|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Offtopic - Spalanie naszych R i możliwość jego porównania
Dam-Kam - Pią Kwi 17, 2009 18:41 Temat postu: Spalanie naszych R i możliwość jego porównania Hej,
Na stronie motonotes może założyć sobie konto, przy tankowaniu wysyła się SMS'a z przebiegiem, ilością litrów i kwotą (cena jak za zwykły SMS) a to Ci liczy średnią (można dodawać inne koszty) Ja już z tego korzystam jakiś czas ale ostatnio pojawiła się możliwość dodania klubu i jak sami piszą "Ta nowa funkcjonalność pozwoli Ci porównać spalanie z innymi klubowiczami z Twojego klubu. Wystarczy że dopiszesz klub na tej stronie a później zaprosisz do niego innych użytkowników." Myślę, że fajnie byłoby tak założyć taki klub a i chętnych żeby podawali takie informację paru by się znalazło Można byłoby też ukrucić pytania typu "Ile wam pali..." i zamiescić linka do takich danych Ja nie chciałbym zakładać tam klubu o nazwie ROVERki.pl żeby nie byc posądzonym o jakiś działanie niezgodne z prawem Innego też narazie nie założę bo chcę zobaczyć co na to powiedzą guru forum Jak się spodoba to sami założą a jak nie to... to się zobaczy
Co Wy na to
Zukowaty - Pią Kwi 17, 2009 18:45
Ja jestem cały za....tylko nie wiem czy chce się równać z Tobą Dam-Kam jeśli chodzi o spalanie
boss.007 - Pią Kwi 17, 2009 18:45
Widzę że Ci spalanie skoczyło
Ale to i tak nic do mojej dyszki i>>>
A pomysł całkiem klawy
MaReK - Pią Kwi 17, 2009 18:45
Juz o tym bylo. Ktos juz proponowal to, ale to kolejny poratl spolecznosciowy prowadzacy do niczego
Zukowaty - Pią Kwi 17, 2009 18:50
To może założymy www.nasze-roverki.pl
boss.007 - Pią Kwi 17, 2009 18:51
"Nasza Szkapa"
Dam-Kam - Pią Kwi 17, 2009 18:55
Zukowaty, Ty to jesteś inna liga
boss.007, a owszem skoczyło ale to było akurat w tym tygodniu przed świętami gdzie R zostawiłem w domu na wymianę wahacza a ja jeździłem golfem po Krk (R podczas tego tygodnia szalał brat więc i spalanie skoczyło)
MaReK, to nie chodzi o to żeby przenosić klub ale o to że można byłoby porównać spalanie. Na dobrą sprawę tam nawet chyba nicków nie widać więc każdy jest anonimowy Ale tak jak mówię. Jeśli jesteś(cie) na nie to ewentualnie założę "klub" ROVER albo coś w tym stylu i zapisze się kto będzie chciał
boss.007 - Pią Kwi 17, 2009 18:58
Dam-Kam napisał/a: | (R podczas tego tygodnia szalał brat więc i spalanie skoczyło) |
No to Ci "rumaka"Przegonił he he
Dam-Kam - Pią Kwi 17, 2009 19:04
i tak byłem zaskoczony że tak mało jakiś rok temu jechał ze mną do Krk i dałem mu prowadzić. Spalanie było ~1L większe
[ Dodano: Pią Kwi 17, 2009 20:09 ]
zresztą tutaj i tak podaje średnie ogólne bo średnie od ostatniego tankowania było 7,63
Konix - Pią Kwi 17, 2009 20:45
Ja wiem, że 820 turbo pali 8-40L/100km, i nie trzeba to tego żadnych smsów
Dam-Kam - Nie Maj 03, 2009 19:38
widzę, że ktoś dodał nasz klub ale to nie byłem ja... poważnie
|
|