Zobacz temat - A może Śląskie spotkanko! !!

Forum Klubu ROVERki.pl

Spoty lokalne - A może Śląskie spotkanko! !!

zibi-gliwice - Czw Lut 22, 2007 02:15
Temat postu: A może Śląskie spotkanko! !!
--Widzę ostatnio coraz więcej Roverków z naszą Śląską
rejestracją."powtykałem " już pardziesiąt kartek z namiarami na Klub.I
zero odzewu)odzywki??). Może jakiś mały spot? Na zlotach -zero
Ślązaków!0000000 !!Na propozycję wspólnego wyjazdu na Zlot -zgłosili się
ludzie z Małopolski i Dolnego Śląska ! !!TAK !! A z Górnego ? ?? ??? ZERO !!
000000000000.....00000...000! Tak !Dokładnie tak !Może wrweście się
Ruszycie???????????????????Pomyślcie! Pozdrawiam!

827 Vitesse 5D black
// Wysłane przez bramkę WWW na http://www.roverki.pl

emes - Czw Lut 22, 2007 12:05
Temat postu: Re: A może Śląskie spotkanko! !!
zibi-gliwice wrote:

Cytat:

Moze bede w tych rejonach w weekend. Jezeli odbedzie sie taki spot w
sobote oraz w znanym mi miejscu, chetnie zajrze :-)

--
Rover 45, 2.0 iDT, 2000r.

&yZ - Czw Lut 22, 2007 19:26
zawsze byłem ZA !! !
na jednym malym spocie w krakowie nawet daaaawno daaaaaaawno temu nawet
wyladowałem ....i jeszcze daaaaaawniej jak nie mialem siosownego auta w
Midzianej ...
bede na miejscu w stosownym terminie to bede na spocie :-)

--
-------
&yZ
MG TF 135 '04
Myslovitz, Upper Silesia

Andrzej Seneczko - Pią Lut 23, 2007 12:54
zibi-gliwice napisał(a):
Cytat:

jak to zero
wystarczy spojzec na porady techniczne :)
kiedys seria K byla oblegana, teraz widze klekoty szybko nadrabiaja :)

--
Pozdrawiam Andrzej
FSO 125p 1.4 GLI 16V MPI
Rover 214 Si
Puławy

zibi-gliwice - Pią Lut 23, 2007 20:25
&yZ wrote:

Cytat:
zawsze byłem ZA !! !
na jednym malym spocie w krakowie nawet daaaawno daaaaaaawno temu nawet
wyladowałem ....i jeszcze daaaaaawniej jak nie mialem siosownego auta w
Midzianej ...

--Też byłem w Miedzianej.Czarny(jak widać z podpisu), 5-cio drzwiowy Rover
827 -wtedy -z dwoma antenkami magnetycznymi na dachu i Wszystkimi czarnymi
szybami. Pozdrawiam!

827 Vitesse 5D black

Jurek 45 D - Pią Mar 02, 2007 21:13
Witam
To jak z tym spotkaniem na sląsku

--
Jurek 45 td
Gliwice
Użytkownik "zibi-gliwice" <zibi-gliwice@wp.pl> napisał w wiadomości
news:eriqqn$6h1$1@host-ip211-14.crowley.pl...
Cytat:

827 Vitesse 5D black

dareke - Sro Mar 28, 2007 13:48
zibi-gliwice wrote:

Cytat:

827 Vitesse 5D black

Późno się odzywam ale opolskie też by wpadło na takie spotkanko.
--

25

Revolt - Czw Kwi 05, 2007 12:16

Ja jestem jak najbardziej za spotem roverków z okolic śląska i małopolski ktoś jeszcze chetny :) ??
andyzpl - Czw Kwi 05, 2007 20:50

no to moze trzeba konkretniej ??
Najlepiej w katowicach - wszyscy wiedzą jak dojechać.
wstepnie np. sobota 14go ??
miejsce sie ustali - zobaczymy jak bedzie wygladąło miasto po ograniczeniach na A4

Revolt - Czw Kwi 05, 2007 22:04

andyzpl napisał/a:
Najlepiej w katowicach

ja sie pisze na date no i oczywiście spotkanie :)

gipsy2 - Pią Kwi 06, 2007 12:01

ja także :)
Revolt - Pią Kwi 06, 2007 12:02

no to jest nas 3 ktoś dorzuci jeszcze swoje 4 koła :mrgreen: :?:
gipsy2 - Pią Kwi 06, 2007 22:58

mamy tu jeszcze kolegę z Żor co właśnie niedawno auto kupił :wink:

Proponuję mu przymusowy przyjazd albo roczny zakaz wstępu na dział "Problemy techniczne" :grin:

stasiuu - Pią Kwi 06, 2007 23:10

Witam
Jeśli spot 14-stego kwietnia w sobote to mi też pasuje.
pozdrawiam

gipsy2 - Pią Kwi 06, 2007 23:25

to rychtyk gryfnie, chopy szkryfnijcie yno czy to pewne i ustalmy kokretnie 14.04 , a kaj się spotkomy w tych pierzyńskich Katowicach? :cool:
Szymon - Pią Kwi 06, 2007 23:40

Nojlypiej by było kaś kole Żanta(Reala) abo na Muchowcu. Jest tam kupa miyjsca na nasze Roverki. Jak sie udo zgrac terminy to i mój Roverek zawito na spocik :wink:
gipsy2 - Pią Kwi 06, 2007 23:53

Padom Ci Szymonie żeśmy dogodali się co do 14.04 . Więc bier chopie wolne i śmigej :mrgreen:

Spot pod nazwą "Śląskie Pierony" :mrgreen:

Szymon - Pią Kwi 06, 2007 23:58

Wolne to bydzie ino z godzinami trza sie dogodać . Szykuje mi sie podwójny geburstag wiec zbyt późno godzina mi nie spasuje.A moze nawet uda mi sie przyciagnać dwa inne ROVERki na spocik. Musze tylko podzwonić po znajomych.
Revolt - Sob Kwi 07, 2007 08:43

No to świetnie panowie. Ja nie godom po ślasku :D wiec napisze normalnie :)

Mysle ze jesli frekfencja minimum 5 lub 6 roverków sie utrzyma to spocik śmiało mozna zrealizować

co do miejsca to proponuje 3 stawy ze wzgledu na to ze z parkingiem nie powinno być problemu oraz lokalizacja przy autostradzie powinna sprzyjać :)

Szymon napisał/a:
zbyt późno godzina mi nie spasuje

Hmm duzo nas nie jest wiec godzine mozna negocjować co sadzicie o 11:00 a.m (rano :D )?

sądze ze mi tez sie jeszcze kogoś odemnie uda przyciagnąć :)

Edit:

Wysłałem kilka Wiadomości do osób które wczesniej były zainteresowane spotem a teraz milcza

stasiuu - Sob Kwi 07, 2007 09:29

Moja propozycja lokalizacji spota to parking IKEA.Zaletą jego jest że jest dwupoziomowy i wrazie deszczu można :arrow: zjechać na dolny :idea:

Revolt - Sob Kwi 07, 2007 09:33

Dobry pomysł :)
gipsy2 - Sob Kwi 07, 2007 10:46

umówcie się Panowie dokładnie gdzie to będzie , bo wypada to teraz zrobić a nie 2 dni przed sobotą :wink: , bo musi reszta ludu wiedzieć gdzie to jest i opanować trasę dojazdu.
Szymon - Sob Kwi 07, 2007 10:56

Miejsce pasuje, z tym nie ma problemu jak dla mnie.Tylko czy ja dobrze widze? 11:00 p.m?. Ja się tam nie znam ale czy to nie późna pora? :wink:
Revolt - Sob Kwi 07, 2007 11:52

Szymon napisał/a:
11:00 p.m?. Ja się tam nie znam ale czy to nie późna pora?

Masz racje wkradł sie błąd - juz poprawione

js - Sob Kwi 07, 2007 12:06

Wstępnie jestem chętny, pomimo, ze w mojego Rovera dzisiaj rano wjechal sasiad. !@!$#!!
Wgniecienie w rogu, przesunięta lampa, opadnięty zderzak. Mam nadzieje, że zdażę zrobić na zjazd.

Proponuję miejsca z dala od ludzi, muchowiec/3 stawy to lepsze miejsce.

Mi by dużo bardziej pasowało za 21.04.2007.

zibi-gliwice - Sob Kwi 07, 2007 12:11

No ,no !Może Śląsk faktycznie się ruszy? Osobiście ( to moje zdanie) bym wolał Reala lub Muchowiec( tam jeszcze nie byłem?) .Pozdrawiam Wszystkich !
Revolt - Sob Kwi 07, 2007 12:17

js napisał/a:
Wstępnie jestem chętny, pomimo, ze w mojego Rovera dzisiaj rano wjechal sasiad. !@!$#!!

ehhh tak to juz jest z tymi sasiadami :/

js napisał/a:
Mi by dużo bardziej pasowało za 21.04.2007.

Niestety mysle ze juz zbyt wiele osób zadeklarowało sie na poprzedni termin i teraz juz nie stosownie było by zmieniac.

zibi-gliwice napisał/a:
No ,no !Może Śląsk faktycznie się ruszy?

rusza rusza :D widze ze mój mail poskutkował :D

[ Dodano: Sob Kwi 07, 2007 12:19 pm ]
zibi-gliwice napisał/a:
Osobiście ( to moje zdanie) bym wolał Reala lub Muchowiec( tam jeszcze nie byłem?) .Pozdrawiam Wszystkich !

Mówisz o realu tym przy 3 stawach ?

Sadze ze dziś do wieczora lub najpozniej do jutra musimy podjąc decyzje gdzie. Mi to wszystko jedno ;) Choć najłatwiej było by mi trafic do Ikei

AAA kto weznie jakis aparacik cyfrowy i potem wrzuci na jakis serwerek zeby inni mogli sobie posciągac ?

zibi-gliwice - Sob Kwi 07, 2007 12:33

Tak ,przy 3-ch stawach.Bo ponoć to już nie jest " Żant" -tylko Real. Aparacik mam -co prawda tylko Minolta Z3 -ale zawsze coś.Pozdrawiam Wszystkich.W poniedziałek śmigam do Krakowa-na Łęgowską (dawna -Zapusta) .Tylko z tym śmiganiem to trzeba uważać !Niestety ,tem Nowu komendant policji zlikwidował ten pomysł o podawaniu punktów kontroli prędkości.Cóż ,prokurator -debil.No i widać PICerom brakuje forsy i zrobią wszystko ,by nachapać jak najwięcej.W tym roku w ramach poprawy bezpieczeństwa na drogach -za forsę GDDiA i Min...Transportu ...zakupią i obstawią Fotoradarami --Co 15 km !! !!! -całą DK 8 !W przyszłym roku -Wszystkie Jednocyfrowe !Bomba -po co naprawiać drogi ?? ? Niech ich Diabli !Takich IDIOTÓW jeszcze Nie było w Polsce ! Pal pies. A teraz : Spokojnych , -mimo wszystko -wesołych ,słonecznych Świąt -Wszystkim ! Hej !
Revolt - Sob Kwi 07, 2007 13:10

zibi-gliwice napisał/a:
lub Muchowiec

Szymon napisał/a:
na Muchowcu.

A ktoś moze wie jak tam jest z wjazdem na to lotnisko i gdzie to jest ?

andyzpl - Sob Kwi 07, 2007 13:18

na lotnisko sie nie wjedzie, wszystko ogrodzone, a tam gdzie sie da wjechać szybko przepedzi nas ochorna lub policja
Revolt - Sob Kwi 07, 2007 13:22

andyzpl napisał/a:
moze być nieciekawie- zamykają kilka pasów na A4 - w kierunku katowic od krakowa bedzie ponoć 1

No to bede musiał wczesnie wyjechac :/

andyzpl napisał/a:
moze lepiej nie o 11:00 a o 12:00 - czyli w samo południe (o 10:00 jest Top Gear i to nowe odcinki, a potem w tygodniu trudno mi sie załapać i dopchać przed TV na powtórki )) )

ehhh widze ze ciezko bedzie ustalic godzine i miejsce :/ ale poczekajmy az reszta zainteresowanych sie wypowie

[ Dodano: Sob Kwi 07, 2007 1:23 pm ]
andyzpl napisał/a:
na lotnisko sie nie wjedzie, wszystko ogrodzone, a tam gdzie sie da wjechać szybko przepedzi nas ochorna lub policja

no wiec po co chłopaki proponowali to miejsce :> ?

andyzpl - Sob Kwi 07, 2007 13:24

zastanówmysie tylko czy nie lepiej bedzie pod IKEĄ i np. o 12:00 ;-)
na A4 od przyszlego tygodnia zapowiada sie w okolicach 3 Stawów tragedia , bo bedzie megaremont i na poczatku bedzie okropny chaos ...
a dlaczego o 12:00 ??
no bo nie wiem jak Wy ale ja o 10:00 ogladam Top Gear ;-) bo potem trudno mi sie załapać na powtórki ;-)
ale jak trzeba bedzie to sie poświece i o 11:00 sie stawie na miejscu, czy to pod Geanta czy pod IKEA ;-)

gipsy2 - Sob Kwi 07, 2007 13:25

panowie, ja wezmę też cyfrówkę to się fotki porobi :-)

JS przyjeżdzaj :wink:

andyzpl - Sob Kwi 07, 2007 13:29

od Oświecimia polecam jazde na Tychy obok Fiata i potem na Katowice, omijasz wtedy A4, chociaz na odcinku Tychy - Katowice tez troche wykopków jest po drodze, chociaz tam sie sytuacja zmienia jak w kalejdoskopie ;-)
ale w oklicach 3 Stawów moze byc ciezko - bo cąły ruch od Tychów, Sosnowca i Krakowa bedzie sie zbijał na 1 pas (przynajmniej tak zapowiadają drogowcy) ... nie wróży to niczego dobrego

Revolt - Sob Kwi 07, 2007 13:29

Jak narazie najbardziej sensowną datą przy której proponuje pozostrać jest 14 kwietnia

Co do godziny to moze być 12:00

Miejsce obstaje przy IKEA katowice (Al. Rozdzieńskiego)

Ma ktoś z was CB ? jak co to zjawie sie wczesniej i bede warował na radiu na kanale 20 zeby było łatwiej sie ustawic w jednym miejscu

PS. przewidujemy jakies atrakcje ? np palenie gumy przed wejsciem do supermarketu :D :mrgreen:

andyzpl - Sob Kwi 07, 2007 13:32

Revolt napisał/a:
Miejsce obstaje przy IKEA katowice (na przeciwko 3 stawów)

IKEA nie jest na przeciwko 3 Stawów ;-))))
IKEA jest na Al. Roździeńskiego - na przeciwko Forda Multexim, Zaraz obok salonu meblowego Agata
od strony katowic - zjeżdzamy przy salonie Fiata/Alfy w prawo, potem pod most obok forda w lewo, i za mostem w prawo i wjeżdzamy na górny parking w IKEI i tam proponuje sie spotkać
jak bedzie lało - to wtedy zrobimy w ostatniej chwili przeprowadzke na podziemny parking.

Revolt - Sob Kwi 07, 2007 13:34

andyzpl napisał/a:
IKEI

No to ładne buty ja cały czas to myle z catorama

gipsy2 - Sob Kwi 07, 2007 13:35

Revolt napisał/a:
PS. przewidujemy jakies atrakcje ? np palenie gumy przed wejsciem do supermarketu

...moim osiemdziesięciosześcio konnym (hehe) dieslem ? :cool:

Revolt - Sob Kwi 07, 2007 13:38

kolega andyzpl, pokaze na co stac tego MG'ka :cool:
andyzpl - Sob Kwi 07, 2007 13:41

Revolt napisał/a:
No to ładne buty ja cały czas to myle z catorama

Castorama jest własnie zaraz za Fordem - po tej samej stronie i zaraz obok jest też Carrefour
a Agata i IKEA są dokładnie po przeciwnej stronie drogi ;-)

gipsy2 - Sob Kwi 07, 2007 13:47

andyzpl napisał/a:
Castorama jest własnie zaraz za Fordem - po tej samej stronie i zaraz obok jest też Carrefour
a Agata i IKEA są dokładnie po przeciwnej stronie drogi

ja i tak niewiem gdzie to jest :mrgreen:

najwyżej będziecie mnie szukać

andyzpl - Sob Kwi 07, 2007 13:49

gipsy2 napisał/a:

ja i tak niewiem gdzie to jest

najwyżej będziecie mnie szukać

nie bój nic, mam jakies doświadczenia w misjach poszukiwawczo/ratunkowych ;-)

powiedz z której strony do katowic bedziesz jechał - to wszystko Ci wytłumacze

gipsy2 - Sob Kwi 07, 2007 13:52

ja pojade od południa , mam do wyboru drogę DK81 lub kochaną jedynkę i pojadę przez Tychy . Do obudwóch dróg mam rzut kamieniem więc powiedz którą będzie lepiej jechać :mrgreen:
andyzpl - Sob Kwi 07, 2007 14:03

DK 81 to chyb nie najlepszy pomysł bo wpakujesz sie do Centrum
jedynką, przez mysłowice chyba zbyt wiele objedziesz,
najrozsądniej lecieć 4 zwana inaczej 86 - czyli dwupasmówką prosto z tychów na katowce, przez giszowiec, murcki
jadąc na wprost przejedziesz nad A4 potem wjedziesz do dosć długiego i cholernie ciemnego tunelu, a niecały kilometr dalej po prawej zobaczysz salon fiata i wtedy zgodnie z tym co napisałem wczesniej

Szymon - Sob Kwi 07, 2007 16:01

gipsy2, jeżeli pojedziesz od Tychów to możemy się spotkać na granicy Katowic i Tychów, na tzw. betonie(zjazd na Mysłowice wesoła i Kostuchnę/Podlesie). Ja mogę jechać właśnie tamtędy, mnie to obojętne. Rozmawiałem z kumplem, wstępnie się zapowiedział swoim R25. Może pojawi się również R214 ale to muszę spytać znajomego.Aparat fot. również wezmę, od przybytku głowa nie boli :wink: Śląski Rover rośnie w siłę :cool:
Revolt - Sob Kwi 07, 2007 16:21

Moj znajomy stara 200 tez najprawdopodobniej bedzie :)
thef - Sob Kwi 07, 2007 18:23

Witam wszystkich.
Szkoda, że prawdopodobnie nie dam rady dołączyć do Waszego grona w przyszłą sobotę (niestety praca i obowiązki :wink: ), ale bardzo cieszy mnie to, że w moich okolicach jest kilku entuzjastów takich spotkań. Mam nadzieję, że zlocik się Wam uda i rychło pomyślicie o kolejnym spotkaniu, a wtedy stanę na głowie, żeby się pojawić. Jestem świeżo upieczonym (oczywiście bardzo dumnym z tego faktu) posiadaczem roverka i zaglądam chętnie na to forum i stronę klubu.
Pozdrawiam wszystkich życząc miłych świąt i udanego spotkania.

bula21 - Sob Kwi 07, 2007 18:48

hmm jak bym tez sie pojawil ale troche godizna wczesna ;) jak jezdzilem na spoty to byly godzinny 16=17 ;> a na zabrzu na M1 cotygodniowe spotkania sa o 19 :P mam bude w rannych godzinach wiec jak bedzie pozniej to zawitam jak ktos mi wytlumaczy jak tam dojechac ;P bo w KTC malo sie orientuje ;] od strony chorzowa pojade a jeszcze jest Zlot Orzesze 27.05.07r z tego co sie orientuje to wolny wstep konkursy na najglosniejszy wydech najlepsze audio itp ;) ...
Revolt - Sob Kwi 07, 2007 20:08

thef napisał/a:
Witam wszystkich.
Szkoda, że prawdopodobnie nie dam rady dołączyć do Waszego grona w przyszłą sobotę (niestety praca i obowiązki ), ale bardzo cieszy mnie to, że w moich okolicach jest kilku entuzjastów takich spotkań. Mam nadzieję, że zlocik się Wam uda i rychło pomyślicie o kolejnym spotkaniu, a wtedy stanę na głowie, żeby się pojawić. Jestem świeżo upieczonym (oczywiście bardzo dumnym z tego faktu) posiadaczem roverka i zaglądam chętnie na to forum i stronę klubu.
Pozdrawiam wszystkich życząc miłych świąt i udanego spotkania.

Witaj
Tym wieksza szkoda bo ja tez jestem z oświecimia i moglibysmy sie razem wybrac zawsze to milasza droga ;)

bula21 napisał/a:
hmm jak bym tez sie pojawil ale troche godizna wczesna jak jezdzilem na spoty to byly godzinny 16=17 ;> a na zabrzu na M1 cotygodniowe spotkania sa o 19 mam bude w rannych godzinach wiec jak bedzie pozniej to zawitam jak ktos mi wytlumaczy jak tam dojechac ;P bo w KTC malo sie orientuje ;] od strony chorzowa pojade a jeszcze jest Zlot Orzesze 27.05.07r z tego co sie orientuje to wolny wstep konkursy na najglosniejszy wydech najlepsze audio it

Szkoda ze nie bedziesz mógł wczesniej (a moze jednak sie urwiesz :P )

Co do godziny to niestety nie da sie dogodzic wszystkim pomimo ze to sobota :/ w gre wchodza wahania o 1h +/-

A godzine ustalilismy tak wczesną bo gdy odkopywałem temat to nie sadziłem ze bedzie tak duże zainteresowanie zlotem i brałem pod uwage prośby pierwszych chetnych a nastepnie wielu potwierdziło, iż odpowiada im tak wczesna pora.

thef - Sob Kwi 07, 2007 20:20

Revolt napisał/a:

Witaj
Tym wieksza szkoda bo ja tez jestem z oświecimia i moglibysmy sie razem wybrac zawsze to milasza droga ;)

No trudno, może innym razem się uda. Nie wiem którędy prujesz do Katowic, ale polecam, jak to już wcześniej ktoś pisał, drogę przez Bieruń, Tychy, jechałem nawet wczoraj tamtędy, tylko jeden krótki odcinek jednym pasem i w 30 minutek w centrum (prędkość przepisowa ;) ) - do Ikei dojedziesz spokojnie w 45-50 min z uwzględnieniem małych korków.

PS. Małe spotkanko to nawet w naszej mieścinie mogłoby wypalić. Jest kilka rowerków, trzeba tylko jakoś zachęcić ich właścicieli do odwiedzenia forum. Może karteczka za wycieraczką :) ?

gipsy2 - Sob Kwi 07, 2007 21:09

Szymon -> to możemy się spotkać ,razem pojedzie się raźniej. Rozumiem że chodzi Ci o miejsce w Tychach gdzie jest rozwidlenie na Katowice i na Warszawę (drogą nr 1) ? Czy jeszcze trochę później?

[ Dodano: Sob Kwi 07, 2007 9:10 pm ]
Thef -> bardzo bym się cieszył jakbyś wpadł , chciałbym sobie spokojnie Roverka z serii 600 pooglądać :smile:

Revolt - Sob Kwi 07, 2007 21:33

thef napisał/a:
No trudno, może innym razem się uda. Nie wiem którędy prujesz do Katowic, ale polecam, jak to już wcześniej ktoś pisał, drogę przez Bieruń, Tychy, jechałem nawet wczoraj tamtędy, tylko jeden krótki odcinek jednym pasem i w 30 minutek w centrum (prędkość przepisowa )

ja przewaznie daje na imielin - stara 15 - a4 ale pewnie zrobie tak jak mówisz ;)

thef napisał/a:
PS. Małe spotkanko to nawet w naszej mieścinie mogłoby wypalić. Jest kilka rowerków, trzeba tylko jakoś zachęcić ich właścicieli do odwiedzenia forum. Może karteczka za wycieraczką ?

Dobry pomysł. Tylko ze nie bardzo mam jak wydrukowac :P

gipsy2 napisał/a:
Thef -> bardzo bym się cieszył jakbyś wpadł , chciałbym sobie spokojnie Roverka z serii 600 pooglądać

thef napisz po czym rozpoznam Twojego roverka w Oświecimiu to sie bede rozgladał :)

bula21 - Sob Kwi 07, 2007 22:20

thef napisał/a:

jak cos to najpredzej o 13 a gdzie to jest ;P

Szymon - Sob Kwi 07, 2007 22:23

gipsy2 napisał/a:
Czy jeszcze trochę później?

Trosze pózniej. Jadąc w stronę Katowic miniesz salon Toyoty po lewej stronie i kawałek dalej będzie dolot od centrum Tychów, potem przystanek autobusowy i zjazd na Mysłowice i południowe dzielnice Katowic. Ja właśnie z tamtych dzielnic nadjadę :wink: . W razie czego dogadamy się przez komórczaki;)

gipsy2 - Sob Kwi 07, 2007 22:23

no dojedziesz do nas :razz: więc czym się martwisz , koniecznie przybądź :grin:

w każdym razie będzie fajnie :cool: przy okazji możesz jakieś meble w ikei kupić

Revolt - Sob Kwi 07, 2007 22:35

czyli wstepnie zadeklarowali sie :
bula21, Szymon, js, zibi-gliwice, Revolt, andyzpl, gipsy2, stasiuu,

To jest 8 osób + mój znajomy = 9 roverków mysle ze było by miło :mrgreen:

Szymon - Sob Kwi 07, 2007 22:48

Revolt dolicz jeszcze mojego kumpla, w czwartek się broni, więc dopiero wtedy odżyje i da znać czy się pojawi. Był ochoczo nastawiony wiec bardzo prawdopodobne, że dziesiątka nas będzie :mrgreen:
Revolt - Sob Kwi 07, 2007 22:54

Szymon napisał/a:
Revolt dolicz jeszcze mojego kumpla, w czwartek się broni, więc dopiero wtedy odżyje i da znać czy się pojawi. Był ochoczo nastawiony wiec bardzo prawdopodobne, że dziesiątka nas będzie

no no 10 to juz inaczej brzmi :mrgreen: oczywiscie im wiecej tym lepiej :)

thef - Sob Kwi 07, 2007 22:57

Może jeszcze coś wykombinuję i wpadnę, ale nic nie obiecuję, bo obowiązków sporo a czasu jak na lekarstwo.
A co do mojego roverka to 620 SDi, kolor hmmm.. ciemna niebiesko-zielona perła z srebrnymi detalami (listwy, klamki, ramki lusterek) rej. KOS 1J93, zresztą :) :

EDIT: Aha, jak znajdę trochę czasu, to sam wydrukuję kilka ulotek i wsunę za wycieraczkę każdemu napotkanemu roverkowi :) .

bula21 - Nie Kwi 08, 2007 03:41

thef napisał/a:

jak cos to najpredzej o 13 a gdzie to jest ;P

piter34: cytuj uważnie. już 2 raz poprawiam Twojego posta w tym wątku

Revolt - Nie Kwi 08, 2007 09:01

Revolt napisał/a:
(Al. Rozdzieńskiego)

stasiuu - Nie Kwi 08, 2007 10:27

Revolt napisał/a:
Revolt napisał/a:
(Al. Rozdzieńskiego)

Jeśli spot pod ikeą to prosta mapa

Revolt - Nie Kwi 08, 2007 11:29

Chłopaki miał bym do Was jeszcze prośbe czy ktoś z Was ma może drukarke i na zlot mógłby mi wydrukować 1 strone z ulootkamii klubu ja sobie je skseruje i obulotkuje troche roverków w okolicy slaska i małopolski dzieki czemu byc moze nastepnym razem bedzie nas jeszcze wiecej na zlocie dostepne sa one pod linkiem :

http://www.roverki.pl/dow...club/ulotka.doc
moze byc na czarno biało :)

Valander_wwa - Nie Kwi 08, 2007 11:47

ja Tobie mogę walnąć i całą ryze w kolorze - i zapewne się zreflektuje. Bo ostatnio zaniechałem te metody informacji ;)

musisz tlyko poczekać do zalotu ogólnopolskiego :P

Revolt - Nie Kwi 08, 2007 12:25

Zawsze mozesz poczta polska przesłać :D np za pobraniem kasa za przesyłke wróci do Ciebie :)
radekz - Nie Kwi 08, 2007 12:30

ja bardzo chętnie się zjawię na zlocie w katowicach, albo nawet gdzie indziej, ale musze wiedzieć o kótrej mniej więcej godzinie, bo w sobotę 14.04, mam umowionego paintballa w bytomiu
andyzpl - Nie Kwi 08, 2007 12:32

sobota 14.04.2007 godz. 12:00
górny parking (w przypadku opadów dolny) przy IKEA w Katowicach na Al. Roździeńskiego

Revolt - Nie Kwi 08, 2007 12:34

andyzpl napisał/a:
sobota 14.04.2007 godz. 12:00

Dobrze gada dać mu wódki :mrgreen:

radekz napisał/a:
ja bardzo chętnie się zjawię na zlocie w katowicach, albo nawet gdzie indziej, ale musze wiedzieć o kótrej mniej więcej godzinie, bo w sobotę 14.04, mam umowionego paintballa w bytomiu

Zapraszamy :)

Raval - Nie Kwi 08, 2007 13:56

bula21 napisał/a:
jak ktos mi wytlumaczy jak tam dojechac ;P bo w KTC malo sie orientuje ;] od strony chorzowa pojade ...

jak bedziesz jechal z chorzowa przez rondo(a raczej pod nim :mrgreen: ) jedziesz caly czas prosto pozniej po wyjezdzie z tunelu nie kierujesz sie prosto na jaworzno/myslowice tylko odbijasz lukiem w lewo, trzymasz sie prawego pasa ale nie zjezdzasz na zjazd do forda,castoramy i carefoura tylko jedziesz prosto, zaraz za tymi sklepami bedzie zjazd/odbicie w prawo, na dabrowke mala, zjezdzasz na skrzyzowaniu pod mostem w lewo i jeszcze raz w lewo i wtedy na wprost na ta sama droge z ktorej zjechales tylko w przeciwnym kierunku :wink: , i za za chwilke masz odbicie na ikea, ufff mam nadzieje ze nie pobladzisz...

chetnie tez bym sie pojawil, ale ja akurat bede jechal do pracy do chorzowa kolo ikea :cry: jakbyscie sie chceli spotkac kolo 8:00 to dal bym rade na chwilke wpasc :mrgreen:
milego spotkanka, chetnie zobacze fotki...

Szymon - Nie Kwi 08, 2007 14:07

Dokładnie jedź tak jak napisał Raval. Jak odbijesz na prawo to kieruj się na stacje Shell i McDonald'sa. Potem je omiń i wjedziesz już pod mościk. Trafisz, spoko głowa :wink:
Valander_wwa - Nie Kwi 08, 2007 14:11

Revolt napisał/a:
Zawsze mozesz poczta polska przesłać :D np za pobraniem kasa za przesyłke wróci do Ciebie :)

daj namiary na prv to Ci wyśle, kein probelm :)

bula21 - Nie Kwi 08, 2007 20:11

Raval napisał/a:
bula21 napisał/a:
jak ktos mi wytlumaczy jak tam dojechac ;P bo w KTC malo sie orientuje ;] od strony chorzowa pojade ...

jak bedziesz jechal z chorzowa przez rondo(a raczej pod nim :mrgreen: ) jedziesz caly czas prosto pozniej po wyjezdzie z tunelu nie kierujesz sie prosto na jaworzno/myslowice tylko odbijasz lukiem w lewo, trzymasz sie prawego pasa ale nie zjezdzasz na zjazd do forda,castoramy i carefoura tylko jedziesz prosto, zaraz za tymi sklepami bedzie zjazd/odbicie w prawo, na dabrowke mala, zjezdzasz na skrzyzowaniu pod mostem w lewo i jeszcze raz w lewo i wtedy na wprost na ta sama droge z ktorej zjechales tylko w przeciwnym kierunku :wink: , i za za chwilke masz odbicie na ikea, ufff mam nadzieje ze nie pobladzisz...

chetnie tez bym sie pojawil, ale ja akurat bede jechal do pracy do chorzowa kolo ikea :cry: jakbyscie sie chceli spotkac kolo 8:00 to dal bym rade na chwilke wpasc :mrgreen:
milego spotkanka, chetnie zobacze fotki...

wow dzieki :D heh jak sie urwe na czas z budy :P to tez zawitam

js - Pon Kwi 09, 2007 11:46

Mapka, kliknijcie aby powiekszyc...

Proponuje, zeby ktos podal swoj telefon... kto zna sie na Katowicach.

Revolt - Wto Kwi 10, 2007 16:16

bula21 napisał/a:
wow dzieki heh jak sie urwe na czas z budy to tez zawitam

Liczymy na to :)

js napisał/a:
Proponuje, zeby ktos podal swoj telefon... kto zna sie na Katowicach.

ja moge podac choc pewnie jesli pomoge to w małym stopniu :)
604552004

andyzpl - Wto Kwi 10, 2007 19:50

katowice nie są mi obce i na spocie raczej na pewno bede - wiec jak ktos jest zainteresowany to na priva bez problemu podam nr telefonu
zibi-gliwice - Wto Kwi 10, 2007 21:36

:sad: Dobra.Żeby nie było potem jakiś rozczarowań -czy potrzebny jest Wam na tym Śląskim Optyku( to jest ze spotkań CB) Dziadek ? ??No bo taka jest prawda -jeżeli chodzi o mnie.To po pierwsze. >>Po drugie: czy jak wjadę(pytam na wszelki wypadek) na tą aleję od DTŚ-ki -to od tych Markietów po prawej stronie nie ma dojazdu do Ikeii? Trzeba jechać aż do Mc D..i tam pod " spodem""oborotno na Aleję ?Tylko przemyślcie odpowiedż spokojnie -bez zbędnych Sentymentów.Jako człowiek -nic nie jest mi obce! Zrozumiem.Ja ileś lat temu zawsze myślałem ,że mój ojciec i tak nie pojmie co ja chcę -bo to nie to pokolenie ! Ojciec !A co tu mówić o Dziadku !Więc weżcie to sobie na spokojnie!A i tak pozdrawiam Wszystkich!No i szczególne dzięki Temu -kto ten temat "Reanimował" i ..Doprowadził do -mam nadzieję -pomyślnego zakończenia!!(I to dało mi do myślenia - może Wy młodzi wolicie spotykać się w swoim gronie ? Normalka.Więc nie chcę być za te piąte koło od wozu!)Hej!
andyzpl - Wto Kwi 10, 2007 21:52

zibi-gliwice napisał/a:
czy potrzebny jest Wam na tym Śląskim Optyku( to jest ze spotkań CB) Dziadek ? ??No bo taka jest prawda -jeżeli chodzi o mnie.To po pierwsze. >>

jaki tam dziadek ?? ja na przykład tez czasy matury i studiów mam jakis czas temu za soba - wiec bez przesady ;-) ZAPRASZAMY !! !

zibi-gliwice napisał/a:
na tą aleję od DTŚ-ki -to od tych Markietów po prawej stronie nie ma dojazdu do Ikeii? Trzeba jechać aż do Mc D..i tam pod " spodem""oborotno na Aleję

nie trzeba jechać az do MC Donaldsa - moim zdaniem najlepszy jest dojazd własnie pod tym mostem obok Forda - wprost na górny parking IKEI

zibi-gliwice napisał/a:
Więc nie chcę być za te piąte koło od wozu!

skoro jestes taki Dziadek to żartobliwie tylko napomkne o waznej roli własnie 5go koła wozonego w bagazniku ;-) jego rola w sytuacjach krytyczych i podbramkowych jest nieoceniona ;-)

gipsy2 - Wto Kwi 10, 2007 22:06

Zibi - przyjeżdzaj! To Twój obywatelski obowiązek :wink:
zibi-gliwice - Wto Kwi 10, 2007 23:03

Dzięki za Poświęcenie ! Maturę to ja kończyłem w roku obchodów 1000lecia Chrztu Polski ! Wiecie kiedy to było ?? ? Niektórych z Was jeszcze Nie było na świecie!A w 68 po marcowych ...zdarzeniach(??) wysłano mnie do : woja" na naukę " patriotyzmu i praworządnego myślenia " !!Pomyślcie więc jeszcze raz!A tak a propo -to obecne czasy Wcale mi się Nie podobają!A PIC-erzy tym bardziej! Więc lepiej jeszcze raz sobie te Wasze (Bardzo przyjemne )zachęty Przemyślcie! Ale Ogromne dzięki!Patrzę na plan Katowic : jest :El-centrum,CMG ,LPG ,Energoinstal ,Elektromontaż3 ,Castorama ,Core...(?)Parking wielopoz...- ale Forda -niet.Pozdrawiam!
andyzpl - Sro Kwi 11, 2007 08:17

zibi-gliwice napisał/a:
Pomyślcie więc jeszcze raz

pomyslelismy ;-) przyjeżdżaj !! !

zibi-gliwice napisał/a:
Więc lepiej jeszcze raz sobie te Wasze (Bardzo przyjemne )zachęty Przemyślcie

przemyslelismy ;-) przyjeżdżaj !! !

zibi-gliwice napisał/a:
Patrzę na plan Katowic :

jedziesz cąły czas DTŚką - jak przejedziesz słynnym tunelem pod rondem - kieruj sie na sosnowiec, potem 3maj sie prawej strony i zjeżdżasz w dół pod wiadukt (po prawej bedzie własnie ford), pod wiaduktem na prawy pas i prosto na górny parking przy IKEA
wszystko jest oznakowane dość dobrze
jako zaprawiony w bojach na drogach przez wiele lat napewno dasz rade ;-)

Revolt - Sro Kwi 11, 2007 10:39

zibi-gliwice napisał/a:
Dobra.Żeby nie było potem jakiś rozczarowań -czy potrzebny jest Wam na tym Śląskim Optyku( to jest ze spotkań CB) Dziadek ? ??

przeciez nie liczy sie wiek tylko pasja - dlatego sie spotykamy :)

zibi-gliwice napisał/a:
No i szczególne dzięki Temu -kto ten temat "Reanimował" i ..Doprowadził do -mam nadzieję -pomyślnego zakończenia!!(

Nie ma za co :)
zibi-gliwice napisał/a:
I to dało mi do myślenia - może Wy młodzi wolicie spotykać się w swoim gronie ? Normalka.Więc nie chcę być za te piąte koło od wozu!)Hej!

Wiek to doswiiadczenia a doswiadczenia na zlocie milo widziane :) Ja tez moglbym miec jakies obiekcje bo mam dopiero 18 lat i tez sie zastanawialem czy aby na zlocie jest potrzebny taki gowiarz no ale wnioski do ktorych doszedlem przedstawilem powyzej :)

gipsy2 napisał/a:
Zibi - przyjeżdzaj! To Twój obywatelski obowiązek

No a jak :D

zibi-gliwice napisał/a:
Maturę to ja kończyłem w roku obchodów 1000lecia Chrztu Polski ! Wiecie kiedy to było ?? ?

w 1966 :D ? jak nie to mama historyczka mnie zabije :P
zibi-gliwice napisał/a:
Pomyślcie więc jeszcze raz!A tak a propo -to obecne czasy Wcale mi się Nie podobają!A PIC-erzy tym bardziej! Więc lepiej jeszcze raz sobie te Wasze (Bardzo przyjemne )zachęty Przemyślcie!

tu nie ma nic do przemyslania bedziesz bardzo mile widziany zreszta jak kazdy wlasciciel roverka :D

Szymon - Sro Kwi 11, 2007 13:05

Revolt napisał/a:
tu nie ma nic do przemyslania bedziesz bardzo mile widziany zreszta jak kazdy wlasciciel roverka :D

i basta :mrgreen:

marcel_n - Sro Kwi 11, 2007 13:27

Postaram się być w sobotę...
Revolt - Sro Kwi 11, 2007 13:32

Narazie nikt sie nie wyłamał wiec na dzien dzisiejszy licze 11 osób :)

[ Dodano: Sro Kwi 11, 2007 1:37 pm ]
marcel_n napisał/a:
Postaram się być w sobotę...

No i świetnie :mrgreen:

bula21 - Sro Kwi 11, 2007 16:56

mam nadzieje ze mnienie liczysz na 100% :D he to zalezy co ciekawego bede miec na zajeciach ;)
Revolt - Sro Kwi 11, 2007 17:36

bula21 napisał/a:
mam nadzieje ze mnienie liczysz na 100% he to zalezy co ciekawego bede miec na zajeciach

Jasnr, że Ciebie tez licze :mrgreen:

Brt - Sro Kwi 11, 2007 18:04

bula21 napisał/a:
to zalezy co ciekawego bede miec na zajeciach

Na 100% nic ciekawszego od spotu roverków :P

Valander_wwa - Sro Kwi 11, 2007 18:26

pod tym się można nawet podipisać o ;)
valander:D

radekz - Czw Kwi 12, 2007 09:36

ja też raczej się zjawię. W końcu po raz pierwszy spotkam się z właścicielami innych roverków :)
więc do zobaczenia w sobotę !! !
pzdr

aha, prawdopodobnie będę z moją narzeczoną, mam nadzieje, że nie będzie to problemem...

Revolt - Czw Kwi 12, 2007 13:25

radekz napisał/a:
ja też raczej się zjawię. W końcu po raz pierwszy spotkam się z właścicielami innych roverków

No świetnie :) zapraszamy :) nie pozostaje chyba nic innego jak powiedziec do zobaczenia :)

radekz napisał/a:
aha, prawdopodobnie będę z moją narzeczoną, mam nadzieje, że nie będzie to problemem...

Kobiety zawsze mile widziane :mrgreen:

Szymon - Pią Kwi 13, 2007 09:40

Mamy już piątek, więc nadszedł czas na małe konkrety...Jak ustalono widzimy się na parkingu Ikei, pogoda umożliwi nam zapewne parkowanie na górnym poziomie :grin: Mam pytanko..Ilu nas będzie? Ktoś zrezygnował a może pojawił się jakiś nowy chętny? Mój R200 i R25 kolegi będą na miejscu...a kto jeszcze...?
PozdROVienia :mrgreen:

marcel_n - Pią Kwi 13, 2007 10:17

Szymon napisał/a:
Mamy już piątek, więc nadszedł czas na małe konkrety...

Spotykamy się w sobotę 14 kwietnia na górnym parkingu przy Ikea.
Ok godziny 12:00 powinno nadjechać minimum 11 roverków.

RadekAniol - Pią Kwi 13, 2007 10:56

Witam niestety mnie nie będzie choć bardzo bym chciał! Ale siła wyższa-wesele kumpla!!! Ale nadrobie to na następnym spotkaniu!!! Revolt co z tym spotkaniem w Oświęcimiu?
Revolt - Pią Kwi 13, 2007 13:30

RadekAniol napisał/a:
Ale siła wyższa-wesele kumpla!!! Ale nadrobie to na następnym spotkaniu!!!

Wesele kumpla sie juz nie powtórzy (choć kto wie :P ) no a ten spot na slasku to napewno nie ostatni :)

RadekAniol napisał/a:
Revolt co z tym spotkaniem w Oświęcimiu?

Spokojnie :) ruszyła od dzis kampania reklamowa na terenie Oświęcimia i okolic (czyli tam gdzie jezdze) dzis spotkałem w Ośw. 2 roverki i oczywiscie zostawiłem ulotke reklamowa forum :) musze pogadac jeszcze z thef'em na temat rozdawania ulotek i ewentualnego zlotu w Oświecimiu - jednak jak narazie jest to odległa perspektywa. Miło by było gdybyś RadekAniol, też wydrukował kilka ulotek :)

RadekAniol - Pią Kwi 13, 2007 13:51

Revolt napisał/a:
Miło by było gdybyś RadekAniol, też wydrukował kilka ulotek :)

Już wydrukowałem! Od dzisiaj będe je woził ze sobą!

zibi-gliwice - Sob Kwi 14, 2007 11:02

:cry: Przykro mi Bardzo ,ale Nie da się jechać -Nic nie widząc.Od trzech dni leczyłem oko ,które się zrypnęło ,ale jeszcze nie dam rady sam jechać.Prosiłem kumpla ,którego często podwożę w różne miejsca (też ma auto z automatem) -no i teraz dopiero dał mi znać ,że nic z tego.A więc Przesyłam pozdrowienia dla Wszystkich : tych co będą ,tych ,co nie mogą być i reszty !Mam nadzieję ,że następnym razem ( jak dożyję!) -już będę !Powodzonka i przyjemnej zabawy ! H E J ! !! :lol: ( :cry: -Z Żalu !)
andyzpl - Sob Kwi 14, 2007 14:08
Temat postu: No i po Śląskim spocie ...
miło było wszystkich poznać
frekwencja dopisała, fotki pewnie sie pojawią niebawem bo kilku operatorów aparatów pełnych poświecenia je pstrykało ;-)
dzieki i do zobaczenia nastepnym razem

emes: scaliłem ten post z tym traktującym o śląskim spotkaniu. Poprawiłem trochę temat, żeby jednoznacznie wskazywał, o który spot chodzi

Szymon - Sob Kwi 14, 2007 15:34

Trzeba przyznać - było miło :) Frekwencji pozazdrościliby pewnie na niejednym spocie :cool: Aura również dopisała, jednym słowem wszystko odbyło się bez zakłóceń. Dobrze to rokuje na przyszłość :) Moje fotki będą wszystkie w sepii, słońce na tyle mocno świeciło, że nie zauważyłem nastawy. No cóż..będą inne od wszystkich :mrgreen:
Revolt - Sob Kwi 14, 2007 16:32

Dziekuje chłopaki !! tak jak napisał Szymon, było super ! szkoda tylko ze z powodu choroby nie zjawił sie zibi no i chyba jeszcze ktos nie dotarł natomiast 13 roverków to swietny widok :) i nie obecni maja czego załowac :mrgreen:

Miło było Was wszystkich poznac no i do zobaczenia na kolejnym zlocie :]

[ Dodano: Sob Kwi 14, 2007 4:42 pm ]
andyzpl napisał/a:
pełnych poświecenia je pstrykało

:mrgreen: :mrgreen: to szymon sie poswiecał na max'a o ile oczywiscie dobrze przypisuje nick do osoby :) :D

marcel_n - Sob Kwi 14, 2007 16:49

Nie wiem tylko dlaczego się tak szybko zwineliście do domu. Ja tam bym jeszcze pogadał chwilkę...
Revolt - Sob Kwi 14, 2007 16:50

no w sumie to marcel tak jakoś wyszło ze ktos rzucił hasło ze musi isc i poleciała lawina :D ale i tak chyba dobra ponad godzine nam zbawiło :)

[ Dodano: Sob Kwi 14, 2007 4:51 pm ]
mój 100 post :mrgreen:

[ Dodano: Sob Kwi 14, 2007 4:54 pm ]
a tak w ogóle to kiedy powtórka :D

marcel_n - Sob Kwi 14, 2007 17:03

Revolt napisał/a:
a tak w ogóle to kiedy powtórka :D

Ja tam zawsze chętnie podjadę jak tylko mam możliwość...

[ Dodano: Sob Kwi 14, 2007 6:05 pm ]
Szymon napisał/a:
Trzeba przyznać - było miło :) Frekwencji pozazdrościliby pewnie na niejednym spocie

Tylko dlaczego był tylko jeden klubowicz do ku...

Revolt - Sob Kwi 14, 2007 19:00

marcel_n napisał/a:
Tylko dlaczego był tylko jeden klubowicz do ku...
:mrgreen:

Spoko mysle ze po tym zlocie klubowiczów na slasku przybedzie

Szymon napisał/a:
Moje fotki będą wszystkie w sepii, słońce na tyle mocno świeciło, że nie zauważyłem nastawy

Mozesz mi przesłac zdjecia na maila :>

emes - Sob Kwi 14, 2007 19:42

Revolt napisał/a:
Mozesz mi przesłac zdjecia

Proponuję je wrzucić go galerii klubowej :-)

Revolt - Sob Kwi 14, 2007 19:52

emes napisał/a:
Proponuję je wrzucić go galerii klubowej

Jasne ze beda wrzucone na strone tylko najpierw prosze zeby zdjecia przesłać mi na maila (zasłonie tablice rejestracyjne roverków tak jak ustalilismy na zlocie) a nastepnie dam marcelowi bo on jako klubowicz moze je umiescic w galerii na roverki.pl

emes - Sob Kwi 14, 2007 20:00

Revolt napisał/a:
Jasne ze beda wrzucone na strone

Świetnie, chętnie pooglądam. Swoją drogą okolice znam, często przejżdzałem autostradą właśne obok tego centrum handlowego, w którym jest IKEA w Katowicach. Może w przyszłości, jak akurat będę jechał, zajrzę do Was :-)

Revolt - Sob Kwi 14, 2007 20:06

emes napisał/a:
Świetnie, chętnie pooglądam. Swoją drogą okolice znam, często przejżdzałem autostradą właśne obok tego centrum handlowego, w którym jest IKEA w Katowicach. Może w przyszłości, jak akurat będę jechał, zajrzę do Was

emes nastepny zlot o ile ludność wykaze nim zainteresowanie odbedzie sie albo w innym miejscu w katowicach (bo niby po co znowu pod Ikea :P ) lub jesli nie bedzie zonteresowania to ja i thef bedziemy organizowac cos u nas w Oświęcimiu :) jak narazie ruszyła akcja "ulotkowania roverków" w czym zreszta pomaga mi tez RadekAnioł :)

emes - Sob Kwi 14, 2007 20:13

Revolt napisał/a:
odbedzie sie albo w innym miejscu w katowicach (bo niby po co znowu pod Ikea :P )

Bo wszyscy już wiedzą, gdzie to jest i ławto znaleźć. Poza tym nie trzeba się szukać po parkingach :-)
Revolt napisał/a:
to ja i thef bedziemy organizowac cos u nas w Oświęcimiu :) jak narazie ruszyła akcja "ulotkowania roverków" w czym zreszta pomaga mi tez RadekAnioł :)

Gdzie dokładnie planowalibyście to zrobić? Tak wstępnie oczywiście :-)

Revolt - Sob Kwi 14, 2007 20:23

emes napisał/a:
Bo wszyscy już wiedzą, gdzie to jest i ławto znaleźć. Poza tym nie trzeba się szukać po parkingach

EE mysle ze az takiej tragedii z lokalizacja miejsca uczestnicy spotu niemieli :)

emes napisał/a:
Gdzie dokładnie planowalibyście to zrobić? Tak wstępnie oczywiście

Hmmm tak naprawde sie nad tym jeszcze nie zastanawiałem ale mysle ze gdzies w okoliach Auschwitz 50 m od muzeum jest b. duzy parking no i jakas knajpka :) Jednak narazie na forum z okolic Oświecimia są 3 osoby no i jesli nikt z Krakowa, Katowic do nas nie dobije to raczej sie wstrzymamy narazie choć nie chce prognozować nie znając zdania innych zainteresowanych :)

Szymon - Sob Kwi 14, 2007 20:35

Revolt napisał/a:
to szymon sie poswiecał na max'a o ile oczywiscie dobrze przypisuje nick do osoby

Dobrze, dobrze, bardzo dobrze ;)
Jak już mówiłem, wszystkie zdjęcia mam w sepii, no trudno. Nie jest jednak aż tak źle, to ostatnie, wspólne, wyszło całkiem fajnie :mrgreen: Trzeba je będzie obrobić, zmniejszyć rozdzielczość i wrzucić do galerii. Mam nadzieję, że zapoczątkowaliśmy nową tradycję :wink:
Właśnie wrzucam wspólne zdjęcia na fotosika, wiec niedługo będzie edit i wkleję link :smile:

Zapowiadany edit...

Revolt - Sob Kwi 14, 2007 20:58

Szymon napisał/a:
zdjęcia na fotosika

A gdzie reszta :D ? :mrgreen:

Szymon - Sob Kwi 14, 2007 21:08

Revolt napisał/a:
A gdzie reszta :D ? :mrgreen:

Reszta na dysku ;) Chcesz na maila zdjęcia czy dać je wszystkie na fotosika? Ja się bawię na radiówce wiec tak czy tak za szybko ich nie prześlę niestety.

Revolt - Sob Kwi 14, 2007 21:10

Wiec jak Ci jest wygodniej :)

[ Dodano: Sob Kwi 14, 2007 9:11 pm ]
A to grupowe zdjecie... masa :mrgreen:

Szymon - Sob Kwi 14, 2007 21:20

To wyślę Ci zdjęcia na maila, powinny dojść dzisiejszej nocy ;)Ide do pracy jeszcze dziś na nockę, więc jakby co to sprawdzę stan wysyłania przed wyjściem z domu.No i zmienię od razu rozmiar, żeby szybciej było.1024/768 powinno chyba wystarczyć
Revolt - Sob Kwi 14, 2007 21:30

Szymon napisał/a:
żeby szybciej było.1024/768 powinno chyba wystarczyć

ja zmieniam na 800x600 ale nie widze zadnych ograniczen co do rozmiaru w galerii roverki.pl wiec moze byc : :wink:

marcel_n - Nie Kwi 15, 2007 10:55

"Przyjmujemy tylko pliki o szerokości maksymalnie 800 punktów. Rozmiar zdjęcia nie powinien być większy niż 200 kb, a najlepiej, żeby był jak najmniejszy. Pliki nie spełniające tych wymogów nie będą akceptowane."
Szymon - Nie Kwi 15, 2007 10:59

Zdjęcia poszły na Revolta pocztę, w rozmiarze jak pisałem wyżej. Możliwe wszelakie zmiany w rozmiarze, kolorystyce itd. Zwalniam z przestrzegania praw autorskich :wink:
Revolt - Nie Kwi 15, 2007 12:47

marcel_n napisał/a:
"Przyjmujemy tylko pliki o szerokości maksymalnie 800 punktów. Rozmiar zdjęcia nie powinien być większy niż 200 kb, a najlepiej, żeby był jak najmniejszy. Pliki nie spełniające tych wymogów nie będą akceptowane."

ok zmieniłem wszystkie zdjecia które dostałem od Szymona i Stasia :D przesyłam do marcela zeby wstawił je na strone klubowa do galerii

A tak apropo to jeszcze chyba własciciel 45-tki pstrykał foty moze chocby co ciekawsze mi podeśle :)

thef - Nie Kwi 15, 2007 13:49

No, panowie, to następnym razem może w Oświęcimiu, co? Spróbujemy coś z Revoltem zorganizować.
Żałuję bardzo, że nie mogłem pojawić się w Katowicach, ale następnego spotkania już nie opuszczę:).

marcel_n - Nie Kwi 15, 2007 14:21

Ok pliki wysłałem do akceptacji. Wkrótce powinny pojawić się w galerii.
bula21 - Nie Kwi 15, 2007 14:39

sory ze spalilem ale jednak nie moglem sie urwac ... ;) jezeli nastepny bedzie w pozniejszych godzinach to wpadne ;)
Jaguar77 - Nie Kwi 15, 2007 16:51

jak by ktoś mógł mi wysłac fotki z sopodniego spotu na astonmartin77@wp.pl to byłbym bardzo wdzięczny :) Pozdrawiam
Revolt - Nie Kwi 15, 2007 18:24

Jaguar77 napisał/a:
jak by ktoś mógł mi wysłac fotki z sopodniego spotu na astonmartin77@wp.pl to byłbym bardzo wdzięczny Pozdrawiam

poszło

bula21 - Nie Kwi 15, 2007 22:41

ja tez prosze ;) kat909@wp.pl
radekz - Pon Kwi 16, 2007 08:52

w końcu udało mi się spotkać innych właścicieli roverków :) . Mam nadzieje, że już niedługo uda się znów coś zorganizować. Jak co to Revolt daj znac, kiedy organizujesz spot w Oświęcimiu, chętnie się zjawię. A i jak możesz prześlij mi fotki na radek.zalewski@gmail.pl .
pozdrawiam

piter34 - Pon Kwi 16, 2007 09:56

Revolt napisał/a:
nastepnie dam marcelowi bo on jako klubowicz moze je umiescic w galerii na roverki.pl

Każdy może wrzucać fotki do dowolnej galerii na stronie :lol:

walkie - Pon Kwi 16, 2007 09:58

Będę w okolicach Krakowa na długi weekend majowy. Może wtedy? :)
Szymon - Pon Kwi 16, 2007 10:09

Proszę szanownego państwa...zdjęcia zaczynają wchodzić do galerii :mrgreen:
radekz - Pon Kwi 16, 2007 12:50

no i mamy piękną dokumentację naszego spotkania :D
Pozdrawiam wszystkich tych którzy byli oraz tych którzy nie dojechali na zlot. Mam nadzieję, że następnym razem spotkamy się w jeszcze większej grupie :D

Revolt - Pon Kwi 16, 2007 13:30

bula21 napisał/a:
ja tez prosze kat909@wp.pl

radekz napisał/a:
A i jak możesz prześlij mi fotki na radek.zalewski@gmail.pl .

Wysle wieczorem :) bo zaraz musze spadac

radekz napisał/a:
Mam nadzieje, żejuż niedługo uda się znów coś zorganizować. Jak co to Revolt daj znac, kiedy organizujesz spot w Oświęcimiu, chętnie się zjawię.

Świetnie bardzo sie ciesze :) załozyłem wczoraj osobny temat dotyczacy zlotu w Oświęcimiu i jestem otwarty na wszelkie propozycje dotyczace daty i godziny spotkania :)

piter34 napisał/a:
Każdy może wrzucać fotki do dowolnej galerii na stronie

Chyba nie :P :
Cytat:
Użytkownicy anonimowi oraz SYMPATYCY nie mogą umieszczać plików w galerii. Tylko użytkownicy o statusie KLUBOWICZA mogą umieszczać własne pliki w galerii. Przystąp do klubu. Warto!

walkie napisał/a:
Będę w okolicach Krakowa na długi weekend majowy. Może wtedy?

walkie dlaczego nie ? zaproponuj oficjalnie date w topicku o zlocie w Ośw. ja jestem za zobaczymy co sadza o tym inni zaintereswani :)

radekz napisał/a:
no i mamy piękną dokumentację naszego spotkania
Pozdrawiam wszystkich tych którzy byli oraz tych którzy nie dojechali na zlot. Mam nadzieję, że następnym razem spotkamy się w jeszcze większej grupie

Miło było was wszystkich Panowie poznac i tak jak napisał radekz do zobaczenia na kolejnym mam nadzieje jeszcze liczniejszym spocie :)

piter34 - Pon Kwi 16, 2007 13:41

Revolt napisał/a:
Chyba nie :P :

Ojej, rzeczywiście... :shock:

bula21 - Sro Kwi 18, 2007 16:19

co z tymi fotkami ;P
piter34 - Sro Kwi 18, 2007 16:27

bula21 napisał/a:
co z tymi fotkami ;P

A co ma być?
Są na stronie :P

Revolt - Sro Kwi 18, 2007 19:26

piter34 napisał/a:
A co ma być?
Są na stronie
no tak sa w galerii ale moze chłopaki chca miec pamiatke na dysku a zgrywanie kazdego zdjcecia z osobna jest dosyc mozolne.

Sorry mój bład zapomniałem wysłac ale juz to naprawiam :)

bula21 - Sro Kwi 18, 2007 22:54

Revolt napisał/a:
piter34 napisał/a:
A co ma być?
Są na stronie
no tak sa w galerii ale moze chłopaki chca miec pamiatke na dysku a zgrywanie kazdego zdjcecia z osobna jest dosyc mozolne.

Sorry mój bład zapomniałem wysłac ale juz to naprawiam :)

heh :D ale lepiej miec je na dysku ;P u siebie :D dzieki ;)

zibi-gliwice - Czw Kwi 19, 2007 00:36

:cry: Chociaż jeszcze łzawiący -ale już widzący !Ogromnir żałuję że nie byłem w sobotę !Ale nie mogłem prowadzić autka. Potem było jeszcze gorzej , bo przez 2 dni nawet kompa nie byłem w stanie odpalić !Cóż -jestem człowiekiem , i nic co ludzkie nie powinno być mi obce ! Ale jednak jest mi żal.Dla Was to chyba było i lepiej -bo stary wapniak przynajmniej Was nie nudził !Ale mam nadzieję ,że podczas najbliższego spotu to Was Nie ominie! Pozdrawiam -i życzę Powodzenia w organizowaniu Następnego ! Pozdrawiam! :lol:
Revolt - Czw Kwi 19, 2007 16:31

zibi-gliwice napisał/a:
Chociaż jeszcze łzawiący -ale już widzący !Ogromnir żałuję że nie byłem w sobotę !Ale nie mogłem prowadzić autka. Potem było jeszcze gorzej , bo przez 2 dni nawet kompa nie byłem w stanie odpalić !Cóż -jestem człowiekiem , i nic co ludzkie nie powinno być mi obce ! Ale jednak jest mi żal.Dla Was to chyba było i lepiej -bo stary wapniak przynajmniej Was nie nudził !Ale mam nadzieję ,że podczas najbliższego spotu to Was Nie ominie! Pozdrawiam -i życzę Powodzenia w organizowaniu Następnego ! Pozdrawiam!

Zibi wybaczamy Ci ze nie przyjechałeś i nawet mam pomysł w jaki sposób mozesz odkupic swoje "grzechy" :mrgreen:

zibi-gliwice - Pią Kwi 20, 2007 02:02

Ciekawe ,co wymyśliłeś ? :shock: Młody ,zbuntowany i gniewny !A jeszcze po mojej opini na temat zamkniętego Forum :!: .. :?: :roll: Pozdrawiam!
Revolt - Pią Kwi 20, 2007 09:10

zibi-gliwice napisał/a:
Młody ,zbuntowany i gniewny !

Wcale nie gniewny, a tymbardziej zbuntowany :mrgreen: jestem grzecznym chłopcem, pomagam babci i nie wagaruje :lol: :mrgreen:

zibi-gliwice napisał/a:
Ciekawe ,co wymyśliłeś ?

Wpadnij na spot do Oświęcimia bedziesz bardzo mile widziany :)

zibi-gliwice - Sob Kwi 21, 2007 20:44

Ale jedno muszę Wam przyznać -i to jest Ogromny Plus !Doprowadziliście do Pomyślnego finału to , co mi nie udało się zrobić -mimo kilkakrotnych prób.Widocznie brakło mi konsekwencji !I za to Cześć Wam i Chwała!!Hej ! Pozdrawiam ! (Miałem jechać teraz do B-Białej ,ale pojadę rano.Może kogoś zobaczę po drodze? :shock: ) :grin:
bula21 - Sro Sie 15, 2007 13:59

moze jakis maly spocik ;)
Revolt - Sro Sie 15, 2007 22:03

jestem za, a nawet przeciw :D
bula21 - Sro Sie 15, 2007 23:05

Revolt napisał/a:
jestem za, a nawet przeciw :D

heh Tzn ;P ?

stasiuu - Czw Sie 16, 2007 10:11

bula21 napisał/a:
moze jakis maly spocik ;)

Witam
Jestem ZA :lol: Ustal date i gdzie :shock:

bula21 - Czw Sie 16, 2007 11:28

moze gdzies w KTC ;) Sobota 18-25.08.07 ?;) czekam na propozycje ;P
kodin - Czw Lut 02, 2012 11:57

Pozdrowienia dla wszystkich..z chęcią wziął bym udział w takim zlocie gdzieś na Śląsku...
juniorksg - Pią Lut 03, 2012 22:03

Ale żeś temat odkopał :mrgreen: