|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Offtopic - Mój Rover800, w kraju pochodzenia, zanim jeszcze nie był mój
paff - Pon Mar 23, 2009 20:00 Temat postu: Mój Rover800, w kraju pochodzenia, zanim jeszcze nie był mój Witam
Jako ze ostatnio (taaak wiem ze to dziala od dawna) poznalem taka funkcjonalnosc google maps jaka jest street view i jako ze mam namiary na poprzednia posiadaczke mojego R820ti, postanowilem polaczyc te fakty
po chwili przeszukiwania ulic w okolicy adresu jej zamieszkania (kobita zostawila kompleteną polise OC w schowku oddając auto do dealera Fiata) natrafilem na moją bestie zaparakowana grzecznie i tak oto wiem co moje auto robilo sloneczna pora 2008 roku....patrzac po tym jak ludzie ubrani mogla byc to wiosna-lato
hue hue
zalaczam jedno ujecie.... nie sądze zebym sie mylil i zeby w okolicy podanego adresu zamieszkania byl wiecej niz jeden R800 coupe z tego modelu i na tych samych alu 17''
emes - Pon Mar 23, 2009 20:05
Ewenement na skalę lusterka od Corsy w sprawie marcel_n
paff - Pon Mar 23, 2009 20:05
emes, - przybliz prosze ten ewenement
emes - Pon Mar 23, 2009 20:08
paff, a długa historia do opisania, ale na zlocie bardzo chętnie Chyba że ktoś znający tą historię ma ochotę, to może opisać tutaj
pietro - Pon Mar 23, 2009 21:18
w jakim to jest kraju? bo z tego co widzę to street view nie jest dostępny w za wielu miejscach a chciałbym sobie też poszperać
boss.007 - Pon Mar 23, 2009 21:27
pietro napisał/a: | w jakim to jest kraju? |
Przecie pisze ITALIA
pietro - Pon Mar 23, 2009 21:28
boss.007 napisał/a: | Przecie pisze ITALIA |
no racja
|
|