|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 200/25, MG ZR i Streetwise - [MG ZR, R200? , R25?] oberwane mocowania tapicerki siedzień
Pat - Nie Mar 01, 2009 14:30 Temat postu: [MG ZR, R200? , R25?] oberwane mocowania tapicerki siedzień Mam mały problem .. wiec prosze o rade ... dzis przy naprawie linki do siedzenia kierowcy ( uchylanie umozliwiające wsiadanie do tyłu ) zauważyłem ze tapicerka siedzenia niefajnie podnosi sie do góry .. okazuje się ze jest mocowana na takie plastikowe listwy/zaczepy przyszywane do skóry obicie fotela ( zdjęcia poniżej ) niestety są albo pourywane .. jak to widac na zdjeciu ... czyli puscily szwy , albo pękniete wzdłuż co uniemozliwia trzymanie
Wiec moje pytanie jest takie .. czy ktos sie spotkał z podobnym problemem ?
czy probowal ktos albo naprawiac jakos te "listwy" .. moze wszywac nowe ... albo robic inne operacje by zrobic te mocowania ...
Nie wiem czy w kazdym z roverkow R200 i R25 jest podobne rozwiazanie .. czy tylko w pół skórach .. prosze o jakies rady
sTERYD - Pon Mar 02, 2009 08:32
myślę, ze każdy tapicer Ci to zrobi za kilka plnow
Pat - Pon Mar 02, 2009 09:18
sTERYD napisał/a: | myślę, ze każdy tapicer Ci to zrobi za kilka plnow |
tylko niby jak ?
skad wezme nowe te plastikowe listy ? mozna je gdzies kupic?
... do tego trzeba by podejrzewam wyciagnac siedzenia .. albo je "obrac" z obicia
Paul - Pon Mar 02, 2009 09:21
Pat28 napisał/a: | tylko niby jak ? | Już on będzie wiedział jak , w końcu to jego zawód
Pat28 napisał/a: | skad wezme nowe te plastikowe listy ? | Myślę, że coś Ci dopasuje
|
|