|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Offtopic - Właściciele R75 i reszta - kto tak potrafi?!
Dam-Kam - Czw Sty 15, 2009 20:03 Temat postu: Właściciele R75 i reszta - kto tak potrafi?! Swego czasu oglądałem ale nie kojarzyłem samochodu ale teraz wrzucam ten filmik Ja się biorę za naukę
wild_weasel - Czw Sty 15, 2009 20:41
Inne autka też potrafią KLIK
Dam-Kam - Czw Sty 15, 2009 20:54
fakt, MG - dziwne, oglądałem mix i jego nie wychaczyłem Ale warto się tego nauczyć
MaReK - Czw Sty 15, 2009 20:56
Ja bym nie ryzykowal. Niedaj Bog reczny by odpuscil na chwile i jestesmy w innym aucie
argail - Czw Sty 15, 2009 21:01 Temat postu: Re: Właściciele R75 i reszta - kto tak potrafi?!
Dam-Kam napisał/a: | Swego czasu oglądałem ale nie kojarzyłem samochodu ale teraz wrzucam ten filmik Ja się biorę za naukę |
Pierwszy, pierwszy : http://forum.roverki.eu/viewtopic.php?t=22713
Dam-Kam - Czw Sty 15, 2009 21:19
szaczun argail, ale ja poszukałem na YT bo nie wszyscy mają konta na JM a szkoda bo codziennie aplikują świetną dawkę humoru
[ Dodano: Czw Sty 15, 2009 21:23 ]
swoją drogą to wczoraj tego nie wychaczyłem...
maciekmpl - Czw Sty 15, 2009 23:50
Facet, który to komentuje i mówi "No, that's impressive", to Timothy "Tiff" Needell, który kiedyś był jednym z prezenterów Top Gear. Nie widać, kto siedzi za kierownicą tego R75, ale nie zdziwiłbym się, gdyby to była Vicki Butler-Henderson, bo oni zdaje się teraz robią razem jakiś program konkurencyjny dla Top Gear.
M
Thrillco - Pią Sty 16, 2009 06:06
Na pewno nie jest to Vicki, to ze robia, czy robili Fifth Gear nie znaczy ze wszystko w tych programach robią sami. Do tego materiał jest naprawde stary.
Dam-Kam - Pią Sty 16, 2009 09:30
oglądałem parę odcinków fifth gear, co prawda do top gear się nie umywał (jak dla mnie) ale widziałem co potrafi ta Vicki choć ogladając filik postura kierowcy jest raczej męska... choć kto wie
Thrillco - Pią Sty 16, 2009 16:25
Nie dlatego, ze tak mówie tylko dlatego, ze potrafię odróznic sporego gabarytu faceta od drobniutkiej mimo wszystko babki jaką jest Vicki...jak wiekszośc facetów z resztą.
Co do Vicki i jej bycia kierowca wyścigowym...tak isę składa, ze w UK każdy dziennikarz motoryzacyjny jest jedoczesnie kierowcom wyścigowym, ale nie dlatego, ze pracuje jako kierowca wyścigowy tylko dlatego, ze przy niewielkim nakładzie pracy i środków ty tez mógłbyś nim zostac w tym kraju, chocby dlatego, ze mają wiecej niż jeden tor, istnieją tam tzw. Track Days i jest rozgrywana cała masa serii wyścigowych dla wmatorów scigania na czymkolwiek. Paniatna?
xROnx - Pią Sty 16, 2009 16:32
i gdzie tu jakaś rewelacja? ja tak parkuje codziennie przed pracą. między autem szefa a kolegi z roboty
sTERYD - Pią Sty 16, 2009 18:15
xROnx, ale nie siedemdziesiatką piątką
Rowan - Pią Sty 16, 2009 20:22
maciekmpl, rację ma kolega Thrillco, to nie jest Vicki, gdzieś czytałem o tym filmiku, to jakiś drifter angielski był.
xROnx - Pią Sty 16, 2009 22:28
sTERYD napisał/a: | xROnx, ale nie siedemdziesiatką piątką |
już nie długo
maciej - Wto Sty 20, 2009 17:36
Off-topic wydzieliłem do wątku:
http://forum.roverki.eu/viewtopic.php?t=35290
|
|