Zobacz temat - [R214]Radio-podłączenie

Forum Klubu ROVERki.pl

Car-audio, nawigacje, radia CB - [R214]Radio-podłączenie

leszczu - Pią Maj 15, 2009 18:23
Temat postu: [R214]Radio-podłączenie
Witam otóż szukam sobie jakieś nowe radio do mojego roverka i znalazłem coś takiego http://pl.lge.com/prodmod...&model=NOTHING# Chciałbym się zapytać jak ktoś ma te radio jakie ma ono podłączenie bo jak wiadomo R200 mają kostki typu ISO.
Hrabia - Pią Maj 15, 2009 21:16

Z tego co wygooglowałem to w komplecie dostajesz złącze ISO... nawet jeśli go tam nie ma to koszt takiej redukcji wyniesie ok. 14,00 zł a na alledrogo jeszcze taniej. Tu link do radia. Wybierasz zakładkę "dane techniczne" i klikasz "pokaż szczegółowe dane produktu" a tam informacja:
Wiązka zasilania ze złączem ISO - tak

I pozamiatane :)

Pływak - Pią Maj 15, 2009 21:26
Temat postu: Re: [R214]Radio-podłączenie
Jeśli jeszcze nie kupiłeś radia to polecam Kenwood'a KDC-W3044 właśnie zmieniałem audio i trochę się na ten temat naczytałem. Jest to najlepsze radio w tej cenie na allegro nówki z gwarancja są po 249zł i w zestawie jest właśnie złącze ISO do radia więc nie ma problemu z podłączeniem.
Hrabia - Pią Maj 15, 2009 21:32

No ja po przesłuchaniu ściany w medialandzie zakupiłem Alpine CDE-9874RR (radio zakupiłem w necie)i za żadne pieniądze nie oddam... teraz czeka mnie wymiana głośniczków na MAC AUDIO 16.2 i 2.16 Zwyczajnie z tymi głośnikami grało najlepiej.