mam bliżej do Wa-wy. (tylko się nie śmiejcie z mojego R, bo trochę go atakuje ruda dama , ale wszystkiego na raz nie da się zrobić(mechanika,elektryka już zrobiona), powoli R dochodzi do siebie po wcześniejszym właścicielu!
maciej - Wto Sty 13, 2009 11:14
Zapraszamy!!
Mój np. też jest podgryziony przez rudą i nikt się na razie nie śmieje.
I gratulacje!!!
MaReK - Wto Sty 13, 2009 11:19
Raptile napisał/a: | 1 . Film padaszka umiejętnościowa |
Ano niestety. Na 4 proby, tylko jedna byla udana... a bez kamery kazda
No i szkoda, ze reszta pojechala bo fajnie wygladal ten sznurek lecacy bokiem po rondzie
No i zabulec, dlaczego Ciebie znowu nie bylo?
Raptile napisał/a: |
2. Nawet śmiechowy ile ten twój bojlid ma koni |
Pewnie trzeba byloby z nim podjechac na hamownie
Mnie sie podobal tekst, ktorego tam nie slychac:
"... to przez świece... wosku nie maja"
maciej - Wto Sty 13, 2009 11:21
A wracając do hamowni...
To kiedy jedziemy?
Bo jest światełko w tunelu jeśli chodzi o regulację mojego silnika, więc jeśli się uda, to z ciekawości porównałbym wyniki z benzyny i LPG.
Tomi - Wto Sty 13, 2009 11:25
fearless napisał/a: | Mam takie skromne pytanie... ? czy przyjmiecie mnie na spocika lokalnego ....? bo tak kiedyś kombinowałem z Lublinem ale nie wyszło i teraz mam bliżej do Wa-wy. (tylko się nie śmiejcie z mojego R, bo trochę go atakuje ruda dama , ale wszystkiego na raz nie da się zrobić(mechanika,elektryka już zrobiona), powoli R dochodzi do siebie po wcześniejszym właścicielu! |
A co tu przyjmować. Po prostu wpadasz na spot i jesteś prawie jak "swój"
A po 2-3 spotach na 100% będziesz swój.
fearless - Wto Sty 13, 2009 11:45
To kiedy najbliższy spocik ...??
maciej - Wto Sty 13, 2009 11:51
Pewnie w niedzielę koło 20 na Bemowie, ale w tym tygodniu MaReK coś pisał, że może byćmniejsza frekwencja...
Zobaczymy - ktoś w końcu założy nowy wątek, to się okaże.
dobryziom - Wto Sty 13, 2009 12:20
Maciej ja chętnie tylko ze dopiero w lutym jak zrobi się trochę cieplej i ogarnę do końca samochód czeka mnie jeszcze montaż EBC i ustawienie 3 map. Proponuje kreatora mocy jest w soboty otwarty i hamuje za 50pln i nie jest daleko.
MaReK - Wto Sty 13, 2009 12:22
Mixtated napisał/a: | eśli przód, to respect |
No nie przesadzajmy Gdyby bez uzycia recznego, tylko z lewa noga na hamulcu dokonywac takich poslizgow to moze i byloby czym sie chwalic. A tu to poprostu rekaw (w niektorych przypadkach zbyt dlugo przeciagniety) i odpowiednia kontra zeby auto wrocilo na swoj tor jazdy. Niestety jak pisalem na 4 proby tylko jedna sie udala przed kamera
Zabuś jednak jest naszym nieoszlifowanym diamentem w dziedzinie rajdowych popisow i na nastepnym spocie pokaze jak sie powinno bokami latac na lukach
fearless napisał/a: | czy przyjmiecie mnie na spocika lokalnego ....? |
Tak o ile tigery ktore ze soba przywieziesz beda mialy odpowiednia temperature
fearless napisał/a: | To kiedy najbliższy spocik ...?? |
Pewnie w niedziele od 20:00 na krytym parkingu C.H. Bemowo.
maciej napisał/a: | A wracając do hamowni...
To kiedy jedziemy? |
A jak ksztaltuja sie ceny za taka zabawe? Bo jak to koszt 50 zl od auta, to sklonny jestem wydac by wiedziec czy moj Rumak trzyma poziom Ale jak znacznie ta
sume przewyzsza to chyba mi sie nie oplaca
maciej napisał/a: | MaReK coś pisał, że może byćmniejsza frekwencja... |
Z tego co wiem, to Kruchy ze swoja bandą bedzie lecial do Krakowa
Ale przeciez nie wszyscy z wawy pojada, chociaz by mogli, to spot zmienilby sie w zlot.
Pozdrawiam,
maciej - Wto Sty 13, 2009 12:26
dobryziom napisał/a: | Maciej ja chętnie tylko ze dopiero w lutym jak zrobi się trochę cieplej i ogarnę do końca samochód czeka mnie jeszcze montaż EBC i ustawienie 3 map. Proponuje kreatora mocy jest w soboty otwarty i hamuje za 50pln i nie jest daleko. |
To ja się piszę.
Do lutego powinienem też już wszystko ogarnąć.
Mix - Wto Sty 13, 2009 13:20
MaReK napisał/a: | No nie przesadzajmy Gdyby bez uzycia recznego, tylko z lewa noga na hamulcu dokonywac takich poslizgow to moze i byloby czym sie chwalic. A tu to poprostu rekaw (w niektorych przypadkach zbyt dlugo przeciagniety) i odpowiednia kontra zeby auto wrocilo na swoj tor jazdy. Niestety jak pisalem na 4 proby tylko jedna sie udala przed kamera |
Jest się czym chwalić, bo fajnie wyszło Mniejszy problem zrobić boka jakąś bejcą z napędem na tył. Kiedyś tak kręciłem na rondach w zimę Poldkiem i nie był to jakiś szczególnie trudny wyczyn. Wiadomo, że przednio-napędowca trzeba lekko podciąć ręcznym Czasami seria "Z" przy swoim zawieszeniu trzyma się aż nad to Ja swoim jeszcze nie próbowałem (pierwsza zima), chucham jeszcze na niego i dmucham
MaReK - Wto Sty 13, 2009 14:03
Obejrzalem ten film jeszcze raz i sie tak zastanawiam, czy wjezdzajacy na rondo nie mieli pierwszenstwa? Nie bylo tam znaku, ze maja ustapic pierwszenstwo, wiec jakby nie bylo sa z mojej prawej
maciej - Wto Sty 13, 2009 14:13
Wydaje mi się, że tam jest znak, tylko wcześniej, ale następnym razem sprawdź.
MaReK - Wto Sty 13, 2009 14:16
To rewiry maniaq'a moze on tam bedzie w tygodniu lecial i sprawdzi
Ale bylby film, jakby tak sobie boczkiem lecial, a tu ktos skorzystal ze swojego pierwszenstwa i wjechal na rondo
Raptile - Wto Sty 13, 2009 14:22
MaReK napisał/a: |
Zabuś jednak jest naszym nieoszlifowanym diamentem w dziedzinie rajdowych popisow i na nastepnym spocie pokaze jak sie powinno bokami latac na lukach
|
hahaha ja tam nie umiem się slizgać
maciej - Wto Sty 13, 2009 14:23
Ja się mogę podstawić R800.
hubosza87 - Wto Sty 13, 2009 17:28
MaReK skasuj ten pierwszy film bo aż mi wstyd co tam pokazałem jak widać lepiej idzie mi jazda na krzesełku, a świece już wymieniłem w moim mc pojeździe na zeszłoroczne z karitasu ,
MaReK - Wto Sty 13, 2009 17:30
hubosza87 napisał/a: | MaReK skasuj ten pierwszy film bo aż mi wstyd co tam pokazałem |
Spokojnie, nie bylo zle. Hamowales tam, bo ja dalem dupy tylko tego na filmie nie widac.
Inne ujecia sa rozmazane bo kamera miala ostrosc manualna i nie zdazyla sie przelaczyc... operator do dupy
hubosza87 - Wto Sty 13, 2009 17:38
operator do dupy bo ciągle browary pije(a po kilku piwach można mieć problemy z ostrością), jak wracaliśmy ze spotu to musiałem mu na swiatłach podawać piwo które u mnie zostawił taki był spragniony
damiwr - Wto Sty 13, 2009 18:30
Cytat: | operator do dupy bo ciągle browary pije(a po kilku piwach można mieć problemy z ostrością), jak wracaliśmy ze spotu to musiałem mu na swiatłach podawać piwo które u mnie zostawił taki był spragniony |
a za nami kolo z R 45 pewnie się zastanawiał co się dzieje dwa R stoją na światłach te same blachy i jeszcze se piwa podają
hubosza87 - Wto Sty 13, 2009 18:56
już ja wole sobie nie myslec co sobie o nas pomyslal
maniaq - Wto Sty 13, 2009 23:08
MaReK napisał/a: | To rewiry maniaq'a moze on tam bedzie w tygodniu lecial i sprawdzi
|
z tego co pamietam to znaki sa, jutro przelece przez rondko i spr dla ciebie tak na 100 %
dobryziom - Czw Sty 15, 2009 15:12
Dobra dobra chłopaki kto jeszcze chętny na grupowe hamowanie !
Proponuje kreatora mocy jest w otwarty soboty i hamuje za 50pln i nie jest daleko.
Termin pierwsza sobota lutego??
http://www.kreatormocy.pl/
dobryziom
Maciej
maciej - Czw Sty 15, 2009 15:13
Jeszcze nie wiem co robię w proponowany weekend, ale wstępnie jestem chętny.
Ale z tym niedaleko to przegiąłeś. To koniec miasta i to po azjatyckiej stronie!!!
MaReK - Czw Sty 15, 2009 15:27
Młodnicka 31 W razie jak cos nam padnie, bedzie blisko do C.Z. po czesci
dobryziom - Czw Sty 15, 2009 15:36
oj tam daleko dla mnie blisko może Docent tez by się zgłosił bo ma najbliżej...
więc:
dobryziom
Maciej
Marek
NEOSSS - Pią Sty 16, 2009 16:07
hubosza87 napisał/a: | operator do dupy bo ciągle browary pije(a po kilku piwach można mieć problemy z ostrością), jak wracaliśmy ze spotu to musiałem mu na swiatłach podawać piwo które u mnie zostawił taki był spragniony |
Dygotalem z zimna bo wysadziliscie mnie na srodku ronda i kazaliscie filmowac
maniaq - Pią Sty 16, 2009 22:00
dobryziom
Maciej
Marek
maniaq
chetnie sie przekonam, czy moje autko zamula przy 3 k rpm, czy mi sie wydaje, ale boje sie o to pierwsze O_o jak nic nie wypadnie pisze sie
|
|