|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 75, MG ZT - [MG ZT-T] Co brzęczy ??
maxkow - Wto Mar 10, 2009 21:49 Temat postu: [MG ZT-T] Co brzęczy ?? Od niedawna jestem właścicielem MG ZT-T i ostatnio zauważyłem ze cos brzeczy w samochodzie jest to bardzo ciche brzęczenie i slychac je tylko na postoju i jak silnik jest wylaczony! Brzeczenie wydobywa sie z bagaznika dokladniej miedzy zapasowka a tylnym zderzakiem! Probowalem juz wszytkiego zeby przestalo brzeczec wyciaglem kluczyk z stacyji zamknąwszy samochod nadal brzeczy. Wydaje mi sie ze jest to jakies urzadzenie elektryczne ? Czy mial ktos z was podobny przypadek??
PHJOWI - Wto Mar 10, 2009 22:00
masz nawigacje ?
dukat11 - Sro Mar 11, 2009 07:04
Jeśli masz dużą nawigacje to pewnie wentylator moduł telewizora
Pozdr.
maxkow - Sro Mar 11, 2009 09:40
tak mam duza nawigacje Faktycznie brzeczy to troche jak wentylator Czy ktos wie jak wylaczyc to ustrojstwo Bo ja rozumiem zeby taki moduł brzeczał podczas jazdy albo jak auto jest otwarte , ale w tym wypadku pewnie po jakims czasie rozładuje Akumulator . Czy mozna ewentualnie odlaczyc to ustrojstwo i jakie bede tego konsekwencje??
Pozdrawiam
PHJOWI - Sro Mar 11, 2009 14:08
PADŁ moduł od nawi i brzęczy odłącz go , bo zje aku.
dukat11 - Sro Mar 11, 2009 20:28
U mnie po zamknięciu samochodu jeszcze kilka minut pracuje a potem się wyłacza
Pozdr
maxkow - Czw Mar 12, 2009 16:49
dukat11 napisał/a: | U mnie po zamknięciu samochodu jeszcze kilka minut pracuje a potem się wyłacza
Pozdr |
Juz sprawdzone jest tak jak pisze Dukat11 wentylator ten wylacza sie dopiero po kilku min nie wazne czy samochod jest otwarty czy zamkniety.
Dziekuje wszystkim i POzdrawiam
|
|