|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 400/45, Honda Civic i MG ZS - [R45] Diagnostyka
trusiekeu - Nie Lut 01, 2009 23:50 Temat postu: [R45] Diagnostyka moze ktos mi powiedziec gdzie w woj podkarpackim(rzeszow) lub w sasiednich wojewodztwach jest urzdzenie do koputera zwane TESTBOOK jakis fachowiec?? i jak ktos moze podac dokladny adres z nr?? bo musze podjechac ktos mi kiedys pisal szukalem w tematach ale niesety chyba przepadla;/ z gory wielkie dzieki za pomoc;]
Stacho - Wto Lut 03, 2009 10:06 Temat postu: [R45 1,4 16V, 2001r] Witam,
A co sie dzieje,że musisz podpinać go pod testbooka,
trusiekeu - Sro Lut 04, 2009 11:53
strasznie mi zamula auto wymienialem pare czesci dalej zamula dlatego chce podlaczyc i miec z glowy a dodam jeszcze ze machanik mowil cos o sadzie ze moze zle paliwo podawac....podlaczalem pod KTS i inne programy lacznie bylem u 5 mechanikow z komputerami i zaden sie nie polaczyl a ktos juz na forum mowil ze 99%roverow sie nie chca laczyc z komputerami tylko testbook sie laczy wiec szukam takiego czegos...
Stacho - Sro Lut 04, 2009 12:28 Temat postu: [R45 1,4 16V, 2001r] No witam,
Jak tak, to inna bajka. Ja na twoim miejscu pofatygował bym się do Krakowa, do p.Miodowicza - jest fachowcem zalecanym na Forum, specjalizuje się m.innymi w Rover-kach i napewno by zaradził. Wiadomo, wcześniej należy zadzwonić o się umówić,pozdr....
A oto adres, gdybyś nie mógł znaleźć:
Autoserwis - Paweł Midowicz
Opis:
Specjalizacja: Opel, VW, Austin, ROVER.
Warsztat rekomendowany przez klubowiczów z Krakowa. Specjalizuje się zwłaszcza w modelach serii 100, 200, 400 i 600 (a także nowszych). Istnieje możliwość pompowania zawieszenia w ROVERkach serii 100, a także w modelu MGF.
Istnieje także możliwość podłączenia ROVERka do komputera:
- odczyt i kasowanie błędów
- odczyt parametrów czujników (diagnostyka)
- diagnoza układów SRS i ABS
Przy okazji wykonywania napraw w ROVERku można również napełnić, wyczyścić i zdezynfekować układ klimatyzacji.
Adres: ul. Krzyżtoporska 7, os. Kliny, 30-437 Kraków
Telefon, faks: tel. (12) 262-22-46
|
|