|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Offtopic - Myślicie że umiecie jeździć na rowerze ??
Adrian355 - Czw Kwi 23, 2009 13:41 Temat postu: Myślicie że umiecie jeździć na rowerze ?? Ja myślałem ze sobie jako tako daje rade po zakupie nowego roweru...
Ale ten gość na tym filmie przeczy prawą fizyki
http://www.wimp.com/dannymacaskill/
boss.007 - Czw Kwi 23, 2009 13:54
Widziałem już tu takich narwańców (filmik też z UK)
Najlepsi są ci ludzie co podbiegają i sprawdzają czy przeżył skok
Pokazane jest tylko kilka upadków na samym początku...a tak naprawdę to jest ich dużo dużo więcej...i to takie 99%"bolące"(ałaaaaaa).
Jedno pewne...goś ma tytanowe kosci
Fajny film,miło sie ogladało
Krzysi3k - Czw Kwi 23, 2009 14:04
Ale ma koordynacje
Adrian355 - Czw Kwi 23, 2009 14:09
Krzysi3k5, kondycja to tak jeszcze pikuś...
Ważne jest to że musi mieć bardzo mocne łydki i uda i ręce. krzyż musi być z tytanu. A zmysł równowagi to już extremis
maniaq - Czw Kwi 23, 2009 14:14
polecan produkcje pt KRANKED w LO bardzo duzo jezdzilem no rowerze do trialu nigdy nie mialem zaciecia, ale po miescie zdazalo sie jezdzic z kolegami
Jugol - Czw Kwi 23, 2009 14:22
gościu jest niesamowity
Thrillco - Czw Kwi 23, 2009 14:24
Mam znajomego, mistrza regionu w trialu rowerowym i mysle ze nie jest wiele gorszy od tego na filmie a biorąc pod uwage, ze nie posiada specjalnego (taj jak ten z filmu) roweru do tych ewolucji to mogłoby sie okazac że jest tak samo dobry Ale nie powiem kilka momentów robi wrażenie.
Kondycja to jedno, wysportowanie to drugie, koordynacja, jak pwiedział Krzysi tez bardzo ważna sprawa ale pierwsza rzecz to technika i wykorzystywanie (nieświadome) praw fizyki to podstawa.
maniaq - Czw Kwi 23, 2009 14:44
http://www.youtube.com/wa...feature=related zawsze wolalem na lonie natury
Thrillco - Czw Kwi 23, 2009 15:07
To co tu widzimy to raczje rodzaj downhillu...moja ulubiona i uprawiana swego czasu prze mnie dyscyplina Speed między drzewami daje niezłe zastrzyki adrenaliny
Papaa2 - Czw Kwi 23, 2009 15:39
to ze gosc z pierwszego filmiku jest swietny to jedno ale musze Was troszke poprawic bo kregoslup to jedno. Kondycja... takie filmiki nagrywa sie w kilkudziesieciu ujeciach wiec to tak nie do konca co najbardziej obrywa w tym sporcie to kolana. Ja nie jezdzilem jak on ale probowalem i po prostu jak masz slabe kolana to podaruj sobie ten sport
a zaraz sie dopowiem co do filmiku nr 2
I faktycznie to jest down hill jak dla mnie to juz sztuka i odwaga
Raptile - Czw Kwi 23, 2009 15:59
phi cienki bolek przyjedzcie kiedys do warszawy na "Kazzure" tam to latają
lol ten backflip na drzewie mnie rozwalił
kpt - Czw Kwi 23, 2009 19:16
tak w temacie
http://www.youtube.com/watch?v=Rmm05pj5cwI
maniaq - Czw Kwi 23, 2009 23:40
kpt >>> ten skok byl na potrzeby jednego z filmow bikerskich , ale nie pamietam ktorego dokladnie
mi sie najlepiej oglada kranked, bo maja budzet na ciekawe plenery, ciekawe ujecia . dobry montaz i muza . to, co do przyjemnego ogladania potrzebne
Zukowaty - Czw Kwi 23, 2009 23:51
no comments
kpt - Pią Kwi 24, 2009 05:48
maniaq napisał/a: | kpt >>> ten skok byl na potrzeby jednego z filmow bikerskich , ale nie pamietam ktorego dokladnie |
new world disorder 4
mnie bardziej mnie kreci jazde pod gorke, oczywiscie nie chodzi o ogladanie tego
|
|