Zobacz temat - Off-topic z wątku o parkowniu R75 w Fifth Gear

Forum Klubu ROVERki.pl

Offtopic - Off-topic z wątku o parkowniu R75 w Fifth Gear

maciekmpl - Pią Sty 16, 2009 07:03

Napewno, bo Ty tak mówisz? Give me a break, man. Nie napisałem, że napewno, tylko, że możliwe. To są oprócz tego, że dziennikarze, też kierowcy wyścigowi, inaczej niż Clarkson.
M

maciekmpl - Sob Sty 17, 2009 12:10

Thrillco napisał/a:
Nie dlatego, ze tak mówie tylko dlatego, ze potrafię odróznic sporego gabarytu faceta od drobniutkiej mimo wszystko babki jaką jest Vicki...jak wiekszośc facetów z resztą.

Dlatego pisałem, że "być może". Ja na monitorze laptopa, na którym to oglądałem, to dobrze, że rozpoznałem jaki to samochód.

Thrillco napisał/a:
Paniatna?

Daruj sobie ten ton, Kolego wszsystkowiedzący, bo nie lubię.

M

Thrillco - Sob Sty 17, 2009 13:31

Maciek...ja tylko odpłacam pieknym za nadobne...nie moja wina ze masz słaby monitor...lub wzrok...a co do tonu...vice versa kolego wiedzacy lepiej.
Rowan - Sob Sty 17, 2009 16:10

maciekmpl, ja nie wiem co Ci nie pasuję? Thrillco, normalnie pisze, a ty z jakimiś docinkami wyjeżdżasz. :shock:
maciekmpl - Nie Sty 18, 2009 13:57

Rowan napisał/a:
maciekmpl, ja nie wiem co Ci nie pasuję? Thrillco, normalnie pisze, a ty z jakimiś docinkami wyjeżdżasz. :shock:

Ano właśnie. Jeszcze raz to przeczytałem i sam nie wiem co mi nie przypasowało. Nerwowy koniec tygodnia, to i człowiek się nerwowy robi. :wink:

M

Rowan - Nie Sty 18, 2009 14:00

maciekmpl, bywa :wink: Różne dni ludzie mają. :lol:
Thrillco - Nie Sty 18, 2009 14:34

to proponuje nastepny raz lepiej dobierać cel do odreagowania bo ja raczej zadko pozostaję dłużny. A szczerze mówiąc to w d... mam twój koniec tygodnia, myslisz, ze ja sie tu na hawajah wyleguje w pełnym słoncu i nie mam problemów? Żadne tłumaczenie.
thef - Pon Sty 19, 2009 10:39

Cytat:
to proponuje nastepny raz lepiej dobierać cel do odreagowania bo ja raczej zadko pozostaję dłużny. A szczerze mówiąc to w d... mam twój koniec tygodnia, myslisz, ze ja sie tu na hawajah wyleguje w pełnym słoncu i nie mam problemów? Żadne tłumaczenie.
Thrillco czemu Ty jesteś taki agresor? Kolega przyznał się do błędu więc chyba mógłbyś wyluzować troszkę.
piter34 - Pon Sty 19, 2009 11:00

Thrillco napisał/a:

Za tę wypowiedź dostajesz ostrzeżenie (punkt 7d regulaminu forum).

Rowan - Pon Sty 19, 2009 14:33

Thrillco, no, moim zdaniem to już trochę przesadziłeś. Lubię Cię, ale pomimo tego, to moim zdaniem to nie było fair w stosunku do kolegi, w tym miejscu powinieneś przeprosić kolegę, albo trzeba było przemilczeć jego wypowiedź :wink:
piter34 - Pon Sty 19, 2009 15:32

Rowan, jeżeli chcesz powiedzieć Thrillco coś niezwiązanego z tematem wątku, to pisz na PW. :ok:

Nie prowokuj, nie karm.

Rowan - Pon Sty 19, 2009 18:01

piter34, nie prowokuję i nie karmię, tylko wyrażam swoją opinię na temat.
Thrillco - Pon Sty 19, 2009 19:12

pociągnąłbym temat ale rece opadły. kolezka stwierdził fakt, ze postanowił się wyżyc i zrobił sobie ze mnie chłopca do bicia a potem..no cóż bywa..pocałuj mnie w d... mógł dodac na końcu...a ja warna dostaje...zajebi..ie !! :)
Rowan - Pon Sty 19, 2009 19:57

Thrillco, ale czytałem kilka razy i żadnego wyżycia nie wyszukałem, także chyba nie miałeś powodu.
Thrillco - Wto Sty 20, 2009 06:25

Rowan - autor postu sam przyznał, ze odreagowywał sobie w ten sposób stres dzienny. i takich kolesi jednak ja "nie uważam", skoro potrafi jedynie stwierdzić fakt a nie po ludzku przeprosić. Teraz 2 razy bo przez jego zas...ny stres to ja mam warna. Ponownie gratuluje adminowi :) jestes Piter34 moim idolem, jeszcze tylko chciałbym Cie zobaczyć w....ine wiem...YCD lub coś w tym stylu :)
thef - Wto Sty 20, 2009 09:31

maciekmpl napisał/a:
Ano właśnie. Jeszcze raz to przeczytałem i sam nie wiem co mi nie przypasowało. Nerwowy koniec tygodnia, to i człowiek się nerwowy robi. :wink:

Thrillco napisał/a:
pociągnąłbym temat ale rece opadły. kolezka stwierdził fakt, ze postanowił się wyżyc i zrobił sobie ze mnie chłopca do bicia a potem..no cóż bywa..pocałuj mnie w d... mógł dodac na końcu...a ja warna dostaje...zajebi..ie !! :)

Thrillco napisał/a:
Rowan - autor postu sam przyznał, ze odreagowywał sobie w ten sposób stres dzienny.
Thrillco, zdaje się, że znów widzisz coś czego nie ma. Wyżył się? Pewnie Cię jeszcze w nerwach uderzył, żeby mu ulżyło. Nie dopisuj ideologii.
Thrillco napisał/a:
i takich kolesi
Czemu Ty tak często używasz lekceważących zwrotów?
Thrillco napisał/a:
i takich kolesi jednak ja "nie uważam", skoro potrafi jedynie stwierdzić fakt a nie po ludzku przeprosić. Teraz 2 razy bo przez jego zas...ny stres to ja mam warna.
Mam Ci przypomnieć co mi napisałeś na temat przeprosin i co one dla Ciebie znaczą? A poza tym gdzie Twoje przeprosiny dla forum i klubu za bezpodstawne oskarżenia? Bo jak widzę dalej dowodów nie ma..
Thrillco napisał/a:
Ponownie gratuluje adminowi :) jestes Piter34 moim idolem, jeszcze tylko chciałbym Cie zobaczyć w....ine wiem...YCD lub coś w tym stylu :)
Nie potrafisz inaczej, jak tylko zaczyna brakować Ci argumentów.. Chyba jednak strasznie boli Cię ten WARN
Azazel85 - Wto Sty 20, 2009 14:19

Ehhh...znowu to samo się zaczyna :blee:

Ja z poprzednich wątków nauczyłem się że niestety razem z Thrillco żartować nie można (nie z siebie nawzajem, tylko ogólnie nawet), bo powstaje z tego rozmowa/wątek "kłótnia-tłumaczenia" :/

Może założyć jakiś ukryty dział z takimi wątkami co by forum nie zaśmiecać a chętni do jego przeglądania musieliby wysłać SMS'a (10zł + VAT) co by hasło do wątków ukrytych dostać :D :lol:

Żartuje oczywiście - ale to się po prostu nudne robi, trzeci raz dyskutować i kłócić się o coś czego nie było. Niestety wiemy że do kolegi Thrillco żadne argumenty bardzo wielu osób nie trafiają, no chyba że robimy kolejne podejście...ponoć do trzech razy sztuka:)

A wracając do wątku - oczywiście filmiki i umiejętności kierowcy super;)

Chociaż ciekawy jestem, pomijając umiejętności kierowcy, jakie auto byłoby "technicznie najlepsze" do takiego manewru? A więc jaki napęd, jak rozłożona masa itd;) Jak sądzicie ;>

Thrillco - Wto Sty 20, 2009 16:57

thef napisał/a:
Mam Ci przypomnieć co mi napisałeś na temat przeprosin i co one dla Ciebie znaczą? A poza tym gdzie Twoje przeprosiny dla forum i klubu za bezpodstawne oskarżenia? Bo jak widzę dalej dowodów nie ma..
ZApytam tak z ciekawości...a gdzie dowód, ze tak nie jest..bo to, ze cytowane było to a nie inne forum i to, ze mi ujeb...o 100% 9jednak) premii to jest..odcinek pokazac?
thef - Wto Sty 20, 2009 17:07

Thrillco napisał/a:
ZApytam tak z ciekawości...a gdzie dowód, ze tak nie jest..
To nie oskarżony ma dowodzić swojej niewinności, tylko oskarżający ma udowodnić winę. Za rzucanie oskarżeń bez dowodów można być osądzonym i skazanym, widzisz różnicę?
Skoro oskarżyłeś już, to pokaż te dowody, wklej odcinek z pensji, z którego jasno wynika, że zostałeś pozbawiony premii, a potem sprostuj, że nie masz żadnej pewności, że to ktoś z tego forum lub podaj dowód na to. Sam to zacząłeś, to teraz w to graj wedle reguł.

Thrillco - Wto Sty 20, 2009 17:13

Thef...zyjemy w polsce..za bardzo przywykłem...z reszta zbyt już czesto musiałem udowadniac swoją niewinnośc..nie pora zebym coś udowadniał..a jak przyjdzie czas to sprawa się rypnie. na dzien dobry...skoro tak wygrażasz to idx do tego sądu i sobie ulzyj.
po co ja właściwie się Tobie tłumacze to nie mam zielonego pojecia...pamietasz termin - odseparuj...zastosujesz sie?? Czekasz az bede błagał?

thef - Wto Sty 20, 2009 17:30

Thrillco napisał/a:
Thef...zyjemy w polsce..za bardzo przywykłem...z reszta zbyt już czesto musiałem udowadniac swoją niewinnośc..nie pora zebym coś udowadniał..a jak przyjdzie czas to sprawa się rypnie. na dzien dobry..
To trzeba było poczekać z tymi oskarżeniami aż do tego "dzień dobry", ale Ty wolałeś od razu krzyczeć: "to ktoś z Was".
Cytat:
skoro tak wygrażasz to idx do tego sądu i sobie ulzyj.
Ja Ci wygrażam? Nie mam zamiaru. Staram się uzmysłowić Ci jakie zasady powinny panować w stosunkach międzyludzkich, bo moim zdaniem albo ich nie znasz albo świadomie łamiesz, a będąc wśród ludzi trzeba je respektować. "Ulżyj"? Nie traktuję tej sprawy jako mojej prywatnej bitwy, która ma zaspokoić moje zachcianki czy coś tam. Opowiadam się po stronie zasad.
Thrillco napisał/a:
po co ja właściwie się Tobie tłumacze to nie mam zielonego pojecia...pamietasz termin - odseparuj...zastosujesz sie?? Czekasz az bede błagał?
Nie będę się Ciebie "czepiał" dopóki nie będziesz łamał zasad i obrażał innych. Zrób to a zareaguję.
Thrillco - Wto Sty 20, 2009 17:39

powtórze się...albo nie...ty wiesz...
Adrian355 - Wto Sty 20, 2009 19:41

Wiecie co... co by koledze Thrillco nie było tak smutno samemu to ja też poproszę o warna :)jeszcze na żadnym forum nie dostałem :) chce się poczuć jako taki niegrzeczny USER :twisted:

Ps. Ale tylko 1 poproszę :)

Thrillco - Wto Sty 20, 2009 19:43

o nie...to ja prosze o drugiego z automatu - nikt nie moze być lepszy lub równy mi :P
Adrian355 - Wto Sty 20, 2009 19:48

Thrillco chcesz się bić o warna :?: :wink:
Zukowaty - Wto Sty 20, 2009 19:59

Wiecie co?? Ja tez nie mialem nigdy WARNA. Moze za brak PL znakow by sie udalo :twisted: Zawsze moze kogos podkreci taki lobuziak na forum :razz:
Adrian355 - Wto Sty 20, 2009 20:04

Zaraz poleci tyle warnów że nam się odechce śmiać :P ale rozróba się przyda :)
Rowan - Wto Sty 20, 2009 20:49

Adrian355, ja już kiedyś miałem :mrgreen:
Ale sam nie wiem czemu mi go usunięto po dwóch dniach.

Adrian355 - Wto Sty 20, 2009 22:04

Rowan no miałeś już chrzest :P i ja się teraz chcę ochrzcić :cool:
tom214Si - Wto Sty 20, 2009 22:48

Adrian, Żukowaty, to nie takie proste na tym Forum. :( Trilllco jest na forum 11 miesięcy i dopiero chyba pierwszego dostał, ja 10 miesięcy i, mimo rozlicznych prób, wciąż żadnego. :bezradny: W ogóle to co? Tak za nic kcecie? Nic się nie staraliście tyle czasu i nagle się domagają. :roll: Zwłaszcza Żukowaty powinieneś być cierpliwy, 7 miechów stażu to jeszcze masz mało na sumieniu. ;)
walkie - Wto Sty 20, 2009 22:53

Zukowaty, za palenie gumy dostałeś od plebana ;)
fearless - Wto Sty 20, 2009 23:05

O piiiiiii, ja piiiiii, no już nie mogę piiiiiii, znów to samo piiiiii :)

w miejsce piiiii wstawcie sobie odpowiednie epitety :P

A tak na marginesie (OT), czemu jak są jakieś zgrzyty na forum, to tam zawsze w dyskusji bierze udział Thrillco ...??

A może to po prostu taki prowokator, jak na onecie ..... na usługach zarządu :D

Będzie warn .... ??

Thrillco - Wto Sty 20, 2009 23:38

Fearless...wyluzuj chłopaku :)
Zukowaty - Sro Sty 21, 2009 07:09

fearless, powkurzaj jeszcze troche Thrillco i bedzie pewnie warn za nakrecanie i po paszczy od kolegi :wink: Tak czytam i czytam i rzeczywiscie kolega Thrillco troche klutliwy ale reszta rowniez doklada swoje trzy grosze. Wiecie ze nie odpuszcza bo ma taki charakter a dopowiadacie. Takie moje zdanie
fearless - Sro Sty 21, 2009 09:29

Thrillco napisał/a:
Fearless...wyluzuj chłopaku :)

Już jest luz chłopaku :P

magneto - Sro Sty 21, 2009 10:30

ja też powinienem dostać warna bo nie dostosowuje sie do zasad pisowni i zawsze zaczynam zdanie z małej litery :razz:
piter34 - Sro Sty 21, 2009 12:11

magneto napisał/a:
ja też powinienem dostać warna bo nie dostosowuje sie do zasad pisowni i zawsze zaczynam zdanie z małej litery :razz:

warna dostaje się wyłącznie za naruszenie jednego z punktów regulaminu forum ;)

tom214Si - Sro Sty 21, 2009 18:11

piter34 napisał/a:
magneto napisał/a:

warna dostaje się wyłącznie za naruszenie jednego z punktów regulaminu forum ;)

No ale w myśl dewizy z Twojej (tudzież mojej ;) ) stopki, osoby piszące niepoprawnie, wyrażają się bez szacunku w stosunku do czytelników. ;) A na to są już paragrafy! ;)
PS. tak a propos, nieraz mam wątpliwości, czy kończąc zdanie emotką można pominąc kropkę? A jeśli nie, to czy powinna być ona przed czy po emotce? ;>
PS. gdyby to zależało ode mnie, to dopisałbym do regulaminu obowiązek stosowania polskich znaków. :twisted: Ależ by warny świstały. :wink: