|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 200/25, MG ZR i Streetwise - [R200 RF all engine] Jakie szkło kupic do lusterka??
wwekol - Czw Sty 29, 2009 22:34 Temat postu: [R200 RF all engine] Jakie szkło kupic do lusterka?? Witam a wiedz mam takie pytanie jakie jest lusterko boczne czy płaskie sferyczne czy asferyczne?? Bo miałem nie fajny przypadek że zablokowało się ustawianie lusterka od środka, a próba ustawienia lusterka palcami przez otwarte okno zakończyła się pęknięciem lusterka na pół i to przy delikatnym dotknięciu A na allegro mają zamienniki szkła ale dwa rodzaje płaskie i sferyczne i nie wiem jakie powinno byc.
Pozdrawiam
Lechos - Czw Sty 29, 2009 22:42
montowane byly sferyczne, ja po zbiciu lewego lusterka zakupilem asferyczne (z linia zagiecia pola widzenia) ale az tak wiele to nie daje. Nie kupuj plaskich bo widocznosc do d_ _ _ sorki do bani
wwekol - Czw Sty 29, 2009 22:58
spoko dzięki za poradę
kharry - Wto Paź 13, 2009 20:33
Witam,
a jak wygląda to w R25? zbiłem dzisiaj lewe lusteko (strona kierowcy) i muszę kupić nowe. Na allegro są do wyboru sferyczne, asferyczne, płaskie np. http://www.allegro.pl/ite...ryczne_l_p.html
Powiedzcie mi proszę jakie są standardowo i jakie mi polecacie.
PS. do kolegów ze Szczecina: wiecie gdzie mogę się w takie lusterko zaopatrzyć w dobrej cenie?
[ Dodano: Wto Paź 13, 2009 21:33 ]
Proszę jeszcze raz o pomoc!
sTERYD - Wto Paź 13, 2009 22:45
fabrycznie są sferyczne, jeśli chodzi o polecanie to nie posiadam doswiadczeń
kharry - Wto Paź 13, 2009 22:57
Dziekuje!
|
|