|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 400/45, Honda Civic i MG ZS - [R420] Jak wyciagnąć szufladę na kasety?
Fredziu89 - Wto Mar 24, 2009 00:05 Temat postu: [R420] Jak wyciagnąć szufladę na kasety? Mam kolejne pytanko mam pod radiem za montową taka szufladkę, czy jak to się tam nazywa na chyba 6 kaset i chce się tego pozbyć ale w jaki sposób to z stamtąd wyciągnąć?? nie chce szarpać żeby czegoś nie uszkodzić
sTERYD - Wto Mar 24, 2009 01:33
możesz zrobić zdjecie?
to chyba zamiast popielniczki ktoś zamontował...
des - Wto Mar 24, 2009 02:01
Fabrycznie takiego czegoś nie ma, wiec sam musisz dojść jak to wyciągnąć. Ale wrzuć jakieś fotki może coś wymyślimy.
Lapa - Wto Mar 24, 2009 13:54
aiwer napisał/a: | Fabrycznie takiego czegoś nie ma, wiec sam musisz dojść jak to wyciągnąć. Ale wrzuć jakieś fotki może coś wymyślimy. |
no niwiem ja tez mam taka szufladke na kasety. ostatnio mialem zdjety ten panel srodkowy i terz patrzalem zatym zeby to zdjac ale niewiedzialem jak bo zadnych srobek niebylo do odkrecenia moze wystarczy podwarzyc....
namiko - Wto Mar 24, 2009 14:00
Ja mam też coś takiego, ale myślałam, że to w 200-tkach nieusuwalne. Też chciałabym się tego pozbyć.
Swoją drogą popatrzcie jak wszystko się zmienia - jak to dodawali do wyposażenia to był to super dodatek - kasety nie latają, nie hałasują itd. Teraz mało kto ma jeszcze kasety....
|
|