|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Tuning wizualny - [All R]Przeróbka na xenony
jasiu87 - Nie Mar 15, 2009 21:00 Temat postu: [All R]Przeróbka na xenony Witam, szukam chętnych do przeróbki światełek w swoim R... koszt przerobki 300 PLN ! Sprawdzony fachowiec i dam sobie głowę uciąć jeżeli ktoś będzie nie zadowolony ...
greg-si - Nie Mar 15, 2009 21:47
Przede wszystkim na czym polega ta przeróbka. Co jest w tej kwocie 300zł
camaro17 - Nie Mar 15, 2009 21:51
Ja też się podlanczam, i nie ukrywam że jestem zainteresowany. Jakieś szersze info????
Biernik20 - Nie Mar 15, 2009 23:08
Jasiu najpierw opisz co on robi za te 300 zł chyba tylko sam montaż tak i ustawi wszystko na zicher ;>
faecd - Pon Mar 16, 2009 00:10
za 300zl samo ustawienie to drogo
jezeli to jest opcja max z soczewkami to wtedy juz badziej atrakcyjniejsza oferta...
camaro17 - Pon Mar 16, 2009 09:15
No właśnie pełen opis proszę!!
jasiu87 - Pon Mar 16, 2009 09:54
300 PLN to koszt soczewek, ustawienia i robocizny komplecik, ale pewnie będzie taniej na hasło roverki.pl postaram się to załatwić jak najszybciej, i szczegóły techniczne później dzisiaj będę z gościem rozmawiał...
BoloSr - Pon Mar 16, 2009 11:12
jasiu87 napisał/a: | 300 PLN to koszt soczewek, ustawienia i robocizny komplecik, ale pewnie będzie taniej na hasło roverki.pl postaram się to załatwić jak najszybciej, i szczegóły techniczne później dzisiaj będę z gościem rozmawiał... |
polerka szkiel tez w tej cenei czy tylko same te graty
jasiu87 - Pon Mar 16, 2009 11:13
BoloSr, szczegóły po południu wtedy będę wiedział wszystko...
marcin8c - Pon Mar 16, 2009 16:06
no to i ja z checia sie dowiem co i jak. bo jezeli bez polerowania to troche lipa
matlacz - Pon Mar 16, 2009 16:50
Przyłączam się do tematu. Jeśli pełen pakiecik to biore!
Biernik20 - Pon Mar 16, 2009 16:53
nie napalajcie sie tak narazie musimy poczekać co powie jasiu
faecd - Pon Mar 16, 2009 18:15
Co jak co z polerka. BoloSr w R400 wyjmuje sie pryzmat z lustra, tam usadawia soczwke i masz wszystko fest. Nic nie trzeba polerowac;)
A dla chlopakow z R200 wy mozecie na allegro angele sobie kupic wiec wiecie:)
Jasiu jak wszystko ustawisz i bedziesz jechal do goscia to daj znac, moze sie przejade do gorzowa popatrzec gosciowi na rece jak to robi:) glownie interesuje mnie ustawienie soczewek:)
Jak bedzie to malo skomlikowane to:D.... hihi
BoloSr - Pon Mar 16, 2009 18:27
faecd napisał/a: | Co jak co z polerka. BoloSr w R400 wyjmuje sie pryzmat z lustra, tam usadawia soczwke i masz wszystko fest. Nic nie trzeba polerowac;)
A dla chlopakow z R200 wy mozecie na allegro angele sobie kupic wiec wiecie:)
Jasiu jak wszystko ustawisz i bedziesz jechal do goscia to daj znac, moze sie przejade do gorzowa popatrzec gosciowi na rece jak to robi:) glownie interesuje mnie ustawienie soczewek:)
Jak bedzie to malo skomlikowane to:D.... hihi |
kolego moze sie myle ale szkolo musi byc gladkie do soczewki a nie takie ktore zalamuje swiatlo bo bedzie lipa straszna
jasiu87 - Pon Mar 16, 2009 21:37
ehhh kiszka sam się tak napaliłem a teraz po bezpośrednim kontakcie z facetem to nie miał bladego pojęcia o ustawieniach o polerowaniu, poziomowaniu domorosły mechanik jak koziej D*** Trąba. Zawiodłem się na osobie polecającej, przepraszam wszystkich za wprowadzenie w błąd ale pojadę sprawdzić jak to wygląda...
BoloSr - Pon Mar 16, 2009 21:45
jasiu87 napisał/a: | ehhh kiszka sam się tak napaliłem a teraz po bezpośrednim kontakcie z facetem to nie miał bladego pojęcia o ustawieniach o polerowaniu, poziomowaniu domorosły mechanik jak koziej D*** Trąba. Zawiodłem się na osobie polecającej, przepraszam wszystkich za wprowadzenie w błąd ale pojadę sprawdzić jak to wygląda... |
nigdy tego nie bedzie w takim razie do r45
tu macie firme co umnie robi http://www.xenony.pl/o-nas.html i tam widac do jakich aut to robia i na czym to polega
faecd - Pon Mar 16, 2009 23:57
uuuu:( jak przykro
piter34 - Sro Mar 18, 2009 10:47
Zanim ktokolwiek zdecyduje się na "przeróbkę", proponuję poczytać (ze zrozumieniem) ten wątek: http://forum.roverki.eu/viewtopic.php?t=25900
faecd - Sro Mar 18, 2009 20:28
Po mojemu nie ma co wracac do starych watkow. W tym watku dyskutujemy na temat fachowcow od przerobek lamp, ktorzy robia to dobrze i w rozsadnej cenie jak i na temat jakby tu zrobic to samemu:)
|
|