|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
 |
Offtopic - Polska - NI 2:3 Jak ja pojde do pracy :-(
Mombrey - Sob Mar 28, 2009 22:43 Temat postu: Polska - NI 2:3 Jak ja pojde do pracy :-( Ale wstyd :-( Nie dosc, ze kibice "pokazali klase" i obili "Polnocnych" to do tego wszystkiego przegralismy na boisku. Ehhh teraz mowia, ze tylko w chuligance jestesmy dobrzy :-(
MaReK - Sob Mar 28, 2009 22:47
Po kiksie Boruca cala ziemia wylaczyla swiatlo
[ Dodano: Sob Mar 28, 2009 22:48 ]
http://www.youtube.com/watch?v=4zZ9AmhnazM - tutaj dla tych co nie widzieli
Asia - Sob Mar 28, 2009 23:57
MaReK napisał/a: | http://www.youtube.com/watch?v=4zZ9AmhnazM - tutaj dla tych co nie widzieli
|
i nie zobacza chyba bo link nie działa
MaReK - Nie Mar 29, 2009 00:04
Faktycznie... szybko sie wzieli za zdejmowanie materialow
Spokojnie... niebawem zahuczy od tego wydarzenia
[ Dodano: Nie Mar 29, 2009 00:05 ]
Tymczasem, zeby sobie wyobrazic jak to wyglada...
Widzieliscie jak trzylatek probuje kopnac w pilke lecaca do jego nog?
Zamaszycie chce kopnac i nie trafia, czesto sie przewracajac przy tym.
Artur B. nie przewrocil sie, ale reszta jest identyczna
Asia - Nie Mar 29, 2009 00:06
to az tak strasznie było
TomC - Nie Mar 29, 2009 01:04
Dobrze że nie oglądałem tego wydarzenia. Jeszcze bym się spocił ze złości.
Siwus181 - Nie Mar 29, 2009 01:34
Ja tu nie widzę błędu Boruca. Fakt, gdyby przyjmował piłkę miałby więcej czasu na reakcje i zdążyłby za nią. Piłka odbiła sie od nierówności(nawet w okręgówce takich nie ma) i przeskoczyła nogę Artura. Nie zmienia to faktu, iż Żewłakow zachował sie jak dureń podając bramkarzowi piłkę w światło bramki... przecież to podstawowa zasada podawania piłek do bramkarza - wszędzie byle nie w światło bramki.
Swoją drogą nasi zagrali totalne dno, nigdy nie widziałem czegoś gorszego.
Jutro zaczyna sie sezon, czas nastukać kilka bramek
Mombrey - Nie Mar 29, 2009 09:01
Siwus181 napisał/a: | Ja tu nie widzę błędu Boruca. |
Chodzi o to, ze sasiedzi sie smieja. Ze w pilke trafila by 7 letnia corka sasiada! A co bedzie jutro w pracy?
Markzo - Nie Mar 29, 2009 10:29
czym Wy się przejmujecie? przeciez zawsze tak było...
Siwus181 - Nie Mar 29, 2009 11:21
Markzo napisał/a: | czym Wy się przejmujecie? przeciez zawsze tak było... |
Jak zawsze było?
Valander_wwa - Nie Mar 29, 2009 11:36
zawsze polska reprezentacja pilki nożnej dawała dupy... i dawać będzie. jednostkowe przypadki wygranych niektórym zamazały realizm polskiej pilki
Armandoo - Nie Mar 29, 2009 11:40
Szkoda kasy na tych patałachów. Po co ta reprezentacja w ogóle istnieje , jeszcze nowe stroje dostali czy coś
Mombrey - Nie Mar 29, 2009 11:57
Markzo napisał/a: | czym Wy się przejmujecie? przeciez zawsze tak było... |
Jak zawsze bylo? Ja tu mieszkam kilka lat. Kiedys przyjezdzajacy tu Polacy, to "biedni" studenci, bardzo spokojni. Przewaznie byli bici przez miejscowa mlodziez i nic nie mowili.
2-3 lata temu zaczela przyjezdzac rowniez polska mlodziez z rodzin robotniczych, ktorzy od dziecka biegali za pilka na podworku. Kilka razy obili mordy "rudym chuliganom", pokazali, ze Polacy to nie tylko "drobni chlopcy" w okularkach i laptopem pod pacha. Utworzyli druzyne pilkarska. Rozegrali kilkadziesiat zwyciezkich meczy z tutejszymi klubami. Wczoraj przed glownym meczem zostal rozegrany mecz "towarzyski" Polska-NI i wynik byl 5:3 Wszyscy byli pewni wygranej. Nawet utrudnienia (Boruc patrzyl pod slonce) u nikogo nie wzbudzaly obaw, ze przegramy. Najgorszy scenariusz? Remis. Znajomi "Lojalisci" stawiali na Polske! A tu taka porazka... kleska...
Markzo - Nie Mar 29, 2009 12:23
Przyjaciele, chodzi mi o poziom polskiej piłki, nie o Polaków w Irlandii Nasza reprezentacja to poporstu parodia i tyle. Grają i graja i graja i ciągle w d*** dostają Żałować można Kubicy, bo chłopak pieknie jechał i pokazał, że umie walczyć! Rozbił sie trudno ale nie jechał jak "baba". A nasza reprezentacja mogła przegrać, gdby zagrała naprawde dobry mecz, a nie taka kopanina! Oglądałem kawałek to była poprostu ŻENADA!
MaReK - Nie Mar 29, 2009 15:13
Dopoki PZPN bedzie istnial doputy tak bedzie wygladala nasza pilka.
Nie pomoze LEO, nie pomoga inni fachowcy...
michone - Nie Mar 29, 2009 16:00
Jest takie powiedzenie z G***a bata nie ukrecisz. Mogli by wziasc najlepszych trenerow ostatnioego 100 lecia i tak grali by tak samo...
Nie trzeba byc geniuszem zeby poprawic stan polskiej pilki a kadry.
1. oraniczyc liczbe pilkarzy spoza UE do 3 a liczbe obcokrajowcow do 7.
2. w wyjsciowym skladzie max 3 obcokrajowcow
3. w wyjsciowym skladzie minimuj 1 pilkarz ponizej 20 roku zycia.
4. w wyjsciowym skladzie minimum 1 wychowanek
argail - Nie Mar 29, 2009 16:16
A ja się cieszę
Postawiłem 150 zł na przegraną polski 1 punktem - jutro odbiór kaski
Bari - Nie Mar 29, 2009 16:35
Mombrey,opowiadaj co sie działo przed meczem,po meczu ?
Ilu naszych, ilu "rudych" ? Mówisz nasi chłopcy dojechali wyspiarzy ?
AndrewS - Pon Mar 30, 2009 10:09
MaReK napisał/a: | Nie pomoze LEO, nie pomoga inni fachowcy... |
tylko wladza juz sie szykuje na Leo
Tomaszewski tez ladnie pojechal po Borucu
Viniu - Pon Mar 30, 2009 10:40
AndrewS napisał/a: | Tomaszewski tez ladnie pojechal po Borucu | Co prawda nie jest moim ulubieńcem, ale mówi jak jest... bez słodkiego pierdzenia...
|
|