|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Land Rover (Freelander, Range Rover itp.) - [Freelander] Rozpiska bezpieczników
rkarpinski - Pon Mar 30, 2009 17:27 Temat postu: [Freelander] Rozpiska bezpieczników Witam,
Potrzebuję pilnie rozpiskę tablicy bezpieczników w/w Freelandera, ewentualnie podpowiedzi czy to faktycznie bezpieczniki jeśli nie podświetla mi licznika kilometrów, zegarka i pokręteł nawiewów. W sumie to jeszcze te dwie lampki "boczne" (niby do książek, map) w podsufitce też nie świecą.
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam,
Rafał
boss.007 - Pon Mar 30, 2009 17:41
Ja myślę że to raczej nie wina bezpieczników
Może nie ma gdzieś masy
Porozkręcaj plastiki i Poszperaj w kablach.
cactooz - Pon Mar 30, 2009 21:51
Mam nadzieję że to jest to
rkarpinski - Pon Mar 30, 2009 21:54
To jest to, dziekuje Ale to juz na przyszlosc sie przyda Elektryk nareperował wszystko. Kabelki gdzies były nie tak jak powinny
pozdrawiam,
cactooz - Wto Mar 31, 2009 07:42
rkarpinski napisał/a: | Elektryk nareperował wszystko |
No to fajnie. Ciesz się swoim Landem
SyntaX - Wto Mar 31, 2009 09:30
Wstawiam z polskim tłumaczeniem
Wieczorem obrobie to ładnie w PDF.
Mam taki pomysł by założyć temat
Poradniki PDF Freelander i wrzucać tam wszystkie poradniki i schematy jakie przygotuję.
Co sądzą o tym admini
Temat mozna by podłączyć pod FAQ.
Prosze któregos z adminów o informację na PW, a ja ładnie pozbieram poradniki i przygotuję taki temat.
Poradniki będą na bazie własnych doświadczeń i doświadczeń znajomych użytkowników Freelandera.
Myślę że taki post z uporządkowanymi poradnikami znacznie ułatwi odnalezienie tego co potrzeba i zachęci do używania tego autka.
boss.007 - Wto Mar 31, 2009 18:57
rkarpinski napisał/a: | Elektryk nareperował wszystko. Kabelki gdzies były nie tak jak powinny |
Czyli racja moja...ale nic pozatym
|
|