Zobacz temat - Maniak bedzie machal, mrugal i trabil...

Forum Klubu ROVERki.pl

Pozdrowienia - Maniak bedzie machal, mrugal i trabil...

maniaq - Pią Sty 16, 2009 23:06
Temat postu: Maniak bedzie machal, mrugal i trabil...
Maniak bedzie machal, mrugal i trabil...

po drodze na slowacje , z wawki przez krk ;)

takze kto zobaczy czarnego (jak znow sie usyfi i nie umyje fleja po robocie, to bedzie szary O_o ) zr-a w lusterku upraszany jest o marginesik ;) <rotfl>

pozdr.

fearless - Sob Sty 17, 2009 16:59

Pozdrawiam fearless - Ścieżka Wa-wa - Katowice (biały bus fiat ducato)
maniaq - Nie Sty 25, 2009 10:52

pozdrawiam rowniez ;)

a takze inne roverki napotkane, ale zaden nie oznaczony nalepkami pod tablice, ani klubowymi O_o

czyli jest sporo osob, ktore jeszcze nie dolaczyly do klubu , albo tu nie trafily , wiec do dziela :D

ywis - Nie Sty 25, 2009 12:44

Pytanie gdzie można uzyskać nalepki pod tablice rej.?
thef - Nie Sty 25, 2009 13:17

ywis napisał/a:
Pytanie gdzie można uzyskać nalepki pod tablice rej.?
Poczytaj tu: http://forum.roverki.eu/viewtopic.php?t=34780
ywis - Nie Sty 25, 2009 13:30

thef, ok, dzięki za linka. Już patrzę.

[ Dodano: Nie Sty 25, 2009 13:31 ]
thef, niestety Twój link, który mi podrzuciłeś podaje informację "Taki post lub temat nie istnieje, być może został przed chwilą usunięty, wróć i spróbuj ponownie".

thef - Nie Sty 25, 2009 13:33

ywis napisał/a:
thef, niestety Twój link, który mi podrzuciłeś podaje informację "Taki post lub temat nie istnieje, być może został przed chwilą usunięty, wróć i spróbuj ponownie".
Faktycznie, nie masz dostępu do niego bo jest w dziale dla klubowiczów. Zaraz postaram się coś pomóc.

[ Dodano: Nie Sty 25, 2009 13:41 ]
Hmmm, nie wiem na czym dokładnie stanęło, ale..
Ustalono mniej więcej, że naklejki na ramki tablic będą rozdawane sympatykom na spotach lokalnych i w każdym regionie będzie jakaś osoba, która będzie się tym zajmować. Niestety nie wiem póki co czy ktoś w okolicach Łodzi już został wybrany. Zawsze można było napisać do skarbnika z prośbą o naklejki i on gdy uzbierało się kilka próśb wysyłał je do zainteresowanych. Z tego co wiem, ostatnio skarbnik czekał w ogóle na dostarczenie tych naklejek od producenta (było jakieś opóźnienie) i nie wiem czy w tej chwili już je posiada. Ale może napisz do niego z prośbą, ok?