|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 400/45, Honda Civic i MG ZS - [R45] Komp w okolicach Częstochowy
konradp - Czw Kwi 16, 2009 17:00 Temat postu: [R45] Komp w okolicach Częstochowy moze zle szukalem ale przegrzebalem chyba cale forum i nigdzie nie moglem znalezc informacji czy gdzies w okolicach czestochowy znajde kogos kto podlaczy mi mojego roverka pod kompa,zrobi cos zeby nie swiecila mi kontrolka srs i sprawdzi dlaczego przy wlaczonym zaplonie nie zapala sie kontrolka silnika, ta bez wykrzyknika.Z gory dzieki za odpowiedz
penio - Czw Kwi 16, 2009 22:08
do mnie masz troche daleko. poduszki wyjada na testerze a kontrolka silnika albo sie spalila...albo zostala zniwelowana ... tez wyjdzie jak na dloni:)
des - Czw Kwi 16, 2009 22:27
Najbliżej to chyba na śląsku. Daleko nie ma
thef - Czw Kwi 16, 2009 22:42
Proszę poprawić temat zgodnie z zasadami kącika.
konradp - Pią Kwi 17, 2009 14:39
zarowka sie nie przepalila bo sprawdzalem,a kontrolka od pouszek wczesniej zapalala sie niekiedy ale wystarczylo poruszac kostka pod siedzeniem i gasnela a teraz to juz nawet lutowanie nie pomoglo. Aiwer a gdzie dokladnie na slasku moga mi to zrobic?
Clean - Pią Kwi 17, 2009 14:49
Mazpol w czestochowie ma kompa do roverków ulica Dźbowska bodajrze teraz tam jest salon i serwis BMW ale roverki też robią
des - Pią Kwi 17, 2009 15:43
Boże no jasne że tam jest komp. ASO BMW to się teraz nazywa, kiedyś ASO ROVER. Jak mogłem zapomnieć Skleroza w tym wieku
konradp - Pią Kwi 17, 2009 20:21
dzieki za pomoc juz tam dzwonilem i maja kompa do roverkow,troche tam drogo no ale w koncu to ASO ,mam nadzieje ze rozpracuja tam moje kontrolki:)
|
|