|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Car-audio, nawigacje, radia CB - [r 214] dystanse MDF rysunek
bartekk84 - Czw Maj 28, 2009 10:35 Temat postu: [r 214] dystanse MDF rysunek Witam,
Zamierzam sam wykonać dystanse MDF do mojego R. Mam pytanko czy posiada ktoś rysunek techniczny takiego dystansu?? Za wszelką pomoc z góry dzięki. Pozdrawiam!!
Botanix - Czw Maj 28, 2009 11:11
Odrysuj na kartce zewnętrzną krawędź oryginalnego dystansu i będziesz miał szkic .
bartekk84 - Czw Maj 28, 2009 14:45
jak bym miał oryginalne dystanse to po co miał bym je robić??? Chodzi o to że mam płytę mdf trochę zdolności i chęci że mogę sobie zrobić je sam no i jaka satysfakcja . Ale problemem jest to że nie wiem jak je zwymiarować dlatego potrzebuję taki rysunek. Albo wymiary odległości pomiędzy otworami, wewntętrzna i zewnętrzna krawędź.
bob1987 - Czw Maj 28, 2009 16:31
Kolego Bartekk tzn że nie masz fabrycznych głośników w drzwiach ? Nawet jeśli nie masz to po zdjęciu tapicerki drzwi (10 min max jak się to robi pierwszy raz) bez problemu sobie wszystko pomierzysz
Botanix - Czw Maj 28, 2009 23:46
Cytat: | jak bym miał oryginalne dystanse to po co miał bym je robić??? |
Jeśli masz w swoim roverze głośniki przednie to zapewniam dystanse masz. A po co je robić skoro sie je ma? Po to, że dystanse z mdf-u są lepsze.
michone - Pią Maj 29, 2009 19:35
Botanix napisał/a: | Cytat: | jak bym miał oryginalne dystanse to po co miał bym je robić??? |
Jeśli masz w swoim roverze głośniki przednie to zapewniam dystanse masz. A po co je robić skoro sie je ma? Po to, że dystanse z mdf-u są lepsze. |
moje orginalne glosniki byly jedna czescia z dystansem
Botanix - Pią Maj 29, 2009 23:11
U mnie też ale w zasadzie to na myśli miałem . Głośnik zlepiony z dystansem to wciąż głośnik + dystans od którego idzie odrysować szkic.
|
|